IT, visā Latvijā

Drukāt

Sava grāmata, izdevniecība

Lielā Skolas 6, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Par izdevniecību:

Ja vēlaties izdot grāmatu, tad mūsu profesionālā un pieredzējusī komanda būs priecīga palīdzēt! Jau kopš 2015. gada esam starp TOP10 Latvijas izdevniecībām un palīdzējuši vairāk nekā 300 autoriem viņu darbu tapšanā!

Kā izdot grāmatu? Ja esat saskārušies ar jautājumu - kā izdot savu grāmatu, neieguldot šajā darbā nesamērīgi lielus līdzekļus, tad mēģināsim pastāstīt, kā to izdarīt profesionāli, interesanti un neieguldot šajā darbā nesamērīgi lielus līdzekļus. Lai cik dīvaini neliktos, pats galvenais un lielākais darbs ir – pašas grāmatas sarakstīšana. Tātad, kas būtu jāzina autoram, kurš vēlas savu darbu izdot grāmatas veidā? Vislabāk būtu, ja jūsu sarakstītais darbs būtu jau elektroniskā veidā - kādā no teksta programmām. Piemēram – Word. Esam pārrakstījuši arī grāmatas no rokraksta, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar papildus izmaksām – teksta ievadīšana datorā. Pēc tam vajadzētu sazināties ar izdevniecību (vislabāk nosūtot e-pastu – info@savagramata.lv) un vienoties par dažām tehniskajām niansēm. Šeit būs dažas lietas, kuras ir vērts izsvērt attiecībā uz grāmatas izdošanu:

Vai grāmatu taisīt cietajos vākos vai mīkstajos? Cieto vāku sējums izmaksā dārgāk, bet ne ļoti. Klāt jāskaita aptuveni 2-3 eur uz grāmatu, atkarībā no formāta un tirāžas. Cieto vāku grāmatām iekšlapas tiek šūtas, un tās ir vieglāk šķirstīt. Kompromiss starp līmētu mīksto vāku grāmatu un grāmatu cietajos vākos var būt mīksto vaku grāmata ar šūtām iekšlapām.

Kādā formātā jūs vēlaties savu grāmatu? Mūsu ieteikums ir izvēlēties kādu no standarta formātiem, kas ļaus ietaupīt uz papīra atgriezumiem un tehniskajiem procesiem ražošanā. Šie daži standarta formāti būtu:

✓ A6 (105 x 148 mm) ✓ A5 (148 x 210 mm) ✓ B5 (170 x 240 mm) ✓ A4 (210 x 297 mm) ✓ vai cieto vāku sējumiem 200 x 280 mm

Ņemot vērā jūsu vēlmes un konkrētā darba specifiku, ieteiksim jums piemērotāko grāmatas formātu.

Vai iekšlapās būs tikai teksts, vai vēlaties ievietot arī krāsainus attēlus un bildes?

Tas ir svarīgi pie cenas aprēķināšanas, jo grāmatas ar krāsainām bildēm ir būtiski dārgākas par melnbaltas druku. Cenas aprēķinā svarīgi arī zināt, vai visas lappuses būs krāsainas vai tikai dažas. Ja grāmatā iekļausiet tikai dažas krāsainas lappuses, tas noteikti būs lētāk, nekā drukāt visu krāsainu.

Kāda būs grāmatas tirāža? Šis ir ļoti svarīgs jautājums, jo no tā atkarīga grāmatas cena. Mēs varam nodrukāt mazas tirāžas – 20 vai 50 grāmatas – vai arī lielākas tirāžas – 300 un 500 grāmatas. Jāatceras, ka pēc pirmās tirāžas vienmēr ir iespējama piedruka un grāmatas atkārtota druka. Ja grāmata domāta tikai jūsu draugiem un radiem kā dāvana vai piemiņa, tad, iespējams, pietiks ar 50 eksemplāriem. Bet, ja vēlaties grāmatu arī izplatīt veikalos, tad jāplāno vismaz 100 eksemplāru druka.

Vai vēlaties grāmatu paturēt sev vai gribēsiet, lai mēs to arī izplatām grāmatu tirdzniecības vietās? Mūsu izdevniecība piedāvā pakalpojumu, kas ļauj jūsu izdoto darbu izplatīt Latvijas grāmatu veikalos. Mums ir noslēgti sadarbības līgumi ar lielākajiem grāmatu tirgotājiem Latvijā (gan mazumtirdzniecībā gan vairumtirdzniecībā). Vienojoties par grāmatas izplatīšanu, jāņem vērā, ka tas ir maksas pakalpojums un ka apmaksa par pārdoto tiek veikta tikai pēc grāmatu realizācijas veikalos. Ja ir saņemta autora atļauja, tad mēs veicam grāmatas pārdošanu arī savā mājaslapā: www.savagramata.lv. Šis ir bezmaksas pakalpojums. Izdevniecība palīdzēs jums tikt galā arī ar grāmatas iekšlapu maketu un vāka dizaina noformējumu. Grāmatai tiks piešķirs ISBN kods), kas ļaus jūsu grāmatu atrast arī Latvijas Nacionālās bibliotēkas katalogā.

Inlex Agency, Zvērinātu tulku birojs

Krišjāņa Barona 25 - 3, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Rakstiskā tulkošana ✓ Tulkošanas joms ✓ Vārdnīcas ✓ Sinhronā tulkošana ✓ Secīgā/konsekutīvā tulkošana Laipni lūdzam!: Mēs ceram, ka tā jums palīdzēs labāk iepazīties ar tulkošanas nozari un izdarīt pareizo izvēli, kad būs nepieciešams izvēlēties tulkošanas kompāniju, kas paliks par jūsu turpmāko sadarbības partneri. SIA Inlex Agency jau vairāk nekā 20 gadus veiksmīgi darbojas Latvijā. Galvenais firmas darbības lauks ir juridiskās, finanšu, grāmatvedības un tehniskās dokumentācijas tulkošana. Kompānijas tulki piedalās arī dažādu semināru, konferenču un pārrunu mutiskās tulkošanas nodrošināšanā. No 2004. gada firmas speciālisti sadarbībā ar ETC –Brussels NV (no 2007. gada ETC Europe scrl.) aktīvi piedalās dažādu normatīvo aktu tulkošana ES institūciju vajadzībām no visām ES dalībvalstu valodām latviešu valodā. Šajā īsajā periodā tika pārtulkots vairāk par 55000 lpp.

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Viesnīcas 1-3.st., Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Oriflame klientu apkalpošanas centrā tiek laipni gaidīti ne tikai jau esošie klienti, bet jebkurš interesents, kurš vēlas vairāk uzzināt par Zviedrijā radītiem produktiem skaistumkopšanā un dzīves kvalitātes uzlabošanai. Izmantojot modernas tehnoloģijas, iespējams katram klientam saņemt individuālas konsultācijas sejas kopšanā, veicot pilna spektra ādas analīzi ar API ādas testēšanas aparāta palīdzību, un veselības un pašsajūtas uzlabošanā, veicot Wellness testu un ķermeņa analīzi ar TANITA svariem. Ieteiktos produktus iespējams uz vietas izmēģināt. Klientu centrā iespējams uzzināt par Oriflame piedāvātajām iespējām lojālajiem klientiem, kā gūt papildus ienākumus vai veidot personīgo biznesu. Jaunajiem klientiem tiek nodrošinātas bezmaksas pamatapmācības. Ir iespējams apmeklēt sejas kopšanas meistarklases ar NOVAGE kolekciju produktiem.

Onninen, SIA, Tirdzniecības birojs

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Labs IT serviss, biroju tehnikas, datortehnikas apkalpošana

Riepnieku 6-2.st., Rīga, LV-1050
Izvēlies savu pakalpojumu!:

"Labs IT Serviss" ir progresīvi domājoša speciālistu komanda, kura piedāvā saviem klientiem stabilus pakalpojumus.  Izvēlieties vienu no zemāk redzamajiem "Labs IT Serviss" pakalpojumiem, lai uzzinātu par tiem plašāku informāciju. Ja rodas papildus jautājumi vai arī ir nepieciešama precīzāka informācija, sazinieties ar mums!

printeru-kartridzi.lv, internetveikals

Riepnieku 6-2.st., Rīga, LV-1050
Pastāvīgiem klientiem labākā cena:

Veicot patstāvīgus pasūtījumus mūsu interneta veikalā, mēs Jums izveidosim īpašu atlaižu programmu un sniegsim labāko cenu printeru kārtridžiem.

Kā pasūtīt printeru kārtridžus?:

 Mums ir ļoti svarīgi mūsu klienti, tāpēc esam parūpējušies par dažādiem piegādes veidiem. Rīgā un Rīgas rajonā ir pieejama arī "Super ātrā kārtridžu piegāde". Kā tā izpaužas? Pirms pasūtījuma veikšanas zvaniet mums un sakiet, ka jāpiegādā kārtridži tuvāko stundu laikā, un mēs to paveiksim. Tā kā Printeru Kārtridži - Kārtridžu E-veikals ir nodrošinājis dažādus piegādes veidus, tad kārtridžu piegāde ir pieejama visā Latvijā.

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Oriflame klientu apkalpošanas centrs Saldus, Oriflame klientu apkalpošanas centrs Kuldīga, Oriflame klientu apkalpošanas centrs Skrunda. Kosmētika, parfimērija, dabiskā kosmētika, Oriflame produkcija, Oriflame Sweden, dekoratīvā kosmētika, losjoni, spreji, ķermeņa kopšanas līdzekļi, sievietēm, vīriešiem, pārtikas piedevas,

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 45-1, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Parfimērijas, kosmētikas tirdzniecība

ALAKRIS, fizioterapijas centrs

Cēsu 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Fizioterapija, ārstnieciskā vingrošana, masāža. "ALA[K]RIS" pakalpojumi - fizioterapija, kinezioloģiskā teipošana, ārstnieciskā vingrošana, ārstnieciskā un klasiskā masāža. STRETCH. Rehabilitācija pēc traumām, operācijām. Rehabilitācija. Sporta masāža. Triger punktu izstrāde. Ārstnieciskā vingrošana biroja cilvēkiem. Vingrošana sprandai. Vingrošana mugurai. Enerģētiski ārstnieciskā masāža. Teipi. Fizioterapija bērniem. Ārstnieciskā banku masāža, limfodrenāža, masāža grūtniecēm. Stājas korekcijas vingrošana. Individuālās vingrošanas nodarbības. Fizikālā terapija, ultraskaņas terapija, amplipulss. Ergonomikas konsultācijas, fiziskās sagatavotības treniņi. Pilates. Jaunums! Iespējams pasūtīt fizioterapijas kušetes, masāžas kušetes, kosmetologu kušetes.

Ābelītis Oskars - ārsta prakse akupunktūrā

Tērbatas 36-4, Rīga LV-1011
Par Dr. Oskaru Ābelīti:

Pēc Rīgas medicīnas institūta beigšanas 1982. gadā strādāju Liepājas rajona centrālajā slimnīcā. 90. gadu sākumā specializējos Austrumu medicīnā. Laika gaitā papildināju zināšanas ārzemēs. Esmu akupunktūras un biorezonanses ārsts. Tas ietver dažāda veida iedarbību ar adatām, sildīšanu, spiedienu, masāžu uz bioloģiski aktīviem punktiem. Ar akupunktūras metodēm var samazināt vai novērst galvas, muguras sāpes, sprandas stīvumu, reiboņus, roku tirpšanu, locītavu sāpes, krampjus, koriģēt izliektu, deformētu mugurkaulāju. Biorezonanses metode palīdz noteikt slimos orgānus, audus, atrast sēnītes, vīrusus, baktērijas, parazītus, dažādus toksīnus, neskaidru, slimīgu stāvokļu cēloņus un uz tiem iedarboties.

Lauma Lingerie, veikals

Lielā 5, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Lauma Lingerie ir vadošais sieviešu veļas ražotājs Baltijas valstīs, kas ar savu produkciju ir iekarojusi ne tikai latviešu sieviešu sirdis, bet arī Eiropas un NVS valstu sieviešu sirdis. Lauma lingerie veļa izceļas ar tās kvalitāti, praktiskumu, ērtumu, mūsdienīgumu, eleganci, un tā priecē valkātājas ikdienas dinamiskajā dzīvē, kā arī svētku reizēs un romantiskos brīžos. Sievišķīga, ērta un skaista sieviešu apakšveļa jebkurai gaumei no dažādām apakšveļas līnijām. Lauma lingerie piedāvā veļas bāzes kolekcijas, kas tiek papildinātas ar jauniem modeļiem un krāsām no modes (fashion) kolekcijas, kuras arī tiek veidotas, sekojot modes aktualitātēm. Lauma lingerie piedāvā dāvanu kartes. Tās noder tiem, kas apjūk veļas piedāvājumā, bet nepieciešama sirsnīga dāvana.

VISS PLUSĀ, apģērbu apdruka, DTF transfērdruka

Apģērbu, priekšmetu APDRUKA. Prezentreklāma
Ernesta Birznieka-Upīša 8, Rīga, LV-1050
Kāzu svinībām: baloni, papīra karodziņi, galda karodziņi, vimpeļi, auduma karogi, plānotāji, dienasgrāmatas, identifikācijas kartes. Dāmu topiņi, topi, pletkrekli, džemperi, zīmogi, spiedogi, vizītkartes, veidlapas, mapes, aploksnes, bukleti, flaieri, plakāti, uzlīmes, svītrkodi, ielūgumi, dāvanu kartes, piezīmju blociņi, biļetes, etiķetes, sienas, galda, kabatas kalendāri. Logo, dizains, pilnkrāsu tekstildruka, reklāmdruka, t-kreklu apdruka, uzdruka, apdruka, lāzergravēšana, gravēšanas darbi, gravēšana, izšūšana, sietspiede, tampodruka, sublimācija, dekolspiede, laminēšana, ploterēšana ofsetdruka, karstspiede, reljefspiede, termodruka, termospiede, digitālā druka. Ir bezmaksas stāvvieta klientiem.

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

"Labiprodukti.lv" interneta veikalā ir iespēja iegādāties augstvērtīgus, olbaltumvielām bagātus, šķiedrvielām saistītus, pārsvarā bez glutēna produktus, katrai gaumei piemērotus.

Mūsu misija ir nodrošināt Jūs (klientus) ar labākajiem pārtikas un nākotnē arī nepārtikas produktiem, kuru atlasa mūsu ekspertu komanda (pārtikas tehnologi, ražotāji, produktu izstrādātāji, uztura speciālisti un veselīgā dzīves veida fanāti) izvēlas labākos no pieejamākiem produktiem tieši Jūsu labsajūatai, kas atrodami mūsu mājas lapā.

Mēs izvēlamies augstvērtīgus, sabalansētus un ilgstspējīgus produktus organismam, kas ļaus tam produktīvi un pareizi funkcionēt.

Raksti sadaļā mēs atlasīsim jaunākos un svarīgākos rakstus par veselīgus dzīvesveidu un uztura zinātni, kam droši varēsiet sekot mūsu Facebook, Instegram kontos zem labiprodukti.lv  un protams mūsu mājas lapā.

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir piedāvāt klientiem produktus par labāko cenu, un tas iespējams, pērkot vairāk par izdevīgāku cenu!

Mūsu darbības moto: Izvēlies labāko! Pērc vairāk, maksā mazāk!

Sertificēta Reiki speciāliste - masiere Indra Ābele

Krišjāņa Valdemāra 13 - 86, 3.st., Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Fiziskās un enerģētiskās masāžas, ✓ Garīgā kāju un iegurņa korekcija, ✓ Reiki terapija un japāņu Reiki apmācība, ✓ Metaforiskās asociatīvās kārtis.

Masāža atslābina, uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, tā ļaujot ķermenī atjaunoties dabiskajiem, pilnvērtīgai dzīvei nepieciešamajiem procesiem. Garīgā kāju un iegurņa korekcija maina iegurņa augstumu, skelets kļūst simetrisks, līdz ar to kāju garums - vienāds. Reiki terapija atbrīvo no nemiera un bailēm, ķermeņa un dvēseles sāpēm un atjauno organisma aizsardzības spējas. Ar metaforisko asociatīvo kāršu palīdzību iespējams ielūkoties savā iekšējā pasaulē un izprast savas vēlmes un iespējas. Savukārt interesentiem ir iespēja pašiem apgūt Reiki dziedniecības prasmes.

Pieņemšana pēc iepriekšēja pieraksta Cēsīs un ceturtdienās Rīgā.

Pirmā programmēšanas skola, SIA

Dagdas 4-2, Rīga, LV-1003
Apraksts:

PPS ir programmēšanas kursi bērniem no 5 gadu vecuma, skolēniem un pieaugušajiem. Mēs piedāvājam apgūt dažādas programmēšanas valodas ar vai bez iepriekšējas pieredzes. Dažāda vecuma skolēniem programmēšanas apguvei tiek piedāvātas atšķirīgas programmēšanas valodas gan tekstuālas, gan vizuālas. Programmēšana bērniem notiek grupās, balstoties uz iepriekšējām zināšanām un zināšanu apguves tempu. Jaunākajās grupās programmēšanas apguvei tiek izmantotas vizuālās programmēšanas vides Scratch, BBC micro:bit un code.org. Programmēšanas kursu vecākajās grupās skolēni algoritmus raksta programmēšanas valodās Python, Java, JavaScript, C++ un Arduino. Mācoties programmēšanas kursos, skolēni attīsta loģisko domāšanu, kā arī uzlabojas bērnu sekmes matemātikā. Centīgākie un mērķtiecīgākie audzēkņi ar labiem rezultātiem piedalās programmēšanas olimpiādēs un robotikas sacensībās.

 

Mēs atrodamies:

Dagdas 4-2, Rīga, LV-1003

Zemgaļu iela 8, Vidzemes priekšpilsēta, Rīga, LV-1006

Kalnciema Iela 7A, Zemgales priekšpilsēta, Rīga, LV-1048

E Būvvadība, SIA

"Kargo", Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Veicam visa veida un sarežģītības demontāžas un nojaukšanas darbus. Pēc demontāžas sakārtojam teritoriju, būvgružas drupinam, šķirojam un aizvedam tālākai utilizācijai;

Izstrādājam demontāžas projektus;

Veicam grunstūdens līmeņa pazemināšanas darbus - ūdens atsūknēšanas un pārsūknēšanas darbus, projekta realizāciju, ūdens pazemināšanas sistēmas apkalpošanu;

Specializētas celtniecības tehnikas un tehnoloģisko iekārtu noma;

Piedāvājumā Meliorācijas pakalpojumi, tai skaitā tehnisko projektu izstrāde un saskaņošana, būvdarbu veikšana un vadīšana, meliorācijas sistēmu ierīkošana (Veicam meliorācijas drenāžu izbūvi lauksaimniecības zemēs, veco meliorācijas sistēmu remontu un rekonstrukciju, Novadgrāvju rakšanu un caurteku būvniecību, lietus notekūdeņu sistēmu būvniecību u.c.).

Pelias, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ deratizācija - žurku, peļu u.c. grauzēju iznīcināšana ✓ dezinsekcija - skudru, blakšu, tarakānu, blusu, mušu u.c. insektu iznīcināšana ✓ dezinfekcija (birojos, filiālēs, noliktavās, transportlīdzekļos u.c. telpās) - baktēriju, vīrusu, pelējumu u.c. mikroorganismu iznīcināšana ✓ fumigācija - kaitēkļu iznīcināšana ar gāzi ✓ putnu kontrole ✓ monitorings un inspekcija ✓ nestandarta tīrības risinājumi ✓ logu mazgāšana un ģenerālā uzkopšana

Carcare.lv - interneta veikals, auto ķīmija, kosmētika

Cesvaines 4, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Aksesuāri ✓ Pulēšanas rīki ✓ Riepas un diski ✓ Auto stiklu kopšanai ✓ Mikrošķiedras dvieļi ✓ Interjers ✓ Eksterjers ✓ Automazgātavām ✓ Instrumenti ✓ Piedevas Par firmu: Tāpat kā daudziem citiem, arī mums patīk rūpēties par savu auto – mazgāt, spodrināt, tīrīt un pēc tam skatīties, kā veikalu skatlogos atspīd tīrais auto un cik labi tas izskatās stāvvietā starp visiem citiem. Sava entuziasma un gūto iespaidu ietekmē, ko esam guvuši iepazīstot mūsdienīgu auto kopšanas līdzekļu sniegto efektu, gribam dalīties un iepazīstināt ar šiem produktiem arī plašāku auditoriju. Ja arī tu esi par tīru un sakoptu auto, tad noteikti esi mūsu draugs.

Tirasmebeles.lv, Mīksto mēbeļu tīrīšana

Sinagogas 4, Ventspils LV-3601
Apraksts: ''Tirasmebeles.lv" Jums piedāvā profesionālo mīksto mēbeļu, paklāju ķīmisko tīrīšanu, kā arī uzkopšanas darbus telpās, mājās, dzīvokļos, birojos, ofisos. Kurzeme, Ventspils novads, Ventspils. Tirasmebeles.lv ir lieliska izvēle tīrīšanas servisa nodrošināšanai! Kvalitatīvi tīrām grīdas mīkstos segumus, matračus, gultas, krēslus, dīvānus, paklājus.

Bisoks, SIA

Kalnciema 74A, Rīga, LV-1083
Par uzņēmumu:

Rīgas SIA "BISOKS" – pieredzējušo profesionāļu kolektīvs, kas specializējas zeķu, zeķbikšu produkcijas un veļas ražošanā un realizācijā. Mēs operatīvi reaģējam uz patērētāju pieprasījumu, pārzinot klientu vēlmes un piedāvājam pircējiem optimālu produkcijas sortimentu. Mūsu kolekcijām raksturīgs praktiskums, ērtība, bagātīga krāsu gamma, mūsdienīgas formas, plašs modeļu sortiments, mūsdienīgs dizains un demokrātiskās cenas. Nemainīgi augsta kvalitāte arī ir viena no mūsu produkcijas galvenajām vērtībām. Tā tiek sasniegta, pateicoties kompānijas augstas klases aprīkojumam, kvalitatīvām izejvielām un lieliskai speciālistu kvalifikācijai. Plašajā BISOKS Favorite produkcijas daudzveidībā – zeķbikses, kapzeķes, īszeķes, pusgarās zeķes, pēdiņas un veļa – katrs var sameklēt tieši viņam piestāvošus modeļus, mainot savu stilu atkarībā no modes vai garastāvokļa un noskaņojuma. Mūsu produkcija iekļauj funkcionālus, ērtus garderobes priekšmetus un modernus, stilīgus aksesuārus.