IT, visā Latvijā

Drukāt

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga LV-1034
SIA "BALTIC COLOR" (BCW) ir "CONSUS", Polija, pulverkrāsas ražotāja pārstāvis Latvijas teritorijā.:

Skrošstrūklošana – augsti efektīva un neaizstājama metāla virsmas apstrādes tehnoloģija pirms pulverkrāsošanas veikšanas. Skrošstrūklošana norit īpašā kamerā. (Detaļas maksimālais izmērs – 9000x3500x3000 mm). Skrotis, padotas ar 8 bāru spiedienu caur gaisa abrazīvās strūklas spraugu, kas vērsta uz detaļas virsmu, ļauj likvidēt veco krāsu, dažādus netīrumus un pārklājumus, pasargāt pret rūsu. Piešķirt virsmai nepieciešamo raupjumu pirms pulvera pārklājuma uzklāšanas, aizsargā pret plāvu, nolīdzina nelīdzenumus, matē metāla virsmu, likvidē oksīda plēves no metāla pirms metināšanas darbu veikšanas. Skrošstrūklošanas apstrāde ļauj veikt pilnīgu metāla attīrīšanu un piešķir raupjumu, kas nodrošina labu saķeri starp metālu un pulvera pārklājumu. Tostarp skrošstrūklošana nostiprina metāla kristālisko režģi. Tas kļūst daudz izturīgāks un mazāk uzņēmīgāks. Mēs varam piedāvāt visizdevīgākās cenas tieši jums. Iespējama piegāde.

Brikers Latvija, SIA, Rīgas birojs

Granīta 13, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu:

SIA "Brikers Latvija" ir lielākais bruģakmens, apmaļu, labiekārtošanas elementu un citu betona produktu ražotājs Latvijā. SIA "Brikers Latvija" piedāvā visplašāko produkcijas klāstu, piedāvājot ne tikai pelēko un ekonomisko bruģi, bet arī krāsainu un ekskluzīvu bruģi. Mūsu bruģi plaši izmanto gan pašvaldības, gan lielākie būvniecības uzņēmumi. Plašs piedāvājums arī privātpersonām.

Mūsu dabā ir gan realizēt, gan arī realizēties – bruģis mums ir radošs akmens, tāpēc tirgū ienesam tādas iespējas, kādas Latvijā vēl nav bijušas. Jau savos sākumos 2008. gadā ieviesām Retro apdares bruģi un Colourmix krāsainību, tad Comfort outline, un cauri gadiem aizvien dažādojam bruģa formas, ieskaitot trijstūri un sešstūri, un mums ir arī īpašas apmales - krāsainas.

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Kolumbs" iekārtota 1914. gadā celtā ēkā, pēc tās pārbūves atvērta apmeklētājiem kopš 2006. gada. Viesnīca ir ģimenes uzņēmums, tajā ir 32 dažādu kategoriju numuriņi, kuri aprīkoti ar gaisa kondicionēšanas sistēmu. Piedāvājam mājīgas telpas darbam un atpūtai. Mums ir konferenču un biljarda zāles, SPA atpūtas komplekss ar saunu un džakuzi. Ēdināšanas pakalpojumus mūsu viesiem sniedz restorāns "Tik un tā". Iekšpagalmā iespējama elektroauto uzlāde, sadarbībā ar "Elektrum". Viesnīcai ir ērta atrašanās vieta, jo tā ir tuvu gan centram, gan pludmalei.

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Bet kas ir mikrokultūra?:

Mēs esam šīs Zemes neatņemama sastāvdaļa, kas ir cieši saistīta ar dabu. Kad mūsu vidē notiek ķīmiskas un nedabiskas izmaiņas, mūsu ķermenis un prāts to jūt. Tas, kas notiek makro pasaulē, notiek arī mikro pasaulē - mūsu ķermeņos. Pārstrādāta pārtika, emisijas, spēcīgi medikamenti, klimata pārmaiņas, pesticīdiem noslogota pārtika, steidzīgs dzīvesveids, ekrāni, kas ņirb mūsu sejās, un nepietiekams miegs - tas viss ietekmē un izjauc mūsu iekšējo ekosistēmu. Mikrokultūra ir aicinājums dziedēt iekšējo mikroekosistēmu. Mēs aicinām uzsākt ceļojumu uz veselību ar maziem, mikro pūliņiem, iekļaujot arī mūsu produktus savā ikdienas rutīnā.

BEET-TOX frakcionētas biešu sulas šoti: diētiskais produkts aknu funkciju un darbības uzlabošanai, samazina tauku veidošanos un uzkrāšanos aknās, veicina tauku vielmaiņas optimizēšanu, veicina šūnu atbrīvošanos no liekajiem taukiem, holesterīna un tiek kavēta tauku veidošanās, uzlabo skābekļa piegādi, kas palielina izturību un samazina nogurumu ilgstošas slodzes laikā. Melnā plūškoka koncentrēta sula bez pievienota cukura vai saldinātājiem: palīdz uzturēt elpošanas sistēmas veselību, stiprina imūnsistēmu, pretiekaisuma īpašības, mazina urīnceļu infekcijas, atvieglo alerģiju simptomus, antocianīnu, flavonoīdu un fenolskābju saturs. CleanKill zāļu pretparazītu un pretsēnīšu tabletes: iedarbīgas zāļu tabletes, kas attīra organismu no helmintiem, patogēnām baktērijām, sēnītēm. Dabīgais sastāvs ir lieliska alternatīva citiem pretparazītu preperātiem, kuriem ir spēcīga ietekme uz orgāniem un izraisa blakusparādības. Tabletēs ir aktīvās sastāvdaļas vērmeles lapas, priežu mizas un čagas ekstrakts (bagāts ar fulvīnskābi), krustnagliņu pulveris, kanēlis, kurkumas saknes pulveris, nātres lapas, kumelīšu ziedi.

PTP Store, SIA

Dzelzavas 120m, Rīga, LV-1021
Gultņi, blīvējumi, siksnas, zobrati, ķēdes, speciālie instrumenti, ķīmija, pneimatika – tie ir galvenie PTP Store mērķa produkti, kurus mēs pārstāvam Latvijas tirgū, no lielākajiem pasaules ražotājiem, tādiem kā SKF, FAG, INA, Loctite, SMC, CRC, Optibelt, Nexen. Šie visi ir augstākās kvalitātes produkti, kurus aicinām novērtēt arī potenciālos klientus. Mēs priecāsimies par jebkuru no klientiem, neatkarīgi no jūsu lieluma, vecuma vai konkurējoša uzņēmuma, jautājiet mums e-pastā vai telefoniski. Tāpat aicinātas ir arī privātpersonas apmeklēt mūsu veikalus klātienē Rīgā, Jelgavā un Liepājā vai internetā www.9a.lv.

Ilze Vainovska, Noķerts Liepājā

Jūrmalas 23, Liepāja LV-3401
Darbi nopērkami:: ✓ Rīgā - "Jaunais salons A" (Mazā Jauniela 3, Rātslaukums 1), ✓ Liepājā - mākslas salons "Ludviķis" (Ludviķa iela 3/5), koncertzāle "Lielais dzintars", ✓ Kuldīgā - Lietišķās mākslas salonā (Liepājas iela 3), Ziemupes "KulTūrbodē", ✓ Jūrmalas pilsētas muzejā, ✓ Etnogrāfiskā Brīvdabas muzeja virtuālajā gadatirgū, ✓ u.c.

Viesu nams Strenči, SIA Ābolīši

Rīgas 28A, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Pasākumu zāles: Viesu namā atrodas divu veidu zāles – lielā ar ietilpību līdz 100 cilvēkiem un mazā ar ietilpību līdz 30 cilvēkiem.  Mazā zāle ir ērta nelielu svinību organizēšanai - tajā ir biljarda galds, kamīns, bāra lete, galdi un krēsli, savukārt otrajā stāvā atrodas lielā zāle ar galdiem un krēsliem, kā arī plaša atpūtas telpa ar biljarda galdu, kamīnu, klubkrēsliem, televizoru un iespēju iziet uz balkona.

Atēna Pallāda, zīlēšanas salons

Aleksandra Čaka 70-52a, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Ģimenes aizsardzība un labklājība ✓ Lāstu noņemšana ✓ Zīlēšana ar kārtīm ✓ Enerģētiskā aizsardzība ✓ Baltā mīlestības maģija ✓ Kodēšana veiksmei ✓ Biznesa prognozes Par salonu::

Lai sevi pasargātu no nevajadzīgiem minējumiem par turpmāko un rastu izeju no bezizejas, ir vajadzīgs labs padomdevējs. Kur to rast? Cilvēki ar īpašām spējam var palīdzēt ne tikai šādos gadījumos. Jebkuras sarežģītas situācijas atrisinājums (neatrisināmu problēmu nemēdz būt!) vai savu vēlmju piepildījums ir iespējams, ja savu sāpi uztic profesionāliem gaišreģiem. Zīlēšanas salona "Atēna Pallāda" zīlnieces piedāvā visdažādākos zīlēšanas veidus.

Jaunlambikas, SIA, Skaistas Atvadas

"Jaunlambikas", Naukšēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4244
Apraksts:

Apbedīšanas birojs Jaunlambikas (Skaistas atvadas) palīdzēs Jūsu dzīves smagākajos brīžos izvadīt pēdējā gaitā Jūsu tuvinieku. Apbedīšanas birojs piedāvā zārkus, krustus, urniņas, izvadīšanas pakalpojumus. Izgatavojam zārkus pēc individuāla pasūtījuma. Iespējama zārku gravēšana ar ornamentu. Nodarbojamies arī ar zārku vairumtirdzniecību, tirdzniecību un ražošanu.

Kert, viesnīca

Hospitāļu 17, Rīga LV-1013
Apraksts:

Mūsu mazās un ērtās viesnīcas filozofija ir izprast katra klienta vajadzības, vienlaikus nodrošinot mierīgu izmitināšanu pilsētas klusajā centrā. Mēs piedāvājam ar nepacietību izprast visas jūsu vajadzības, mieru un klusumu, joprojām uzturoties pilsētas centrā. Izvēle starp klasisko telpu dizainu un moderno minimālismu, izsmalcinātas manieres, rītu svaigums, garšīga brokastu garša, patīkami pārsteidzošas cenas. Spilvenu un segu maigums liks justies mājīgi. Mēs saprotam, ka esat noguris pēc garās dienas un jūsu vēlmi pēc netraucētas atpūtas. Mēs zinām atšķirību starp rīta miegu un atsvaidzinošu dušu. Mūsu viesu dzīvokļos ir ērti lietojamas tālruņa līnijas, kā arī pieejams televizors. Ērta stāvvieta ļaus jums neuztraukties par savu automašīnu un tajā esošo bagāžu. Par visu ir padomāts jau iepriekš, lai varam novēlēt: “Lai patīkama atpūta”.

Gebauers, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tirgus 7, Ventspils, LV-3601
Pilna grāmatvedības apkalpošana ietver:: ✓ Uzņēmuma grāmatvedības politikas izstrādi ✓ Pirmsdokumetu pārbaudi, sakārtošanu un iegrāmatošanu ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošanu un iesniegšanu VID ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošanu līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sagatavošanu un iesniegšanu pēc vajadzības ✓ Gada pārskata sagatavošanu un iesniegšanu VID ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos ✓ Dokumentus mūsu birojā varat iesniegt personīgi vai arī pēc tiem ieradīsies mūsu apmaksāts kurjerpasts ✓ Pakalpojuma cena – sākot no 30.00 EUR mēnesī ✓ Daļēja grāmatvedības apkalpošana ✓ Grāmatvedības reģistru atjaunošana no pirmdokumentiem ✓ Cenas

Stikluserviss.lv, Autostiklu serviss Valmierā

Valmiermuiža, Patversmes 27, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Tonēšana ✓ Kasko ✓ Stikla uzstādīšana ✓ Stikla remonts ✓ Auto stikli ✓ Lukturu pulēšana ✓ Lukturu aplīmēšana ar aizsargplēvi ✓ Stiklu izgatavošana spectehnikai Kasko:: Uzņēmums sadarbojas ar apdrošināšanas akciju firmām. Tā kā sadarbība ir ar visām firmām, tad mājaslapā pavisam vienkārši ir jāizvēlas savs apdrošinātājs, lai uzzinātu, kā internetā pieteikt negadījumu, protams, stikluserviss.lv komanda labprāt jūs konsultēs neskaidrību gadījumā, kā arī veiks transportlīdzekļa bojātās detaļas fotofiksāciju jūsu vietā.

Andžela Sprūģe, juridiskie pakalpojumi

Daugavas 24, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi::

Civiltiesības:

✓ Konsultācijas juridiskajos jautājumos; ✓ Līgumu un/vai vienošanās projektu sagatavošana, korekcijas; ✓ Zaudējumu atlīdzība un/vai piedziņa ar riska faktoru izvērtēšanu; ✓ Mantojuma lietas un/vai bezmantinieka manta; ✓ Fiziskās personas maksātnespēja; ✓ jebkādas citas lietas.

Darba tiesības:

✓ Darba strīdu risināšana.

Ģimenes tiesības:

✓ Konsultācijas pirms laulības slēgšanas; ✓ Laulības šķiršana; ✓ Uzturlīdzekļu piedziņa; ✓ Bērna dzīves vietas  un/vai  saskarsmes noteikšana; ✓ Paternitātes noteikšana.

Administratīvās tiesības:

✓ Konsultācijas (administratīvie pārkāpumi, administratīvie akti, iestādes lēmumi); ✓ Iesniegumi; ✓ Sūdzības; ✓ Paskaidrojumi; ✓ Apelācijas sūdzības.

Tiesvedība un klienta interešu pārstāvība:

✓ Prasības pieteikumi; ✓ Pieteikumi; ✓ Pretprasības; ✓ Paskaidrojumi (prasībai, pretprasībai, apelācijai, kasācijai); ✓ Apelācijas sūdzības; ✓ Kasācijas sūdzības; ✓ Fizikās un/vai juridiskās personas intereses pārstāvība un/vai pavadība jebkurā valsts vai privātā telpā.

riviera-collection.com, internetveikals

Tērbatas 83B, Rīga LV-1001
Internetveikalā var iegādāties:: ✓ Bižutēriju ✓ Manikīra piederumus ✓ Ekskluzīvās kolekcijas ✓ Matu aksesuārus ✓ Saulesbrilles Apraksts:

Plašs modes bižutērijas un matu aksesuāru klāsts. Mūsu matu aksesuāru kolekcijā tiek piedāvāti modeļi, kas sevī apvienojuši augstu kvalitāti un neatkārtojamu dizainu, kā arī piemērotību dažādām paaudžu grupām un pieeju jebkurai gaumei. Uzņēmumam ir ilgtermiņa sakari ar piegādātājiem no dažādām pasaules valstīm, kas ļauj gūt to cenas un kvalitātes attiecību, kas padara Riviera kolekciju maksimāli konkurētspējīgu.

CarBuy, SIA

Dārzciema 58, Rīga, LV-1073

Pērkam jebkuras markas auto. Retro, vieglās, džipus, sporta auto, moto, kā arī komerctransportu. Auto var būt ar defektiem, bez tehniskās apskates vai pēc avārijas. Ja auto nevar piedalīties ceļu satiksmē, tad aizvedīsim ar evakuatoru. Izpērkam auto no līzingiem vai citām kredītiestādēm. Apmaksa skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu pie auto iegādes. Pārdodam pārbaudītas automašīnas. Automašīnas ir iespējams apskatīties Jums ērtā laikā, iepriekš sazinoties ar mums. Arī pēc darba laika. Dokumentu noformēšana uz vietas stundas laikā. Līzings sadarbībā ar vadošajām līzinga kompānijām. Ļoti plašs automašīnu piedāvājums! Izbraucam pie klienta visā Latvijā.

LPX Trade, SIA

Palangas 7, Liepāja, LV-3401
Produkti:: ✓ Kravas pārvadājumu piederumi ✓ Kravas bloķēšanas piederumi ✓ Plakanas lentveida stropes ✓ Stiprināšanas siksnas ✓ Apaļas stropes Par mums::

Pārvadājumu drošība, preču drošība un to stiprināšana, šķiet, ir specifiski jēdzieni un nav ļoti pazīstami plašam cilvēku lokam. Bet patiesībā tā ir svarīga ikdienas sastāvdaļa. Es vēlos saņemt preces savlaicīgi un droši, bez kavēšanās un bojājumiem, tādēļ visas darbības, kas saistītas ar preču, materiālu, kas tam ir nepieciešami, pareizu nostiprināšanu, ir svarīga ikdienas sastāvdaļa. Mēs palīdzam pārvadātājiem izvēlēties pareizos materiālus kravas nostiprināšanai, kā arī esam gatavi sniegt padomus par nostiprināšanu un pārvadājumu drošību.

Mercell Latvia, SIA

Dzirnavu 37, Rīga, LV-1010

Mercell ir iepirkumu monitoringa pakalpojumu sniedzējs ar plašu informāciju par publicētajiem un aktuālajiem iepirkumiem vienuviet. Mums ir daudzu gadu pieredze elektronisko iepirkumu sfērā, kā arī mūsu rīcībā ir plašākā informācija par publiskajiem iepirkumiem, ļaujot mums sniegt veiksmīgus elektronisko iepirkumu risinājumus daudziem uzņēmumiem. Esam viens no vadošajiem iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā, un, apzinoties klientu nepieciešamību pēc iepirkumu konkursu informācijas vienuviet, esam kļuvuši par veiksmīgāko informācijas piegādātāju un visizplatītāko elektronisko iepirkumu risinājumu pasūtītājiem un to piegādātajiem arī Latvijā. Mūsu risinājums nodrošina to, ka iepirkuma konkursa process norit elektroniski, caurskatāmi un droši. Šādā veidā tiek panākts efektīvāks iepirkums ar augstu drošību un kvalitāti, kā arī samazināts resursu patēriņš gan pircējiem, gan piegādātājiem.

Labdarības veikals, ASJA

Rīgas 14-2.st., Baloži, Ķekavas nov., LV-2112
Apraksts:

Aicinām gūt prieku un dāvāt to, palīdzot citiem! Gūstiet pozitīvas emocijas, iepērkoties mūsu veikalā ASJA. Kurā ir plašs piedāvājumā ar bērnu un pieaugušo apģērbi un apavi, rotaļlietas, dažādas mājlietas, traukus, antīgus priekšmetus. Pie mums Jūs atradīsiet plašu sortimentu, zemas cenas un atsaucīgus pārdevējus.Veikalos var iegādāties organizāciju un privātpersonu ziedotās mantas un priekšmetus, kā arī vietējo mākslinieku (invalīdu, pensionāru, jauno māmiņu) izstrādājumus par zemākām cenām. Ar savu pirkumu Jūs atbalstiet Labdarības projektus.

Cepliņi, SIA

Liepājas 12, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Pakalpojumi: ✓ Banketu galdi ✓ Kāzas ✓ Korporatīvie pasākumi ✓ Izbraukuma tirdzniecība ✓ Kafijas pauzes Par uzņēmumu:

SIA "Cepliņi" komanda piedāvā klientiem ēdināšanas pakalpojumus gan Skrundā, gan arī ārpus tās. Kāzas, korporatīvi pasākumi, banketu galdi, izbraukumu tirdzniecība, kafijas pauzes. Mums ir svarīgi, lai tiktu izpildītas ne tikai klientu vajadzības, bet arī vēlmes. Varam nodrošināt ēdināšanas pakalpojumus neierobežotam personu skaitam! Zvani - vienosimies!

Saldine, SIA, Aizkaru salons, mājas tekstils

Mālkalnes prospekts 9-16, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Preces: ✓ Aizkari ✓ Žalūzijas ✓ Šūšanas piederumi ✓ Dzija ✓ Aizkaru šūšana ✓ Audumi Aizkaru salons:

Aizkaru salons Saldine Ogrē piedāvā aizkaru šūšanu. Iespējams iegādāties audumus, žalūzijas un šūšanas piederumus, dziju. Plašs piedāvājuma klāsts, piemērots jebkurai gaumei. Kvalitatīvi audumi un aizkari.