IT, visā Latvijā

Drukāt

Mīksto mēbeļu tīrīšana Liepājā ProClean

Baterijas 11/13, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Automašīnu tīrīšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Citu izstrādājumu tīrīšana ✓ Ķīmiskā tīrīšana ✓ Tīrīšana ar tvaiku

Stieress, SIA, Kempings

Upesgrīva, "Stieres" , Mērsraga pagasts, Talsu nov., LV-3284
Pakalpojumi:: ✓ Sporta laukums ✓ Volejbola laukums ✓ Novuss ✓ Galda teniss ✓ Autostāvvieta ✓ Kafejnīca-bārs ✓ Banketu zāle ✓ Semināru telpa ✓ Kempinga mājiņas ✓ Telts vietas ✓ Kempinga vietas ✓ Treilera vietas ✓ Dušas ✓ Grils

Euro Finances, SIA

Slāvu 25-15, Rīga LV-1073
Galvenās prioritātes:: ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi no EuroFinances. ✓ Jūsu prioritāte ir uzņēmuma vadība - un mēs parūpēsimies par uzņēmuma dokumentiem. ✓ Pilns grāmatvedības atbalsts no A līdz Z no sertificēta grāmatveža-auditora. ✓ Sertificēts grāmatvedis savlaicīgi sagatavos gada pārskatu iesniegšanai VID un operatīvo pārskatu bankām (piemēram, līzingam), sakārtos lietas aktuālajos jautājumos un uzturēs veselas jūsu nervu šūnas. ✓ Grāmatvedības atskaites nav tikai likuma prasība - tas ir rīks, kas parāda reālo situāciju uzņēmumā, uztur kārtību saimnieciskajā darbībā un biznesā. Ar to palīdzību uzņēmuma vadītājs var pieņemt apzinātus lēmumus un tādējādi ietaupīt naudu un laiku. ✓ Mūsu speciālisti ir lietas kursā par jaunākajām izmaiņām likumdošanā, regulāri papildina un atjauno savas zināšanas. EuroFinances nodrošinās uzņēmuma gatavību visām pārbaudēm, jo jums vairs nebūs jāsavāc trūkstošie dokumenti ārkartas režīmā. Mēs palīdzēsim jūsu uzņēmumam nopelnīt, augt un attīstīties. ✓ Finanšu pārskati ir sagatavoti, pamatojoties uz Latvijas Republikas likumiem, normatīvo aktu prasībām un Starptautiskajiem grāmatvedības standartiem.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87I, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
"GUNSnLASERS” piedāvājums:: ✓ lāzerpeintbols jeb lāzertags; ✓ peintbols; ✓ reball jeb peintbols ar gumijas bumbiņām; ✓ elektrokartingi; ✓ virtuālā realitāte; ✓ airsoft.

“GUNSnLASERS” darbojas jau vairākus gadus, tādēļ zina, kā noorganizēt lielisku ballīti bērniem, vecpuišu un vecmeitu ballītes, korporatīvos pasākumus, klases ekskursijas un citus svētkus. Izklaides parkā strādā atsaucīgi un draudzīgi instruktori.  

Pēc pasākuma aktīvās daļas atpūtu iespējams turpināt labiekārtotās atpūtas istabās vai piknika vietās ar galdiem, grilu, nojumi. Droši vari ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus bez papildu maksas. “GUNSnLASERS” ir parūpējušies par visu, lai nodrošinātu Tev izcilu izlaidi.  

“GUNSnLASERS” izklaides parki atrodas trīs dažādās lokācijas Rīgā:

✓ Mārkalnes ielā 10, Juglā (iekštelpas) - lāzerpeintbols, elektrokartingi, virtuālās realitātes istaba, reball un airsoft; ✓ Viestura prospektā 2, Mežaparkā (ārā) - lāzerpeintbols, peintbols un airsofts; ✓ Šampētera ielā 1, Šampēterī (iekštelpas un ārā) - lāzerpeintbols, reball, airsoft.

Katrs aktīvās atpūtas un izklaides parks ir iekārtots tā, lai būtu interesanti spēlēt. Laukumos atrodas dažādi slēpņi, aizsegi un ne tikai - pat reālas automašīnas. Iesakām uzspēlēt katrā parkā!

“GUNSnLASERS” strādā katru dienu no rīta līdz vakaram, tomēr iepriekš ieteicams veikt rezervāciju un pārliecināties, ka ir kāds uz vietas. Lai pieteiktu savu pasākumu:

✓ apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi online kontaktformu;  ✓ zvani pa tālr. +371 27274646 un pēc savienojuma nospied taustiņu 1 un 1;  ✓ raksti e-pastu uz info@gunsnlasers.lv!  

“GUNSnLASERS” klientu menedžeris atbildēs uz visiem Taviem jautājumiem un veiks rezervāciju Tev vēlamā dienā un laikā. Atceries, ka nedēļas nogalēs brīvās vietas aizpildās krietni ātrāk, tādēļ neatliec pasākuma organizēšanu uz pēdējo brīdi!  

“GUNSnLASERS” - aizrauti ar izcilu izklaidi! Rezervē pasākumu un gūsti neaizmirstamas emocijas un lieliskas atmiņas, ko atcerēties mūžam!

Pūres dārzkopības izmēģinājumu stacija, AS

Turpinām strādāt klātienē!
Pūre, Abavas 2, Pūres pagasts, Tukuma nov., LV-3124
Par uzņēmumu:

A/S "Pūres dārzkopības stacija" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar augļu koku un ogulāju tirdzniecību. Stādus ir iespējams iegādāties Pūrē, Abavas ielā 2, kā arī izbraukuma tirdzniecībās Latvijas lielākajās pilsētās.

MultiHouse, SIA

Attālinātas konsultācijas!
Toma 7-65, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Daudzdzīvokļu namu apsaimniekošana ✓ Komerctelpu apsaimniekošana ✓ Individuālā apsaimniekošana Par mums::

SIA "MultiHouse" ir namu apsaimniekošanas uzņēmums, kas sniedz apsaimniekošanas pakalpojumus dzīvokļu, komerctelpu un privātmāju īpašniekiem. Dibināts 2009. gadā. Šobrīd apsaimnieko vairāk nekā desmit daudzdzīvokļu mājas Liepājā, apkalpojot vairāk nekā simts dzīvokļu īpašnieku. Līdztekus tradicionālajiem apsaimniekošanas pakalpojumiem piedāvājam piesaistīt ES finansējumu ēkas renovācijai, kā arī šī projekta realizēšanu, izmantojot ES fondus.

Arvīds Zirnis, krāšņu un kamīnu meistars

Zeļļu 13-40, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Kamīnu un krāšņu mūrēšana ✓ Kamīnu un krāšņu remonts ✓ Seno krāšņu un kamīnu restaurācija Krāšņu podnieks:

Arvīds Zirnis, krāšņu podnieks ar vairā kā 30 gadu pieredzi, mūrē un remontē apkures krāsnis, pirts krāsnis, maizes krāsnis, pavardus, kamīnus, krāsnis skārda apvalkā u.c.. Ir iespēja sagādāt vajadzīgos materiālus un pieejami dažādi krāsns podiņi. Piedāvāju arī seno krāšņu un kamīnu restaurāciju. Darbus veicu visā Latvijā.

Repack, SIA

Ropažu 14A - 41, Rīga, LV-1039
Maisiņu ražošana un apdruka:

Maisiņš – tas ir efektīvs imidža reklāmas līdzeklis. Ir patīkami redzēt uz ielas cilvēku, kuram rokās ir maisiņš ar Jūsu firmas logo vai reklāmas akciju. Mēs piedāvājam spilgtus, kvalitatīvus maisiņus, kurus izgatavo no LDPE, HDPE un MDPE materiāla. Maisiņi „t-shirt”, polipropilēna iepakojums ar līmlenti vai bez līmlentes, maisiņi ar pastiprinātiem rokturiem, papīra maisiņi ar virvītēm. Mēs piedāvājam tādus maisiņus, kuri var izturēt lielu svaru un turklāt nemaksā daudz. Tieši tāds iepakojums ir šobrīd pieprasītākais tirgū.

Septima LV, SIA

Pildas 10, Rīga LV-1035
Apraksts:

Stikla griešanas darbnīcā materiāls rosināja veidot no tā ko vairāk. Tā dzima ideja par stikla mēbeļu un dažādu stikla konstrukciju izgatavošanu. Daudz strādājam ar virtuves paneļu izgatavošanu, veidojam stikla konstrukcijas.  

Mebir S, SIA

Atbrīvošanas aleja 122, Rēzekne, LV-4601
Par uzņēmumu:

Ne vienmēr, plānojot mājas vai dzīvokļa iekārtojumu un iegādājoties vajadzīgās mēbeles, der standarta izmēri. Tādos gadījumos nepieciešama individuāla pieeja konkrētajai situācijai, un tas savukārt nozīmē, ka jāatrod uzņēmums, kas spēs īstenot klienta vajadzības. Rēzeknē tāds uzņēmums esam mēs: SIA "MEBIR S".    

Mūsu firma, kas dibināta 2005. gadā, orientējas uz mēbeļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma, piegādi un uzstādīšanu, kā arī mēbeļu furnitūru. Tiek izpildīti pasūtījumi virtuves un guļamistabas mēbelēm, iebūvējamiem skapjiem un citām korpusa mēbelēm no lamināta, finiera, nažfiniera, akrila. Mēbeļu fasādes tiek krāsotas dažādās krāsās atbilstoši katra klienta gaumei un vēlmēm.    

SIA "MEBIR S" saviem klientiem spēj nodrošināt profesionālu un individuālu apkalpošanu, piedāvājot dažādus dizaina risinājumus, cenšoties strādāt tā, lai nekas neatkārtotos, nebūtu vienādu mēbeļu, lai katrs klients saņemtu kaut ko jaunu tieši viņam. Kā būtisku priekšrocību var minēt uzņēmuma elastību, jo iespējams izgatavot tieši tāda izmēra mēbeles, kādas nepieciešamas. Sevišķi svarīgi tas ir gadījumā, ja jāapmēbelē maza telpa, bet negribas zaudēt tik dārgo platību.

DLL-Transports, SIA, Auto kravas no/uz Vāciju, MEGA treileru pakalpojumi

"Vēzīši", Emburga, Cieceres pagasts, Saldus nov., LV-3851
Pakalpojumi: ✓ Kravas pārvadājumi un loģistika ✓ Lielgabarīta - negabarīta pārvadājumi ✓ Mega treileru kravas pārvadājumi ✓ Būvtehnikas pakalpojumi Par uzņēmumu:

SIA DLL-Transports nodarbojas ar starptautiskiem kravu pārvadājumiem. Pārvadājam kravas pa Eiropas Savienības valstīm, no Latvijas uz Vāciju, Holandi, Belģiju, Franciju, Austriju, Itāliju un Skandināvijas valstīm. Pašlaik mūsu rīcībā ir divpadsmit kravas automašīnas, tajā skaitā divi megatreileri. No Eiropas valstīm uz Latviju piedāvājam salikto kravu pārvadāšanu un varam pārvadāt arī bīstamās kravas (ADR). Mūsu firmai ir augstas prasības par precīzu un perfekti izpildītu darbu un attieksmi pret to.

CRANE EXPERT, SIA

Tīruma 1, Rīga, LV-1058
Apraksts:

Autoceltņu noma un kravu pārvadājumi. "CRANE EXPERT" ir speciālistu komanda, kura, rūpējoties par drošu kravu celšanas darbu norisi, pēc klientu pieprasījuma veiks objektu apsekošanu un kravu celšanas darbu organizāciju, kā rezultātā piedāvās klientu rīcībā nepieciešamās kapacitātes kravu celšanas tehniku, to iznomājot ar operatoru, kuram ir nepieciešamās kompetences šo tehniku profesionāli vadīt. Veicam dažādu kravu, tostarp lielgabarīta un smagsvara kravu pārvadājumus un dažādu ražotāju un izlaiduma gada kravas autoceltņu un manipulatoru diagnostiku un remontu.

Arado, SIA

Ventspils 10-4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Būvuzraudzība ✓ Ēku apsekošana ✓ Celtniecības darbi ✓ Jumta montāža ✓ Demontāža ✓ Bruģēšana ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Apdares darbi ✓ Žoga uzstādīšana ✓ Betonēšana Celtniecības uzņēmums:

Uzņēmums SIA "ARADO" sniedz visa veida celtniecības darbus, kā arī būvuzrauga pakalpojumus. Tajā iekļauti tādi darbi kā ēku būvēšana, žogu uzstādīšana, bruģakmens ieklāšana, metāla konstrukciju uzstādīšana u.c. Darbu veicam rūpīgi un kvalitatīvi.

Solar XPro, SIA

Ulbrokas 19a, Rīga LV-1021
Pie mums var iegādāties:: ✓ saules paneļus (saules baterijas) ✓ invertorus (tīkla, akumulatoru un hibrīdos) ✓ akumulatorus stiprinājumus saules paneļiem ✓ kabeļus, konektorus ✓ personīgās mini elektrostacijas ✓ litija akumulatorus

Mēs piedāvājam arī:

✓ elektroauto uzlādes stacijas ✓ saules peneļu nojumes ✓ elektroauto uzlādei iebūvējamos saules paneļus

Pagrabiņš, krodziņš

Baznīcas 5, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Par kafejnīcu:

Kafejnīca "Pagrabiņš" piedāvā iespēju garšīgi paēst – gan ikdienā, gan arī svētkos. Galdiņu rezervēšana citiem dzīves svarīgiem notikumiem. Vasarā iespējams rezervēt galdiņu terasē virs Alekšupītes pusdienām un vakariņām, kā arī svētkiem. Iespējams ēdienu pasūtīt līdzņemšanai.

Rausis - konditoreja, kafejnīca

Vaļņu 10, Jelgava, LV-3001
Produkti un pakalpojumi::

Konditorejas izstrādājumi:

✓ Rauga mīklas izstrādājumi ✓ Eļļā cepti izstrādājumi ✓ Kāzu tortes ✓ Plaucētās mīklas izstrādājumi ✓ Kūciņas ✓ Dažādas tortes ✓ Kliņģeri ✓ Bērnu tortes ✓ Cepumi

Pakalpojumi:

✓ Banketi ✓ Galdu klāšana ✓ Ēdienu piegāde ✓ Izbraukuma banketi

Saules Kliņģeris, SIA

Linarda Laicena 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Konditorejas izstrādājumi pēc pasūtījuma Valmierā:

Pie mums ir iespējams pasūtīt mājas tortes, kūkas, smalkmaizītes, pīrādziņus jūsu īpašajiem pasākumiem.

 

Konditorejas izstrādājumu veikals Valmierā:

Konditorejas "Saules Kliņģeris" izstrādājumus var nopirkt veikalos "Austri" Valmierā.

VIS BROKERHOUSE, SIA, Apdrošināšanas brokeri

Kārļa Ulmaņa gatve 2-6.st., Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumi:

VIS BROKERHOUSE piedāvā plašu pakalpojumu klāstu juridiskām un fiziskām personām:

✓  OCTA, KASKO, KASKO „BEDRES”; ✓ Starptautiskais apdrošināšanas līgums (Zaļā karte/Green Card); ✓ Veselības apdrošināšana; ✓ Civiltiesiskās atbildības apdrošināšana; ✓ Īpašuma apdrošināšana; ✓ Nelaimes gadījumu apdrošināšana; ✓ Ceļojumu apdrošināšana; ✓ Nodokļu optimizācija.

IS studija, SIA, Ierāmēšanas salons - darbnīca

Ģertrūdes 5, Rīga LV-1010
Ierāmēšanas pakalpojumi: ✓ Gleznu ierāmēšana ✓ Fotogrāfiju ierāmēšana ✓ Ierāmēšanas profili Ierāmēšanas salons:

Firma "IS Studija" sniedz augsti kvalitatīvus visu veidu ierāmēšanas pakalpojumus. Darbnīcā, kas atrodas pašā Rīgas centrā, ir iespējams ierāmēt – mākslas darbus, foto, plakātus, spoguļus, izšuvumus. "IS Studijas" meistari – speciālisti ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi. Kvalificēti konsultanti palīdzēs atrast tieši jūsu mākslas darbam un vēlmēm atbilstošāko rāmējumu.

Firma piedāvā arī restaurācijas pakalpojumus, kā arī plašu izšuvumu shēmu izvēli. Esiet laipni gaidīti "IS Studijas" darbnīcā, kas sagaidīs jūs ar komforta atmosfēru, kvalitatīvu apkalpošanu un patīkamām atlaidēm!