IT, visā Latvijā

Drukāt

Madonas novada pašvaldība, Liezēres pagasta pārvalde

"Ozolkalns", Liezēre, Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
Apraksts: Apceļojiet Liezēres āres un laukus! Liezēres pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā ziemeļos. Pagasts atrodas Vidzemes centrālajā augstienē, pagasta teritorija ir ļoti pauguraina ar skaistu ainavu. Teritorija bagāta mežiem un nelielām upītēm. Liezēres pagasta teritorija, kā konstatēts arheoloģijas izrakumos, bija apdzīvota jau ļoti sen. Par to liecina 1915. gadā Liezēres ezera ziemeļu daļā atrastā akmens laikmeta ezera mītne. Valodnieki ir noskaidrojuši, ka daudzi vietu nosaukumi Liezēres pusē ir cēlušies no igauņu valodas. Liezēres pagastā 2012. gadā reģistrēti 1423 iedzīvotāji. Lai gan pašreizējā pagasta teritorija ir liela, iedzīvotāju blīvums ir mazs. Lielākās apdzīvotās vietas pagasta teritorijā ir Liezēres ciems un Ozolu ciems.

Madonas pilsētas kultūras nams

Raiņa 12, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Ēka savulaik būvēta kā Aizsargu nams (arhitekts V.Vitands), tas atklāts 1935. gadā. Par tā laika vajadzībām joprojām atgādina virs ieejas durvīm esošais karavīra cilnis (tēlnieks K.Zemdega). Tolaik Madonas aizsargu nams bijusi apjomīgākā Latvijas jaunbūve ārpus Rīgas. Vērienīgus pārbūves darbus nams piedzīvojis pēc 2005. gada, kad janvāra vētras laikā vējš ēkai norāva jumtu. Šajā laikā radās ideja par ēkas paaugstināšanu un papildus stāva būvniecību, ideja veiksmīgi tika realizēta. Šobrīd ēkā mājo Madonas kultūras nams, dzimtsarakstu nodaļa un bērnu un jauniešu centrs. Madonas kultūras nams ir mājvieta ap 20 amatiermākslas kolektīviem, tautas mākslas studijai un ir pilsētas centrālā kultūras notikumu vieta.

Madonas novadpētniecības un mākslas muzejs

Skolas 12, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Madonas muzejs, viens no vecākajiem Vidzemes muzejiem, 2009. gadā atzīmēja 65 gadu pastāvēšanas jubileju (dibināts 1944. gada 20. septembrī). 2003. gada nogalē krātuve tika pārcelta uz jaunām telpām Skolas ielā 12. Tās atklāja valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Muzejs atrodas Madonas - bijušās Biržu muižas vēsturiskajā centrā - izstāžu zāles klētī, krātuve - Dzirnavu vietā. Uz 2010. gada 1. janvāri muzeja krājumā ir 123 391 vienība.

Madonas novada pašvaldība, Kalsnavas pagasta pārvalde

Jaunkalsnava, Pārupes 2, Kalsnavas pagasts, Madonas nov., LV-4860
Apraksts:

Kalsnavas pagasts atrodas Madonas novadā, Latgalē. Kalsnavas pagasta liela daļa atrodas Vidzemes augstienes gleznainajā Vestienas paugurainē, DA stūris iesniedzas Austrumlatvijas zemienes Aronas paugurlīdzenumā. Populāri apskates objekti Kalsnavā ir Aiviekstes HES, Aizsprosts uz Aiviekstes upes, Ozolsala, zivju ceļš. Dabas liegums "Vesetas palienes purvs" 427,1 hektāra platībā. Tūrisma pakalpojumus sniedz LVM., čiekurkalte, modernākā Latvijā. Pie mums atrodama arī Kalsnavas kokaudzētava "Kalsnava" - Latvijā vienīgā meristēmu laboratorija, kur tiek audzētas noteiktas šķirnes apses, kas gatavību pārstrādei sasniedz 30 gados, tā ir viena no lielākajām dekoratīvo krūmu un koku audzētavām. Kalsnavas arborētums. Lielākā dekoratīvo koku un krūmu kolekcija Latvijas austrumdaļā - kopējā platība 143, 96 ha, koku un krūmu stādījumi 98 ha. Kalsnavas arboretums veic ilglaicīgus novērojumus par koku attīstību, piemērotību noteiktam klimatam, sēklu ražošanu un pavairošanu.

Min Trak Tex, SIA

Kaivas 50 k-4 - 106a, Rīga, LV-1021

Piedāvājam plaša spektra bio attīrīšanas iekārtu izgatavošanu un uzstādīšanu. Iekrāta daudzu gadu pieredze, un līdz ar to katram objektam piedāvājam izdividuālu risinājumu. Strādājam gan ražotnē, gan izbraukumos, varam to izgatavot arī objektā. Mūsu produkcija ir kvalitatīva, ar augstu stiprības koeficientu, līdz ar to tā ieguvusi noturīgu klientu uzticamību. 

Wood Conception, SIA

"Jaunratnieki", Silmalas, Salas pagasts, Mārupes nov., LV-2105
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar malkas ražošanu, ražojam skaldītu malku, kaltējam to un veicam ātru, kvalitatīvu piegādi Jums vēlamajā laikā. Gadu gaitā esam ieguvuši visas nepieciešamās iemaņas un zināšanas, lai saražotu un piegādātu kvalitatīvu malku līdz pat jūsu mājam. Mēs piedāvājam: bērza malku, alkšņa malku, jauktu malku un malku maisos. Eksportējam kaltētu malku. Kaltējam un eksportējam.

AVER Brokerage, SIA

Baznīcas 5, Rīga LV-1010
Apraksts:

AVER Brokerage ir vienīgā nekustāmo īpašumu aģentūra Latvijā, kura skaidri nodefinējusi, ka strādā īpašuma pārdevēja interesēs, lai palīdzētu jums ātrāk un izdevīgāk pārdot dzīvokli, māju vai zemi.8 gadu pieredze nekustamo īpašumu tirgū20 sertificēti un reģistrēti aģenti starpnieku reģistrāfiliāles Rīgā, Daugavpīlī, Liepājāaģenti strādā visā Latvijāvairāk nekā 250 darījumi gadāpārdoto objektu kopējā vērtība gadā: 10 000 000 EUR+mūsu datubāzē ir vairāk nekā 2000 aktīvi pircēji.Sazinieties ar kādu no mūsu aģentiem un mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu ātrāk un izdevīgāk pārdot jūsu dzīvokli, māju, zemi.

ZL.LV iesaka

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58A, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Valdo" piedāvā plašu konferenču telpu nomu A klases VALDO biroju centrā Rīgā, Bauskas ielā 58a. Biznesa centrā ir pieejamas divas aprīkotas konferenču zāles. Abas zāles ir izvietotas ēkas 2. stāvā. Telpu logi visas sienas garumā nodrošina izcilu dabisko apgaismojumu, kas padarīs patīkamu un mājīgu Jūsu viesu uzturēšanos konferences vai semināra laikā. Mazā zāle ir piemērota līdz 20 cilvēku lielu grupu apmācībām, sapulcēm un prezentācijām. Lielajā zālē ir patiesi ērti organizēt lielus seminārus un prezentācijas, kā arī vērienīgas degustācijas un banketus līdz 100 cilvēku lielām grupām. Zālei ir atsevišķa garderobes telpa, virtuve un zona kafijas pauzēm. Atbilstoši klientu vēlmēm pieejams 4 veidu krēslu un galdu izkārtojums.

BUS24.LV, pārvākšanās serviss Eiropā

Parādes 1A-4, Rīga LV-1016
Apraksts:

"bus24.lv" ir progresīvs uzņēmums, kurā strādā cilvēki, kuriem ir daudzu gadu pieredze transporta jomā gan Latvijā, gan Eiropā. Mūsu darba metodi var visprecīzāk raksturot ar individuālu pieeju katram klientam, jo tas ļauj mums veikt darbu augstā līmenī, izvēloties sev visrentablāko risinājumu. Mēs darām visu darbu tā, lai katrs mūsu klients bez šaubām atkārtoti izmantotu mūsu pakalpojumus.

Hydraulik Bauteile Baltic, SIA

Rūpniecības 24, Ventspils LV-3601
Apraksts:

SIA "Hydraulik Bauteile Baltic" ir Vācijas uzņēmuma "Hydraulik Bauteile GmbH" saistītais hidraulikas un pneimatikas detaļu vairumtirdzniecības uzņēmums. Papildus uzņēmuma produktu klāstam tas nodrošina arī mašīnbūvē nepieciešamās palīgkomponentes un detaļas. Uzņēmuma produkcija tiek ražota galvenokārt Vācijas tirgum un Latvijas uzņēmumiem, kas ir saistīti ar kuģu remontu, naftas produktu uzglabāšanu, mašīnbūvi. Mēs sevi raksturotu kā sistēmpiegādātājus. Tas nozīmē, ka papildus mūsu produktu klāstam  jūs varat pasūtīt dažnedažādākās palīgkomponentes un citas detaļas, kuras var tikt izmantotas mašīnbūvē. Tā, piemēram, mēs labprāt pārņemsim jūsu sīko palīgdetaļu piegādes (paplāksnes, skrūves, vadu stiprinājumi u. tml.). Mēs palīdzēsim jums samazināt piegādātāju skaitu un vienkāršot iepirkšanas procesu.

GM Engineering, SIA, industriālās tehnikas dzinēju remonts, serviss

Akmeņu 41, Ogre, Ogres nov. LV-5001
GM Engineering SERVISA pakalpojumi :: ✓ Industriālās tehnikas apkopes ✓ Industriālās tehnikas kapitālais remonts ✓ Traktortehnikas remonts ✓ Ekskavatoru remonts ✓ Buldozeru remonts ✓ Frontālo iekrāvēju remonts ✓ Asfaltēšanas tehnikas remonts ✓ Hidraulisko sūkņu remonts (Bosch Rexroth hidrauliskie sūkņi un citi) ✓ Dīzeļdzinēju remonts ✓ Dzinēju diagnostikas, hidraulikas, elektroiekārtu un ritošās daļas diagnostika ✓ Rezerves daļu iegādi, tirdzniecību ✓ Mobilais izbraukuma serviss, remonts pie klienta visā Latvijā, Baltijā

JJStudio, SIA

Šmerļa 3, Rīga LV-1006
Apraksts:

Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu? Kolagēns ir uztura bagātinātājs, kura galvenais uzdevums ir uzlabot ādas, matu, nagu un locītavu veselību. "Purisim Collagen Peptides", kas ir izgatavots no liellopu olbaltumvielām, proti, tajā ir liellopu gaļas kolagēna peptīdi, un tas ir lieliski. Turklāt produkts satur pamatvitamīnu kompleksu – C, E, B1, B2, B6, B9, D 3, kas cilvēkam ir nepieciešami imunitātes uzturēšanai un palīdz asimilēt kolagēnu. Preparāts satur arī glikozamīna sulfātu, hondroitīnu un metilsulfonilmetānu (MSM), kas veicina muskuļu un skeleta sistēmas veselību. Izrādās, šis produkts ir nevis divi, bet pat trīs vienā, un vairs nav papildus jāiegādājas vitamīni, ja kādam tas ir nepieciešams. Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu sastāvā? "Purisim" sastāvā ir liellopu kolagēna peptīdi un 7 vitamīni, kā arī glikozamīna sulfāts, hondroitīns un MSM. Kāda tipa kolagēns Jums ir un no kā tas ir iegūts? Mūsu produktā ir pirmā un trešā tipa liellopu kolagēns. Kāda ir ieteicamā dienas deva un cik mg ir vienā porcijā? Ieteicamā dienas deva ir 13 g pulvera jeb pilna mērkarotīte.   Vai mērkarotīte arī nāk klāt pasūtījumam? Jā, katrā "Purisim" iepakojumā atrodas speciāla mērkarotīte, kas palīdzēs nomērīt nepieciešamo kolagēna pulvera devu.   Kad vislabāk ir lietot kolagēnu? Kolagēnu vari lietot jebkurā dienas laikā, bet "Purisim" sastāvā esošo vitamīnu dēļ to ieteicams lietot pirmajā dienas pusē.   Ar kādiem dzērieniem drīkst lietot kolagēnā pulveri? Kolagēnu var lietot ar jebkura veida dzērieniem, iemaisot to tajos iekšā. Drīkst lietot gan ar ūdeni, gan sulu, gan pienu gan karstiem dzērieniem.   Cik ilgi ir ieteicams lietot kolagēnu? Kolagēnu var lietot visu laiku, katru dienu. Redzamiem un jūtamiem rezultātiem, vēlams to lietot bez apstājas vismaz 3 mēnešus. Cik ilgam laikam paredzēts viens iepakojums? Vienā iepakojumā ir 390g (30 porcijas) kas pietiks 30 dienām, lietojot ieteicamo dienas devu 13g (pilnu mērkaroti). Vai kolagēnu drīkst lietot grūtnieces vai ar krūti barojošas māmiņas? Nav paredzēts lietošanai grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti.

Akvilona, SIA, Dziedniecības centrs

Tērbatas 49/51-1, Rīga LV-1011
Apraksts:

Starptautiskajā dziedniecības akadēmijā "Akvilona" ir iespējams apgūt dziedniecību, medicīnas pamatzināšanas (anatomija, psihiatrija, fizioloģija un patoloģija), pirmās palīdzības sniegšanu, psiholoģiju, psihoterapiju, holistiku, enioloģiju, homeopātiju, kosmohumānismu, fitodziedniecību u.c. mācību priekšmetus, sīkāk www.akvilona.lv.

Anna Junga Nutrition, SIA

Rīga
Galvenie darbības virzieni:

SIA "Anna Junga Nutrition" nodarbojas ar sabiedrības izglītošanu par veselīgu uzturu. Tiek veidoti informatīvi materiāli, skaidroti mīti par veselīgu uzturu, kā arī piedāvātas viegli pagatavojamas receptes, ko iekļaut savā ikdienā. Veselīgs uzturs nodrošina cilvēka ķermenim nepieciešamās uzturvielas, kā arī var būt lieliska profilakse dažādu slimību attīstībai.

 

EI DĀRZI Olaines kokaudzētava

Turpinām strādāt klātienē!
Brankas, Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3042
Par mums:

SIA “Olaines kokaudzētava” darbojas no 1994. gada, taču tās pirmsākumi meklējami ievērojami senākā pagātnē – ap 1960 gadu, kad Olaines novadā tika ierīkotas pirmās platības priežu un egļu stādu audzēšanai mežu atjaunošanai.

Patlaban veiksmīgi izdodas apvienot dekoratīvo stādu audzēšanu, Ziemassvētku eglīšu audzēšanu un kārklu vicu audzēšanu dzīvo žogu veidošanai. Šobrīd sortimentā ir vairāk nekā 700 dažādas formas un krāsu gammas skuju un lapu koki, dekoratīvie krūmi, stādi dzīvžogiem un vienkārši priekam. Esam paplašinājuši darbības virzienus - veicam dārzu ierīkošanas, apzaļumošanas un kopšanas darbus.

Mūsu devīze: Tikai Latvijā audzēts!

ZL.LV iesaka

Apartments Group, SIA

Gaismas 20B, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Pakalpojumi:: ✓ SPA centrs ✓ Trenažieru zāle ✓ Tenisa korti ✓ Kosmetologa pakalpojumi ✓ Datorspēļu klubs ✓ Svinības un pasākumi ✓ Nomas pakalpojumi Par mums:

Viesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Aizkraukle atrodas Latvijas lielākās upes "Daugavas" krastā, kur arī atrodas Latvijā lielākā hidroelektrostacija "Pļaviņu HES". Aizkraukle - vēsturiski saukta par "Stučku" atrodas pa vidu vēsturiskām kultūras vietām - Kokneses pilsdrupas, Aizkraukles pilskalns, Staburags "Dieva auss". Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti. 51 gaišas un mājīgas istabas, pieejami vienvietīgi, divvietīgi numuri ar atsevišķām gultām, divvietīgi numuri ar lielo gultu, kā arī ģimenes numuri un Lux numuri. Viesnīcā pieejams restorāns, kurā varēsiet mieloties ar gardu maltīti. Blakus viesnīcai atrodas tenisa klubs "Vilar", kurā ir trenežieru zāle un pirtis.

KADDEX, SIA

Mežkalna 5, Rīga LV-1058
Ātri un droši pārvadājumi no Rietumeiropas valstīm::

Mēs spējam novērtēt katru klientu kurš tieši mums ir uzticējis savus kravu sūtījumus. Mūsu mērķis ir veidot ilgtermiņa biznesa partnera attiecības uz kādām klienti var paļauties.

✓ Dānija ✓ Nīderlande ✓ Luksemburga ✓ Beļģija ✓ Šveice

Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs, Valsts SIA

Tvaika 2, Rīga LV-1005
Psihiatriskā palīdzība: ✓ AMBULATORĀ ĀRSTNIECĪBA. Ārstu – psihiatru konsultācijas un ārstniecību garīgās veselības traucējumu gadījumos bez nepieciešamības ievietot pacientu ārstēšanai slimnīcā. ✓ STACIONĀRĀ ĀRSTNIECĪBA. Nepieciešama, ja ārstēšanu nevar nodrošināt ambulatori. Piemēram, akūtos psihotiskos stāvokļos, pacientiem ar smagām depresijām, kas izpaužas ar pašapdraudējumu (autoagresiju) vai agresiju pret citiem, kā arī citos organiskos centrālās nervu sistēmas saslimšanas gadījumos. ✓ TIESAS EKSPERTĪZE. Procesuāla darbība, kuru veic viens vai vairāki tiesu eksperti pēc procesa virzītāja lēmuma krimināllietas vai civillietas ietvaros, un kuras saturs ir ekspertīzei iesniegto objektu pētīšana, lai noskaidrotu procesam nozīmīgus faktus un apstākļus, – par to tiek sniegts eksperta atzinums.

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki", Tīnūžu pagasts, Ogres nov., LV-5015
Apraksts:

Mežizstrāde ir SIA “WINTERSTYLE” pamatdarbība, ar kuru nodarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus. 

Veicam pilna cikla mežizstrādes un mežsaimniecības pakalpojumus, kā arī, dažāda veida rakšanas darbus.

Piedāvājam bezmaksas zemes attīrīšanu – aizaugušo platību attīrīšanu no kokiem un krūmājiem, paturot nozāģēto materiālu samaksas vietā. Attīrot zemi no kokiem un krūmiem, iespējams iegūt kvalitatīvu šķeldu (pie kvalitatīvas šķeldas iegūšanas, klients iegūst papildus samaksu)

Atmežošana – vaicam celmu izraušanu, utilizāciju, teritorijas sakopšanu kā arī novešanu

Kokmateriālu izvešanu no sausām, mitrām, un arī purvainām vietām.

Ekskavatora pakalpojumi – dīķu, grāvju u.c. rakšana

Piedāvājam iegādāties skaldītu malku ar piegādi

WoodDoors, durvju salons – noliktava, SIA Arturas

DURVJU SALONS ATVĒRTS - LAIPNI GAIDĪTI!
Krustpils 65, Rīga, LV-1057
Durvis ar un bez furnitūras: Budžeta durvīm ir īpaši laba kvalitāte. Lētāk nenozīmē sliktāk. Salīdzinot ar cenas ziņā līdzīgiem analogiem, mūsu durvīm būs vislabākā kvalitāte, ko nodrošina kvalitatīvs koka pildījums. Mēs piedāvājam durvis rezervēt un uzglabāt līdz remontdarbu vai būvniecības darbu attiecīgajam posmam, kad pienākusi kārta durvju montāžai.