IT, visā Latvijā

Drukāt

SkyBeauty, mikropigmentācijas un kosmetoloģijas centrs

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
SKY BEAUTY jūsu daiļumam piedāvā:: ✓ mikropigmentāciju uzacīm, acīm un lūpām; ✓ trihopigmentāciju vīriešiem; ✓ ICOONE LASER aparātkosmetoloģiju ķermenim un sejai; ✓ sejas skaistuma procedūras Guinot; ✓ sejas injekcijas Juvederm; ✓ skropstu/ uzacu laminēšanu; ✓ skropstu pieaudzēšanu; ✓ vaksāciju.

Zvaniet un pierakstieties uz skaistuma procedūrām SKY BEAUTY centrā!

ZL.LV iesaka

”Sixt Leasing”, pilna servisa auto līzings, SIA Transporent

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Pilna servisa auto noma uz 12 mēnešiem vai ilgāk! Jaunu un mazlietotu auto līzings. SIXT – uzticami auto par izdevīgu cenu! Ilgtermiņa auto noma jeb pilna servisa auto līzings uz 3-5 gadiem. Izdevīga cena, pilns serviss, drošība un diennakts palīdzība – tie ir būtiskākie ieguvumi, ko atzinīgi novērtē SIXT Leasing klienti. Izvēlieties savu auto no vairāk kā 10 000 auto markām un modeļiem, saņemiet auto ilgtermiņa nomā un baudiet priekšrocības, ko tas sniedz, jau šodien! Pilna servisa auto līzings jeb ilgtermiņa auto noma ir līzinga veids, kad automašīna tiek nodota klientam lietošanā (nomā) uz noteiktu periodu (parasti 3-5 gadi). Šajā laikā klients maksā amortizācijas vērtību. Pakalpojuma ietvaros kopā ar ikmēneša nomas maksājumu ir iespēja saņemt papildu pakalpojumus kā apdrošināšana, apkopes, nodokļi, riepas, riepu uzglabāšanu un maiņu, remontdarbus u.c. Bezmaksas tālrunis labojam uz Tālrunis (24/7)

Metālmeistars, SIA, metālapstrādes uzņēmums

Brīvības 31/33, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Metālmeistars" ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējas dažādu metāla detaļu izgatavošanā uz ciparu vadības (CNC) darbagaldiem: lokšņu apstrāde (lāzergriešana, ūdensgriešana, šķērēšana, lokšņu liekšana, valcēšana, cauruļu lāzergriešana); mehāniskā apstrāde (virpošana, frēzēšana, zāģēšana, multifunkcionālā virpošana). Papildinot iepriekš minētos procesus ar metināšanu, iespējams izgatavot dažādas sarežģītības metāla konstrukcijas.

Buļļu 46, Diennakts Apbedīšanas birojs

Buļļu 46, Rīga, LV-1055
Apraksts: "Buļļu46.lv" – nodrošinās atbalstu un palīdzību visu diennakti .Pilns rituālo pakal pojumu komplekss. Mums ir svarīgi, lai jūs pienācīgi atvadītos no sava mīļotā, bet mēs parūpēsimies par pārējo. Mūsu speciālisti jums palīdzēs 24h/7.

Tea Gardens, SIA

Stirnu 33-4, Rīga LV-1084
Kompānijas plašais tēju klāsts atspoguļo neatvairāmas vietas un garšas:: ✓ TEA GARDENS SIA ar tējas tirdzniecību nodarbojas no 2016. gada, saviem klientiem piedāvājot daudz un dažādas tējas, akcentu liekot tieši uz to kvalitāti. Šobrīd piedāvājam vairāk nekā 150 nosaukumu tējas no dažādiem pasaules reģioniem - pie mums atradīsiet gan klasiskās zaļās un melnās tējas, gan šo tēju maisījumus, vairāku veidu Oolong, Ķīnas pu-erh, Dienvidāfrikas rooibos un Dienvidamerikas mate, matcha pulveri, augļu tējas, fitotējas un zāļu tēju maisījumus, šķīstošo cigoriņu dzērienu un kakao pulveri. ✓ Mūsu sadarbības partneri ir tējas ražotājkompānijas Ceilonā (Šrilanka), Krasnodarā (Krievijas Federācija), Vācijā.

Gaismas kosmetoloģija, lāzerepilācijas salons L & Magic

Hospitāļu 8, Rīga LV-1013
Par mums:

Salons "Gaismas kosmetoloģija" sāka strādāt 2001. gada oktobrī. Salons "Gaismas kosmetoloģija" ir medicīnas profila iestāde, un darbiniekiem ir augstākā medicīniskā izglītība. Mēs pirmie Latvijā sākām izmantot korporācijas LUMENIS ASV jaunās paaudzes lāzeru - Light Sheer Diode, kas palīdz uz visiem laikiem atbrīvoties no nevēlamā apmatojuma, par ko ir pārliecinājušies visi mūsu klienti. Šī aparāta vienreizīgums ļauj izdarīt epilāciju pat uz iesauļotas ādas. Ar lāzerdušas "Dermodynamic TRI-ACTIV" (Itālija) palīdzību mēs veicam sejas ādas atjaunošanu, pēcdzemdību striju likvidēšanu, figūras korekciju. Mūsu salonā var uztaisīt ķermeņa masāžu. Strādājam ar apdrošināšanas polisēm! Mūs ir viegli atrast - atrodamies netālu no Centrālā dzemdību nama Hospitāļu ielā 8. Pie salona ir bezmaksas autostāvvieta. Vienmēr būsim priecīgi Jūs redzēt!

Ieliecmaisa.lv, iepakojuma materiāli

Ulbrokas 44A, Rīga, LV-1021
Mēs ražojam: ✓ Papīra un kartona iepakojums ✓ Polipropilēna un polietilēna iepakojums ✓ Apdruka un pēcapstrāde Mūsu piedāvājumā: ✓ KRAFT papīra maisiņi ✓ Dāvanu maisiņi ✓ Kartona kastītes ✓ Kartona kastes - transportēšanai ✓ Iepakojumi pasta sūtījumiem ✓ Auduma maisi un somas ✓ Polipropilēna maisi ✓ Papīra maisiņi ar plakanu pamatni ✓ Maisi ar zip-lock aizdari ✓ Papīra tūtas ✓ Materiāli dekorēšanai ✓ Lentes un auklas ✓ Aploksnes un kartītes ✓ Maisiņu aizdares ✓ Papīrs ✓ Polsterētās aploksnes ✓ Iepakošanas līmlente ✓ Iepakošanas plēve ✓ Polietilēna maisi ✓ Minigrip maisi ✓ Burbuļplēves iepakojums ✓ Putu plēve ruļļos ✓ Plastmasas trauciņi

Sanders, viesu nams

"Zīles", Ozolpils, Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3133
Apraksts: Viesu nams darbojas no 2007. gada. Viesu nams atrodas 9 km no Tukuma, Rīgas - Ventspils šosejas malā Rīgas virzienā. Iespēja firmām, uzņēmējiem izmitināt savus darbiniekus (cena pēc vienošanās), pēc klientu vēlmēm nodrošinām ar 3 reizēju ēdināšanu . Uz vietas viesu namā ir iespēja iznomāt velosipēdus, vajadzības gadījuma veikt arī remontu. Pirtiņa pēc klientu vēlmēm. Pirms vēlaties izmantot viesu nama "Sanders" viesmīlību, vēlams iepriekš sazināties ar saimniekiem. Viesu nams Tukumā.

Saulrieti, Atpūtas komplekss, viesnīca jūras krastā

Raiņa 11, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
"SAULRIETI" priekšrocības:: ✓ Atpūta pašā jūras krastā ✓ Kafejnīca ar svinību telpu banketiem, biznesa pusdienām ✓ Konferenču telpa 15 personām ✓ 20 ērtas un mājīgas guļvietas ✓ Sauna, turku pirts, džakuzi baseins 6 personām ✓ Sporta laukums ✓ Bērnu laukums ✓ Plaša un ērta autostāvvieta

Artura Vaišļas Madonas juridiskais birojs

Rīgas 6, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par juridisko biroju: Artura Vaišļas Madonas Juridiskais birojs par godīgām un saprātīgām cenām sniedz juridiskos pakalpojumus un konsultācijas dažādos tiesību jautājumos!

Klīnika Denta, SIA

Brīvības gatve 230, Rīga, LV-1039
Lāzerzobārstniecība Denta::

Lāzertehnoloģiju zobārstniecība ir 21. gadsimta zobārstniecība. Zobārstniecībā Denta mēs lepojamies, ka mums ir vismodernākā zobu lāzera iekārta Fotona Lightwalker, kas ir piemērota zobu, smaganu un citu problēmu ārstēšanai bez sāpēm. Lāzerzobārstniecība strauji ir ieguvusi popularitāti Eiropā un ASV, mēs esam viena no pirmajām zobārstniecībām Latvijā, kas ir ieguldījusi līdzekļus šajā sarežģītajā iekārtā.

Denta sadarbojas ar lielākajām apdrošināšanas kompānijām Latvijā: “Ergo”, “Balta”, ”BTA”, ”Baltikums”, “Seesam”, “If”, “Gjensidige”, “Compensa”, ”Baltijas apdrošināšanas nams”, bet sadarbībā ar Nacionālo veselības dienestu bērni līdz 18 gadu vecumam tiek apkalpoti bez maksas. Mūsu pacientiem: BEZMAKSAS auto stāvvieta.

 

Skrivanek Baltic, SIA, Tulkojumu birojs

Lāčplēša 87C, Rīga LV-1011
Rakstiskās tulkošanas pakalpojumi:: ✓ vispārīgi un specializēti rakstiskie tulkojumi ✓ notariāli apliecināti tulkojumi ✓ tekstu gramatiskā un stilistiskā uzlabošana (korektūra) ✓ redaktūra ✓ tekstu adaptācija un radošu tekstu sagatavošana (copywriting) ✓ mājaslapu tulkošana un lokalizācija ✓ programmatūras lokalizācija ✓ audio un video failu lokalizācija ✓ GoogleAds un SEO tulkojumi ✓ digitālā mārketinga satura lokalizācija ✓ e-mācību satura un risinājumu lokalizācija ✓ neironu mašīntulkošana ✓ tekstu grafiskā apstrāde – DTP ✓ subtitrēšana  ✓ video satura dublāža ✓ tehniskā tulkošana ✓ interneta veikala tulkošana

Talsu sieviešu un bērnu krīžu centrs

"Zibeņi", Ārlavas pagasts, Talsu nov., LV-3260
Apraksts:

Sociālā rehabilitācija un uzturēšanās no vardarbības cietušām pilngadīgām personām. Pie mums var saņemt sociālo rehabilitāciju sievietes un vīrieši, kuri cietuši no vardarbības (fiziskas, seksuālas, ekonomiskas vai emocionālas vardarbības, fiziskas vai seksuālas vardarbības draudiem vai vardarbīgas kontroles). Kā pavadoņus var uzņemt nepilngadīgos bērnus. Pilngadīgā persona tiek uzņemta uz 30 diennaktīm. Pakalpojumu var pagarināt līdz 60 diennaktīm, ja uzsākts kriminālprocess vai administratīvā lieta. Šo pakalpojumu apmaksā valsts. Ir iespēja saņemt citus pakalpojumus - uzturēšanās krīzes situācijā, psihologu pakalpojumi, jurista pakalpojumi.

Gustiņš, bērnu un ģimenes izglītības un atpūtas centrs

Čiekurkalna 2. līnija 31A, Rīga, LV-1026
Nodarbības:: Bērnudārzs piedāvā dažādas nodarbības, kas būs piemērotas jebkura bērna talantiem un interesēm. Svarīga ir bērna gan radošā, gan arī fiziskā attīstība, tāpēc tiek piedāvātas gan tēlotājmākslas, mūzikas un matemātikas nodarbības, gan arī kustību, sensorā un valodas attīstīšana. Apraksts:: Privātā pirmsskolas iestāde “Gustiņš” atrodas Čiekurkalnā, Rīgā. No sākuma tika veidots kā bērnu centrs, bet nu jau pārtapis par pirmsskolas izglītības iestādi, kur bērniem ir iespēja apgūt pašu svarīgāko konkrētajā vecumā. Īpaša uzmanība tiek vērsta uz bērnu fonemātiskās dzirdes un matemātikas priekšstatu apguvi. Svarīgas ir arī sensorās uztveres attīstīšanu, runas uztveres sekmēšanu. Šo visu bērni apgūst nodarbībās. “Gustiņš” ir bērna otrās mājas, kurās var justies brīvi, tajā arī tiek pievērsta uzmanība katra bērna individualitātei. Lai iestātos Gustiņā, būs nepieciešams iesniegums par bērna uzņemšanu, bērna dzimšanas apliecība, kā arī vecāka ID dokuments. Iespējams iestāties divās grupiņās – pelēni un ezīši, katrai grupai ir atsevišķs nodarbību plāns.

Valhalla Wine & Coffee, kafejnīca

Jūras 24, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Visi laipni gaidīti stilīgajā kafejnīcā, kur pazudīs laiks un ir tik labi un jauki. Gaidīti ne tikai pilsētas viesi, bet arī vietējie liepājnieki, baudīt gardus ēdienu un dzērienus. Ienāc, atvelc elpu vasaras kafejnīcā un baudi Liepāju!

Solinna, IK, Piekabju noma

Kurzemes 57, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts:

”Solinna” IK nodarbojas ar vieglo automašīnu piekabju nomu. Nomājam dažādas vieglo automašīnu piekabes, auto vedamos treilerus, cieto sakabi. Papildus dodam arī štropes kravas nostiprināšanai un pārejas, ja nepieciešams. Piekabes iespējams saņemt un atdot arī brīvdienās un pēc darba laika (iepriekš piezvanot). Piekabes lūdzam rezervēt savlaicīgi.

DZ Automeistars, SIA, Riepu serviss

Lietuvas šoseja 5, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās

Rasa, restorāns

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par kafejnīcu:

Mūsu mājīgā kafejnīca “RASA” atrodas Dobelē, ceriņu un sniegavīru galvaspilsētas centrā. Tā ir jauka tikšanās vieta, kur Jūs kopā ar ģimeni un draugiem labprāt pavadīsiet laiku. Piedāvājam visa veida banketu galdu klāšanu līdz 150 personām (3 zāles) pie mums un ārpus mūsu telpām.

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Autobusu nomas centrs, SIA

Krišjāņa Valdemāra 38-605, Rīga LV-1010
Autobusu nomas centra pakalpojumi: ✓ Vietējie pasažieru pārvadājumi ✓ Starptautiskie pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Mikroautobusu noma ar šoferi ✓ Autobusu ekskursijas Autobusu noma:

Nodrošinām vietējos un starptautiskos pasažieru pārvadājumus kopš 2000.gada. Spējam piedāvāt autobusus un mikroautobusus, kas apmierina klientu vēlmes, jo mēs sadarbojamies ar daudzām autobusu kompānijām Latvijā. Esam uzticams un drošs sadarbības partneris. Mūsu klientu vidū ir gan lielas un Latvijā pazīstamas organizācijas, gan mazi uzņēmumi un privātpersonas.