IT, visā Latvijā

Drukāt

JKR Systems, SIA

Margrietas 7 k-9, Rīga, LV-1083
Pasākumu tehniskais nodrošinājums, tehnika pasākumam, tehnikas noma, instrumentu noma, statīvu noma, kabeļu noma, skaņas sistēmas, monitoru noma, pastiprinātāji, skandas, bezvadu sistēmas, alumīnija konstrukcijas, podestūra, stiprinājumi, drapērijas, bungas, digitālās klavieres, gaismu statīvi, mikrofonu statīvi, audio kabeļi, video

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k-1, Rīga, LV-1045
metināšanas degļa oscilators, tE XYR100 degļa turētājs statīvs, nerūsējošā tērauda kodināšanas iekārta Brush IT , , stainless steel marķēšanas iekārta Brush IT .

GUMI, SIA

Tīraines 9a, Rīga LV-1058
Mūsu specializācija:

Neatkarīgi no tā vai Tev nepieciešams aprīkot noliktavu, biroju, angāru, loģistikas centru, garāžu, darbnīcu, ražošanas telpas, laboratoriju vai mācību iestāžu telpas, mēs to izdarīsim! Droša un ergonomiska darba vide ir viens no galvenajiem ražīga darba pamatnoteikumiem, lai Jūsu darbinieki un sadarbības partneri pie Jums jūtas ērti un komfortabli. Strādājot gan ar lieliem vairumtirgotājiem, loģistikas nozares pārstāvjiem, maziem uzņēmumiem, valsts un pašvaldību iestādēm, esam spējuši atrast īpašu pieeju katram no tiem. Īpaši mūs aizrauj jauni izaicinājumi un nestandarta projekti. Sadarbojamies ar vadošajiem noliktavu aprīkojuma un metāla mēbeļu ražotājiem Eiropā. Mūsu piedāvājumā plašā klāstā ir vairāku veidu metāla plaukti, metāla mēbeles, skapji, darba galdi, seifi, krēsli un soli. GUMI sortimentā pieejamā produkcija ir augstas kvalitātes un ar lielu kalpošanas laiku. Saviem klientiem piedāvājam iegādāto preču piegādi un uzstādīšanu objektā visā Latvijas teritorijā, ievērojamas atlaides pastāvīgajiem pircējiem, profesionālas konsultācijas, laipnu un ātru apkalpošanu.

SIA “ND METALIKA”, apkures katlu un iekārtu ražošana Tukumā

Stacijas 12B, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Granulu apkures katli ✓ Apkures katli ✓ Apkures iekārtas ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Dārza dekori ✓ Ugunskura vietas ✓ Krāsniņas ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Pēc individuāla pasūtījuma metālapstrādes pakalpojumi

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga LV-1046
Par polimērbetonu:

Polimērbetons ir ciets, salizturīgs, ūdeni neuzsūcošs materiāls, kas vizuāli ir līdzīgs tradicionālajam betonam. Polimērbetona sastāvā ir vairāk kā 85% dabīgu iežu (granīta smilts, krīts utt.) un tam kā saistviela izmantoti poliestera sveķi. Polimērbetons ir viegli kopjams, uz tā neveidojas traipi un neuzkrājas baktērijas. No tā mūsu augsti kvalificētie meistari var izveidot dažādas formas, pamatā piedāvājam šādas krāsas - balts, melns, pelēks, smilšu, kā arī ir iespējas dažādot krāsu paleti.

Šis materiāls ļauj realizēt daudzas radošas idejas, kas aplūkojamas jau gatavajos dizaina darbos. Dizainu izstrādājis dizainers no Latvijas Mārtiņš Līnis.

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1A, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Viesnīca "Aparjods" Siguldā darbojas jau kopš 1991. gada, kad autentiskā guļbūvē tika atvērts neliels krodziņš. Tas ātri kļuva par iecienītu vietu ārpus Rīgas. Laika gaitā krodziņš tapa par iemīļotu restorānu ar īpašu, neatkārtojamu atmosfēru, kas piedāvā ne tikai garšīgu ēdienu, bet arī plašu vīnu izvēli. 1999. gadā tika uzbūvēta pirmā viesnīcas ēka, kurā bija 15 viesu numuriņi. Tagad "Aparjods" piedāvā vairāk nekā 30 viesu istabas, lielisku restorānu, 2 semināru zāles, Mūzikas kluba telpas svinībām un pirts māju ar saunu un Arctic SPA vannu.

Clariwell, SIA

Ķengaraga 1A, Rīga, LV-1063
Produkti: ✓ STROKEX – uzlabo asins cirkulāciju, sekmē asinsvadu veselību, veicina vielmaiņu, stimulē smadzeņu darbību, palīdz saglabāt atmiņas procesus, samazina sirds un asinsvadu slimību risku. Sastāvs: gotu kola (Centella asiatica L.), folijskābe (B9 vitamīns) un citokolīns (t.sk. holīns). Mērķauditorija: pieaugušie ar kaitīgiem ieradumiem (smēķēšana, neveselīgs uzturs, mazkustīgums), asinsrites traucējumiem, insulta risku, augstu holesterīna līmeni, lieko svaru. ✓ MIGRAKLER – efektīvs risinājums nervu sistēmas normālai funkcionēšanai galvassāpju un migrēnas gadījumos. Sastāvs: buferēts magnija citrāts, meiteņu zeltpīpenīte (Tanacetum parthenium L.), koenzīms Q10 un riboflavīns (B2 vitamīns). Auditorija: pieaugušie ar galvassāpēm un migrēnu. ✓ THYROKLER – 100 % dabīgs un efektīvs risinājums normālai vairogdziedzera darbībai, kā arī nepietiekamas vairogdziedzera funkcijas jeb hipotireozes gadījumos. Sastāvs: brūnaļģe (Fucus Vesiculosus L.), selēns, cinks un L-tirozīns. Auditorija: pieaugušie ar nepietiekamu vairogdziedzera funkciju jeb hipotireozi. ✓ DEPREKLER – produkts ar unikālu formulu, efektīvs risinājums depresīviem, nomāktiem stāvokļiem, iedarbīgs kognitīvo funkciju veicināšanai. Sastāvs: GABA (gamma-aminosviestskābe), Safrāna krokuss (Crocus Sativus L.), cinks un selēns. Auditorija: personas ar depresijas simptomiem, nomāktību. ✓ NERVOKLER – 100 % dabīgs un efektīvs uztura bagātinātājs nervu sistēmas darbībai paaugstinātas spriedzes apstākļos, normālai psiholoģiskai funkcijai un nespēka un noguruma mazināšanai. Sastāvs: pasiflora (Passiflora incarnata L.), L-teanīns, magnijs un B6 vitamīns. Auditorija: pieaugušie ar neirozi, neirastēniju, nemieru, hronisku nogurumu, nervu sistēmas traucējumiem, kā arī pieaugušie, kas pakļauti ilgstošām stresa situācijām. ✓ SOMNUX – 100 % dabīgs un efektīvs uztura bagātinātājs miega veicināšanai, miega kvalitātes uzlabošanai un diennakts ritma regulēšanai. Sastāvs: lavanda (Lavandula angustifolia Mill.), Kalifornijas magone (Eschscholzia californica L.), L-triptofāns, kalcijs un D vitamīns. Auditorija: pieaugušie ar grūtībām iemigt, ar trauslu un saraustītu miegu, ar stresa izsauktu bezmiegu, kā arī ar izjauktu miega ritmu (piemēram, ceļojot).

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

Korčagins K., individuālā darba veicējs, ēku siltināšana

Mārtiņa 13, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Termogrāfija un materiālu iestrāde: ✓ Termogrāfija ir infrasarkanā starojuma vizualizācija. To veic ar termālo attēlu veidošanas kameru, ko izmanto, lai noteiktu siltuma noplūdes vietas ēkas siltumizolācijā. Iegūtos rezultātus var izmantot, lai uzlabotu siltumnoturību, apkures un ventilācijas sistēmu efektivitāti, kā arī pēc būvdarbiem noteiktu to kvalitāti. Pasūtot termogrāfiju, jūs iegūsiet detalizētu pārskatu par katru ēkas vai iekārtas posmu. Termogrāfiju ēkās var veikt, kad ēkas iekšējā temperatūra no temperatūras ārā atšķiras vismaz par 10 grādiem.

 

✓ Sausā iestrāde tiek izmantota horizontālās un slīpās konstrukcijās, piemēram, uz grīdām vai jumta slīpnē. Sausais izolācijas materiāls tiek izpūsts spraugās un aizpilda pat vissīkākās konstrukcijas šķirbas. Ar sausās iestrādes metodi ir iespējams aizpildīt dažādus “tukšumus” ēku sienās (piemēram, starp ģipškartona konstrukcijām), padarot defektus par lietderīgiem un pats galvenais siltiem efektiem.

Nabīte, kempings

"Nabīte", Padures pagasts, Kuldīgas nov., LV-3321
Par kempingu:

Plaša, iekopta teritorija (11 ha) gleznainā vietā - Lielā Nabas ezera krastā. Iecienīta vieta ūdens tūristiem ar galapunktu Nabas ezerā, jo tas savienojas ar upi Ventu. Piemērota vieta, lai neaizmirstami pavadītu laiku, atpūstos pie dabas krūts, noorganizētu lielākus, piemēram, korporatīvos pasākumus pat 1000 personām, un mazākus - kāzu svinības vai ģimeņu - svētkus. Piedāvājam pilna servisa pasākuma organizēšanu. Makšķerniekiem ir iespējams noķert lielus lomus, kā arī piedāvājam laivu nomu. Aktivitāšu iespējas ir dažādas: sporta laukumi, bērnu atrakciju laukums, ūdens velosipēdu noma, pirts noma. Uz tikšanos kempingā "Nabīte"!

Pro Shop, SIA

Šampētera 2, Rīga LV-1046
Apraksts:

Ir iespējams iznomāt specifiskos namdara/celtniecības instrumentus. Instrumenti pieejami gan pneimatiski, gan ar bezvadu tehnoloģiju. Katram instrumentam uz vietas pieejami attiecīgie stiprinājumi no dažādiem ražotājiem. Jebkuru pneimatisko instrumentu piedāvājam nokomplektēt ar kompresoru un gaisa šļūteni. Pie mums uz vietas ir iespēja visus instrumentus izmēģināt darbībā. Vairumtirdzniecības cenas skrūvēm, būvkalumiem un citiem stiprinājumiem.

Aircom Plus, SIA, Veikals-salons

Teātra 15/17 - 7, Daugavpils, LV-5401
Piedāvājam:: ✓ Datortehnikas serviss un apkope ✓ Datoru remonts ✓ Portatīvo datoru remonts ✓ Problēmu diagnostika ✓ Biroja tehnikas apkope un remonts ✓ Printeru apkope ✓ Printeru remonts ✓ Toneru uzpilde ✓ Kārtridžu uzpilde ✓ IPhone remonts ✓ Citi pakalpojumi ✓ Printēšana ✓ Kopēšana ✓ Datoru aksesuāru iegāde

Istaba, krodziņš

Jāņa Čakstes bulvāris 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Krodziņā savus viesus sagaida mājīgās un omulīgās telpās. Pieejamas divas zāles viesu ērtībai (mazākā - biznesa pusdienām, darījumu slēgšanai, kā arī romantiskai laika pavadīšanai).

Pieejama daudzveidīga ēdienu izvēle, dažādām gaumēm (vistas, liellopu gaļas, cūkgaļas, zivju ēdieni, omletes, dažādas pankūkas, pelmeņi, kā arī veģetārie ēdieni.) Iespējams apkalpot banketus līdz 50 personām. Pieejamas ērtas autostāvvietas.

Krodziņā "Istaba" var gardi paēst un pavadīt laiku jaukā atmosfērā. Ir iespēja telefoniski iepriekš pasūtīt ēdienu, zvanot pa tālruni 63025909.

Pilseta24.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Pilsētu informācijas portālu tīkls:

Pilsētu informācijas portālu tīklā Pilseta24.lv ietilpst 31 Latvijas pilsētas portāli. Šeit iespējams uzzināt konkrētā reģiona aktivitātes, iepazīties ar vietām un objektiem, ko vērts aplūkot, kā arī atrast sev nepieciešamo preci vai pakalpojumu, meklējot to noteiktā pilsētā vai tās apkaimē. Izmantojot karti, iespējams ērti izveidot tūrisma maršrutu, ieplānojot ne vien apskates vietas, bet arī to, kur nakšņot vai ieturēt maltīti. Ja esi uzņēmuma īpašnieks - tava mērķauditorija ir portālā Pilseta24.lv. Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību konkrētā reģionā vai visā Latvijā!

Anytime Planner, SIA

Georga Apiņa 18-100, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201

Mūsu kāzu plānotājs Izplāno savas sapņu kāzas ar Mūsu kāzu plānotājs! Šis plānotājs ir veidots tā, lai jums būtu vieglāk plānot un organizēt savu kāzu dienu. Mūsu kāzu plānotājs ir vieta, kur smelties idejas un veikt nepieciešamos pierakstus. Plānotājam ir 15 nodaļas ar minimālistiskām līnijveida ilustrācijām, 250 lpp. Pieejams mūsu e-veikalā mākslīgos ādas vākos ar iekškabatiņām, atveramu riņķu mehānismu, vietu pildspalvai, zīmuli. Piecos pasteļtoņos. Lieliska dāvana līgavai un līgavainim, kas paziņojuši par savu saderināšanos. 

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/2148871/

 

Plānotājs Manas 100 grāmatas Grāmatu lasīšana ir aizraujoša! Katra grāmata, ko izlasām, mums iemāca ko jaunu, pastāsta kaut ko, vai liek par kaut ko padomāt..Manas 100 grāmatas ir plānotājs, ar kura palīdzību kolekcionēsim savas izlasītās grāmatas. Mums katram ir tāda grāmata, kuru izlasot, žēl to nest atpakaļ uz bibliotēku, taču pirktām grāmatām plauktos arī vairs nav vietas. Tagad ar Manas 100 grāmatas palīdzību mēs varēsim krāt atmiņas par grāmatām kopā. Šis plānotājs var būt Tavs izaicinājums izlasīt 100 grāmatas, vai arī vari izaicināt kādu doties aizraujošā grāmatu lasīšanas piedzīvojumā kopā. Plānotājs Manas 100 grāmatas ir lieliska dāvana grāmatu lasīšanas entuziastiem. 

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/manas-100-gramatas/

 

Mans 90 dienu plānotājs Plānotājs Mans 90 dienu plānotājs ir bez datumiem - ieraksti datumu un dienu pats! Plānotājā ir: Vieta darāmajiem darbiem 00:00-23:00; Vieta prioritātēm; Vieta, kur sekot līdzi savam izdzertā ūdens daudzumam; Vieta, kur izplānot ēdienreizes; Vieta šodienas svarīgākajam notikumam; Viena lapas puse veltīta tikai piezīmēm. Šāds plānotājs ir ideāls risinājums, ja līdz šim nav bijusi vajadzība plānot dienu, bet tagad to ir jāsāk darīt. Lieliski piemērots studentiem (pierakstīt lekciju grafiku, piezīmēs sarakstīt mājas darbus, izplānot savas ēdienreizes un plānot savu budžetu atbildīgi) Lieliski piemērots skaistumkopšanas speciālistiem. Kad Mans 90 dienu plānotājs būs aizpildīts, mūsu internetveikalā varēsi iegādāties TIKAI iekšlapas un saglabāt jau esošos vākus. Plānotāji šobrīd pieejami RU, LV, ENG valodās.

Pieejami divi dizaini: 

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/mans-90-dienu-planotajs-violets/

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-mans-90-dienu-planotajs/

 

Nedeļu plānotājs 2023. gadam  2023. gada nedēļas plānotāji ir klāt! 

Plānotājā iekļauts: 2023. gada kalendārs; Pieraksti dienas plānus no 7:00 - 20:00; Vieta piezīmēm; Ceriņu violetā, Debesu zilā, Klasiski melnā, Okeāna zilā, Klasiski brūnā un Saulesstaru dzeltenā krāsā; Lapas izmērs  210mm x 135 mm; Vāku izmērs 230mm x 180 mm. Ceriņu violeto, Klasiski melno un Debesu zilie plānotāji tiks izsūtīti 5 darba dienu laikā pēc apmaksas saņemšanas. Okeāna zilo un Klasiski brūno plānotāju saņem savā pakomātā līdz 10.11.2022.

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-2023-nedelas/

 

Dienu plānotājs 2023. gadam 2023. gada dienas plānotāji ir klāt!

Plānotājā iekļauts: Pieraksti dienas plānus no 6:00 - 20:00 (ik pa 30 minūtēm); Izvirzi piecas prioritātes; Plāno ēdienreizes un seko līdzi uzņemtajam ūdens daudzumam; Vieta piezīmēm; Ceriņu violetā, Debesu zilā, Klasiski melnā, Okeāna zilā, Klasiski brūnā un Saulesstaru dzeltenā krāsā; Lapas izmērs  210mm x 135 mm; Vāku izmērs 230mm x 180 mm. Ceriņu violeto, Klasiski melno un Debesu zilie plānotāji tiks izsūtīti 10.10.2022. Okeāna zilo un Klasiski brūno plānotāju saņem savā pakomātā līdz 10.11.2022.

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-2023/

 

Plānotājs Manas 100 receptes Ēst gatavošana ir māksla! Katra recepte ir citādāka un ar savām niansēm. Grūti ir visu atcerēties no galvas.. Manas 100 receptes ir plānotājs, ar kura palīdzību pierakstīsim garšīgākās receptes. Atradi kādu garšīgu recepti internetā? Pieraksti to, lai katru reizi nebūtu jāmeklē tā. Izdomāji pats savu recepti? Pieraksti to, lai vari to nodot mantojumā. 4 krāsas - klasiski melnā, debesmannas rozā, ceriņu violetā un debesu zilā. Vāku iekšmalās 8 kabatiņas čekiem, vizītkartēm, piezīmju lapiņām, kā arī 2 vietas, kur piestiprināt pildspalvu vai zīmuli. Magnētiska aizdare. Vāki - 235mm x 189mm, lapas - 210mm x 148mm, riņķi - 25-30mm diametrs

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-manas-100-receptes/

 

Pierakstu klades Anytime Klades ir mākslīgos ādas vākos, piecās dažādās krāsās, ar atveramu riņķu mehānismu. Pierakstu klades ir lieliska vieta, kur izlikt savus mērķus un sapņus uz papīra. Tā ir vieta piezīmēm, skicēm, idejām. Lieliska un gaumīga dāvana kolēģiem, draugiem, ģimenes locekļiem.  Klades ir pieejamas divos veidos - ar 100 un 150 iekšlapām. Izvēlies savu - klasiski melno, ceriņu violeto, saulesstaru dzelteno, debesmannas rozā vai debesu zilo.

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/category/pierakstu-klades/

Labas preces Valmierā, veikals-noliktava

Stacijas laukums 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Mazlietotas, lietotas, antīkas un jaunas mēbeles – to visu atradīsiet mūsu lielajā, daudzveidīgajā un mūsdienīgajā mēbeļu veikalā –noliktavā Labas Preces. Nav noslēpums, ka esam citādāks lietotu mēbeļu veikals, jo neviena cena nav akmenī kalta, un bieži pircējam noskatīto preci izdodas nopirkt ar lielu atlaidi – līdz pat 30%. Piedāvājam bezmaksas piegādi pa visu Latviju, pirkumiem no 50eur.

Dozimetrs, SIA

Senču 2, Rīga, LV-1012
Produkti: ✓ Dozimetrijas programmatūra ✓ Lūžņu pārstrāde ✓ Radiācija koksnē ✓ Medicīna ✓ Vides monitorings ✓ Drošība ✓ Atkritumu pārstrāde ✓ Area alarm monitors ✓ Check sources ✓ Contamination monitors ✓ Dosimetry software ✓ Environmental radiation monitors ✓ Gate and portal monitors ✓ Geiger counters ✓ Military products ✓ Personal electronic radiation dosimeters ✓ Radeye line ✓ Radiation source acquisition ✓ Radiation survey & doserate meters ✓ Spectroscopic radiation detectors

LABAS PRECES, lietotu mēbeļu veikals-noliktava Rīgā, SIA JKS Holding

Stārķu 1, Jelgava, LV-3008
Apraksts:

Mazlietotas, lietotas, antīkas un jaunas mēbeles – to visu atradīsiet mūsu lielajā, daudzveidīgajā un mūsdienīgajā mēbeļu veikalā – noliktavā Labas Preces. Nav noslēpums, ka esam citādāks lietotu mēbeļu veikals, jo neviena cena nav akmenī kalta, un bieži pircējam noskatīto preci izdodas nopirkt ar lielu atlaidi – līdz pat 30%. Piedāvājam bezmaksas piegādi pa visu Latviju, pirkumiem no 50eur.

ZL.LV iesaka

Endijas veterinārā klīnika

Mirdzas Ķempes 10, Liepāja LV-3407
Apraksts:

Sniedzu veterinārmedicīniskos pakalpojumus mīļdzīvniekiem, ārstēšana, vakcinācija, čipēšana, ķirurģiskā palīdzība, laboratoriskie pakalpojumi, ultrasonogrāfija, dermatoloģija. Dzīvnieku dokumentu sagatavošana izbraukšanai no valsts. Piedāvāju arī zobakmens tīrīšanu, zobu pulēšanu. Klīnikā var iegādāties suņu un kaķu ikdienas un ārstniecisko barību, nepieciešamos medikamentus, attārpošanas un atblusošanas līdzekļus, šampūnus, ausu tīrāmos līdzekļus.

Bambuss, dāvanu veikals

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piedāvājumā:: ✓ dāvanas, ✓ suvenīri, ✓ aksesuāri, ✓ bižutērija, ✓ preces tematiskajiem pasākumiem - maskas, spēles u.c. BAMBUSS dāvanu veikals - dāvanas, kas iedvesmo!:

Dāvanu svētkiem meklē pie mums - mīļas un orģinālas dāvanas. Interesantas un kreatīvas dāvanas, draugiem, kolēģiem, kuriem patīk viss neikdieniškais, neparastais. Uzdāvini lieliskas emocijas saviem mīļajiem ar interesantām dāvanām! Joku dāvanas ir labs veids kā papildināt dāvanu gadījumos, kad vēlies uzdāvināt noderīgu dāvanu, piemēram, dāvanu karti, bet vēlies to pasniegt īpašā veidā. Plašs klāsts un labas cenas! 

Atrodamies T/C„Valleta” starp 1-2 stāvu.