IT, visā Latvijā

Drukāt

Santehnikas pakalpojumi

Rīga
Par uzņēmumu:

Santehnikas problēmas visbiežāk rodas no tā, ka tā ir nekvalitatīva, nepareizi un neregulāri kopta vai vienkārši nolietojusies. Tomēr, pirms steigties uz veikalu pēc jaunas, ir vērts ar vienkāršām metodēm to mēģināt atjaunot. Mūsu profesionāļi to veiks kvalitatīvi, aicinām zvanīt!

Ilmāra Pinumi

Akadēmijas 8A, Vecauce, Vecauces pagasts, Dobeles nov., LV-3708
Pakalpojumi:: ✓ Pinu eksluzīvus mezgliņu vai sloksnīšu pinumus ✓ Restaurēju pinumus pēc vienošanās, arī klūgu pinumus. Par mani:

Ar pīšanu nodarbojos vairāk kā 35 gadus, bet pēdējos jau 20 ar sloksnīšu pinumiem. Tas ir mans hobijs un brīvā laika pavadīšana. Man to patīk darīt. Nepinu vienādus darbus. Katrs darbs vai pinums atšķiras viens no otra, un tāpēc tas ir vienreizējs. Esmu pinis darbus īpašiem cilvēkiem, kas grib, lai tas būtu tieši viņam ar viņa vēlmēm. Tie ir darbietilpīgi un var teikt, ka ekskluzīvi. Tā kā man patīk koks un tā struktūra, savos darbos izmantoju daudz dažādas koka šķirnes, veidus un pat dažādus koka izaugumus. Veidoju pinumiem pamatnes un tās appinu. Pēc iespējas piedalos rokdarbnieku tirdziņos, pārstāvu pasākumos, kur piedalās novads un pārstāvu to kā rokdarbnieks.  

Mani darbi ir daudzās ārvalstīs - ASV, Vācijā, Holandē, Norvēģijā, Dānijā, Beļģijā, Igaunijā, Lietuvā, Krievijā, Kazahstānā. Mans darbs ir Salaspils botāniskā dārza ekspozīcijas ēkā - BOTANIA, kur ir stends ar manu priežu sakņu pinumu. Esmu 2023. gada Dobeles novada labākais uzņēmējs nominācijā - amatnieks - mājražotājs. 

Namejs, apbedīšanas birojs

Zaļā 25, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

"Namejs", apbedīšanas pakalpojumu birojs, piedāvājam pilna apjoma pakalpojumu - sākot no brīža, kad jānogādā morgā, līdz pat sēru ceremonijai un kapu labiekārtošanai. Sniedzam palīdzību 24 stundas diennaktī.

ZL.LV iesaka

KLB Systems, SIA

Brīvības 104 - 3, Rīga, LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ klientu konsultēšana; ✓ labākā risinājuma piemeklēšana klientam; ✓ uzstādīšana; ✓ tehniskais atbalsts un serviss; ✓ uzturēšana un regulāra apkope. Apraksts:

Automātiska un droša piekļuve - sertificēti speciālisti no "KLB Systems" to nodrošina, garantē un servisē! Automātiskās durvis, piekļuves kontroles sistēmas, profesionāli eksperti, inovatīvi un pielāgoti risinājumi, garantēta uzturēšana - juridiskām un privātpersonām.

Pastnieka māja, restorāns

Friča Brīvzemnieka 53, Liepāja LV-3401
Par mums: "PASTNIEKA MĀJA" atrodas pašā Liepājas centrā, taču sānis no pilsētas steigas un trokšņa. Piemērota vieta, kur paslēpties no ārpasaules. Izvēloties vietu pie loga, var redzēt mājas pagalmu ar vējrādi, koka dēļu grīdu, vasaras dārzu un caurspīdīgu stikla sienu, kas atdala “Pastnieka Māju” no pilsētas – steidzīgiem garāmgājējiem, tramvaja un automašīnām, ļaujot izbaudīt laisku labpatiku. Restorāns izvietots divos stāvos, kuros organizējam banketus, seminārus, darījuma pusdienas, ģimenes svinības. Iespējams rezervēt visu restorānu vai atsevišķas tā daļas. Katru darba dienu no plkst. 11:00 - 16:00 biznesa pusdienas.

Ansis Apinītis, individuālā darba veicējs

Izbraucam pa visu Latviju!
Rīga
Pieredze devusi mūsu komandai:

Spēja strādāt ar dažādiem materiāliem, lai sasniegtu vēlamo objekta izskatu un ilgtspēju. Augstu atbildības sajūtu, kas ir būtiska veiksmīgai darbībai fasādes nozarē.

Mūsu raksturojums:

Atbildīgs un uzticams profesionāla komanda, kuri vienmēr ievēro termiņus un kvalitātes standartus. Tālredzība un koncentrēšanās, spējot plānot un prognozēt darba procesu, lai nodrošinātu efektīvu darba izpildi. Fiziski aktīvi un spējīgi veikt sarežģītus darbus, kas prasa precizitāti, izturību un koncentrēšanos.

Teplodar Europe, dūmvadi, pirts krāsnis, apkures katli

Latgales 322, Rīga LV-1063
Specializācija:: ✓ Malkas apkures krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Pirts un saunas krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Kurināmā katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Granulu katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Dūmvadi - tirdzniecība, uzstādīšana Par kompāniju::

"Teplodar Europe" ir "Teplodar" ražotāja pārstāvis Eiropā. "Teplodar" ražo pirts krāsnis, apkures krāsnis, apkures katlus un dūmvadus jau no 1997. gada. Tas ir viens no vadošajiem ražotājiem Krievijā. Produktu klāstu veido vairāk nekā 20 pamatmodeļi, kuros ir vairāk nekā 100 dažādas krāsns modifikācijas, kā arī citas apkures iekārtas. Augstas kvalitātes apkures katli, kamīni, krāsnis plašā sortimentā. Veicam apkures katlu, pirts krāšņu, dūmvadu uzstādīšanu. Dodam garantiju saviem darbiem! Ātra piegāde. Augsta kvalitāte. Liela izvēle. Zemākā cena.

Baltās pūces, IK

Baltā 1B - 403, Rīga, LV-1055
Apraksts:

13 gadus psihologa pieredze, esmu sertificēta klīniskā un veselības psiholoģe, sertificēta smilšu spēles terapijas metode lietotāja, sertificēta konsultēšanas psiholoģe un sertificēta skolu un izglītības psiholoģe, strādāju ar bērniem no 3 gadu vecuma, sniedzu konsultācijas pusaudžiem un jauniešiem. Sniedzu atbalsta konsultācijas bērnu vecākiem. Konsultēju pieaugušos dažādos jautājumos – emociju regulēšana, atbrīvošanās no trauksmes, bailēm, dusmām, aizvainojuma, vainas apziņas, attiecību grūtības, krīzes situācijas, depresija, izdegšana, pārciestā vardarbība, atbrīvošanās no bērnībā pārciestām traumām,  pašvērtējuma pacelšana, sevis meklējumos, sevis iepazīšanā, savu resursu apzināšanās, savu talantu un spēju iepazīšana, savas lomas apzināšanās, dzīves jēgas atrašana, sevis iemīlēšana un daudzos citos jautājumos, kas pašam klientam ir svarīgi. Konsultēju klātienē un arī attālināti. Strādāju latviešu un krievu valodā.

Ar ģimenes ārsta norīkojumu ir iespējams saņemt 10 Valsts apmaksātas konsultācijas pie klīniskā psihologa.

KeraMets, SIA, Auto katalizatoru un vadu uzpircējs

Braslas 20, Rīga LV-1084
“Keramets” iepērk: ✓ nolietotas elektrotehnikas vadus, ✓ nolietotas datortehnikas vadus, ✓ vieglo automašīnu elektroinstalācijas vadus, ✓ smago automašīnu, traktoru un lauksaimniecības tehnikas, ✓ elektroinstalācijas vadus, ✓ būvju nojaukšanas procesā, būvgružu pārstrādes un šķirošanas procesā radušos vadus, ✓ sadzīves atkritumu šķirošanas procesā radušos vadus.

Straupes akmeņkaļu darbnīca

"Dimantas", Straupe, Straupes pagasts, Cēsu nov., LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Loku 4, Liepāja LV-3401
Apraksts: Mūsu dārza un meža tehnikas veikali „VASARA” piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta musu servisa. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēc garantijas serviss

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Zaļā 22, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

Mūsu dārza un meža tehnikas veikali "VASARA" piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ, lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku, piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta mūsu servisā. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēcgarantijas serviss.

Druvas vidusskola

Druva, Skolas 2, Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Apraksts: Radoša, dzīvespriecīga, iedvesmojoša, vienmēr atvērta jaunām idejām un priekšlikumiem! Tāda ir Druvas vidusskola! Vidusskolā piedāvā: dabaszinību, dizaina un tehnoloģiju, valodu un kultūras kā arī inženierzinātņu un IT virzienus.
ZL.LV iesaka

Strautu veikals-bārs

Ganību 92, Liepāja, LV-3411
Apraksts:

"Strautu veikals-bārs" - banketu zāle, garda ēdināšana ikdienā - izcili dienas piedāvājumi. Banketu zāle svinībām līdz 25 personām. Sēru mielastu galdu klāšana līdz 40 personām. Atrodas ērti piebraucamā vietā. Teritorijā vasaras dārzs ar terasi zem nojumes. Laipni gaidīti!

Lubānas patērētāju biedrība, SIA, Ēdnīca-bārs

Oskara Kalpaka 5, Lubāna, Madonas nov. LV-4830
Apraksts:

SIA ”Lubānas patērētāju biedrība” ēdnīca gan novadniekiem, gan viesiem neliek vilties - noteikti būsiet labi paēduši. Un kā 2012. gadā teicis žurnālists Egīls Zirnis: Ēdnīca Lubānas universālveikalā atdzīvina nostalģiju pēc saldajiem 70-tajiem. Kopš žurnālista viesošanās porcijas palikušas tikpat lielas un tādā pašā cenā! Turpat ēdnīcas bārā varēsiet malkot kafiju kopā ar konditorejas izstrādājumiem, izgaršot ēdnīcā gatavotus salātus un gaļas uzkodas. Atvaļinājuma noskaņojuma iegūšanai ir iespēja iemalkot grādīgos dzērienus. Ēdnīcas kolektīvs būs gatavs sagatavot tieši Jums nepieciešamo pasūtījumu, kā arī ir iespējams nomāt telpas banketa rīkošanai. Laipni lūgti!

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Jura Podnieka studija" ir godalgota filmu un multimediālo risinājumu producēšanas kompānija ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu, sākot no izpētes līdz filmēšanai, montāžai un skaņas apstrādei.

"JURA PODNIEKA STUDIJA"  kā neatkarīga vienība savu darbu uzsāka 1989. gadā, kad tā producēja piecu sēriju filmu par Padomju Savienību “Mēs” sadarbībā ar "Chanel 4" (Anglija).  Izcilais latviešu dokumentālā kino režisors Juris Podnieks un viņa komanda drosmīgi fiksēja unikālas liecības par Padomju Savienību tās sabrukuma priekšvakarā.  Ar savām filmām Juris Podnieks, rādot gan jaunu cilvēku problēmas filmā “Vai viegli būt jaunam?”, gan baltiešu neatkarības centienus  un emocijas pirmajos brīvajos "Dziesmu svētkos" filmā “Krustceļš”, gan, paredzot Padomju Savienības bojāeju filmā “Impērijas gals”, ieguva godīga un bezkompromisu filmu veidotāja reputāciju. Šīs īpašības arī šodien ir studijas galvenās vērtības, turpinot radīt jaunus projektus. Juris Podnieks gāja bojā 1992.gadā.

Šodien JPS turpina producēt dokumentālās filmas par mūsdienīgām un vēsturiskām tēmām, atklājot notikumus, kuri ir izmainījuši cilvēku dzīves Latvijas politiskās un ekonomiskās iekārtas izmaiņu laikā. "JPS" turpina strādāt arī ārpus Latvijas, sadarbojoties ar "Channel 4" (Anglija), "TVE" (Anglija), "NHK" (Japāna),  "ARTE", Krievijas televīzijām u.c. "JPS" producē vairākas dokumentālās filmas gadā.

Animācijas filmas "Burvīga diena" un ”Redzi, Trusi...Tētis brauc uz Londonu!” izrādītas Berlīnes filmu festivālā.

"JPS" arī ar aktierfilmu projektiem. Pirmais scenārijs “Dzīves svinēšana” tika attīstīts ar Media Development atbalstu. 2019. gada rudenī gaidāma spēlfilmas "Jelgava 94" pirmizrāde. 

JPS piedāvā plaša spektra pakalpojumus filmu veidošanā – filmu izpēti (arī Krievijā), filmēšanu (filmas un video), producēšanu, montāžu (off-line, on-line), skaņu ierakstus, skaņu montāžu, apstrādi, dublāžu. Studijai ir savas telpas Rīgas centrā. JPS ir sava skaņu studija, kas nodrošina darbu kvalitāti atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām un prasībām. JPS skaņu režisori ir piedalījušies daudzu Latvijas mākslas, dokumentālo un animācijas filmu tapšanā.  Studija strādā arī pie Disneja/Pixara un "20th Century Fox" studiju animācijas filmu dublāžas.

Studijas galvenais mērķis ir piedalīties tādu projektu veidošanā, kas aizkustina cilvēkus un liek viņiem ticēt, ka pasaule var kļūt labāka!

Burziņi, viesu nams, pirts

"Burziņi", Kurmāles pagasts, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Tepat pie Kuldīgas ir brīnišķīga vieta "Burziņi", kur baudīt nesteidzīgu atpūtu romantiskā namiņā ar nakšņošanas iespējām. Viss namiņš būs jūsu rīcībā ar divām istabām, kurā nakšņot var līdz četriem cilvēkiem. Pie namiņa ir dīķis, kurā var baudīt ūdens priekus, kā arī makšķernieku priekam dīķī dzīvo karpas. Piedāvājam ekskluzīvu iespēju izbaudīt Eco SPA pirts rituālu profesionāla pirtnieka pāra pavadībā. Pirts rituālā var baudīt dažādus augu aromātus, kuri ir ievākti pašu rokām, un ļauties sildošām un kontrasta procedūrām, kas dos prāta un visa ķermeņa relaksāciju. Noteikti izmēģini! Šīs procedūras vienaldzīgu neatstāj nevienu!

Dramaturgu teātris, Biedrība

Krišjāņa Barona 130 k-12, Rīga, LV-1012
Apraksts:

"Dramaturgu teātris" ir neatkarīgais teātris, kurā tiek iestudēti tikai dzīvo latviešu autoru darbi; tas ir dibināts ar mērķi veicināt latviešu dramaturģijas attīstību. Ikvienam interesentam ir iespēja tuvāk iepazīties ar teātri apmeklējot kādu no repertuāra izrādēm, iestājoties studijā vai iesaistoties kā brīvprātīgajam. Bet pirmo iespaidu var gūt, izlasot teātra mākslinieciskā vadītāja Hermaņa Paukša pārdomas par teātri, dramaturģiju un saistītajiem procesiem.

Skrīveru emociju fabrika

Skrīveri, Daugavas 82, Skrīveru pagasts, Aizkraukles nov., LV-5125
Apraksts: Vēlaties īpašu attieksmi? Jums garšo saldumi? Gribat spēles svaigā gaisā? Skrīveru Emociju Fabrika gaida Jūs ciemos 7 dienas nedēļā. Pie mums Jūs ģimenes, draugu vai kolēģu lokā varēsiet iejusties dažādās lomās. Varēsiet veidot savus īpašos saldumus. Gardumu degustācijas. Būs iespēja izjust sacensības garu, uz laiku slaucot īpašo Gotiņu, kā arī minēt īpašās krustvārdu mīklas. Izbaudīsiet visdažādākās emocijas. Firmas veikaliņā būs iespēja iegādāties gardākos saldumus.

Grašu pils, SIA, Viesnīca

"Grašu Pils", Cesvaines pagasts, Madonas nov., LV-4871
Apraksts:

Viesnīca Grašu Pils ir iekārtota 18. gadsimta muižas ēkā un atrodas klusā vietā Latvijas laukos netālu no 4km Cesvaines. Viesnīcu ieskauj skaists franču baroka parks. Uzdāviniet sev brīnišķīgu nakti mājīgās, eleganti mēbelētajās istabās un pamostieties kopā ar sauli un putnu dziesmām ērtās dabīgā koka gultās!