IT, visā Latvijā

Drukāt

SIA Warm House, termobloki, celtniecības bloki

Turpinām strādāt klātienē!
"Spirgus", Slampes pagasts, Tukuma nov., LV-3119
Apraksts: SIA "WARM HOUSE" nodarbojas ar termobloku ražošanu no 2006. gada. Produkcija atbilst augstas kvalitātes prasībām. To apstiprina Eiropas Savienības (CE) "INSPECTA Group Finland" izsniegtie ražošanas kontroles un produkcijas sertifikāti. SIA "WARM HOUSE" saražotie termobloki ir izmantoti objektu celtniecībā gan Latvijā, gan Lietuvā, Igaunijā, Somijā, Zviedrijā, Nīderlandē, Grieķijā un Anglijā. Desmitiem klientu ir pārliecinājušies par termobloku energoefektivitāti un celtniecības izmaksu efektivitāti.

Gamma-Serviss, SIA, metāla pulverkrāsošana, smilšu strūklas apstrāde

Pulverkrāsošana, Smilšu strūklas apstrāde.
Čiekurkalna 5. šķērslīnija 3, Rīga, LV-1026
PULVERA PĀRKLĀJUMS: ✓ Tas ir mūsdienu tehnoloģijas no metāla izstrādājuma, ņemot vērā ķīmijas un fizikas atklājumus. Tas ir augstas kvalitātes paraugs. ✓ Pulverkrāsošana ļauj ne tikai nokrāsot dažādas krāsas, bet arī palielina metāla izturību pret ārējiem faktoriem. ✓ Pulvera pārklājums ļauj taisīt dažas krāsas, ko nevar iegūt ar citādām krāsām (šķidrām krāsām). ✓ Tas ievērojami bagātina krāsu paleti un toņus. ✓ Pulvera pārklājums lieliski pasargā izstrādājumus no vides, pateicoties tā izcilajām īpašībām, ir augstas kvalitātes un aizstās tradicionālo pārklājumu.

Rīgas Jauniešu leļļu teātris I-ā

Zebiekstes 3-14, Rīga LV-1082
Apraksts: JUMS IR GAIDĀMS PASĀKUMS? Jūsu iecerētais pasākums kļūs jautrāks, krāsaināks un neaizmirstamāks, ja rūpes par tā norisi uzticēsiet profesionāliem aktieriem. Rīgas Jauniešu leļļu teātris "I-ā" piedāvā: bērniem - bērnu ballītes, muzikālas izbraukumu leļļu izrādes, rotaļas, dejas, dziesmas, burvju trikus, cirka mākslinieku priekšnesumus utt. Kopā ar Burvju feju, Pūķīti, Lācīti vai kādu citu lielo masku. Pieaugušajiem - prezentācijas, sporta spēles, kāzas, jubilejas un citi izklaides pasākumi, kurās ietilpst pasākuma vadīšana, "pikantas" rotaļas, viktorīnas, konkursi utt. Pasākumu ilgums - pēc vienošanās. Pasākuma norises laikā mēs varam nodrošināt muzikālo noformējumu. Pastāv iespēja izveidot individuālu svētku norises scenāriju ar svētku salūtu, dažādiem specefektiem, cirka mākslinieku, aktieru, muzikantu, deju grupu utt. piedalīšanos. Lai programmas būtu jautras un interesantas, mēs sadarbojamies ar tautā labi pazīstamiem profesionāliem aktieriem, kuri spēs aizraut jebkuru publiku.

Nuga Baltija, SIA

Anniņmuižas bulvāris 80, Rīga LV-1069
Apraksts:

"Nuga Medical Co., Ltd" ir pasaules līderis veselības profilakses, rehabilitācijas un aizsardzības aprīkojuma un aksesuāru Nuga Best ražošanā un izplatīšanā. Nuga Best produkcija pieejama kā profesionāļiem, tā klientiem, kuri rūpējas par savu veselību un labsajūtu. Tas ir efektīvs veids un līdzekļi, kā mājas apstākļos mazināt spriedzi , muskuļu sāpes un veicinātu atveseļošanos. Nuga Best masāžas gultas ir ideāls līdzeklis, lai noņemtu nervu stresu un pārslodzes, kā arī osteohondrozes profilaksei, imunitātes uzlabošanai un zarnu trakta slimību ārstēšanai. Masāžas jostas mazina muguras sāpes un spriedzi, sildošie Nuga Best paklāji ar turmāniju uzlabo asins cirkulāciju. Piedāvājam arī sildierīces locītavām, kuras mazina locītavu stīvumu un locītavu sāpes, kā arī aksesuārus, kuri ne vien ārstēs Jūs visas dienas garumā, bet arī izskatīsies pievilcīgi.

ZL.LV iesaka

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls, metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15A, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

S.L.procedūras skaistumkopšanā

Lielā Līvu 11, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

S.L.procedūras pedikīrs - starptautiski sertificēta meistare.

Piedāvā pedikīru + pilnas pēdas apstrādi, sēnīšu, varžacu apārstēšana, strādāju ar profesionālu kosmētiku no Vācijas CNC, piedāvāju pēdu masāžu, kā arī parafīna vanniņu kājām un rokām. Pieņem pēc iepriekšēja pieraksta. Estētiskais pedikīrs, ārstnieciskais pedikīrs. Strādā ar senioriem. Nagu sēnīšu ārstēšana, nagu sēnīšu apstrāde, ieaugušu nagu ārstēšana. Koriģē ieaugušus nagus ar titāna diegu, biezo nagu korekcija senioriem.

 

 

 

Aleksandrs, pusdienu restorāns Pārdaugavā

Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Par restorānu:

Strādājot šajā jomā vairāk kā 20 gadus, restorāna komanda ir ieguvusi augstu ēdiena kvalitātes novērtējumu un labas atsauksmes no mūsu apmeklētājiem. Restorāns katru dienu piedāvā saviem viesiem ne tikai gardu un veselīgu ēdienu, bet dāvā labu noskaņojumu visai dienai. “Aleksandrs” nav tikai restorāns, tā ir vieta, kur ir velme atgriezties atkal un atkal.

Aleksandrs, pusdienu restorāns Āgenskalnā

Nometņu 61, Rīga LV-1002
Restorāns Āgenskalnā, bistro Āgenskalnā, restorāns Pārdaugavā, Biznesa pusdienas, Konditoreja, izbraukuma banketi, brokastis, brančs, alkoholiskie dzērieni, alus, Kompleksās pusdienas.

Aleksandrs, pusdienu restorāns Vecmīlgrāvī

Augusta Dombrovska 26, Rīga, LV-1015
Restorāns, restorāni, bistro Vecmīlgrāvī, Banketu galdu klāšana, jubilejas, kāzas, svinības, mielasts, mielasti, Biznesa pusdienas, ēdiens līdzņemšanai, Svinību organizēšana, Konditorejas izstrādājumi, Brokastis, brančs, Piektdienās dzīvā mūzika, Alkoholiskie dzērieni, alus, Kompleksās pusdienas, Brokastis pusdienas Vecmīlgrāvī,

Aleksandrs, restorāns, banketi Purvciemā

Dzelzavas 69A, Rīga, LV-1084
Par restorānu:

Strādājot šajā jomā vairāk nekā 20 gadus, restorāna komanda ir ieguvusi augstu ēdiena kvalitātes novērtējumu un labas atsauksmes no mūsu apmeklētājiem. Restorāns katru dienu piedāvā saviem viesiem ne tikai gardu un veselīgu ēdienu, bet dāvā labu noskaņojumu visai dienai. "Aleksandrs" nav tikai restorāns, tā ir vieta, kur ir vēlme atgriezties atkal un atkal.

Siltumsūkņu centrs, SIA

Robežu 46, Rīga LV-1004
Preces: ✓ Gaiss-gaiss siltumsūkņi ✓ Gaiss-ūdens siltumsūkņi ✓ Zeme-ūdens siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Gāzes apkures katrli ✓ Saules baterijas ✓ Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas Apraksts:

Siltums ir mums visapkārt. To mūsu planētai neizmērojamos kvantumos nodrošina mūsu tuvāka zvaigzne- Saule. Tas slēpjas pazemes dzīlēs. To glabā ūdens masīvi. Tamdēļ mūsu atbilde apkures jautājumam ir siltumsūknis. Mūsu specialitāte un kompetence ir siltumsūkņu tirdzniecība, montāža un apkope.

Timbertime, SIA

Lubānas 78B, Rīga, LV-1073
Produkcija:: ✓ APDARES DĒĻI - izgatavoti no egles, priedes vai lapegles. Var pasūtīt apstrādātus ar koksnes konservantiem vai antipirēnu, kā arī krāsot atbilstoši Jūsu prasībām. ✓ TERASES DĒĻI - ražoti no augstas kvalitātes priedes, egles vai lapegles. Piedāvājam gan gludus, gan rievotus dēļus. Terases dēļus var pasūtīt apstrādātus ar standarta zaļo vai brūno krāsu. Apstrādei savos autoklāvos izmantojam vakuuma-spiediena metodi. ✓ KONSTRUKCIJU MATERIĀLS C24 - kvalitatīvs un izturīgs karkasa materiāls. Balstoties uz tirgus pieprasījumu, varam piedāvāt vizuāli šķirotu un kalibrētu kokmateriālu ar stiprības klasēm C18, C24. ✓ ZĀĢMATERIĀLI - žāvētas koksnes priekšrocības salīdzinājumā ar nežāvētu ir stiprības īpašību uzlabošana, izolācijas uzlabošana, savienošanas iespēju paplašināšana, virsmas apstrādes iespēju paplašināšana, materiālu apstrādes vienkāršošana. ✓ GRĪDAS DĒĻI - grīdas dēļi no skujkoka, kur ražošanā tiek izmantota ēvelēta un apstrādāta priedes vai egles koksne. Zāģmateriāli tiek žāvēti līdz KD16% (±2%). Dēļi tiek apstrādāti, lai tos pirms ieklāšanas nav nepieciešams slīpēt. Pateicoties spundēm, grīdas dēļu ieklāt būs ērtāk. ✓ Visi profili tiek ražoti garumā no 1,8 m līdz 6 m. ✓ Iespējama piegāde visā Latvijā!

Ziemeļu akmens, šķelts akmens

"Lejasplošas darbnīcas", Lēdmanes pagasts, Ogres nov., LV-5011
Ziemeļu AKMENS ražojumi, produkcija:: ✓ Neregulāras granīta apdares plāksnes ✓ Stūrakmeņi ✓ Granīta bruģakmens ✓ Taisnstūra / kvadrāta granīta plāksnes ✓ Akmens šķembas (gabions) ✓ Šķelti laukakmeņi ✓ Dekoratīvie akmeņi ZIEMEĻU AKMENS::

Nodarbojas ar šķeltu Latvijas laukakmens apdaru plākšņu, granīta bruģakmeni, stūrakmeņu un akmens šķembu (gabionu) ražošanu un tirdzniecību. Latvijā un ārvalstīs klienti arvien vairāk sāk izmantot dažādus granīta izstrādājumus, jo novērtē akmens materiālu dabīgo skaistumu, kā arī tā ilgmūžību, fizikālās īpašības un tā estētiskumu. Latvijas laukakmens ir unikāls ar to, ka tas ir daudzkrāsains, un vienā akmenī var būt pat vairākas krāsu gammas. Akmens ir ilgmūžīgs un izturīgākais materiāls kopš senatnes, līdz ar to uzņēmums var droši teikt, ka, pateicoties akmens fizikālajām īpašībām, tas ir vienreizējs materiāls, uz kuru var paļauties, ka tas, piemēram, pēc 5 gadiem nesadrups vai arī krasi nemainīs savas fizikālās īpašības.

Grigaļi, SIA, egļu, bērzu, meža stādi

"Grigaļi", Rudbāržu pagasts, Kuldīgas nov., LV-3325
Stādaudzētava "Grigaļi": Kopš 2000. gada uzņēmumā „Grigaļi” audzē un pārdod meža stādus. Patlaban ir iespējams iegādāties egļu un bērzu stādus ar uzlabotu sakņu sistēmu, kā arī priežu, egļu, bērzu un melnalkšņu ietvarstādus. Stādus saiņo maisos, kurus uzglabā dzesētavā līdz stādu stādīšanai mežā. Visi stādi ir sertificēti Valsts Meža dienestā. Stādus iegādāties var, iepriekš noslēdzot līgumu vai vienojoties tekošajā sezonā, turklāt klienti var apskatīt stādus augšanas gaitā vai arī īsi pirms iegādes. Zvaniet vai rakstiet e-pastu, lai precizētu informāciju un veiktu pasūtījumus.  

Dūmanis, SIA

Ķiršu 6, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Dūmvadu tīrīšana, ✓ Dabīgo ventilācijas kanālu tīrīšana, ✓ Skursteņu montāža un demontāža, ✓ Skursteņu apsekošana, ✓ Skursteņu nodošana ekspluatācijā ✓ Darbs augstumā ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Arborisms Apraksts:

SIA "Dūmanis" mērķis ir drošas mājas mums un mūsu bērniem. Tīri skursteņi, zinoši un apzinīgi māju saimnieki. Bērni, kas sērkociņus atstāj pie kamīna un neaiztiek tos, bez vecāku pieskatīšanas. Smēķētāji, kas nepīpē gultā un pievērš uzmanību, kur izmet savus izsmēķus. Uguns ir brīnišķiga un reizē nežēlīga parādība, kas silda mūsu pavardu, bet ja nepieskatīta- spēj laupīt  to, kas mums ļoti dārgs. Latvijā ik gadu izceļas ap 7000 ugunsgrēku un bojā iet ap 80 cilvēkiem gadā starp kuriem ierindojas arī bērni. Netīrs skurstenis un nepareiza apkures iekārtas izmantošana ir joprojām lielākie un novēršamākie ugunsgrēku izraisošie faktori Latvijā.

Raed Lock, SIA, Veikals

Aleksandra Čaka 65, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Atslēgu izgatavošana; ✓ Durvju aizvērēji; ✓ Piekaramās slēdzenes, aksesuāri; ✓ Pretplāksnes; ✓ Durvju rokturi; ✓ Mēbeļu slēdzenes u.c. Projektējam: Projektējam daudzpakāpju slēgšanas sistēmas. Izstrādājam durvju furnitūras projektus pēc durvju tipa un pielietojamības prasībām. Tas ir: ✓ aizsardzības pakāpes, ✓ piekļuves kontroles sistēmas, ✓ ēku evakuācijas izejas, ✓ Master Key sistēmas, ✓ iestrādāšana nestandarta variantos; Darbojamies ar nestandarta risinājumiem, nodrošinot profesionālu montāžu.

Veikals - serviss HD 4

Kandavas 19, Daugavpils, LV-5401
Meža un dārza tehnika: Pie mums ir vairāku pasaulslavenu zīmolu meža un dārza tehnika – tāda, kura izpelnījusies klientu uzticību vairāku gadu desmitu garumā, tāda, par kuru ražotāji ir pa īstam atbildīgi! ✓ Cenas – norādītas katalogos, bet nav akmenī kaltas ! ✓ Atlaides – skatieties sadaļā JAUNUMI UN AKCIJAS! Ja tur nav aktuālo atlaižu – vienkārši zvaniet mums… ✓ Rezerves daļas piedāvātajai tehnikai – IR! ✓ Serviss strādā cītīgi – bez garām rindām!

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

Sprints, kafejnīca

Raiņa 28A, Valka, Valkas nov., LV-4701
Par kafejnīcu:

Ģimnāzijas telpās esošajā ēdnīcā "Sprints" ir iespējams baudīt pusdienu piedāvājumu arī vietējiem Valkas iedzīvotājiem un tūristiem. "Sprints" arī uzņem sporta nometnes un parūpējas par pilnvērtīgām sportistu maltītēm to uzturēšanās laikā Valkā.

Latvijas namu pārvalde, SIA

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts: SIA "Latvijas namu pārvalde" ir jauns un progresīvs uzņēmums, kas savus darbības principus balsta uz klientiem vērstā atklātā sadarbībā, piedāvajot caurskatāmu lēmumu pieņemšanas procedūru un kvalitatīvu pakalpojumu nodrošināšanu. Mūsu pamatmērķis ir sniegt Jums augstas kvalitātes pilnu īpašuma apsaimniekošanu. Tieši ekonomiskums, drošība, augsta kvalitāte ir pamatvērtības, ko nodrošinām mūsu klientiem. Uzticot sava namīpašuma apsaimniekošanu mums, Jūs varēsiet pilnvērtīgi baudīt tās priekšrocības, ko sniedz uzturēšanās sakoptā un patīkamā dzīves vidē - savās mājās.