IT, visā Latvijā

Drukāt

EZrent auto noma, EZ services, SIA

Slokas 1, Rīga LV-1048
Auto noma, autonoma, vieglās automašīnas noma, automašīnas noma, vieglo automašīnu noma, auto īre, mikroautobusu īre. Jaunu un lietotu vieglo automašīnu noma, īre. Auto noma vieglie auto. Auto noma Rīgā. Auto nomas pakalpojumi, transporta pakalpojumi visā Latvijas teritorijā, Lietuvā, Igaunijā, profesionāli vadītāja pakalpojumi.

Babyfans.lv, Bērnu preču veikals, internetveikals

Latgales 240, Rīga, LV-1063
Apraksts: BABYFANS.LV ir plašs preču piedāvājums gan dažāda vecuma bērniem, gan arī māmiņām. Rotaļlietas, transportlīdzekļi bērniem, vannas piederumi, atpūtas preces, gultasveļa, kā arī plaša apģērbu izvēle. Mēs ievedam preces nelielā daudzumā, vispirms rūpējoties par preču klāsta dažādību. Tādēļ preču daudzums ir ierobežots, un pirms pirkšanas nepieciešams precizēt, vai konkrētā prece šobrīd ir noliktavā. Ja jūs interesējušo preci jau ir nopirkusi cita laimīgā pircēja, mēs palīdzēsim Jums atrast alternatīvu.
ZL.LV iesaka

GESR– estētiskās medicīnas un skaistuma klīnika

Citadeles 6, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Injekcijas pakalpojumi; ✓ Lāzera procedūras; ✓ Aparātprocedūras; ✓ Kosmetoloģija; ✓ Intravenozie vitamīnu kokteiļi. Estētiskās medicīnas un skaistuma klīnika GESR:

Mūsu arsenālā ir pārbaudītas un visefektīvākās metodes, kuras nodrošina acīmredzamu rezultātu. Plazmoliftings, filleru injekcijas, biorevitalizācija, mezoterapija, botulīnterapija, pīlingi un pretcelulīta programmas — tā ir tikai maza daļa no visa skaistuma pakalpojumu klāsta, kuri padarījuši laimīgus simtiem sieviešu un vīriešu. GESR – jūsu ideālās sejas un ķermeņa spēka vieta! Gaidīsim jūs ciemos!

ART Autocentrs, SIA, Autoserviss Pļavniekos

Riteņu ģeometrija uz 3D HOFMANN stenda!
Lubānas 82, Rīga LV-1073
✓ Stūres stieņa maiņa 20-45 EUR ✓ Priekšējā amortizatora maiņa 35-65 EUR ✓ Aizmugurējā amortizatora maiņa 25-45 EUR ✓ Aizmugurējā tilta bukšu maiņa 30-85 EUR ✓ Priekšējo sviru maiņa 25-65 EUR ✓ Sajūga maiņa 120-350 EUR ✓ Kondicioniera uzpilde 45-80 EUR ✓ Kondicioniera sistēmas diagnostika 25-35 EUR

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aktuāli un svarīgi: Projekts Sporta klase: Projekts ir vērsts uz VFS attīstību bērniem. Projekta ietvaros skolēni nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, attīstās fiziski, iegūst stabilu pamatu turpmākai sportiskai attīstībai un vispārējai veselībai. Projektā darbojas profesionālu treneru komanda, sporta ārsts, fizioterapeits. Programmas mērķis: uzlabot bērna fiziskās īpašības atbilstoši viņa vecuma grupai, stimulēt un sagatavot viņu aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus izvērtējot tā spējas konkrēta sporta veida izvēles perspektīvā. Programmu ir licencējis un apstiprinājis Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RDIKSD).

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

Novapack, SIA

Standarta un individuāls iepakojums!
Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produktu kategorijas: ✓ Individuāls iepakojums ✓ Papīrs ✓ Papīra maisiņi ✓ Papīra formiņas ✓ Veidnes cepšanai ✓ Salvetes, paliktņi, paplātes ✓ Kartona kastes ✓ Konteineri ✓ Glāzes ✓ Fast food iepakojums ✓ Trauki, šķīvji, piederumi ✓ Pudeles, kārbas ✓ Aksesuāri un vienreizlietojamais apģērbs ✓ Patēriņa iepakojumi ✓ Iekārtas

Zandas Ķirses privātprakse

Čiekurkalna 1. līnija 84, Rīga LV-1026
Piedāvājam jaunu kosmētikas brendu AVA Laboratorium (Polija).:

Ava Cosmetic tirgū kopš 1961.gadā. Ražo kosmētiku, apvienojot dabas bagātību un jaunākās tehnoloģijas. Ava izmantotas uzlabotas formulas un novatoriskas aktīvās sastāvdaļas, nodrošina izcilu kosmētikas efektivitāti. Ava labaratorium vienmēr ir devusi priekšroku dabiskas izcelsmes sastāvdaļām un uzmantojusi augstākās kvalitātes ekstraktus to visefektīvākajā koncentrācijā. Izmanto arī jaunākās paaudzes aktīvās sastāvdaļas, kas nodrošina perfektu risinājumu visiem ādas kopšanas posmiem un garantē tūlītējus un ilgstošus rezultātus. Visas formulas UR labaratoriski parbaudītas attiecībā uz alerģiju un kairinājumu un ir pakļautas stingriem pētījumiem, lai novērtētu to efektivitāti. Ava nemitīgi meklē jaunus risinājumus ar mērķi apmierināt jebkuras mūsdienu sievietes prasības. Pirmais un joprojām vienīgais ražotājs ar Eko sertifikātu. Dabīgās un organiskās kosmētikas ražotājs Polijā. Dabiskumu un organiskumu apliecina EkoCERT sertifikāti. Ekocert ir Francijas vispasaules dabisko un bioloģisko produktu sertifikācijas organizācija. Dabiskā un organiskā kosmētika nesatur: Izejvielas, kas iegūtas jēlnaftas raidīšanas procesā, Polietilēnglikoli(PEG), silikons, konservanti no parabēnu grupas, sintētiskās smaržvielas kompozīcijas, mākslīgās krāsvielas.

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

Siltumserviss Eko, siltināšana ar beramo vati

"Atvari" - 10, Zirņu pagasts, Saldus nov., LV-3853
Ieguvumi:: ✓ Beramās vates izmaksas un pakalpojuma izmaksas ir zemākas salīdzinājumā ar citiem siltināšanas veidiem, turklāt tai nav atgriezumu, kas padara tās iestrādi izdevīgāku. ✓ Siltināšana ar beramo vati ir daudz ātrāka salīdzinājumā ar ruļļu vai lokšņu materiālu. Dienas laikā mēs varam nosiltināt līdz 200 m². ✓ Salīdzinot siltināšanu ar lokšņu un ruļļu siltumizolācijas materiāliem, beramā vate veido nemainīgi lielu siltumizolācijas slāni bez spraugām, kā arī stingri nosiltina vietas ap dažāda tipa komunikācijām un jumta konstrukcijām, piemēram, jumta kopnēm, nodrošinot augstu siltumnoturību. ✓ Daudzas beramās vates ir ugunsdrošas. Tām ir A1 klase, kas atbilst absolūti nedegošam materiālam.

VV Centrs, SIA, Zobu tehniskā laboratorija

Brīvības 103-23a, Rīga LV-1001
Apraksts: SIA “VV Centrs” - medicīnas kompānija, kuru 1994. gada maijā nodibināja brāļi Leonīds un Mihails Veļkoviči. Tā ir zobu tehniskā laboratorija. Izgatavojam augstākās kvalitātes visa veida zobu protēzes pēc zobārstu pasūtījumiem. Kods Ārstniecības iestāžu reģistrā - 019169615.

Klīnika Dzintari, SIA, Veģetatīvās distonijas, depresijas, stresa, izdegšanas sindroma ārstēšana

Turpinām strādāt gan klātienē, gan attālināti!
Mežsargu 4/6, Jūrmala, LV-2008
Ārstēšanās soļi “Klīnikā Dzintari”:: Pieraksts rindas kārtībā uz valsts apmaksāto (tālr. +37167754811) vai maksas programmu (tālr. +37129549983), vai pa e-pastu: dzintari@dzintari.lv. Ar jums sazinoties tiks ieplānots iestāšanās datums un laiks, kad jāierodas klīnikā, līdzi ņemot nosūtījumu (valsts programmai uz "Klīniku Dzintari"), personu apliecinošu dokumentu. Ja jums būs nepieciešama nakšņošana, lūgums par to savlaicīgi informēt klīniku, lai varam veikt rezervāciju jūsu izvēlētajā sadarbības viesnīcā. Iestāšanās dienā norādītajā laikā jāierodas pie klīnikas reģistratūras. Reģistratūrā tiks noformēti atbilstoši dokumenti plānotajai programmai. Klients saņem pirmo ārsta konsultāciju, kur tiek nozīmēts viss nepieciešamais veiksmīgai ārstēšanai. Klientam tiek izstrādāts individuāls grafiks, pēc kura klients vadās turpmākajā ārstniecības laikā. Ārstniecības kursa ilgums maksas progammās 5 dienas, valsts programmā no 1 līdz 4 nedēļām. Ja nepieciešams, tiek noformēta DNL (darba nespējas lapa). Pēc ārstniecības kursa beigām visus speciālistus ir iespējams apmeklēt ambulatori.

Labākas Dzirdes Centrs, SIA

Brīvības 83-1, Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Dzirdes stāvokļa diagnostika un novērtēšana ✓ Dzirdes speciālista konsultācija  ✓ Dzirdes rehabilitācijas programma ✓ Individuāla dzirdes aparātu piemeklēšana un pielāgošana ✓ Dzirdes aparātu apkalpošana un kopšana ✓ Dzirdes aparātu tehniskā apskate un remonts ✓ Dzirdes aizsardzība: individuālie ausu aizbāžņi peldēšanai, individuālie ausu aizbāžni aizsardzībai no trokšņiem, individuālie ausu aizbāžņi mūzikantiem

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga, LV-1058
PK MEŽS piedāvā: ✓ Godīgu attieksmi pret klientu ✓ Precīzu un ātru īpašuma novērtēšanu ✓ Ātru samaksu ✓ Ātru pakalpojumu kvalitāti Mēs veicam: ✓ nekustamo īpašumu pirkšanu un pārdošanu ✓ mežu apsaimniekošanu ✓ meža apsaimniekošanas projektu izstrādi ✓ mežizstrādes pakalpojumus ✓ juridiskās konsultācijas, pārstāvniecību valsts un pašvaldību institūcijās saistībā ar dokumentu noformēšanu un konsultācijām nodokļu jautājumā par darījumiem nekustamo īpašumu

TAVAKAFIJA, SIA

"Krūzes", Kaibala, Lielvārdes pagasts, Ogres nov., LV-5070
Kafija, Kafijas aparāti, to apkalpošana un remonts: ✓ Espresso kafijas automāti ✓ Kapsulu automāti ✓ Kafijas spilventiņu automāti ✓ Lietoti kafijas aparāti ✓ Pusautomātiskie automāti ✓ Kafijas pupiņas ✓ Kafijas tabletes ✓ Maltā kafija ✓ Kafijas spilventiņi  Coffee pads ✓ Aromatizētā kafija ✓ Kafijas kapsulas ✓ CURTIS tēja piramīdās ✓ TEEKANNE kanniņu tēja ✓ RICHARD karaliskā tēja ✓ HAZO beramā tēja ✓ Kafijas dzirnaviņas ✓ Piena putotāji ✓ Piena dzesētāji ✓ Tējkannas ✓ Aksesuāri ✓ Ražots Latvijā medus

PROWRISTBANDS, Aproces un aksesuāri

Bāriņu 13-1/3, Liepāja LV-3401
Produkcija: ✓ Aproces (kontroles, silikona) ✓ Kakla lentes (standarta, auklveida, sublimācijas, izšūtās, aksesuāri) ✓ USB (rotējošais, biznesa kartes, kapsula, aproces, pildspalvas) ✓ PVC atslēgu piekariņi ✓ Aproces piekariņi ✓ Lentes ar apdruku Kāpēc izvēlēties mūs?: PROWRISTBANDS piedāvā tikai augstākās kvalitātes kontroles aproces, silikona aproces un kakla lentes par cenu, kas ir konkurētspējīga Eiropas izplatītāju vidū. Mūsu komandā strādā pieredzējuši speciālisti, kuru pieredze uzkrāta daudzu gadu garumā. No uzņēmuma dibināšanas brīža, kā viens no galvenajiem darbības pamatprincipiem ir bijis rūpēties par to, lai katram klientam tiktu nodrošināta individuāla pieeja un katrs no klientiem izmantotu produktu priekšrocības pilnā apmērā. Uz katru personalizētu produktu pieprasījumu mūsu dizaineru komanda piedāvās Jums savu redzējumu. Liela uzmanība tiek veltīta produktu kvalitātei un piemērotu ražotāju izvēlei. Mēs veidojam sadarbību ar vadošajām rūpnīcām no ASV, Ķīnas un Eiropas, kuru produkti un ražošanas standarti tiek regulāri pārbaudīti, lai nodrošinātu tikai augstākās kvalitātes produktus mūsu klientiem.

Bērsones L. ģimenes ārsta prakse

Brīvības gatve 430, Rīga LV-1024
Ārsta praksē iespējams saņemt tādus veselības aprūpes pakalpojumus kā:: ✓ pirmreizēja un atkārtota ārsta apskate slimības dēļ ✓ profilaktiskā apskate ✓ apskate darbam 27. forma ✓ medicīniskā izziņa par veselības stāvokli braucienam uz ārzemēm ✓ medicīniskās izziņas izsniegšana svešvalodā ✓ medicīnas dokumenta dublikāta izdošana nozaudēšanas gadījumā ✓ ērču encefalīta vakcīna bērniem un pieaugušajiem ✓ medikamentu inhalācija ārsta praksē un ārpus tās ✓ asins analīžu noņemšana ārsta praksē un mājās pie pacienta ✓ ērču izņemšana ✓ potēšanas pases izrakstīšana ✓ ārsta apskate pirms vakcinācijas ✓ mājas vizīte

Clariwell, SIA

Ķengaraga 1A, Rīga, LV-1063
Produkti: ✓ STROKEX – uzlabo asins cirkulāciju, sekmē asinsvadu veselību, veicina vielmaiņu, stimulē smadzeņu darbību, palīdz saglabāt atmiņas procesus, samazina sirds un asinsvadu slimību risku. Sastāvs: gotu kola (Centella asiatica L.), folijskābe (B9 vitamīns) un citokolīns (t.sk. holīns). Mērķauditorija: pieaugušie ar kaitīgiem ieradumiem (smēķēšana, neveselīgs uzturs, mazkustīgums), asinsrites traucējumiem, insulta risku, augstu holesterīna līmeni, lieko svaru. ✓ MIGRAKLER – efektīvs risinājums nervu sistēmas normālai funkcionēšanai galvassāpju un migrēnas gadījumos. Sastāvs: buferēts magnija citrāts, meiteņu zeltpīpenīte (Tanacetum parthenium L.), koenzīms Q10 un riboflavīns (B2 vitamīns). Auditorija: pieaugušie ar galvassāpēm un migrēnu. ✓ THYROKLER – 100 % dabīgs un efektīvs risinājums normālai vairogdziedzera darbībai, kā arī nepietiekamas vairogdziedzera funkcijas jeb hipotireozes gadījumos. Sastāvs: brūnaļģe (Fucus Vesiculosus L.), selēns, cinks un L-tirozīns. Auditorija: pieaugušie ar nepietiekamu vairogdziedzera funkciju jeb hipotireozi. ✓ DEPREKLER – produkts ar unikālu formulu, efektīvs risinājums depresīviem, nomāktiem stāvokļiem, iedarbīgs kognitīvo funkciju veicināšanai. Sastāvs: GABA (gamma-aminosviestskābe), Safrāna krokuss (Crocus Sativus L.), cinks un selēns. Auditorija: personas ar depresijas simptomiem, nomāktību. ✓ NERVOKLER – 100 % dabīgs un efektīvs uztura bagātinātājs nervu sistēmas darbībai paaugstinātas spriedzes apstākļos, normālai psiholoģiskai funkcijai un nespēka un noguruma mazināšanai. Sastāvs: pasiflora (Passiflora incarnata L.), L-teanīns, magnijs un B6 vitamīns. Auditorija: pieaugušie ar neirozi, neirastēniju, nemieru, hronisku nogurumu, nervu sistēmas traucējumiem, kā arī pieaugušie, kas pakļauti ilgstošām stresa situācijām. ✓ SOMNUX – 100 % dabīgs un efektīvs uztura bagātinātājs miega veicināšanai, miega kvalitātes uzlabošanai un diennakts ritma regulēšanai. Sastāvs: lavanda (Lavandula angustifolia Mill.), Kalifornijas magone (Eschscholzia californica L.), L-triptofāns, kalcijs un D vitamīns. Auditorija: pieaugušie ar grūtībām iemigt, ar trauslu un saraustītu miegu, ar stresa izsauktu bezmiegu, kā arī ar izjauktu miega ritmu (piemēram, ceļojot).

Ludzas Vissvētās Dievmātes aizmigšanas pareizticīgo draudze

Latgales 121, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts: Ja pa Latgales ielu Rēzeknes virzienā dotos uz Ludzas centra pusi, tad jau no pasta ēkas paveras taisns ceļš uz lielisku baznīcu – Ludzas pareizticīgo Svēto Dievmātes Aizmigšanas katedrāli, kura 2015. gadā atzīmēja savu 170. jubileju. No aprakstiem zināms, ka baznīca ir arhitektūras piemineklis, celta krusta veidā ar Toskānas ordeņa kolonām. Pastāvīga pareizticīgo draudze (496 cilvēki) Lucinas (tag. Ludzas) pilsētā tika atvērta 1833. gadā, un pagaidu baznīca izvietojās apriņķa pārvaldei piederošas ēkas otrajā stāvā. 1843.-1845. gados par Sv. Sinodes līdzekļiem Lucinā sākās mūra baznīcas celtniecība, kura tika iesvētīta 1845. gada 19. augustā par godu Dievmātes Aizmigšanai. Pirmais draudzes priesteris bija tēvs Panteleimons Usovskis. Baznīca tika celta kā pilsētas centrs, kuras apbūve ar savām ielām-stariem satikās pie pareizticīgo baznīcas. 1878. gadā Lucinas baznīca tika pārdēvēta par katedrāli ar pārziņa palīga un diakona amatiem.
ZL.LV iesaka

Finiera saplākšņa un koksnes plātņu veikals Rusvi, SIA WOOD POINT

Aizputes 2B, Rīga, LV-1046
Apraksts:

Ar prieku vēlamies paziņot, ka pēdējo mēnešu darbs pie uzņēmuma komunikācijas koncepta stratēģiskās attīstības ir noslēdzies un sākam to ieviest ikdienā. Esam spēruši pirmo, redzamāko soli, veicot uzņēmuma nosaukuma maiņu no SIA “RUSVI” uz WOOD POINT SIA.