IT, adresē Rīga

Drukāt
ZL.LV iesaka

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

ZL.LV iesaka

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga, LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

ZL.LV iesaka

Laadur Baltic, SIA

Iekrāvēji. Iekrāvēju tirdzniecība, piegāde, serviss, apkope
Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Kvalitatīvs tehniskais atbalsts ir prioritāte:

Klientiem ir svarīgi zināt, ka tehnisku problēmu gadījumā tās tiks ātri un kvalitatīvi atrisinātas, lai darbs neapstātos. Mēs to panākam, izmantojot mūsu speciālistu uzkrātās zināšanas un pieredzi, atbilstoši aprīkotas autodarbnīcas un servisa sistēmu. Liela uzmanība tiek pievērsta komponentu un aprīkojuma drošībai un kvalitātei. Kvalitatīvs tehniskais atbalsts ir mūsu prioritāte.

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

Dinsbergas klīnika, SIA

Skanstes 52, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Klīnikas piedāvājumi. ✓ Ginekoloģiskās konsultācijas. ✓ Diskrēti pilna spektra ginekoloģijas pakalpojumi pēc Eiropas vadošo klīniku standartiem. ✓ Endokrinologa konsultācijas. ✓ Visaptveroša pieeja sievietes reproduktīvās veselības vajadzībām visasdzīves garumā. ✓ Dermatologa pakalpojumi. ✓ Dermatologa konsultācijas un lāzerprocedūras. ✓ Ultrasonogrāfijas izmeklējumi. ✓ Ginekoloģiskā ultrasonogrāfija, ultrasonogrāfija olvadu caurlaidības. pārbaudei, histerokontrastsonogrāfija dzemdes dobuma pārbaudei, ultrasonogrāfija grūtniecēm. ✓ Ķirurga, flebologa, proktologa konsultācijas un ārstēšana. ✓ Konsultācijas un diagnostika. Kāju vēnu duplekssonogrāfija. Proktoskopija. Ķirurģiskās manipulācijas. Skleroterapija. Lāzerprocedūras. ✓ Uztura speciālista konsultācijas. ✓ Grūtniecības laikā, pēc grūtniecības un jo īpaši menopauzes laikā svarīgi ievērot atbilstošu diētu, lai justos labāk. ✓ Sertificēta fizioterapeita konsultācija. ✓ Sertificētā fizioterapeite konsultē un strādā ar sievietēm, kuras ikdienā veic statistisku darbu un noslogo muguru, plecu un kakla zonu. ✓ Laboratoriskie izmeklējumi.

Jurveda, SIA

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi
Blaumaņa 6 - 12, 3.st., Rīga, LV-1011
Jurveda piedāvā: ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Tulkošana ✓ Namu apsaimniekošana

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi un tulkošanas darbi vienuviet! Īpaša klientu apkalpošana!

CERVON Latvia, SIA

Kandavas 41A, Rīga, LV-1083
uzstādīšana, piekļuves tiesību piešķiršana, darbinieku apmācības, IT audits, IT speciālistu pakalpojumi, , IT konsultācijas, IT arhitektūras un infrastruktūras analīze, IT arhitektūras un infrastruktūras uzlabojumu

Do It, SIA

"Rīgas-Siguldas šoseja 1E", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Noliktavu pakalpojumi

Primend, SIA

Ūnijas 8 k-6, Rīga, LV-1084
, IT speciālistu pakalpojumi, IT konsultācijas, IT arhitektūras un infrastruktūras analīze, IT arhitektūras, , IT sistēmu apvienošana, Microsoft 365 drošības uzraudzība, Microsoft Azure, IT izmaksu optimizācija

Egate, SIA

Bērzaunes 11A, Rīga, LV-1039
IT serviss, IT apkalpošana, IT informācijas sistēmu ieviešana, darbstaciju, serveru, datortīklu, aparatūras, aizsardzības uzraudzību, ugunsmūri, VPN pieslēgumi, SPAM un pretvīrusu aizsardzība, uzņēmumu, uzņēmuma IT

IT centrs, SIA

Puķu 8, Rīga LV-1048
IT, Informācijas tehnoloģijas

IT King, SIA

Andromedas gatve 2-47, Rīga LV-1084
IT, Informācijas tehnoloģijas

Pick it, SIA

Ziepniekkalna 64 k-1 - 49, Rīga, LV-1076
Foto pakalpojumi

SPX, SIA

Krustpils 15, Rīga LV-1073
Datori, datoru, dators, laptop, programmatūra, notebook, IT , IT ārpakalpojumi, IT drošība, IT administrēšana, , IT infrastruktūra, WIFI, firewall, ugunsmūris.

IT Plus, SIA, Veikals

Augusta Dombrovska 23, Rīga, LV-1015
Datortehnikas tirdzniecība