IT, adresē Rīga

Drukāt

Angel debesīs, SIA, diennakts apbedīšanas birojs

Cēsu 11 - 3, Rīga, LV-1012
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Starptautiskā repatriācija. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Legno LL, SIA, krāsas, lakas

Duntes 11, Rīga LV-1013
Produkti:: ✓ Poliuretāna lakas ✓ Akrila lakas ✓ Poliestera lakas ✓ NC lakas ✓ Ūdens apdares materiāli ārdarbiem ✓ Ūdens apdares materiāli iekšdarbiem ✓ UV lakas ✓ Beices ✓ Patina Misija:: LegnoLL misija ir viennozīmīga – piedāvāt vietējiem koka meistariem labāko, t.i., kvalitatīvas poliuretāna lakas un krāsas koka apdarei, lai klientu produkti iegūtu labāko vizuālo, funkcionālo un estētisko izskatu.

Profitex, SIA

Lielirbes 27, Rīga LV-1046
Serviss un iekārtu apkope: ✓ Uzstādīšana ✓ Pieslēgšana komunikācijām ✓ Iekārtu palaišana un personāla apmācība ✓ Garantijas apkalpošana un apkope ✓ Tehniskais atbalsts ✓ Rezerves daļu piegāde Iekārtas veļas mazgātavām un restorāniem:

PROFITEX grupa kopš 2004. gada aprīko dažādus ēdināšanas uzņēmumus, viesnīcas, veļas mazgātavas un ķīmiskās tīrītavas. Šajā laikā dažādās valstīs ir veikta projektēšana un profesionālu iekārtu uzstādīšana simtiem restorānos, veļas mazgātavās un ķīmiskajās tīrītavās. Šobrīd PROFITEX grupa darbojas Eiropas un Āzijas tirgos. Tai ir uzņēmumi Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Krievijā, Kazahstānā un Uzbekistānā.

ZL.LV iesaka

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58A - 9, Rīga, LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.

URBUMI.LV

Austuves 3A, Rīga, LV-1063
Apraksts: Kvalitatīvs ūdens ir nepieciešamība ikvienam šajā pasaulē, un bez tā nav iespējama cilvēka ikdiena. Spējam realizēt augstākās sarežģītības objektus visā Latvijas teritorijā, tāpēc mūsu pakalpojumus iesaka gan privātpersonas, gan vadošie uzņēmumi Latvijā. Lai nodrošinātu pilnvērtīgu ūdens apgādi, nepieciešams veikt virkni procesu, sākot ar ģeoloģisko izpēti līdz urbuma veikšanai un ūdens apgādes sistēmas ierīkošanai. Urbumi.lv apvieno speciālistu komandu ar vairāk nekā 30 gadus ilgu pieredzi. Rūpes par katra klienta vajadzībām, kas apvienojumā ar augstu darba kultūru, veido mūsu uzņēmuma atpazīstamību ūdens apgādes nozares vidū.

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 446E, Rīga LV-1063
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Demiurg, SIA

Rankas 2A, Rīga, LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

MG Systems, SIA, Licencēti grāmatvedības pakalpojumi

Dārzciema 60 - 101, Rīga, LV-1073
Grāmatvedības apkalpošanā ir iekļauts:: ✓ Pirmdokumetu pārbaude, sakārtošana un iegrāmatošana ✓ Uzņēmuma darbības finanšu analīze ✓ Grāmatvedības kārtošana saskaņā ar valsts likumdošanas prasībām ✓ Uzņēmuma pārstāvēšana Valsts ieņēmumu dienestā ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ PVN deklarācijas sagatavošana, iesniegšana VID ✓ UIN deklarācijas sagatavošana, iesniegšana VID ✓ Gada pārskata sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Darba devēja ziņojumu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Komunikācija ar Valsts ieņēmumu dienestu un citām valsts institūcijām ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošana līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sagatavošana un iesniegšana ✓ Statistikas un Latvijas Bankas atskaišu sagatavošana un iesniegšana ✓ Darba algas aprēķini darbiniekiem ✓ Sadarbība ar revidentu finanšu pārskata auditam ✓ Grāmatvedības politikas izstrāde atbilstoši katra uzņēmuma vajadzībām ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos

Vadoties pēc kompānijas specifikācijas ir iespējams iekļaut arī citas pakalpojumu funkcijas.

 

Pilna cikla grāmatvedības nodrošināšanano 70 EUR

 

Nodokļu konsultācijas no 35 EUR

 

Grāmatvedības konsultācijasno 35 EUR

 

Gada pārskatu sagatavošana un iesniegšanano 150 EUR

 

PVN maksātāja reģistrēšanano 70 EUR

 

Jaunu uzņēmumu dibināšana Latvijā no 150 EUR

 

Uzņēmumu likvidācijano 250 EUR
ZL.LV iesaka

Post Office, SIA

Lauvas 2, Rīga, LV-1019
Apraksts:

Droša juridiskā adrese uzņēmuma reģistrācijai un to uzturēšanai. Uzņēmums Post Office piedāvā juridiskās adreses nomu: kā komerctelpās, tā arī dzīvojamās telpās dažādās Rīgas rajonos.

Mēs garantējam:

✓ Ne viena no mūsu adresēm nav iekļauta riska adrešu sarakstā; ✓ Vienā juridiskā adresē atrodas ne vairāk kā 10 uzņēmumi; ✓ Ātrais apstiprinājums no Uzņēmuma reģistra, Valsts ieņēmuma dienesta un banku iestādes.

Sagatavosim nekustāmā īpašuma īpašnieka piekrišanu juridiskās adreses reģistrācijai 1 stundas laikā. Palīdzēsim Jums sagatavot dokumentus Uzņēmumu Reģistram. Mūsu sekretārs paziņos Jums par ienākošo korespondenci un operatīvi nosutīs Jums saņemto vēstuli skanētā veidā uz e-pastu. Ienākošās korespondences apstrādāšanas ilgums – no 1 līdz 3 dienām, atkarībā no izvēlēta īpašuma veida. Nomas ilgums – no 1 mēneša līdz 1 gadam, ar iespēju pagarināt termiņu. Nomas maksa ir atkarīga no īpašuma veida, kā arī no nomas ilguma. Komerctelpās ir iespēja iznomāt ari biroju vai darba vietu coworking-telpā.

Angel debesīs, SIA, Filiāle Hipokrāta

Hipokrāta 2D - 30, Rīga, LV-1079
Produkti: ✓ Zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Angel debesīs, SIA, Filiāle Jūrmalas

Konkordijas 59, Jūrmala, LV-2015
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu, ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

ZL.LV iesaka

Just Auto, SIA, Automobiļu salonu remonts un pārvilkšana

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 258, Rīga, LV-1063
JUST AUTO prioritātes: ✓ AUTO sēdekļu remonts ✓ AUTO sēdekļu pārvilkšana ✓ AUTO salona remonts ✓ AUTO salona pārvilkšana ✓ AUTO griestu pārvilkšana ✓ MOTOCIKLU sēdekļu pārvilkšana ✓ MOTOCIKLU sēdekļu remonts ✓ STŪRES pārvilkšana Piedāvājam:

Autoserviss piedāvā plašu pakalpojumu klāstu. Pie mums iespējams sēdekļa remonts, durvju apšuvuma remonts, viena sēdekļa pilna pārvilkšana, griestu pārvilkšana, pārlīmēšana, griestu, stoiku un saulessargu pārvilkšana, pārlīmēšana, stūres pārvilkšana ar ādas aizvietotāju, stūres pārvilkšana ar dabīgu ādu, stūres pārvilkšana mainot formu, ātrumkārbas pārvalks, ātrumkārbas roktura pārvilkšana, salona pārvilkšana, pāršūšana ar eko ādu (sēdekļi, durvju apšuvumi), salona pārvilkšana, pāršūšana ar dabīgu ādu (sēdekļi, durvju apšuvumi), motocikla sēdekļa pāršūšana, pārvilkšana, remonts, motocikla sēdekļa izgatavošana, paneļa pārvilkšana, stūres AIRBAG pārvilkšana, ūdens transporta salona pārvilkšana.

Dr. Leopolds, SIA

Zigfrīda Meierovica prospekts 5-1, Jūrmala LV-2015
Apraksts:

Uzņēmums "Dr.Leopolds" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1992.gadā. To izveidoja ķirurgs-traumatologs, plašu apdegumu ārstēšanas speciālists Leopolds Ozoliņš. Mūsu uzņēmumā ražoto veselības līdzekļu mērķis ir palīdzēt cilvēkiem atrisināt noteiktas ādas problēmas. Dr. Leopolds produktos ir ieguldītas trīs paaudžu ārstu: vectēva - dermatologa Alfrēda Ozoliņa, tēva Leopolda Ozoliņa un dēla - dermatologa Paula Ozoliņa zināšanas un pieredze.

Puķu Elvis, SIA, Veikals

Rīgas gatve 51, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Piedāvājam::

Kopā ar savu komandu piedāvāju noformēt jūsu kāzas. Varam parūpēties par kāzu dienas  tradicionālajiem aksesuāriem - līgavas pušķi, līgavaiņa piespraudi un piespraudēm vedējiem, kā arī palīdzēt skaisti izdekorēt svinību telpu, baznīcu, brīvdabas uzstādījumus.

Kādēļ izvēlēties "Puķu Elvis"?:

Dodiet man uzdevumu, un es piedāvāšu 100 idejas, kā tas varētu izskatīties!

I.R. AUTO, SIA Shadow

Bukulti, Ādažu 26, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Krāsošana: Krāsošanas darbus mašīnai var veikt ne tikai pēc avārijām, negadījumiem vai citiem redzamiem defektiem, bet arī vienkārši - ja gribas atjaunot auto krāsu, lai tā spīd un nerūsē! Mums ir milzīga pieredze auto krāsošanas darbos. Autoserviss ir aprīkots ar krāsošanas kameru un visiem nepieciešamajiem materiāliem, lai darbs tiktu veikts ātri un kvalitatīvi. Mēs strādājam tikai ar pārbaudītiem krāsošanas materiāliem, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un klientiem - izdevīgas cenas. Veicam pilnu vai daļēju auto krāsošanu, kā arī atsevišķu virsbūves detaļu krāsošanu.

Baltic Media Ltd., SIA, Tulkošanas birojs

Dzirnavu 57A, Rīga, LV-1010
Mūsu piedāvātie tulkošanas pakalpojumi:: ✓ Mediju un mārketinga, reklāmas tekstu tulkošana ✓ Subtitrēšana, dublēšana un ierunāšana ✓ Mājaslapu un interneta veikalu SEO tulkošana ✓ Notariāli tulkojumi un zvērināta tulka apliecinājumi ✓ Dokumentu tulkošana ✓ Tekstu lokalizācija ✓ Tehnisko tekstu tulkošana ✓ Medicīnisko tekstu tulkošana ✓ Informācijas tehnoloģiju (IT) tulkošana ✓ Terminoloģijas tulkošana ✓ Automātiskā mašīntulkošana ar rediģēšanu ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Valodu kursi

MADY DENTAL LAB, zobu tehniskā laboratorija

Apguldes 5, Rīga, LV-1004
Zobu protezēšana:: ✓ Komplicēti, sarežģīti risinājumi balstīti uz implantiem ✓ Izņemamā plate ✓ Plastmasas totālā protēze ✓ Kombinēta lokveida protēze ✓ Lokveida parciāla protēze ✓ Teleskopa protēze ✓ Plastmasas protēžu repertūras ✓ Nakts kapes ✓ Balināšanas kapes ✓ Sporta kapes ✓ Pagaidu kroņi ✓ Metāla keramika ✓ Presētā keramika ✓ Presētā keramika, pilnas formas ✓ Onlejas ✓ Venīri ✓ Non Prep venīri ✓ Cirkonija keramika ✓ Cirkonija inlejas ✓ Cirkonijs, pilnas formas ✓ Cirkonija Meryland tilts ✓ Kompozīta Meryland tilts ✓ Diagnostiskais uzvaskojums ✓ Digitālais uzvaskojums ✓ 3D skenētu failu apstrāde, to izmantošana produkta ražošanā ✓ Metāla Inlejas ✓ 3D printēti produkti ✓ Ķirurģiskie gidi ✓ 3D printēti ķirurģiskie gidi ✓ Metāla frēzēti karkasi pēc faila ✓ Cirkonija frēzēti karkasi pēc faila ✓ Diagnostiskie modeļi ✓ Lokatori ✓ Individuālie abatmenti ✓ Stieņa fiksācijas   

Labās balvas, SIA

Ganību dambis 25P, Rīga, LV-1005
Piedāvājumā:: ✓ Kausi ✓ Medaļas ✓ Stikli ✓ Lentas ✓ Piekariņi ✓ Statuetes ✓ Kastītes ✓ Šķīvji ✓ Diplomi ✓ Sacensību numuri ✓ Apdruka ✓ Alternatīvie apbalvojumi Specializācija:: Piedāvājums ir piemērots jebkurai gaumei. Medaļas un kausi ir pieejami visādos izmēros, kā arī dažāda dizaina. Ir iespējams pasūtīt gan platās, gan šaurās lentas. Stiklus piedāvājam dažādās formās, tikpat dažādas ir arī statuetes. Plašs piedāvājuma klāsts diplomiem – tos iespējams pasūtīt gan pēc mūsu piedāvātajiem dizainiem, gan arī pēc paša dizaina. Alternatīvajos apbalvojumos ietilpst pildspalvas, piespraudītes, paliktņi un pat termosi. Iesakām sekot līdzi kolekcijas izpārdošanai, lai pasūtītu vēlamos apbalvojumus par vēl izdevīgāku cenu!

Account-Line Company, SIA, Filiāle

Ausekļa 5, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedība ✓ Lietvedība ✓ Juridiskie pakalpojumi Par mums::

SIA "Account-Line Company"- tā ir pieredze un atbildība. Grāmatvedības pakalpojumi juridiskām un fiziskām personām. Grāmatvedības kārtošana, nodokļu pārskata sagatavošana. Gada deklarāciju sagatavošana. Pakalpojumu kvalitāte atbilst gan Latvijā, gan ārvalstīs pieņemtiem standartiem. Mēs nodrošinām pilnu grāmatvedības pakalpojumu spektru, pilnībā ievērojot Latvijas Republikas normatīvos aktus. Tiek izmantotas licencētas programmas - Tildes Jumis, 1C, Zalktis.