IT, adresē Rīga

Drukāt

Krāčukakts, Ziedu salons

Rīgas 38, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Ziedi, floristika, ziedu piegāde. Puķes, puķu salons. Ziedu kompozīcijas, ziedu pušķi, ziedu dekori. Izstāžu, prezentāciju, biroja telpu, banketa galdu un zāles noformēšana. Līgavu pušķi, kāzu pušķi, līgavu rotas, kāzu auto dekori, kāzu telpu noformējumi. Telpaugi, mākslīgie ziedi. Bēru, sēru vainagi, štrausi, bēru pušķi, zārka vāka dekori.

Māju būvniecība, SIA

Nākotnes 10 - 7, Mālpils, Mālpils pagasts, Siguldas nov., LV-2152
Piedāvājam šādus pakalpojumus:: ✓ projektēšana; ✓ tāmēšana; ✓ būvniecība; ✓ iekšējā un ārējā apdare; ✓ interjera dizains; ✓ teritorijas labiekārtošana; ✓ būvuzraudzība, būvuzraugs; ✓ dizains, dizaina projektēšana izstrāde.

Māras Bize, SIA

Spilve, Spilves 16, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Darbības virzieni: ✓ saJUST, iePAZĪT, pieDZĪVOT: sensorās nodarbības /darbnīcas:Holistiska, harmoniska fiziskā un emocionālā attīstība, izbaudot dažādu sajūtu materiālu pieredzi.Piedzīvojums, izmantojot iztēli un visas savas maņas. Kreativitātes, prāta un ķermeņa elastības treniņš.Izzinošas rotaļas, kustība, ritmizēšana un savstarpējā komunikācija ir sensoro nodarbību pamats.Šajās nodarbībās /  darbnīcās daudzpusīgāk iepazīstam sevi un pasauli sev apkārt.Tas veicina pašapziņas nostiprināšanos, emocionālās inteliģences un emociju regulēšanas attīstību.Ne tikai domāt, bet arī just. Ne tikai dzirdēt, bet ieklausīties. Ne tikai skatīties, bet saskatīt.

 

✓ sarunas, konsultācijas:

Klātienē un attālināti vecākiem piedāvāju sarunas emocionālajam atbalstam gaidību laikā un pēc  bērniņa piedzimšanas.Tās ir vērtīgs resurss gan topošajiem vecākiem, gan vecvecākiem, jo bieži vien tik ļoti esam pārņemti ar mazulīša aprūpi, ka aizmirstam parūpēties par sevi pašu. Vecāku mentālā un fiziskā veselība, kā arī savu resursu turēšana līdzsvarā, ir viena no būtiskākajām sastāvdaļām, lai būtu iespējams cieņpilni un mīloši parūpēties par bērniņu. Taču, ir reizes, kad ar saviem tuviniekiem kādus jautājumus baidāmies vai kautrējamies pārrunāt. Tad noder dzirdīgas ausis, atvērta sirds un zinošs cilvēks ārpus ierastā sarunu biedru loka. Praktizēju arī darbu ar ķermeni- caur kustību, caur elpu un citām metodēm, kas ļauj būt kontaktā ar savu dabu.Konsultēju vecākus jautājumos, kas attiecas uz cieņpilnu mazuļa aprūpi, attīstību, emociju regulāciju, vides iekārtošanu pēc Montessori pamatvērtību principiem.Pēdējos gados īpaši aktualizējas jautājums par bērna adaptēšanos bērnudārzā, skolā. Arī šī ir joma, kurā sniedzu konsultācijas un dodu praktiskus padomus, lai šis laiks gan vecākiem, gan bērniem būtu pēc iespējas harmoniskāks.

✓ kolektīvu saliedēšana:

Vadu sajūtu/kustību darbnīcas gan bērniem, gan pieaugušajiem.Piedāvāju saliedēšanās aktivitātes kolektīviem.Vairāk kā 20 gadu garumā, iepazīstot cilvēkus dažādās kultūrās, vecumos un profesijās, esmu uzkrājusi bagātīgu pieredzi. Darbojoties lielākos un mazākos kolektīvos, esmu novērojusi komandas spēka nozīmi. Un komandas spēks ir ikkatrā dalībniekā!Labbūtība kolektīvā sākas ar katru no iesaistītajiem cilvēkiem. Un tad, ja ir iespēja visiem kopā kvalitatīvi, pozitīvi pavadīt laiku, tas ienes papildus prieka un iedvesmas devu, vairo sasniedzamos rezultātus.

GF AUDITS, SIA

Šarlotes 5, Rīga LV-1001
Riski.lv komanda NILLTPFN likuma subjektiem piedāvā:: ✓ Konsultācijas NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jautājumos, tai skaitā gatavojoties NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes pārbaudei; ✓ Ārpakalpojuma grāmatveža licences saņemšanai nepieciešamās konsultācijas un palīdzību dokumentācijas sagatavošanā; ✓ Pielāgotu NILLTPF novēršanas un sankciju pārvaldīšanas iekšējās kontroles sistēmas (IKS) dokumentu izstrādi; ✓ Mācības NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jomā, tai skaitā klientu darījumu uzraudzības un padziļinātās izpētes jautājumos; ✓ Palīdzību komunikācijā ar uzraudzības un kontroles iestādēm NILLTPFN likuma izpildes jautājumos (paskaidrojuma sagatavošana, pārsūdzība u.c.).

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala, LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija

 

Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

BS-partner, SIA

Jaunmoku 13, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

Bs-partner.lv – ir Bosch sadzīves tehnikas interneta katalogs Latvijā. Mūsu mājas lapā Jūs varēsiet atrast lielāko Bosch tehnikas klāstu. Mūsu profisionālie konsultanti ar lielāko prieku atbildēs uz visiem Jūs interesējošiem jautājumiem un palīdzēs tehnikas izvēlē. Mūsu klients ir pārliecināts, ka vienmēr saņems sertificētu preci norādītajā laikā. Mēs garantējam ne tikai augstas klases tehniku, bet arī pēc pārdošanas apkalpošanu un garantiju. Mūsu veikals strādā ievērojot visu Latvijas likumdošanu, tai skatā arī “patērētāju tiesību aizsardzību”. Visi personīgie dati, kurus atstāj mūsu klienti, netiks nodoti citām kompānijām vai personām. Garantija uz visu sortimentu 2 gadi no ražotāja + 2 gadi no firmas salona (uz atsevišķām pozīcijām). Ar katru dienu mūsu partneru un klientu loks paliek lielāks. Mēs novēlam patīkamu iepirkšanos bs-partner.lv! 

ZL.LV iesaka

Viatek 1, SIA

Firsa Sadovņikova 39, Rīga, LV-1003
Produkti:: ✓ Tehniskā sāls ✓ Kalcija hlorīds ✓ Regenit tabletes ✓ Laizāmais sāls lopiem ✓ Atkritumu smalcināšana ✓ Atkritumu pārstrādes iekartas tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Transporta pakalpojumi, Kravu pārvadājumi no/uz Skandināviju, Eiropu ✓ Sāls EXPORTS, EXPORT
ZL.LV iesaka

Novapack, SIA

Standarta un individuāls iepakojums!
Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga, LV-1004
Produktu kategorijas: ✓ Individuāls iepakojums ✓ Papīrs ✓ Papīra maisiņi ✓ Papīra formiņas ✓ Veidnes cepšanai ✓ Salvetes, paliktņi, paplātes ✓ Kartona kastes ✓ Konteineri ✓ Glāzes ✓ Fast food iepakojums ✓ Trauki, šķīvji, piederumi ✓ Pudeles, kārbas ✓ Aksesuāri un vienreizlietojamais apģērbs ✓ Patēriņa iepakojumi ✓ Iekārtas

Saulessvece, dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Speciālistu atbalsts ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Brīvā laika pavadīšanas iespējas ✓ Ēdināšana ✓ Pastaigas un fiziskas aktivitātes ✓ Sociālā darbinieka un citu speciālistu konsultācijas ✓ Informatīvi izglītojoši pasākumi

Truckshop.lv, kravas auto aksesuāri

Cesvaines 15A, Rīga, LV-1073
DAF, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT, SCANIA, UNIVERSĀLS, VOLVO Kravas auto aksesuāru veikals:: ✓ Kravas auto dubļu sargi; ✓ Auto kondicionieri; ✓ Auto ledusskapji; ✓ Tējkannas; ✓ Kafijas automāti; ✓ Mikroviļņu krāsnis; ✓ Lādētāji un adapteri; ✓ Pārveidotāji; ✓ Saules paneļi; ✓ Sēdekļu apsilde; ✓ Auto putekļusūcēji; ✓ Kravas stiprinājumi; ✓ Degvielas aprīkojums; ✓ Riteņu aprīkojums; ✓ Kravas auto apgaismojums; ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi; ✓ Stūres pārsegi; ✓ Sēdekļu pārvalki.
ZL.LV iesaka

Skrūvpāļu pamati, SIA

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
✓ Skrūvpāļu pamatu projektēšana ✓ Skrūvpāļu pamatu ierīkošana ✓ Konsultācijas un apsekošana ✓ Tehniskais atbalsts un uzturēšana ✓ Skrūvpāļu tirdzniecība Apraksts: Ko darīt, ja izvēlētā platība atrodas gleznainā vietā un priecē aci, bet apgrūtinoša mājas celtniecībai? Risinājums ir! Izmantojot skrūvpāļu pamatus, paveras iespēja veikt darbus visās gruntīs. Ja Jūs plānojat plašu dzīvojamās mājas celtniecību visai ģimenei, izvēlieties tehnoloģiju, kas nodrošina augstas kvalitātes materiālus un pakalpojumus, ekonomē Jūsu laiku un naudu. Darbi, kas saistīti ar skrūvpāļu uzstādīšanu, saglabās Jūsu ainavu, nesagādās neērtības Jums un Jūsu kaimiņiem, kas pie izvēles nav mazsvarīgs faktors! Pamati no skrūvpāļiem – vienīgais patiesais risinājums!
ZL.LV iesaka

Andis Auza, zvērināts advokāts

Ģertrūdes 20 - 2, 2.st., Rīga, LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Laulības šķiršana un mantas sadale; ✓ Mantojuma pieņemšana un dalīšana; ✓ Kopīpašuma dalīšana; ✓ Nekustamā īpašuma pārdošana un pirkšana; ✓ Nodokļu lietas; ✓ Pārstāvība civillietās un aizstāvība krimināllietās; ✓ Tiesvedība; ✓ Konsultācijas juridiskām un fiziskām personām.
ZL.LV iesaka

Smiling Wild, SIA

Rigondas gatve 1, Rīga, LV-1067
Galvenie darbības virzieni: ✓ īpaša kolekcija ir "dzīvnieku pēdiņas", kas patiks arī pieaugšajiem un vislabāk piemērota sporta biksēm; ✓ sunīšu kolekcija, kas īpaši piemērota bērnu skolas somām, tūrisma mugursomām un tamlīdzīgi; ✓ tiek domāts īpaši par tiem, kas nevēlas lai atstarotājs dienā kā izceltos, tāpēc tumšiem apģērbiem tiek ieteikts pamēģināt piegludināt tumši pelēkus atstarotājus, kas uz melna auduma izskatās eleganti, jo nav uzkrītoši dienas laikā.
ZL.LV iesaka

Astroselena, SIA, Izglītības centrs

Avotu 7 - 3, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Astroloģiskā skola sāka savu darbību 1995. gadā. Vēlāk tā ieguva statusu - Izglītības centrs "Astroselēna". Skolas dibinātāja bioloģijas un astropsiholoģijas doktore Gaļina Svedberga kopā ar citiem pasniedzējiem vada savus audzēkņus ne tikai pa seno zināšanu ceļu, bet arī pa dzīves labirintiem un ir iemantojuši neapšaubāmu autoritāti. Mācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem , kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu. 

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54E, Rīga, LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”

Stellum, SIA

Ozolkalnu 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Par uzņēmumu:

Mums ir svarīgi, lai tu būvē ar prieku: kvalitatīvi, viegli un vienkārši. Palīdzēsim realizēt tavu ieceri visās celtniecības jomās. Mūsu profesionalitāte būs pamats jūsu uzticībai. 

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k-1, Rīga, LV-1045
Produkti: ✓ MMA/MIG/MAG/TIG metināšanas iekārtas ✓ plazmas griešanas iekārtas ✓ metināšanas aizsargmaskas ✓ invertortipa strāvas ģeneratori ✓ metināšanas automatizācijas risinājumi ✓ metināšanas mehanizācija ✓ nerūsējošā tērauda šuvju kodināšanas un pasivēšanas iekārtas ✓ nerūsējošā tērauda marķēšanas iekārtas

Min Trak Tex, SIA

Kaivas 50 k-4 - 106a, Rīga, LV-1021

Piedāvājam plaša spektra bio attīrīšanas iekārtu izgatavošanu un uzstādīšanu. Iekrāta daudzu gadu pieredze, un līdz ar to katram objektam piedāvājam izdividuālu risinājumu. Strādājam gan ražotnē, gan izbraukumos, varam to izgatavot arī objektā. Mūsu produkcija ir kvalitatīva, ar augstu stiprības koeficientu, līdz ar to tā ieguvusi noturīgu klientu uzticamību. 

Import Solutions, SIA

"Šķūņi", Daugmales pagasts, Ķekavas nov., LV-2124
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmums ražo un piedāvā iegādāties daudz un dažādus kvalitatīvus produktus terases būvniecībai un ierīkošanai. Terases galvenokārt Latvijā ražotas un līdz ar to visas garantijas no ražotāja. Papildus terases materiāliem iespējams iegādāties dažādas noderīgas lietas jūsu terasei. Aicinām sadarbībai!

Kompozītmateriālu ieklāšana pēdējos gados ir ieguvusi milzīgu popularitāti, pateicoties tā izturībai, zemajām apkopes prasībām un videi draudzīgam sastāvam. Izgatavots no koka šķiedru un otrreizēji pārstrādātas plastmasas maisījuma. Kompozītmateriālu ieklāšana nodrošina dabisku koka izskatu bez tradicionālās koka ieklāšanas trūkumiem, piemēram, pūšanas, skabargām un izbalēšanas.

Būvniecības un dizaina pasaulē materiālu izvēlei ir izšķiroša nozīme jebkura projekta panākumos. Viens no materiāliem, kas pēdējos gados ir guvis popularitāti, ir koka-plastmasas kompozītmateriāls (WPC). Neatkarīgi no tā, vai vēlaties to izmantot privātām vajadzībām vai komerciāliem mērķiem, WPC materiāls piedāvā plašu priekšrocību klāstu, kas padara to par daudzpusīgu izvēli.

ZL.LV iesaka

Rammus, SIA

Krišjāņa Barona 10, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Apavu ateljē „ELEGANTS” ir dibināts 1968. gadā. Lai realizētu ideju par modernu un kvalitatīvu apavu izgatavošanu, tika sapulcēti labākie Rīgas apavu meistari - kurpnieki, virsu šuvēji, piegriezēji, modelētāji. Uzņēmums tika dibināts 1968. gada  marta mēnesī uz apvienības „Rīgas apavi” pamata. Tā sākās „ELEGANTA” ēra, kura turpinās arī šodien.