IT, adresē Rīga

Drukāt

FIXALL, SIA

Mazcenu aleja 37B, Jaunmārupe, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Datordiagnostika:: ✓ CAT ✓ MAN ✓ JCB ✓ VOLVO ✓ JOHN DEERE ✓ CLASS ✓ DEUTZ ✓ SPRACOUPE ✓ GLEANER ✓ SUNFLOWER ✓ LAVERDA ✓ TERRAGATOR ✓ MASSEY FERGUSON ✓ VALTRA ✓ WHITE PLANTERS ✓ NEW HOLLAND ✓ CASE ✓ KOBELCO ✓ STEYR ✓ FLEXICOIL ✓ AGCO ✓ ROGATOR ✓ CHALLENGER ✓ ISEKI ✓ FENDT ✓ SISU ✓ FELLA

ART AUTOCENTRS, SIA, Autoserviss Pļavniekos

Riteņu ģeometrija uz 3D HOFMANN stenda!
Meirānu 5, Rīga, LV-1073
✓ Stūres stieņa maiņa 20-45 EUR ✓ Priekšējā amortizatora maiņa 35-65 EUR ✓ Aizmugurējā amortizatora maiņa 25-45 EUR ✓ Aizmugurējā tilta bukšu maiņa 30-85 EUR ✓ Priekšējo sviru maiņa 25-65 EUR ✓ Sajūga maiņa 120-350 EUR ✓ Kondicioniera uzpilde 45-80 EUR ✓ Kondicioniera sistēmas diagnostika 25-35 EUR

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

ZL.LV iesaka

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322 - 1.st., Rīga, LV-1063

 Mēs piedāvājam:

✓ Individuālā ēku projekta izstrādi ✓ Individuāla ēku projekta pasūtīšana ✓ Gatava ēku projekta piesaiste ✓ Gatava projekta piesaiste zemesgabalā un saskaņošana būvvaldē ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu risinājumus, lietus kanalizācijas risinājumus publiskajām un dzīvojamām ēkām (pieslēgumi pie centrālajiem tīkliem un vietējie risinājumi – spice, hermētiski slēgti izsmeļami rezervuāri, bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Ēkas iekšējie un ārējie tīkli ✓ Meliorācija / lietus ūdens sistēmas ✓ Gāzes projektu iekšējām un ārējām pievades sistēmām. ✓ Projektējam visu veidu un apjomu iekšējo un ārējo tīklu projektus elektrisko tīklu izbūvei vai pārbūvei. Ēkas ārējie un iekšējie tīkli.

INNOVA, Privātā vidusskola Rīgas centrā

Krišjāņa Barona 130, Rīga, LV-1012
Mēs piedāvājam:: ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, keramika, vizuālā māksla un citus ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas ✓ Vasaras nometne Papildinformācija:

Privātā vidusskola Innova – vienīgā attīstošās izglītības skola Eiropā, kas ieņem 2. un 3. vietu Latvijas skolu reitingā starptautiskajā pētniecībā dabas zinībās, matemātikā un lasīšanā (PISA un PIRLS).

Sniedzam:

✓ Holistiski attīstošās izglītības autorprogrammu ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, datorika, keramika, teātris un citus ✓ Labvēlīgu attieksmi ar skolēniem ✓ Ģimenes atmosfēru skolā ✓ Kvalitatīvu ēdināšanu ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas mentora pavadībā, piedalīšanos starptautiskajās olimpiādēs un projektos.

Zvaniet: +371 20 379 720.

Pieteikties SKOLAI: https://experiment.lv/

WWW PROF SERVICE, SIA

Pulkveža 5, Suži, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Barjeras un hidraulika: Uzstādīšana, apkope, remonts un atkļūdošana:

Tā kā cilvēku drošība ir atkarīga no barjeru nepārtrauktas darbības, ir ļoti svarīgi savlaicīgi veikt barjeru remontu un apkopi. Mūsu darbinieki ir uzkrājuši lielu pieredzi un veiksmīgi veic barjeru remontu un apkopi. Barjeras nodrošina kontroli pār transportlīdzekļiem un ierobežo piekļuvi. Automātiskās barjeras ir piemērotas dažādām teritorijām, bieži tiek izmantotas: autostāvvietas; tirdzniecības centri; garāžu kompleksi; rūpniecības uzņēmumi; autostāvvietas; viesnīcas; kontroles sistēmas.

Mēs uzstādīsim barjeras atkarībā no atrašanās vietas, apstākļiem un jūsu prasībām.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

ZL.LV iesaka

Telpaugi.lv, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2 k-3, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Telpaugi.lv nav tikai parasta puķu bode, kā varētu šķist, bet gan vesela dizaineru un dārznieku komanda ar lielām zināšanām gan par jaunākajām tendencēm apzaļumošanā, gan par augu kopšanu un īpatnībām. Piegādājam labas kvalitātes telpaugus pēc pasūtījuma no tiešajiem telpaugu audzētājiem Holandē.  Katru dienu strādājam pie tā, lai klientiem nodrošinātu zaļus birojus, restorānus, terases un dažāda veida pasākumus. Pirmais iespaids ir ļoti nozīmīgs – telpaugu klātbūtnei būtu jārada prestižu, uzticības pilnu un mājīgu atmosfēru ne tikai jūsu klientiem, bet arī darbiniekiem. Ja Jūsu birojā ir “veci”, izgāzušies, sanīkuši, pārauguši telpaugi, mēs varam Jums palīdzēt tiem atkal ienest telpā zaļumu sajūtu. Esošo augu aprūpē ietverta – to pārstādīšana, jaunu dekoratīvo podu piemeklēšana, kopējā skata sakopšana.  Ja vēlies jaunus augus birojā, tad Telpaugi.lv aiztaupīs rūpes Jums meklējot pareizos augus un puķu podus. Ar klientiem tiekamies arī klātienē, kuras laikā novērtēsim telpu (temperatūru, apgaismojumu, dizainu kopumā) uzklausīsim klienta vēlmes un pēc visas šīs informācijas sagatavosim piedāvājumu. Starp citu, šis izvērtēšanas pakalpojums un piedāvājuma sagatavošana ir pilnīgi bez maksas. Pēc tam piegādāsim augus un dekoratīvos podus, tieši līdz katra auga atrašanās vietai, kur tas varēs plaukt, zaļot un svarīgākais iepriecināt katru dienu darbiniekus. Pēc telpaugu iegādes vari uzticēt rūpes mums. Mūsu dārznieki apciemos Jūsu biroju reizi nedēļā. Telpaugu kopšana nav tikai tā apliešana reizi nedēļā. Augi mūsdienās ir tik daudz un dažādi ar to kopšanas atšķirībām. Telpaugi.lv zinošie dārznieki zinās katra auga niķus un stiķus.

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68A, Rīga, LV-1007
Mēs piedāvājam:: ✓ Pasākumu tehniskais nodrošinājums ✓ Skaņas tehnikas noma ✓ Gaismas tehnikas noma ✓ Specefektu noma ✓ Skatuves konstrukciju noma ✓ Papīra (tyvek) aproces ✓ Plastikāta aproces ✓ Auduma aproces ✓ Silikona aproces ✓ UV ķermeņa krāsas ✓ UV sejas krāsas ✓ Spīdumi sejai ✓ Trokšņu slāpējošās austiņas bērniem ✓ Dezinfekcijas aparāti

Ātrums Serviss Pluss, SIA, Auto gāzes iekārtas

Auto gāzes iekārtas DIGITRONIC dīleris Baltijā🚘🤝
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Apraksts:

Autogāzes iekārtu tirdzniecība. Auto rezerves daļas visu marku automašīnām. Gāzes aprīkojuma ražotāja "KING” oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs.

PalWood, SIA, palešu rāmju ražošana, izgatavošana

Palešu rāmju ražošana,palešu apmales, koka paletes
Krogsils, Vīteņu 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Mēs ražojam koka palešu bortus.:

Palešu apmales ir noņemamas lokanas kastes paletēm, kas ir perfekti pielāgoti preču transportēšanai, pārdošanai un glabāšanai, ieskaitot daudzstāvu preču glabāšanu. Palešu borti tiek izmantoti dažādās ražošanas nozarēs. Kompaktums, noturība un ērtums – kvalitāte, kas raksturo šāda veida industriālo iepakojumu. Perfekts risinājums jūsu ražošanai, noliktavām vai veikalam.   

JKR Systems, SIA

Margrietas 7 k-9, Rīga, LV-1083
Pakalpojumi:: ✓ pasākumu apskaņošana; ✓ pasākumu gaismošana; ✓ tehnikas noma; ✓ dj pakalpojumi; ✓ video tiešraides nodrošināšana. Par uzņēmumu:

SIA "JKR systems" aizsākumi meklējami 2005. gadā, kad cilvēki ar kopīgām interesēm apvienojās un izveidoja muzikālu apvienību, ar ko daudz tika spēlēts kāzās un korporatīvajās ballītēs. Un tas tiek darīts vēl šodien. Laikam ejot, radās interese par tehnisko nodrošinājumu un lietām, kas varētu uzlabot grupas sniegumu, kā arī vizuālo noformējumu pasākumos. Augot prasībām no klientu puses, kuru vidū parādījās arī pasākumu aģentūras, radās nepieciešamība izveidot uzņēmumu.

Āgenskalna zobārstniecības centrs

Mazā Nometņu 57-22, Rīga, LV-1002
Apraksts: "Āgenskalna zobārstniecība" ir ārstniecības uzņēmums ar 30 gadu pieredzi. Tā darbība aizsākās tālajā 1985. gadā kā dakteres Džesmondas Niķes privātprakse, kurā sākotnēji bija tikai viens ārsta kabinets un darbojās divi speciālisti - Dr. Niķe un viņas asistente. Uzņēmums ir izaudzis līdz trīs ārstu kabinetiem, kuros darbojas ārsti, zobu higēnisti un ortodonts Dr. Edmonda Niķe, kā arī ir izveidojusies ilgtermiņa sadarbība ar Latvijas Stomatoloģijas institūta sejas žokļu ķirurgu Viktoru Pimanovu un Dentālās Studijas zobu tehniķiem Kaspara Dimpera vadībā. Mūsu speciālisti ir sertificēti un regulāri papildina zināšanas, apmeklējot seminārus un lekciju kursus Latvijā un ārvalstīs. Nemitīga zināšanu papildināšana nodrošina jaunāko tehnoloģiju un ārstēšanas metožu ieviešanu un izmantošanu ārstniecības procesā. Uzņēmums lepojas, ka tā paspārnē sadarbībā ar Stradiņa Universitātes Zobārstniecības fakultāti, jaunajiem speciālistiem tiek dota iespēja iegūt augstas kvalitātes praktiskās zināšanas.

GUMI, SIA

Tīraines 9a, Rīga LV-1058
Mūsu specializācija:

Neatkarīgi no tā vai Tev nepieciešams aprīkot noliktavu, biroju, angāru, loģistikas centru, garāžu, darbnīcu, ražošanas telpas, laboratoriju vai mācību iestāžu telpas, mēs to izdarīsim! Droša un ergonomiska darba vide ir viens no galvenajiem ražīga darba pamatnoteikumiem, lai Jūsu darbinieki un sadarbības partneri pie Jums jūtas ērti un komfortabli. Strādājot gan ar lieliem vairumtirgotājiem, loģistikas nozares pārstāvjiem, maziem uzņēmumiem, valsts un pašvaldību iestādēm, esam spējuši atrast īpašu pieeju katram no tiem. Īpaši mūs aizrauj jauni izaicinājumi un nestandarta projekti. Sadarbojamies ar vadošajiem noliktavu aprīkojuma un metāla mēbeļu ražotājiem Eiropā. Mūsu piedāvājumā plašā klāstā ir vairāku veidu metāla plaukti, metāla mēbeles, skapji, darba galdi, seifi, krēsli un soli. GUMI sortimentā pieejamā produkcija ir augstas kvalitātes un ar lielu kalpošanas laiku. Saviem klientiem piedāvājam iegādāto preču piegādi un uzstādīšanu objektā visā Latvijas teritorijā, ievērojamas atlaides pastāvīgajiem pircējiem, profesionālas konsultācijas, laipnu un ātru apkalpošanu.

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1A, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Viesnīca "Aparjods" Siguldā darbojas jau kopš 1991. gada, kad autentiskā guļbūvē tika atvērts neliels krodziņš. Tas ātri kļuva par iecienītu vietu ārpus Rīgas. Laika gaitā krodziņš tapa par iemīļotu restorānu ar īpašu, neatkārtojamu atmosfēru, kas piedāvā ne tikai garšīgu ēdienu, bet arī plašu vīnu izvēli. 1999. gadā tika uzbūvēta pirmā viesnīcas ēka, kurā bija 15 viesu numuriņi. Tagad "Aparjods" piedāvā vairāk nekā 30 viesu istabas, lielisku restorānu, 2 semināru zāles, Mūzikas kluba telpas svinībām un pirts māju ar saunu un Arctic SPA vannu.

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga, LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

Riepu garāža

Ganību dambis 25E, Rīga, LV-1005
Par riepu servisu: Tuvākais riepu serviss Rīgā - Riepu Garāža ar 5 filiālēm pilsētā. Piedāvājam plašāko riepu un disku izvēli. Nosaucot paroli „Garāža“, saņem bezmaksas montāžu. Klientus lutinām ar gardu kafiju un kvalitatīvu servisu. Visas riepas un diski ir pieejami servisos uz vietas. Ja gadās uz vietas pārdomāt pēc pasūtījuma veikšanas internetā - nekas, mēs vienosimies un piemeklēsim piemērotākos diskus un riepas. Veicam zibenīgu disku remontu un kondicionieru uzpildi. Lietotajām riepām 1 mēneša garantija.

Pro Shop, SIA

Šampētera 2, Rīga LV-1046
Apraksts:

Ir iespējams iznomāt specifiskos namdara/celtniecības instrumentus. Instrumenti pieejami gan pneimatiski, gan ar bezvadu tehnoloģiju. Katram instrumentam uz vietas pieejami attiecīgie stiprinājumi no dažādiem ražotājiem. Jebkuru pneimatisko instrumentu piedāvājam nokomplektēt ar kompresoru un gaisa šļūteni. Pie mums uz vietas ir iespēja visus instrumentus izmēģināt darbībā. Vairumtirdzniecības cenas skrūvēm, būvkalumiem un citiem stiprinājumiem.

ZL.LV iesaka

mToilet, SIA

Pērles 18, Alderi, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "mToilet" piedāvā plašu mobilo risinājumu klāstu, kad runa ir par mobilitāti un komfortu jebkurā vietā. Mēs piedāvājam vairāk nekā tikai biotualešu, pārvietojamo žogu un konteineru nomu – mēs sniedzam risinājumus, kas jūsu projektam piešķir jaunu kvalitātes līmeni. Vai tas būtu grandiozs pasākums vai intensīvs būvprojekts, mūsu aprīkojums nodrošina gan funkcionalitāti, gan drošību, radot labvēlīgu vidi neatkarīgi no atrašanās vietas.

SIA "mToilet" pieejā dominē elastīgums un individuāla pieeja – mēs rūpējamies par visu, lai Jūs varētu pilnībā koncentrēties uz sava mērķa sasniegšanu, zinot, ka Jūsu vide ir sakārtota, droša un komfortabla. Ar "mToilet" jūs iegūsiet partneri, kas ir soli priekšā un vienmēr gatavs piedāvāt risinājumu, kas pārsniedz Jūsu cerības.

Mūsu pieeja ir vērsta uz maksimālu klientu apmierinātību – mēs saprotam Jūsu vajadzības un piedāvājam pielāgotus risinājumus, kas ļauj koncentrēties uz būtiskāko. Ar "mToilet" Jūsu projekts ne tikai noritēs bez aizķeršanās, bet arī izcelsies ar profesionālu izpildījumu un rūpīgi izplānotiem risinājumiem. Mēs radām ne tikai pagaidu risinājumus, bet arī ilgtermiņa partnerattiecības, kas balstītas uz uzticību un kvalitāti.