IT, visā Latvijā

Drukāt

Nature Gift, SIA

"Vērdiņi", Vidrižu pagasts, Limbažu nov., LV-4013
Produkti: ✓ Svaigas ogas ✓ Dabīgie sīrupi ✓ Veselīgās sulas ✓ Izcilās sukādes ✓ Saldās mērces, medus našķi ✓ Ogas bez cukura ✓ Sukādes šokolādē ✓ Ogu pulveri ✓ Idejas dāvanai Apraksts:

Veselīgi sīrupi, sulas un sukādes no Latvijā audzētām ogām un augiem. Mūsu produkti ir dzīvi un enerģētiski bagāti, kas iedvesmo un spēcina ķermeni un garu! Nature Gift zinātnieku radītā tehnoloģija ir vieda un īpaša, jo ļauj žāvētajiem augļiem un sīrupiem saglabāt visas tik vērtīgās uzturvielas, vitamīnus un iegūto zemes spēku. Tehnoloģija balstīta uz tā dēvēto osmozes procesu, kas ļauj cukurus pārstrādāt augļu cukuros – fruktozē un glikozē. Ražošanas procesā netiek pievienoti konservanti vai garšas pastiprinātājus. 

Atpūtas komplekss Kantes krogs, Banketi

Miera 5, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Pakalpojumi:: ✓ Ēdiena piegāde; ✓ Banketu rīkošana; ✓ Apkalpošana Izbraukuma banketos; ✓ Galdu klāšana izbraukumos; ✓ Dzīvās mūzikas pasākumi; Pasākumi: Mums ir 3 stāvi, kur var ieturēt maltīti, organizēt pasākumus vai atpūsties. Pie mums pasākumus uz vietas var rīkot līdz 100 cilvēkiem - svinības, kāzas, dzimšanas dienas, banketus, darba pasākumus, darba ballītes, bēru mielastus, biznesa pusdienas. Katru ceturtdienu rīkojam dzīvās mūzikas pasākumus.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

DSV Latvia, SIA, Liepājas birojs

Flotes 16, Liepāja LV-3405
DSV organizācija ir sadalīta trīs nodaļās, kas kopā spēj piedāvāt pilnu pārvadājumu pakalpojumu klāstu, tādā veidā nodrošinot visu piegādes ķēdi konkrētā uzņēmumā:: ✓ Air & Sea – avio un jūras pārvadājumi ✓ Road – sauszemes pārvadājumi ar autotransportu ✓ Solutions – noliktavu un loģistikas pakalpojumi Lai ko jums nevajadzētu aizvest – mēs to aizvedīsim neatkarīgi no tā, kur un kad jums to vajag.

Dr. Irēnas Mangales privātprakse, dēļu terapija, akupunktūra un biorezonanse

Stirnu 8-328, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi: ✓ Dēļu terapija; ✓ Homeopātija; ✓ Akupunktūra (atkarību ārstēšana); ✓ Biorezonanse Dēļu terapija: Ārstniecisko procedūru ar dēlēm sauc par hiroduterapiju. Medicīniskās dēles ir efektīvs ārstniecisks līdzeklis. Ar tām var izraisīt daudzas kompleksas, gan specifiskas, gan nespecifiskas, izmaiņas cilvēka organismā. Dēlēs sakoncentrētas visas dzīvībai nepieciešamās bioloģiski aktīvās vielas, tāpēc tās var izmantot dažādu slimību ārstēšanai. Vieglāk pateikt, ko hirudoterapija neārstē, jo dēles palīdz pat tādos gadījumos, kad tradicionālā medicīna ir bezspēcīga. Šī terapija palīdz ārstēt sieviešu problēmas, asinsvadu problēmas, insults, psoriāze, kā arī vairogdziedzera saslimšana, depresiju un grūti ārstējamas ādas slimības.

Tempora, IK

Lāčplēša 36/38-1, Daugavpils, LV-5401
Par uzņēmumu:

Uzņēmums "Tempora" nodarbojas ar tulkošanas pakalpojumu sniegšanu Daugavpilī. Tiek piedāvāti rakstiski un mutiski tulkojumi no un uz dažādām valodām: latviešu, krievu, angļu, vācu, lietuviešu. Iespējams saņemt notariālu vai tulkojumu biroja apliecinājums. Dokumentu tulkojumi Krievijas Federācijas un Baltkrievijas konsulātiem.

Ingadent, SIA, zobārstniecības klīnika Cēsīs

Vaļņu 11-7, 2.st., Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Protezēšana ✓ Zobu RTG izmeklēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu balināšana Zobārstniecība Cēsīs:

Mūsu praksē iespējams saņemt sejas-žokļu ķirurga konsultāciju, kurš veic arī implantēšanas operācijas. Svarīga nozīme mutes dobuma veselībā ir zobu higiēnai, tādēļ mūsu praksē strādā divas pieredzējušas zobu higiēnistes. Sadarbojoties prakses speciālistiem, varam sniegt pilnvērtīgu mutes dobuma aprūpi gan pieaugušajiem, gan bērniem. Un gribu teikt ikvienam pacientam - neatrisināmu problēmu zobārstniecībā nav, vajag tikai gribēt tās risināt, un viss izdosies!

D.C.S., SIA, Pārcelšanās serviss

Biroju un dzīvokļu pārcelšanās!
Austuves 3A, Rīga, LV-1063
Starptautiskā pārcelšanās:

Pārcelšanās uz citu valsti vienmēr sarežģīta. Vieglākais veids, kā to izdarīt, ir uzticēt šo procesu mūsu kvalificētajiem darbiniekiem. Starptautiskā pārvietošana ietver šādus pakalpojumus:

✓ lietu iepakošana mūsu piedāvātajos iepakojumos; ✓ iekraušana kravas automašīnā, konteineros vai koka kastēs; ✓ sūtījuma muitas apskates procedūras, ja nepieciešams; ✓ pēc nepieciešamības piegāde uz noliktavu, ostu, lidostu; ✓ transports – autotransports, jūras transports, gaisa transports; ✓ sūtījumu saņemšana no noliktavām, lidostas vai ostas; ✓ sūtījuma atmuitošanas pakalpojumi, ja nepieciešams; ✓ piegāde uz klienta jauno adresi un izkraušana; ✓ mantu izpakošana un izlietotā iepakojuma savākšana; ✓ papildu pakalpojumi - mēbeļu montāža, mantu pagaidu glabāšana, mākslas darbu un antikvāru lietu speciāla iepakošana un transportēšana.

VL Montage, Stiklu darbnīca

Ieriķu 23, Rīga, LV-1084
Mūsu produkcija:: ✓ Stikls ✓ Spoguļi ✓ Dekoratīvais stikls ✓ Virtuves stikla paneļi ✓ Stikla durvis un starpsienas ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Dušas kabīnes Par mums::

Mūsu stikla darbnīca piedāvā pilnu stikla un spoguļu apstrādes pakalpojumu servisu. Mūsu speciālisti var dot nepieciešamo konsultāciju, izbraukt pie pasūtītāja mājās, izmērīt un aprēķināt pasūtījumu, kā arī piedāvāt un uzstādīt to visērtākajā laikā. Visi izstrādājumi tiek ražoti pēc konkrētiem izmēriem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Mēs garantējam darba termiņus un kvalitātes izpildi.

Uzkopšana un apsaimniekošana Spodre 7, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Perfekts serviss:

Uzturēties tīrā un sakoptā vidē ir daudz patīkamāk, vai ne? Uzticiet mums savu dzīvojamo vai darba telpu uzkopšanu un pretī saņemsiet perfekti izpildītu servisu jums ērtā laikā!

Apraksts:

Izvāksim atkritumus un būvgružus, novērsīsim krāsas, cementa un cita veida netīrumus, kā arī veiksim pilnīgu telpu sakārtošanu, tīrīšanu un dezinfekciju. Esam uzņēmums ar pieredzējušu un profesionālu darbinieku komandu. Palīdzēsim ikdienā un svētkos uzturēt tīru vidi gan mājās, gan darba telpās. Zvaniet, vienosimies - viss būs spodrs un tīrs!

Redmars, SIA

Ropažu 14 k-1, Rīga, LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Aukstumiekārtas un to apkopi ✓ Saldētavu būvniecība ✓ Sendvičpaneļi un saldētavas durvis ✓ Angāru, metāla karkasa ēku un ražošanas cehu būvniecība Aukstumiekārtas:: Uzņēmums piedāvā dzesēšanas iekārtas, īpaši uztverot divplūsmu iztvaikotājus. Plašs jaudas diapazons. Piedāvā arī saldēšanas iekārtas, kas piemērotas saldētu produktu uzglabāšanai. Iespējams arī iegādāties ātrās saldēšanas iekārtas – šoka saldēšanas iekārtas un tuneļus. Ļoti liela jauda, iekārtas Latvijā sevi jau pierādījušas.

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

Zobārstniecības klīnika Akrībija, SIA, Rīgas centrā

Marijas 20-4, Rīga, LV-1011
Zobārstniecības klīnikas "Akrībija" galvenais mērķis:

Mūsu galvenais mērķis un uzdevums – sniegt pacientiem kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus. Vairāki no klīnikas ārstiem ir guvuši pieredzi arī Lielbritānijas universitātēs, kā arī joprojām regulāri papildina savas teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas dažādos kursos un semināros. Atnākot uz klīniku, pacients var būt drošs, ka ārstēšanas procesā tiks izmantotas jaunākās metodes. Viss klīnikā tiek radīts pacientu vajadzībām. Pie mums strādā profesionāla zobārstu komanda, kura katram pacientam izstrādā individuālu ārstēšanas plānu, lai tas būtu optimālākais tieši Jums.

Paklāju ekspresis, SIA

Ieriķu 5, Rīga LV-1084
Tīrīšanas pakalpojumi: ✓ Paklāju tīrīšanas pakalpojumi ✓ Paklāja seguma ķīmiskā tīrīšana ✓ Mīksto mēbeļu un ādas mēbeļu ķīmiskā tīrīšana ✓ Paklāju, paklāja segumu un mēbeļu impregnēšana Paklāju maiņa un noma - Produkti: ✓ Klasiskie paklāji ✓ Kokvilnas paklāji ✓ Krāsainie paklāji ✓ Paklāji ar logotipu ✓ Kleen Thru (Komfort ) - komforts un drošība ✓ Kushion-Koil – paklāji, kas samazina nogurumu ✓ Kleen-Scarpe - universālais darba vietu paklājs

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

"Ceriņi", Lestenes pagasts, Tukuma nov. LV-3146
Pakalpojumi: Piedāvājam praktiski visu, kas saistīts ar logu remontu, apkopi un modernizāciju, tajā skaitā: stikla pakešu maiņu, logu regulēšanu, blīvējumu maiņu, furnitūra maiņu, logu hermetizāciju, insektu sietu uzstādīšanu, drošības furnitūras iestrāde, Holz plus alumīniju uzstādīšanu, logu restaurāciju, verama loga iestrāde neveramā logā, nestandarta risinājumi u.c.

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

Tērbatas 10, Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Logu remonts; ✓ Stikla pakešu maiņa; ✓ Logu regulēšana; ✓ Blīvējumu maiņa; ✓ Furnitūra maiņa; ✓ Logu hermetizācija; ✓ Insektu sietu uzstādīšana; ✓ Drošības furnitūras iestrāde; ✓ Holz plus alumīniju uzstādīšana; ✓ Logu restaurācija; ✓ Verama loga iestrāde neveramā logā; ✓ Nestandarta risinājumi

Rīgas Privātie Kapi, SIA Mūžības pulss

Smalkjūtīgs risinājums emocionāli grūtajā brīdī 🖤
Dreiliņi , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Rīgas Privātajiem Kapiem ir dažas priekšrocības:: ✓ Pie kapiem ir ierīkota ērta autostāvvieta ✓ Visai kapu teritorijai ir pievadīta ūdensapgāde un elektrība, kas jūtami atvieglo kapa vietu apkopi ✓ Apbedījumu vietas var rezervēt iepriekš, par to veicot reizi gadā nelielu iemaksu ✓ Iespējams veikt apbedīšanu un pārapbedīšanu Rīgas Privātajos Kapos no jebkuras vietas Latvijā un ārzemēs ✓ Nopērkot vai rezervējot apbedījumu vietas Rīgas Privātajos Kapos, dzīves vietas deklarācijai nav nozīmes ✓ Iespējams noformēt līgumu par kapa vietas mantošanu ✓ Iespējama ģimenes apbedījuma vietas ierīkošana ✓ Rūpes par apbedījumu vietas apkopi un uzlabošanu var uzticēt Rīgas Privātiem Kapiem ✓ Personām, kuras ir vecākas par 70 gadiem un kuras ir iepriekš noslēgušas līgumu par visu apbedīšanas pakalpojumu kompleksu, paredzētas atlaides ✓ Iespējama nepieciešamo dokumentu sagatavošana un juridisko formalitāšu kārtošana apbedīšanai atbilstoši Latvijas valsts likumiem

Atpūtas komplekss Ferma

"Lati" , Daukstu pagasts, Gulbenes nov. LV-4429
Pakalpojumi:: ✓ Banketu zāle ✓ Pirts ✓ Viesu nams ✓ Kubls ✓ Batuts ✓ Dīķis ✓ Grils ✓ Āra kamīns ✓ Šūpoles Par mums::

Atpūtas komplekss "Ferma" savu nosaukumu ieguvis, jo atrodas kādreizējā govju fermā, kura nu ir kļuvusi par skaistu vietu Jūsu atpūtai! "Ferma" piedāvā vienu no lielākajām banketa zālēm Gulbenes novadā, kurā var uzņemt līdz 150 viesu, bet, ja tiks aicināts līdz 100 viesiem, tad pietikts vietas arī dejām un atrakcijām. Piedāvājam trauku nomu. Jaukas un mājīgas istabiņas Jūsu naktsmieram, pirts.

In Sensum, SIA

Lauku 9, Salaspils, Salaspils nov. LV-2121
Par pakalpojumiem:

Apbedīšanas pakalpojumos ir iekļauti visa veida rituālie pakalpojumi atbilstoši jūsu vēlmēm un prasībām. Organizējot bēru ceremoniju, apbedīšanas birojs garantē augstu darba kvalitāti un iejūtību pret aizgājēja tuviniekiem. Mēs zinām un saprotam, cik sāpīgi ir zaudēt sev tuvus cilvēkus, un tādēļ ievērojam visus sīkumus bēru organizēšanā. Rūpēs par saviem klientiem mēs jau vairāk nekā 20 gadus veicam kapa vietu labiekārtošanu, restaurāciju un apzaļumošanu Rīgā, Salaspilī un, ja nepieciešams, jebkuros Latvijas kapos. Šos darbus atbilstoši jūsu vēlmēm un ar dziļāko cieņu pret aizgājušo veic augsti kvalificēti darbinieki, kas ļauj nodrošināt augstu kvalitāti par pieņemamu cenu.

BALTS, kalendāru izdevniecība

Valguma 10, Rīga LV-1048
Piedāvājums:: ✓ Dienas un nedēļas plānotāji ✓ Piezīmju grāmatas ✓ Sienas un galda kalendāri ✓ Skolas plānotāji Saudzējam vidi::

Gandrīz visa BALTS produkcija tiek ražota no FSC sertificēta papīra, kas nodrošina vides saudzēšanu, jo iespējams izsekot kokmateriālu izmantošanas procesam un papīra ražošana nekaitē vides dabiskajām funkcijām.