IT, adresē Rīga

Drukāt

EMCO paklāji

Latgales 256A-3.stāvs, Rīga LV-1063
EMCO paklāji priekšrocības:: ✓ apstādina līdz 90% ielas netīrumu ✓ ļauj ietaupīt līdz 65% izdevumu telpu uzkopšanai ✓ pagarina kalpošanas ilgumu un saglabā pievilcīgu grīdas segumu ārējo izskatu ✓ samazina putekļu daudzumu gaisā ✓ izslēdz paslīdēšanas risku ✓ samazina uzkopšanas biežumu 2 – 3 reizes ✓ gaumīgs interjera priekšmets

Mugurai.lv

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Efektīva palīdzība tavas muguras labsajūtai:: ✓ Paceļot un pārvietojot smagas kravas 10 min. vai ilgāk ✓ Stāvot saliektam jostasvietā 10 min. vai ilgāk ✓ Pārvietojot priekšmetus, esot saliektam jostasvietā 10 min. vai ilgāk ✓ Pārvietojot priekšmetus, kas sver 10 kg vai vairāk ✓ Strādājot ar priekšmetiem, kas atrodas zemāk par jostasvietu.

Labrains, SIA

Latgales 127A, Rīga, LV-1003
Apraksts:

"LABRAINS" ir Latvijā ražota dabiska dermokosmētika, kas ir īpaši radīta cilvēkiem ar jutīgu, kairinātu, sausu, kā arī normālu sejas ādu. Mēs ražojam veselībai drošu, bezalergēnu kosmētiku, kas izstrādāta saskaņā ar jaunākajiem zinātniskajiem pētījumiem. LABRAINS produkti ir paredzēti dažādām vecuma grupām un sejas ādas problēmām.

Bokšas, Logi un durvis Valka

Rīgas 17, Valka, Valkas nov., LV-4701
Piedāvājam:: ✓ Logus ✓ Durvis ✓ Paceļamos garāžu vārtus

Uzņēmuma pamatmērķis ir nodrošināt klientus ar labāko cenas un kvalitātes attiecību tirgū.

Apraksts:

Mēs cenšamies nodrošināt jums labākos logus un durvis, un mēs uzskatām, ka katrai detaļai ir nozīme. Tāpēc mēs cenšamies nodrošināt kvalitāti un precizitāti visā procesā – sākot no tā, ka ir viegli atrast pareizo produktu, līdz savlaicīgai piegādei, uzmanīgam atbalstam un logiem, ar kuriem jūs varat rēķināties gadiem ilgi. Jo mums katrs projekts ir personisks.

Bokšas, logi un durvis Limbaži

Rīgas 10, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Durvis, logi Valmiera. Durvis. Logi. Logi un durvis. Stikla paketes. Plastmasas logi. PVC logi. Koka logi. Koka durvis. Durvju, logu montāža, uzstādīšana. Plastikāta logi. Logu tirdzniecība, projektēšana, izgatavošana. Vitrīnas. Pakešlogi. Ziemas dārzi. Balkoni. Lodžijas. Palodzes. PVC, plastikāta, plastmasas,

Ieroči, SIA, Ieroču veikals Rīgā

Turpinām strādāt klātienē!
Dzirnavu 83, Rīga, LV-1011
Preces un pakalpojumi:: ✓ Makšķerēšanas piederumi ✓ Medību piederumi ✓ Apģērbi medībām ✓ Apavi medībām ✓ Pirotehnika ✓ Tūrisma inventārs ✓ Ieroču aksesuāri Medību un makšķerēšanas veikals:

SIA „Ieroči” nodarbojas ar medībām, makšķerēšanai un tūrismam nepieciešamo preču tirdzniecību Talsos, Limbažos, Kuldīgā, Dobelē, Balvos, Liepājā, Ventspilī, Rīgā un Daugavpilī. Papildus tam, uzņēmuma veikalos iespējams iegādāties arī pašaizsardzības līdzekļus un svētku uguņošanas piederumus. Darbojas arī interneta veikals.

Magnuss, DIENNAKTS apbedīšanas birojs, DIENNAKTS morgs, sertificēts, LAA biedrs

Turpinām strādāt klātienē!
Krišjāņa Barona 142, Rīga LV-1012
Uzņēmums piedāvā:

Pēc izsaukuma jebkurā DIENNAKTS LAIKĀ KONSULTĒS, pie jums ieradīsies bēru aģents, nogādās nelaiķi morgā, kur tas tiks sagatavots bērēm. Noformēsim visus ar bērēm saistītos dokumentus. Mūsu birojā jūs varēsiet izvēlēties bēru piederumus (zārku, pārsegu, tautisku segu, krustu u.c.), kā arī pasūtīt vainagus, štrausus, lentes, laicīgu, garīgu ceremoniju un mūziku. Noformēsim kapus, kremāciju. Mums ir savi sertificēti kaprači.

Ieroči, SIA

Rīgas 15, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Preces un pakalpojumi:

MEDĪBĀM:

✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ ieroču remonts

MAKŠĶERĒŠANAI:

✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas

TŪRISMAM:

✓ termosi ✓ katli un katlu statīvi

3D AD, SIA

Zvejnieku 14A-2, Rīga LV-1048
Pieredze:: ✓ Vēsturiskas ēkas (atjaunošana un pārbūve); ✓ Daudzstāvu dzīvojamās ēkas; ✓ Medicīnas ēkas.

Augam un attīstāmies arī sabiedriskajā un industriālajā sektorā. Labprāt palīdzēsim jums jebkurā no šīm kategorijām. Papildus tam, apkopojot katra speciālista iepriekšējās pieredzes, nav nekā tāda, ko mēs nebūtu projektējuši, tāpēc, ja jums ir vēlme kaut ko būvēt, mēs par to vēlamies dzirdēt!

Enfriho Group, SIA

"Jaunlaveri", Eimuri, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Difuzori ✓ Gaisa pūtēji

 

✓ Attīrīšanas iekārtu montāža ✓ Attīrīšanas iekārtu apkope ✓ Mini ekskavatora pakalpojumi Notekūdeņu attīrīšanas iekārtas:

SIA "Enfriho Group" Latvijā pārstāv slovāku ražošanas uzņēmumu BIOCLAR. Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtu montāža un serviss. Piedāvājot bioloģiskās sadzīves notekūdeņu attīrīšanas iekārtas un gaisa pūtējus ražošanas uzņēmumiem ar celtniecību saistītiem uzņēmumiem, kā arī privātam sektoram. Uzņēmuma galvenā vērtība ir klients, to pierādām, strādājot ar maksimālu atdevi, lai klients savu preci vienmēr saņemtu laikā.

OpenSpace architects, SIA

Baltā 1B, Rīga, LV-1055
Pieredze:

OPENSPACE ARCHITECTS dibinātājs KASPARS BRAMANIS darbojas kā arhitekts jau vairāk nekā 15 gadus. Jau studiju laikā saņēmis prestižo Boles stipendiju un savu pieredzi papildinājis Spānijā, Valensijas Politehniskajā Universitātē Arhitektūras fakultātē. Darbošanās gaitā uzvarējis vairākos konkursos un saņēmis atzinības apliecinājumus no arhitektūras autoritātēm Latvijā.

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga, LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.
ZL.LV iesaka

Inkam, SIA

Mazā Krasta 83, Rīga, LV-1003
Pasākumu organizēšana: ✓ Tematiskās ballītes; ✓ Interaktīvās izrādes; ✓ Piepūšamie batuti; ✓ Svētku noformējums; ✓ Foto un video pakalpojumi Interaktīvās izrādes:

Interaktīvas leļļu izrādes paredz aktīvu bērnu piedalīšanos pasākuma laikā. Aktieri tik prasmīgi vada lelles, ka lelles it kā atdzīvojas uz skatuves. Bērni sāk ticēt tam, ka lelle ir spējīga sarunāties, dejot un trallināt smieklīgas dziesmiņas kopā ar viņiem. Pārsteidzoši muzikālas un smieklīgas izrādes piedāvā Masljukova radošā darbnīca no Maskavas.

MobilasTerases.lv

Cēres 10A, Rīga, LV-1058
Plusi:: ✓ Jums nav jāmeklē meistars, kas uzbūvēs Jums terasi. Mēs uzražosim, piegādāsim un uzliksim; ✓ Inovatīvs terasu ražošanas process, dažādas materiālu izvēles iespējas, personalizēts dizains; ✓ Mūsu terasēm ir plašs pielietojums. Tās var novietot:     1. Uz regulējamām balsta kājām;     2. Uz industriālajiem ritenīšiem, ja vēlaties to pārvietot pa gludu virsmu;     3. Uz skrūvpāļiem, bruģa plāksnēm jeb citas iepriekš sagatavotas virsmas; ✓ Piegādājam un nodrošinām terases novietošanu pēc klienta vēlmēm; ✓ Izgatavojot terasi, netiek kavēts klients;  ✓ Ražošanas process tiek parādīts bildēs vai klātienē; ✓ Automatizējot ražošanas procesus, mazāk atgriezumu - terases cena - draudzīga klientam!; ✓ Nav nepieciešama saskaņošana ar būvvaldi. ✓ Kontrolējami ražošanas apstākļi - kvalitāte!

ELITE GROUP, SIA

Cēres 10A, Rīga, LV-1058
Plusi:: ✓ Jums nav jāmeklē meistars, kas uzbūvēs Jums terasi. Mēs uzražosim, piegādāsim un uzliksim; ✓ Inovatīvs terasu ražošanas process, dažādas materiālu izvēles iespējas, personalizēts dizains; ✓ Mūsu terasēm ir plašs pielietojums. Tās var novietot:

     1. Uz regulējamām balsta kājām;      2. Uz industriālajiem ritenīšiem, ja vēlaties to pārvietot pa gludu virsmu;      3.Uz skrūvpāļiem, bruģa plāksnēm jeb citas iepriekš sagatavotas virsmas;

✓ Piegādājam un nodrošinām terases novietošanu pēc klienta vēlmēm; ✓ Izgatavojot terasi, netiek kavēts klients;  ✓ Ražošanas process tiek parādīts bildēs vai klātienē; ✓ Automatizējot ražošanas procesus, mazāk atgriezumu - terases cena - draudzīga klientam!; ✓ Nav nepieciešama saskaņošana ar būvvaldi. ✓ Kontrolējami ražošanas apstākļi - kvalitāte!

VEKKER, SIA

Miera 90, Rīga, LV-1013
Būvniecības uzņēmums VEKKER piedāvā:: ✓ Celtniecības un remonta darbi; ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi; ✓ Rekonstrukcija un restaurācija; ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare; ✓ Privātmāju būvniecība ✓ Iekšdarbi ✓ Inženierkomunikāciju montāža ✓ Elektromontāžas darbi ✓ Kanalizācijas un ūdensvada izbūve ✓ Apkures ievilkšana ✓ Vājstrāvas un signalizācijas izbūve ✓ Betonēšanas darbi ✓ Koka karkasu māju būvniecība ✓ Flīzēšanas darbi ✓ Apmetuma darbi, dekoratīvais apmetums ✓ Ģipškartona montāža ✓ Sienu un starpsienu izbūve ✓ Grīdas segumu ieklāšana

bus4rent, kravas busu noma

Jāņavārtu 3, Rīga, LV-1073
Apraksts:

ESAM JŪSU RĪCĪBĀ - KRAVAS BUSU NOMA JŪSU VIETĒJIEM UN STARPTAUTISKIEMBRAUCIENIEM. PIEDĀVĀJAM DAŽĀDA VEIDA KRAVAS BUSUS, KRAVAS PASAŽIERU BUSUSUN REFRIŽERATORU NOMU, KĀ ARĪ AUTOVADĪTĀJA ĒRTĪBĀM SVARĪGĀKO NOPAPILDAPRĪKOJUMA.

Kravas busu noma ir diez gan izplatīts autotransportlīdzekļa pakalpojumuveids gadījumos, kad nepieciešams veikt kādu darba izpildi, celtniecībasmateriālu transportēšanu, privāto mantu pārvadāšanu un pat citutransportlīdzekļu transportēšanu. Nomājot kravas busu, var ietaupīt ganlaiku, gan citus resursus. Pie mums kravas busu noma ir tik vienkārša, kurair balstīta, lai jūsu darba ikdienu padarītu vienkāršāku un daudzefektīvāku. Esam izstrādājuši sistēmu, kurā jūs kravas busu varat nodot bezkontakta norādītajā datumā sev ērtākā laikā.

Esam labākā un profesionālā busu noma Latvijā, pateicoties ilggadējaipieredzei esam apguvuši visu nepieciešamo, lai spētu nodrošinātprofesionālus kravas busa nomas pakalpojumus. Piedāvājam dažādus kravasbusu transportlīdzekļus, dažādām svara un lieluma kategorijām unspecializētu aprīkojumu visām situācijām.

Kaļķa māja, SIA

Piņķi, Priedaines 19, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

Esam oficiāls partneris Latvijā dabīgas siltumizolācijas ražotājam VESTAECO. Pie mums varat iegādāties augstvērtīgu kaļķa un māla produkciju no Igaunijas materiālu ražotāja SAVIUKUMAJA UKU. Esam gatavi vadīt ikvienas sarežģītības projektus. Lai mūsdienās celtās ēkas dzīvotu ilgus gadus, nepieciešams izmantot dabīgos būvniecības materiālus, kā koks, māla ķieģelis, akmens kaļķis, māls un dabīgās izcelsmes siltumizolācijas materiālus.

Elektriskie-mērījumi, SIA

Krišjāņa Valdemāra 157 - 209, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Rūpniecisko objektu elektroinstalācijas pieņemšana ekspluatācijā; ✓ Sabiedrisko objektu elektroinstalācijas pieņemšana ekspluatācijā; ✓ Daudzdzīvokļu mājās elektroinstalācijas pieņemšana ekspluatācijā; ✓ Privātmājas elektroinstalācijas pieņemšana ekspluatācijā; ✓ Dzīvokļu elektroinstalācijas pieņemšana ekspluatācijā; ✓ Zemējuma īpatnējas pretestības mērījumi (apakšstacijām).