IT, visā Latvijā

Drukāt

Initas Lēnas Goldšteinas ārsta prakse psihoterapijā (pēc pieraksta)

Brīvības 22-2, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Trauksme, satraukums, panika, panikas lēkmes, stress skolā, stress darbā, izdegu, izdegšana, nevaru izturēt, bezmiegs, nevaru gulēt, nevaru aizmigt, mostos augšā, depresija, psihiatrs, antidepresanti, veģetatīvā distonija, psihosomatika, slimoju, nevaru pārstāt domāt, jūtos nomākts, attiecības ar vīru, attiecības ar sievu, pēc

Andis Auza, zvērināts advokāts

Ģertrūdes 20-2, 2.st., Rīga, LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Laulības šķiršana un mantas sadale; ✓ Mantojuma pieņemšana un dalīšana; ✓ Kopīpašuma dalīšana; ✓ Nekustamā īpašuma pārdošana un pirkšana; ✓ Nodokļu lietas; ✓ Pārstāvība civillietās un aizstāvība krimināllietās; ✓ Tiesvedība; ✓ Konsultācijas juridiskām un fiziskām personām.

Lat Čiek, SIA, dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija

Deratizācija, Dezinsekcija, Dezifekcija Latvijā !
Višķu 13-29, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Palīdzēsim atbrīvoties no kukaiņiem (blusām, tarakāniem, blaktīm, mušām, odiem, kodēm, lapsenēm) un grauzējiem (pelēm, žurkām) jebkura veida telpās. Visi darbi tiek veikti ar profesionāliem un sertificētiem līdzekļiem. Padarītajam darbam ir GARANTIJA! Iespējams kā vienreizējs pakalpojums, tā arī līgums uz pastāvīgu telpu apstrādāšanu! Slēdzot līgumu uz vienreizēju pakalpojumu, uz 12 mēnešiem, jeb uz komplekso telpu apstrādi, tiek piemērotas atlaides! Mūsu speciālisti strādā Rīgā, Rīgas rajonā, Olainē, Jelgavā, Bauskā, Jūrmalā, Salaspilī, Ķekavā, Ādažos, Carnikavā, Garkalnē, Vecāķos, Mārupē, Vidzemē, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Ogrē, Aizkrauklē, Cēsīs, Kuldīgā, Limbažos, Madonā, Saldū, Smiltenē, Talsos, Tukumā, Valkā, Valmierā, Ventspilī.

Lejnieces I. ģimenes ārsta un pediatra prakse

Raiņa 70-18, Pļaviņas, Aizkraukles nov. LV-5120
Ārsta prakses darba laiks Vietalvā:: ✓ Aveņu 2-1, Vietalva, Vietalvas pagasts, Pļaviņu novads; Tālrunis: +371 65129178 P: 7:30-12:00 (ārsts) O: 8:00-12:00 (ģimenes ārsta palīgs) T: 13:00-16:00 (ģimenes ārsta palīgs) C: 8:00-12:00 (ģimenes ārsta palīgs) P: 8:00-11:00 (ģimenes ārsta palīgs) ✓ Mājas vizītes līdz plkst. 15:00Ģimenes ārstu konsultatīvais telefons: 66016001 (no plkst. 18:00-08:00 un brīvdienās)Neatliekamo medicīnisko palīdzību pieteikt: 03; 113

Pārventas veterinārā ambulance, IU

Turpinām strādāt klātienē!
Tārgales 48, Ventspils, LV-3602
Pakalpojumi:: ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Digitālais Rentgens ✓ Videoendoskopija ✓ Laparaskopija ✓ Artroskopija ✓ Terapija ✓ Ķirurģija Par mums:

IU “Pārventas veterinārā ambulance” no 1997. gada sniedz veterinārmedicīnas pakalpojumus diagnostikas, ķirurģijas un terapijas jomās. Ir veterinārā aptieka. Iekārtota atsevišķa ķirurģisko operāciju telpa, kurā tiek sniegta vienīgi ķirurģiskā palīdzība. Operāciju telpa aprīkota ar jaunākās paaudzes izafurāna narkozes aparātu ar mākslīgas elpināšanas funkciju. Veicam terapeitisko pacientu ārstēšanu, ultrasonogrāfiju, endoskopisko diagnostiku u.c. Narkozes laikā pacientu dzīvības funkcijas kontrolē kardiomonitors MINDRAY, kas ļauj kontrolēt ne tikai pulsu un asins piesātinājumu ar skābekli, bet arī sirdsdarbības izmaiņas, elpošanas frekvenci, asinsspiedienu un ķermeņa temperatūru. Kabinetā uzstādīts jauns operāciju galds ar regulējamu augstumu. Ķirurģisko materiālu un instrumentu sterilitāti nodrošina autoklavējot. Ambulancē darbojas trīs kabineti terapeitisko pacientu ārstēšanai un rentgena kabinets. Veicam arī ultrasonogrāfisko un endoskopisko diagnostiku, kā arī kaulu lūzumu un locītavu slimību ārstēšanu, tajā skaitā ceļa locītavas krusteniskās saites atjaunošanas operācijas. Izdarām kuņģa un zarnu trakta operācijas, dzīvnieku sterilizāciju un kastrāciju. Pie mums ir iespēja veikt rentgenoloģisko diagnostiku ar jaunākās paaudzes digitālo rentgena iekārtu KONICA-MINOLTA. Tas ļauj ātri iegūt visaugstākās kvalitātes rentgena attēlus uz datora ekrāna. Iegūtos attēlus iespējams palielināt, mainīt to intensitāti, pārsūtīt citiem speciālistiem konsultācijai. Diagnosticējam un ārstējam sirds un plaušu slimības. Ambulances speciālisti piedāvā un veic dažādas manipulācijas – dzīvnieku terapeitisko ārstēšanu, asins analīžu noņemšanu, zobu ārstēšanu, zobakmens noņemšanu, zobu pulēšanu. Ambulancē strādā zinoši veterinārārsti, kas regulāri savas zināšanas papildina, piedaloties nozares nozīmīgākajos semināros un studējot jaunāko veterināro literatūru. Tas palīdz mums profesionāli rūpēties par jūsu mīļdzīvnieku veselību. 

Saldus Zeme, laikraksts

Lielā 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Laikraksts "Saldus Zeme" ir preses izdevums. Iespējama laikraksta abonēšana, kā arī reklāmas pakalpojumi - sludinājumi, informācijas izvietošana, raksti, bukleti, reklāmas izdevumi, veidlapas, vizītkartes. Laikrakstu, ziņas un aktualitātes var lasīt un abonēt arī mūsu mājaslapā.

Lienes dārzi

Liepu 3A, Matīši, Matīšu pagasts, Valmieras nov. LV-4210
Ainavu labiekārtošana:

Māja ir tikai maza daļiņa no mūsu dzīves telpas, lielāko daļu cilvēki tomēr pavada savā ārtelpā. Lai mūsu ārtelpa mums nestu prieku, būtu estētiska, viegli kopjama, tai bieži ir nepieciešama profesionāļu palīdzība, lai skaisti un praktiski varētu tikt galā ar skaista zāliena izveidi un kopšanu, dobju izveidi, teritorijas planēšanu, reljefa veidošanu. Problēmas, kas nāk reizē ar māju, nekopts, aizaudzis dārzs, nelīdzena teritorija, valdošie vēji, ne īpaši estētiski kaimiņu skati. Ar šo visu mūsu komanda saskaras ik dienas. Palīdzam labiekārtot jūsu teritoriju, īstenojam esošos projektus, pārvēršam nekoptas teritorijas skaistā un viegli kopjamā daiļdārzā.

Taunatiņu truši

Dobelnieki, Aleksandra 12, Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts: Piedāvājumā svaiga truša gaļa (vesels vai puse truša) un lietošanai gatavs produkts "Truša gaļas bumbiņas buljonā", kas paredzētas gan maziem gan lieliem. 130 g lielā burciņa atvieglo mājas soli, jo tajā esošais produkts ir gatavs lietošanai, to var sildīt, pievienot citiem ēdieniem vai ēst tieši no burciņas. Ar trušu audzēšanu Vitas Zalcmanes saimniecība nodarbojas jau vairāk nekā 15 gadus, kad darbošanos uzsāka ar divām trušu mātēm, domājot par savas ģimenes apgādi ar veselīgo un diētisko gaļu. Nu ganāmpulks ir stipri lielāks, tomēr ir saglabāta sākotnējā attieksme pret dzīvniekiem un to ēdināšanu - ziemā galvenokārt ar sienu, vasarā zāli, dodam arī burkānus, bietes, ābolus un kāpostus no pašu dārza, spēkbarību." Taunatiņu truši" lepojas ar izveidoto PVD reģistrēto kautuvi un mājražošanai paredzēto telpu, realizējot LEADER programmas atbalstītu projektus. Produktus iespējams iegādāties vairākos veikalos Rīgā, Ogrē, Ikšķilē, Jelgavā, kā arī atbraucot uz Dobelniekiem.

Dailas rozes, individuālais darbs

"Rozītes", Sēmes pagasts, Tukuma nov., LV-3110
Apraksts: 3. lielākais rožu kolekcijas dārzs Latvijā. Rīkojam ekskursijas, seminārus, kāzu ceremonijas, foto sesijas, rožu svētkus. Iespējams iegādāties rožu stādus gan uz vietas, gan internetā www.dailasrozes.lv. Dārzs ir atvērts no jūnija līdz oktobrim, par apmeklējumu iepriekš vienoties, zvanot uz 26 469604.

Valmieras rajona Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība

Stacijas 30, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Valmieras BUB Vidzemes reģionā sniedz visu veidu ugunsdrošības pakalpojumus iedzīvotājiem un juridiskām personām. Mēs strādājam ar mērķi – kvalitatīvi ugunsdrošības pakalpojumi, tā ir drošības garantija.

Big dizains, SIA, skapji un virtuves, iebūvējamās mēbeles

Dzelzavas 72-1.st., Rīga LV-1082
Mēbeles pēc pasūtījuma:

Izvēloties iegādāties mēbeles pēc pasūtījuma, ir jābūt gataviem ieguldīt laiku, pavadot ar dizaineriem, sākotnējām konsultācijām un pirmajām projecēšanām, lai noteiktu konkrētu redzējumu un virzienu jūsu projektam. Pilnīgs dizaina plāns nenozīmē, ka tajā vēlāk arī nedrīkstēs ieviest izmaiņas, ja būs vēlme, taču tas noteikti palīdzēs veiksmīgi un savlaicīgi attīstīt projektu, kā arī sniegs pārliecību procesā klientam.

Bērzkalni, SIA, Viesu nams

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: Viesu nams "Bērzkalni" - tā ir vieta, kur satikties. Satikties ar draugiem, radiem, darba kolēģiem un biznesa partneriem, vieta, kur atgriezties atkal un atkal! Būsiet mīļi gaidīti! Viesu nams "Bērzkalni" piedāvā iespēju jauki pavadīt nedēļas nogali omulīgās istabiņās, kā arī atpūsties pirtī ar baseinu. Viesu namā pieejama arī trenažieru zāle. Piedāvājam arī iespēju gardi paēst mūsu kafejnīcā. Viesu namu iespējams iznomāt pasākumiem lielākām kompānijām - svinībām, kāzām, bērēm un citiem pasākumiem.

Ventspils Dzīvnieku audzētāju biedrība

Andreja 7/9, Ventspils LV-3601
Apraksts: Kopš 1997. gada VDzAB ir Latvijas Kinoloģiskās Federācijas sastāvā un caur to FCI sistēmā, kas ir pasaules lielākā un cienījamākā kinoloģiskā organizācija. VDzAB biedri ir suņu audzētāji un entuziasti no visas Latvijas, ne tikai no Ventspils un apkārtnes. Lai izstāžu ringos izietu labi sagatavoti suņi, darbs tiek sākts jau ar maziem kucēniem. Biedrībā darbojas “Mazā suņu skola".

Valtanks, SIA

Cempu 23, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "VALTANKS" pamatprodukcija ir pazemes degvielas rezervuāri:

Tiek piedāvāti rezervuāri ar tilpumu: no 10 līdz 40 m3, ja rezervuāra diametrs ir 2000 mm; no 15 līdz 100 m3, ja rezervuāra diametrs ir 2500 mm; no 40 līdz 150 m3, ja rezervuāra diametrs ir 3000 mm.

SIA "VALTANKS" kvalitāte::

SIA "VALTANKS" izgatavotie rezervuāri atbilst standartiem EN 12285-1 un EN 12285-2. Kopš uzņēmuma izveidošanas SIA "VALTANKS" Latvijas, kā arī Skandināvijas degvielas tirgū sevi ir apliecinājis kā kvalitatīvu degvielas uzglabāšanas rezervuāru piegādātāju. SIA "VALTANKS" piegādā viensienas, kā arī dubultsienu degvielas rezervuārus, kuru iekšējā virsma ir pārklāta ar divkomponentu epoksīdu, savukārt ārējā siena ar stiklplasta pārklājumu. Uzņēmuma produkcijas un darba kvalitāti apliecina saņemtie sertifikāti – A/S "Inspecta Latvia" un citi izsniegtie sertifikāti.

Čiekurs, Veikals-salons

Čiekurkalna 1. līnija 11, Rīga, LV-1026
Preces: ✓ Plaukti ✓ Bērnu barošanas krēsli ✓ Bērnu galdiņi ✓ Bērnu krēsliņi un soliņi ✓ Bērnu šūpuļzirgi ✓ Gultas ✓ Matrači ✓ Ēdamgaldi ✓ Interjera aksesuāri ✓ Krēsli ✓ Biroja krēsli ✓ Kumodes ✓ Skapji ✓ Lādes un mantu kastes ✓ Matrači ✓ Naktsskapīši ✓ Paklāji ✓ Sienas plaukti ✓ Pūdergaldi ✓ Spoguļi

Rindas skola, laivu noma-viesu nams

"Rindas skola", Rinda, Ances pagasts, Ventspils nov., LV-3601
Apraksts:

Mēs - Laine un Jānis sevi saucam par ģimenes uzņēmumu. Mūsu ģimene dzīvo Ventspils novadā mežu ieskautajā Ances pagasta Rindas ciemā, tieši blakus nelielajai Rindas upītei. Mūsu sirdīm tik mīļā un skaistā apkārtējā daba radīja vēlmi to parādīt arī citiem un likumsakarīgi domas pievērsās lauku tūrismam. Tā no 2003.g. oficiāli nodarbojamies ar laivu iznomāšanu un transportēšanu galvenokārt Rindas, Stendes, Irbes un Engures upēs. Sākot savu darbību ar 3 makšķernieku laivām, šobrīd piedāvājam un apkalpojam vairākus desmitus laivu. Tūristu ērtībai ir pieejamas vairākas ugunskura  vietas, ap kurām celt teltis, nojumīte, pirtiņa "Pie bebra" un istabiņas "Rindas skolas" ēkā. Ik gadu, ieklausoties tūristu ieteikumos un vēlmēs, cenšamies attīstīt un pilnveidot piedāvātos pakalpojumus. Vadoties no gados gūtās pieredzes, iesakām labākos variantus kā atsevišķiem  laivotājiem, tā ģimenēm vai lielākām kompānijām. Vislielāko gandarījumu un enerģijas lādiņu sniedz tūrista pateikts: "mēs jau pērn braucām ar jūsu laivām, gribējās šogad atkal…" vai "pie jums gan te ir mierīgi un labi…" . Prieks sastapt laivotājus, kas savulaik laivā sēdušies kā bērni, bet tagad laivotpriekam nododas kopā ar saviem bērniem. Tāpēc- atbrauciet, izbaudiet lielisku atpūtu, gūstiet neaizmirstamus iespaidus, bet mēs gādāsim par jūsu atpūtas servisu.

Vilevi, SIA, Darba drošības uzņēmums

Graudu 29A, Rīga, LV-1058
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" Interneta veikalā iespējams iegādāties:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Vilevi, SIA, darba drošība Latgales filiāle

Rīgas 22A, Daugavpils, LV-5401
Maksas juridiskās konsultācijas darba likumdošanā darba devējiem un darba ņēmējiem. Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, uzturēšana. Darba vides riska, (risku) novērtēšana, mērījumi. Darba drošība Daugavpilī, Rēzeknē, Krāslavā, Viļānos, Balvos. Darba aizsardzība Daugavpilī, Rēzeknē, Krāslavā, Viļānos, Balvos. Ugunsdrošība

Vilevi, SIA, darba drošības Zemgales filiāle

Pumpura 7, Jelgava LV-3004
Maksas juridiskās konsultācijas darba likumdošanā darba devējiem un darba ņēmējiem. Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, uzturēšana. Darba vides riska, (risku) novērtēšana, mērījumi. Darba drošība Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Tērvetē. Darba aizsardzība Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Tērvetē. Ugunsdrošība Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Tērvetē.

Vilevi, SIA, darba drošības Vidzemes filiāle

Kocēni, Ošu 6, Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4220
Maksas juridiskās konsultācijas darba likumdošanā darba devējiem un darba ņēmējiem. Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, uzturēšana. Darba vides riska, (risku) novērtēšana, mērījumi. Darba drošība Smiltenē, Valmierā, Rūjienā, Mazsalacā, Cēsīs, Valkā. Darba aizsardzība Smiltenē, Valmierā, Rūjienā, Mazsalacā, Cēsīs, Valkā.