IT, visā Latvijā

Drukāt

Uponor Latvia, SIA

Ganību dambis 7A, Rīga, LV-1045
Produkti:: ✓ Caurules (MLC, PE-Xa) ✓ Veidgabli un kompresijas savienojumi (S-Press PLUS, RS, Uni-X, Q&E) ✓ Skavas, plāksnes siltajām grīdām un citi palīgmateriāli ✓ Sadalītāji un sadalītāju skapji ✓ Sūkņu grupas ✓ Telpu temperatūras vadība (tai skaitā attālināta silto grīdu vadība) ✓ Rūpnieciski izolētas caurules Ecoflex ar VIP izolācijas slāni (vakuuma izolācijas panelis) ✓ Lokālie dzīvokļu siltummezgli ✓ Centrālie siltummezgli ✓ Instrumenti (iztinēji, presēšana, izspiešana, nostiprināšana, nogriešana & sagatavošana)

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

Poliurs, SIA

Ozolnieki, Saules 8, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Apraksts:

SIA "Poliurs" ir 1995. gadā dibināts uzņēmums, kas pamatdarbību veic divos galvenajos virzienos: 

✓ rūpnieciski izolētu cauruļvadu ražošana,    ✓ plastmasas cauruļu un dažādu profilveida izstrādājumu ražošana.

Uzņēmumā ir ieviestas starptautiskajiem ISO standartiem atbilstošas kvalitātes un vides pārvaldības sistēmas, regulāri tiek veikta ražošanas tehnoloģiju modernizācija un darbinieku kvalifikācijas paaugstināšana. SIA "Poliurs" 25 gadu darbības laikā ir kļuvusi par uzticamu izolēto cauruļvadu piegādātāju siltumapgādes uzņēmumiem Baltijas valstīs, Skandināvijā un Rietumeiropā.

Alvi Car Rental, Autonoma Rīgā, Jūrmalā, Lidostā RIX

Zolitūdes 71B, Rīga, LV-1029
Apraksts:

Autonoma "ALVI CAR RENT" piedāvā autonomā 100 dažādas klases vieglās automašīnas biznesam un atpūtai. Dažāda līmeņa klases automašīnas, sākot no ekonomiskās līdz luksusa klases auto. Hyundai, Toyota, Nissan, WV, BMW, Porche, Mercedes, Lexus un citu ražotāju auto. Papildus aprīkojumā iespējams iznomāt papildus jumta bagāžniekus, autosēdeklīšus, navigācijas ierīces. Izīrējam arī motociklus, motorlaivas, ūdensmotociklus, piekabes. Piedāvājam īstermiņa, gan ilgtermiņa nomu. Auto iespējams iznomāt arī ar šoferi, tsk. limuzīna nomu īpašiem notikumiem. Veicam auto piegādi klienta norādītā vietā Rīgā, Rīgas lidostā RIX, Rīgas apkaimē, ar iespēju noslēgt nomas līgumu uz vietas. Nomas punkts Rīgā, Zolitūdes 71B, atrodas netālu no Lidostas Rīga un ir atvērts visu diennakti, 00-24! Laipni lūdzam!

ARI Accounting Service, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL000200 ©
Lāčplēša 27-6, Rīga LV-1011
Vispirms cilvēki pēc tam cipari.:

SIA "Ari accounting service" ir uz klientu orientēts uzņēmums, kam ir svarīgi izveidot un saglabāt labas attiecības ar klientu jebkurā situācijā. Uzņēmums garantē individuālu pieeju ikvienam klientam. Precīza grāmatvedība ir būtiska. Uzturiet detalizētu uzskaiti par izdevumiem, ienākumiem un citiem nodokļu aspektiem. Tas palīdzēs izvairīties no nepamatotiem nodokļiem un optimizēt izmaksas. Esam grāmatvedības eksperti! Grāmatvedība ir mūsu sirds darbs! 

Enola, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Aizkraukles 23, Rīga, LV-1006
Piedāvājam plašu produkciju klāstu:: ✓ Ķīmiskie un diagnostikas reaģenti ✓ Reaģenti medicīnai un mikrobioloģijai ✓ Laboratorijas trauki un mēraparāti ✓ Laboratorijas aparatūra, iekārtas ✓ Mācību līdzekļi Par mums:

Ķīmijas sabiedrība "Enola" dibināta 1992. gadā. Mūsu darba mērķis – apgādāt ķīmijas laboratorijas ar visu tām nepieciešamo. Jēdziens – “ķīmijas laboratorija” mūsu izpratnē ir ļoti plašs, tas ietver sevī gan analītiskās, fizikālās un sintētiskās ķīmijas, gan bioķīmijas, mikrobioloģijas un pat klīniskās diagnostikas laboratorijas, jo tajās visās tiek veikti ķīmiskie procesi. Neesam aizmirsuši arī skolas – apgūt ķīmiju bez laboratorijas eksperimentiem ir tik garlaicīgi! Pie mums Jums ir iespēja konsultēties, kā arī pasūtīt lietišķas izstrādnes un produktu analīzes.

Sprinkler Service, SIA

Brīvības 200c, Rīga LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Tāmju dokumentāciju sagatavošana ✓ Inženierkomunikāciju projektēšana ✓ Izbūves materiālu un aprīkojuma komplektācija un piegāde ✓ Tehniskā uzraudzība ✓ Izbūve ✓ Projektu vadība un pēcnodošanas apkalpošana ✓ Sistēmu nodošana ekspluatācijā

Karme filtrs, ūdens tehnoloģiju centrs

Pilsoņu 1 k-5, Rīga LV-1002
"Karme Filtrs" pakalpojumi:: ✓ Ūdens apstrādes iekārtu, izlietojamo materiālu (filtrējošie materiāli, reaģenti, ķimikālijas) un rezerves daļu piegāde; ✓ Iekārtas montāža, regulēšana un palaišana; ✓ Servisa apkalpošana, garantijas un pēcgarantijas remonts; ✓ Ūdens analīzes;

Ramkons, SIA

Mārkalnes 11 k.2, Rīga LV-1024
Priekšrocības:

SIA "Ramkons" pastāvīgi paplašina aku grodu sortimentu, kā arī izgatavo grodus pēc pasūtītāja projekta dokumentācijas prasībām un rasējumiem. Tiek izgatavoti dažāda augstuma un diametra izstrādājumi. Tiek piedāvāti grodi ar veidņotu pamatni – "čaulas", kā arī atsevišķi, pastiprinātas pamatnes akām, kuri sastāv no pieciem un vairāk grodiem. Aku pārsegumiem tiek izmantoti dzelzsbetona vāki, arī tie piedāvāti plašā sortimentā, atkarībā no paredzamās slodzes. Jauns produkcijas veids ir lūka vāks no atvieglota, īpaši izturīga dzelzsbetona, kurš nekādā ziņā nav sliktāks par smago čuguna lūku, bet cenas ziņā ir trīs reizes lētāks par to. Pats galvenais kompānijas ieguvums ir saliedēts, ritmiski strādājošs kolektīvs (ap 50 cilvēku) – augsti kvalificēti speciālisti, kuri mīl savu darbu, kuriem ir bagāta pieredze visdažādāko betona un dzelzsbetona konstrukciju izgatavošanā. Mūsu speciālistu kvalifikācija ļauj apmierināt visprasīgāko klientu vēlmes.

DZ, SIA, AUDUMU, AIZKARU UN ŠŪŠANAS SALONS

Pētera 1, Jelgava, LV-3001
Piedāvājums: ✓ Audumi; ✓ Aizkari; ✓ Šūšanas ateljē Šūšana: Piedāvājumā sieviešu un vīriešu apģērbu šūšana, rāvējslēdzēju un to kursoru maiņa, spiedpogu maiņa, kniežu un glītievērtņu (ļuversu) iestrādāšana, gultu pārklāju un dekoratīvo spilvenu šūšana, galdautu un salvešu šūšana, visa veida apģērbu labošana, džinsu pogu maiņa.

Iļģuciems, SIA, būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piedāvājums: ✓ Celtniecības materiāli ✓ Durvis ✓ Jumta segumi ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Hidroizolācija ✓ Siltumizolācija ✓ Bloki ✓ Ķieģeļi ✓ Bitumena šindeļi Piegādes transports:: ✓ kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1,2t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t)

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga, LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem

Smiltnieki, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvetes 85b, Jelgava, LV-3008
Apraksts:

Uzņēmums dibināts 1991. gadā, un tā darbības pamatvirzieni ir betona un dzelzsbetona izstrādājumu ražošana. 1993. gadā uzsākta bruģakmens, keramzītbetona sienas bloku, grodu un citu betona izstrādājumu ražošana. Bruģis, ceļu un ietvju apmales, keramzītbetona bloki, grodi u.c. tiek ražoti no attiecīga betona maisījuma ar vibropresēšanas metodi. Šī metode ļauj iegūt precīzas izstrādājumu ģeometriskās formas, vajadzīgo spiedes un sala izturību. Ražošanā tiek lietoti sertificēti vietējie materiāli, saistviela – cements, pildvielas - skalotas smiltis. Produkcija tiek izgatavota ar vai bez krāsu pigmentiem. Ražotā produkcija ir ekoloģiski tīra un plaši lietojama.

iVF Riga Ģenētikas centrs

Zaļā 1-3.st., Rīga, LV-1010
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Ārsta-ģenētiķa konsultācijas (profesionālu palīdzību pacientiem ar ģenētiskiem saslimšanām un reproduktīvās funkcijas traucējumiem sniedz ārsti-ģenētiķi Dr. Liene Korņejeva, Dr. Ieva Grīnfelde); ✓ Onkologa – ķīmijterapeita konsultācijas; ✓ Padziļināta ģenētiskā izmeklēšana (t. sk. neauglīgiem pāriem): Pirmsimplantācijas ģenētiskā testēšana embrijiem hromosomālā un gēnu līmenī (PGT-A/ PGS un PGT-M/PGD); ✓ Kariotipa noteikšana; ✓ Molekulāri-ģenētiskā izmeklēšana - Trombofilijas molekulārā testēšana, neinvazīva augļa Rēzus faktora noteikšana grūtniecēm, fragilās X hromosomas testēšana, Y hromosomas testēšana (AZF faktors), HLA-tipēšana, KIR-tipēšana, pārtraukušās grūtniecības materiāla ģenētiskā izmeklēšana, pārmantoto audzēju testēšana, pārmantoto recesīvo saslimšanu testēšana; ✓ Ģenētiskie testi kompleksas sieviešu/vīriešu neauglības izmeklēšanai; ✓ Jaundzimušā ģenētiskās pases sagatavošana; ✓ Dzīves stila ģenētiskie testi Viva Genomics.

Izpēte, SIA

Graudu 58, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "IZPĒTE" mērniecības un ģeoloģijas nozaru pakalpojumi. Topogrāfiskais plāns ir nepieciešams dažādu plānošanas un projektēšanas stadiju posmos. Punktu nospraušana dabā ir darbība, kad pēc projekta izstrādātās dokumentācijas mērnieku brigāde izsprauž punktus apvidū. Izpilduzmērījuma plāns ir līdzīgs topogrāfiskajam plānam, jo tajā tiek attēloti virszemes un apakšzemes objekti. Ģeotehniskā izpēte ir process, kad veic grunts sastāva, pamatu atsegumu detalizētus izpētes darbus.

Taxi Ventspils MS-VR IK

Turpinām strādāt klātienē!
Kuldīgas 5, Ventspils, LV-3601
Par uzņēmumu: Taksometru pakalpojumu nozarē mēs esam jau kopš 1997.gada. Veicam vieglo taksometru pārvadājumus Ventspils pilsētā, Ventspils novadā, kā arī izbraucam ārpus Ventspils novada, lai nogādātu mūsu klientus to izvēlētajā galamērķī. Šis galapunkts var būt jebkurā vieta Latvijā un arī ārpus Latvijas robežām.

Marko KEA, SIA, Koka palešu ražotne

"Ražotne Marko", Līči, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2118
Specializācija: MARKO KEA ir specializējies visu koka palešu veidu, tostarp standarta un nestandarta palešu ražošanā. Mēs vienmēr esam gatavi pieņemt izaicinājumu un atkarībā no klienta vajadzībām sākt ražot jebkādas konfigurācijas un sarežģītības paletes. Produkcija:: ✓ standarta koka paletes ✓ nestandarta koka paletes ✓ sausās paletes ✓ termiski apstrādātas IPPC paletes ✓ speciālais marķējums ar kompānijas logotipu ✓ koka kastes ✓ palešu topi ✓ zāģmateriāli ✓ zāģmateriālu žāvēšana ✓ divvirzienu paletes ✓ palešu vāki ✓ iepērk lietotas paletes, taras materiālus

Latgales Jumiķis, SIA

Kārklu 20, Daugavpils LV-5401
Piedāvātā produkcija:: ✓ metāla jumti ✓ ūdens noteku sistēmas ✓ jumta logi ✓ skārda izstrādājumi Piedāvājums:

Vienā vietā atrodami visi kvalitatīvākie un populārākie jumta segumi un aksesuāri Latvijā – viss, kas vajadzīgs kvalitatīvai jumta ieklāšanai! Plašas zināšanas un pieredze palīdz nodrošināt to, ka pilnvērtīgi spējam būt jums līdzās, sākot no jumta materiālu izvēles, aprēķiniem līdz to piegādei objektā. Jūsu pasūtījumu varam piegādāt uz jebkuru vietu visā Latvijā, kā arī, atsevišķi vienojoties, ārpus tās!

Alejas projekti, SIA

Graudu 4A, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Apzaļumošana; ✓ Bruģēšana; ✓ Labiekārtošana; ✓ Jumta dārzi; ✓ Kopšana; ✓ Zāliena ierīkošana; ✓ Apstādījumu ierīkošana; ✓ Bruģēšana. Produkti:

Iepriekš veicot pasūtījumu, uzņēmumā iespējams iegādāties dziļi impregnētus, priedes koka virpotus, spicētus vai fāzētus mietus. Piedāvājam arī priežu mizu mulču fasētu trīs frakcijās, specializēto minerālmēslojumu, Viva, z/s Veldzes, SIA "Mauriņš", SIA "Krastmaļi sēklas" zāliena sēklu maisījumus un ļoti plašu dižstādu un dekoratīvo stādu sortimentu dārzam un publiskajiem apstādījumiem.

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.