IT, adresē Rīga

Drukāt

Pilseta24.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Pilsētu informācijas portālu tīkls:

Pilsētu informācijas portālu tīklā Pilseta24.lv ietilpst 31 Latvijas pilsētas portāli. Šeit iespējams uzzināt konkrētā reģiona aktivitātes, iepazīties ar vietām un objektiem, ko vērts aplūkot, kā arī atrast sev nepieciešamo preci vai pakalpojumu, meklējot to noteiktā pilsētā vai tās apkaimē. Izmantojot karti, iespējams ērti izveidot tūrisma maršrutu, ieplānojot ne vien apskates vietas, bet arī to, kur nakšņot vai ieturēt maltīti. Ja esi uzņēmuma īpašnieks - tava mērķauditorija ir portālā Pilseta24.lv. Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību konkrētā reģionā vai visā Latvijā!

Dāvana Tev, SIA

Ganību dambis 22D, Rīga LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Piedāvājam ātru dāvanu, vannas ziedu pušķu, dekora piegādi visā Latvijā ar DPD kurjeru vai pakomātos, individuāla pieeja klientam, ✓ Apsveikuma kartiņās veicam ierakstus pēc klienta lūguma, ✓ Bezmaksas piegāde pakomātos no 40 EUR, ✓ Iespējama dāvanu izveide no visa mūsu klāsta, iespēja piegādāt dāvanu neatklājot, kas ir sūtītājs (pēc klienta velmēm).

Fotogrāfs Edgars Kalniņš

Rīgas 181, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Kāzu foto:

Dažas stundas | Pilns dienas stāsts

✓ Ceremonija ✓ Ceremonija + fotosesija (~2.5h) ✓ Kāzu dienas stāsts (līdz 12 stundām)  Citi pakalpojumi:: ✓ Kristību foto; ✓ Individuāla fotosesija; ✓ Ģimenes fotosesija; ✓ Sociālo tīklu foto; ✓ Korporatīvo pasākumu foto; ✓ Dāvanu karte; ✓ Fotoautomāta noma svētkiem; ✓ Polaroid kameras noma.

Inlex Agency, Zvērinātu tulku birojs

Krišjāņa Barona 25 - 3, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Rakstiskā tulkošana ✓ Tulkošanas joms ✓ Vārdnīcas ✓ Sinhronā tulkošana ✓ Secīgā/konsekutīvā tulkošana Laipni lūdzam!: Mēs ceram, ka tā jums palīdzēs labāk iepazīties ar tulkošanas nozari un izdarīt pareizo izvēli, kad būs nepieciešams izvēlēties tulkošanas kompāniju, kas paliks par jūsu turpmāko sadarbības partneri. SIA Inlex Agency jau vairāk nekā 20 gadus veiksmīgi darbojas Latvijā. Galvenais firmas darbības lauks ir juridiskās, finanšu, grāmatvedības un tehniskās dokumentācijas tulkošana. Kompānijas tulki piedalās arī dažādu semināru, konferenču un pārrunu mutiskās tulkošanas nodrošināšanā. No 2004. gada firmas speciālisti sadarbībā ar ETC –Brussels NV (no 2007. gada ETC Europe scrl.) aktīvi piedalās dažādu normatīvo aktu tulkošana ES institūciju vajadzībām no visām ES dalībvalstu valodām latviešu valodā. Šajā īsajā periodā tika pārtulkots vairāk par 55000 lpp.

Onninen, SIA, Tirdzniecības birojs

Dārzciema 39, Rīga, LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

ZL.LV iesaka

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Putnu 14, Vētras, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SwanGifts ir prezentreklāmas uzņēmums, kurš specializējas īpaši pielāgotudāvanu un suvenīru izveidē. Mēs izceļamies ar savu personīgo attieksmi pret klientu darbības specifiku un vajadzībām, kā arī izvēlēto risinājumu pielāgošanas un izpildes ātrumu.  Kopš 2007. gada esam palīdzējuši daudziem simtiem uzņēmumu pārsteigt savus darbiniekus, partnerus un klientus ar atmiņā paliekošām un personificētām dāvanām. Savas darbības laikā, esam sastrādājušies ar klientiem visdažādākajās industrijās - telekomunikācijā, izglītībā, finansēs, būvniecībā, loģistikā, valsts institūcijās un citur.

Lai nemitīgi attīstītos, SwanGifts darbinieki katru gadu apmeklē prezentreklāmas izstādes Eiropā, tiekās ar sadarbības partneriem, lai uzzinātu par jaunāko nozarē, un meklē jaunus ražotājus arī Āzijas valstīs. Uzņēmuma galvenās vērtības ir pieredze un īpaši rūpīga pieeja savu klientu pasūtījumiem. Mēs vienmēr iedziļināmies klienta vēlmēs un cenšamies radīt to labāko. Priecīgi, apmierināti klienti sniedz lielāko gandarījumu.

Jau izsenis zināms, ka labas personīgās attiecības ir svarīgs aspekts ne tikai personīgās dzīves harmonizēšanā, bet arī veiksmīga biznesa uzsākšanā un turpināšanā. Mainoties vērtībām pasaules tirgos, pieaug darbinieku vērtība, kas tieši ietekmē uzņēmuma sasniegtos rezultātus.

Iekšējās un ārējās labsajūtas kultivēšana savstarpējās attiecībās ir kļuvusi par vienu no uzņēmējdarbības pamatblokiem, un tieši šī ir kategorija, kurā esam kļuvuši par ekspertiem. SwanGifts ar prieku ir gatavs palīdzēt ikvienam uzņēmam kļūt personīgākam un ietērpt savu pateicību darbiniekiem un klientiem ne tikai vārdos, bet arī skaistās dāvanās.

Labs IT serviss, biroju tehnikas, datortehnikas apkalpošana

Riepnieku 6-2.st., Rīga, LV-1050
Izvēlies savu pakalpojumu!:

"Labs IT Serviss" ir progresīvi domājoša speciālistu komanda, kura piedāvā saviem klientiem stabilus pakalpojumus.  Izvēlieties vienu no zemāk redzamajiem "Labs IT Serviss" pakalpojumiem, lai uzzinātu par tiem plašāku informāciju. Ja rodas papildus jautājumi vai arī ir nepieciešama precīzāka informācija, sazinieties ar mums!

printeru-kartridzi.lv, internetveikals

Riepnieku 6-2.st., Rīga, LV-1050
Pastāvīgiem klientiem labākā cena:

Veicot patstāvīgus pasūtījumus mūsu interneta veikalā, mēs Jums izveidosim īpašu atlaižu programmu un sniegsim labāko cenu printeru kārtridžiem.

Kā pasūtīt printeru kārtridžus?:

 Mums ir ļoti svarīgi mūsu klienti, tāpēc esam parūpējušies par dažādiem piegādes veidiem. Rīgā un Rīgas rajonā ir pieejama arī "Super ātrā kārtridžu piegāde". Kā tā izpaužas? Pirms pasūtījuma veikšanas zvaniet mums un sakiet, ka jāpiegādā kārtridži tuvāko stundu laikā, un mēs to paveiksim. Tā kā Printeru Kārtridži - Kārtridžu E-veikals ir nodrošinājis dažādus piegādes veidus, tad kārtridžu piegāde ir pieejama visā Latvijā.

Ābelītis Oskars - ārsta prakse akupunktūrā

Tērbatas 36-4, Rīga LV-1011
Par Dr. Oskaru Ābelīti:

Pēc Rīgas medicīnas institūta beigšanas 1982. gadā strādāju Liepājas rajona centrālajā slimnīcā. 90. gadu sākumā specializējos Austrumu medicīnā. Laika gaitā papildināju zināšanas ārzemēs. Esmu akupunktūras un biorezonanses ārsts. Tas ietver dažāda veida iedarbību ar adatām, sildīšanu, spiedienu, masāžu uz bioloģiski aktīviem punktiem. Ar akupunktūras metodēm var samazināt vai novērst galvas, muguras sāpes, sprandas stīvumu, reiboņus, roku tirpšanu, locītavu sāpes, krampjus, koriģēt izliektu, deformētu mugurkaulāju. Biorezonanses metode palīdz noteikt slimos orgānus, audus, atrast sēnītes, vīrusus, baktērijas, parazītus, dažādus toksīnus, neskaidru, slimīgu stāvokļu cēloņus un uz tiem iedarboties.

ZL.LV iesaka

SOFAMIX mēbeles

Braslas 29A - 108, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Piešķir telpai raksturu ar Sofamix mēbelēm! Pie mums Jūs atradīsiet dažāda veida dīvānus, gultas, matračus, viesistabas mēbeles, kā arī segas un spilvenus. Īpaši plaša dīvānu izvēle. Lieliskas cenas. Mūsu mēbeles katru dienu nodrošinās izcilu komfortu. Patiks pat īpaši izvēlīgajiem. Piegāde visā Latvijā. Preču garantija. Ieskaties mūsu mēbeļu interneta veikalā SOFAMIX.LV!

VISS PLUSĀ, apģērbu apdruka, DTF transfērdruka

Apģērbu, priekšmetu APDRUKA. Prezentreklāma
Ernesta Birznieka-Upīša 8, Rīga, LV-1050
Kāzu svinībām: baloni, papīra karodziņi, galda karodziņi, vimpeļi, auduma karogi, plānotāji, dienasgrāmatas, identifikācijas kartes. Dāmu topiņi, topi, pletkrekli, džemperi, zīmogi, spiedogi, vizītkartes, veidlapas, mapes, aploksnes, bukleti, flaieri, plakāti, uzlīmes, svītrkodi, ielūgumi, dāvanu kartes, piezīmju blociņi, biļetes, etiķetes, sienas, galda, kabatas kalendāri. Logo, dizains, pilnkrāsu tekstildruka, reklāmdruka, t-kreklu apdruka, uzdruka, apdruka, lāzergravēšana, gravēšanas darbi, gravēšana, izšūšana, sietspiede, tampodruka, sublimācija, dekolspiede, laminēšana, ploterēšana ofsetdruka, karstspiede, reljefspiede, termodruka, termospiede, digitālā druka. Ir bezmaksas stāvvieta klientiem.

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

"Labiprodukti.lv" interneta veikalā ir iespēja iegādāties augstvērtīgus, olbaltumvielām bagātus, šķiedrvielām saistītus, pārsvarā bez glutēna produktus, katrai gaumei piemērotus.

Mūsu misija ir nodrošināt Jūs (klientus) ar labākajiem pārtikas un nākotnē arī nepārtikas produktiem, kuru atlasa mūsu ekspertu komanda (pārtikas tehnologi, ražotāji, produktu izstrādātāji, uztura speciālisti un veselīgā dzīves veida fanāti) izvēlas labākos no pieejamākiem produktiem tieši Jūsu labsajūatai, kas atrodami mūsu mājas lapā.

Mēs izvēlamies augstvērtīgus, sabalansētus un ilgstspējīgus produktus organismam, kas ļaus tam produktīvi un pareizi funkcionēt.

Raksti sadaļā mēs atlasīsim jaunākos un svarīgākos rakstus par veselīgus dzīvesveidu un uztura zinātni, kam droši varēsiet sekot mūsu Facebook, Instegram kontos zem labiprodukti.lv  un protams mūsu mājas lapā.

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir piedāvāt klientiem produktus par labāko cenu, un tas iespējams, pērkot vairāk par izdevīgāku cenu!

Mūsu darbības moto: Izvēlies labāko! Pērc vairāk, maksā mazāk!

Pirmā programmēšanas skola, SIA

Dagdas 4-2, Rīga, LV-1003
Apraksts:

PPS ir programmēšanas kursi bērniem no 5 gadu vecuma, skolēniem un pieaugušajiem. Mēs piedāvājam apgūt dažādas programmēšanas valodas ar vai bez iepriekšējas pieredzes. Dažāda vecuma skolēniem programmēšanas apguvei tiek piedāvātas atšķirīgas programmēšanas valodas gan tekstuālas, gan vizuālas. Programmēšana bērniem notiek grupās, balstoties uz iepriekšējām zināšanām un zināšanu apguves tempu. Jaunākajās grupās programmēšanas apguvei tiek izmantotas vizuālās programmēšanas vides Scratch, BBC micro:bit un code.org. Programmēšanas kursu vecākajās grupās skolēni algoritmus raksta programmēšanas valodās Python, Java, JavaScript, C++ un Arduino. Mācoties programmēšanas kursos, skolēni attīsta loģisko domāšanu, kā arī uzlabojas bērnu sekmes matemātikā. Centīgākie un mērķtiecīgākie audzēkņi ar labiem rezultātiem piedalās programmēšanas olimpiādēs un robotikas sacensībās.

 

Mēs atrodamies:

Dagdas 4-2, Rīga, LV-1003

Zemgaļu iela 8, Vidzemes priekšpilsēta, Rīga, LV-1006

Kalnciema Iela 7A, Zemgales priekšpilsēta, Rīga, LV-1048

E Būvvadība, SIA

"Kargo", Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Veicam visa veida un sarežģītības demontāžas un nojaukšanas darbus. Pēc demontāžas sakārtojam teritoriju, būvgružas drupinam, šķirojam un aizvedam tālākai utilizācijai;

Izstrādājam demontāžas projektus;

Veicam grunstūdens līmeņa pazemināšanas darbus - ūdens atsūknēšanas un pārsūknēšanas darbus, projekta realizāciju, ūdens pazemināšanas sistēmas apkalpošanu;

Specializētas celtniecības tehnikas un tehnoloģisko iekārtu noma;

Piedāvājumā Meliorācijas pakalpojumi, tai skaitā tehnisko projektu izstrāde un saskaņošana, būvdarbu veikšana un vadīšana, meliorācijas sistēmu ierīkošana (Veicam meliorācijas drenāžu izbūvi lauksaimniecības zemēs, veco meliorācijas sistēmu remontu un rekonstrukciju, Novadgrāvju rakšanu un caurteku būvniecību, lietus notekūdeņu sistēmu būvniecību u.c.).

Pelias, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ deratizācija - žurku, peļu u.c. grauzēju iznīcināšana ✓ dezinsekcija - skudru, blakšu, tarakānu, blusu, mušu u.c. insektu iznīcināšana ✓ dezinfekcija (birojos, filiālēs, noliktavās, transportlīdzekļos u.c. telpās) - baktēriju, vīrusu, pelējumu u.c. mikroorganismu iznīcināšana ✓ fumigācija - kaitēkļu iznīcināšana ar gāzi ✓ putnu kontrole ✓ monitorings un inspekcija ✓ nestandarta tīrības risinājumi ✓ logu mazgāšana un ģenerālā uzkopšana

Carcare.lv - interneta veikals, auto ķīmija, kosmētika

Cesvaines 4, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Aksesuāri ✓ Pulēšanas rīki ✓ Riepas un diski ✓ Auto stiklu kopšanai ✓ Mikrošķiedras dvieļi ✓ Interjers ✓ Eksterjers ✓ Automazgātavām ✓ Instrumenti ✓ Piedevas Par firmu: Tāpat kā daudziem citiem, arī mums patīk rūpēties par savu auto – mazgāt, spodrināt, tīrīt un pēc tam skatīties, kā veikalu skatlogos atspīd tīrais auto un cik labi tas izskatās stāvvietā starp visiem citiem. Sava entuziasma un gūto iespaidu ietekmē, ko esam guvuši iepazīstot mūsdienīgu auto kopšanas līdzekļu sniegto efektu, gribam dalīties un iepazīstināt ar šiem produktiem arī plašāku auditoriju. Ja arī tu esi par tīru un sakoptu auto, tad noteikti esi mūsu draugs.

Bisoks, SIA

Kalnciema 74A, Rīga, LV-1083
Par uzņēmumu:

Rīgas SIA "BISOKS" – pieredzējušo profesionāļu kolektīvs, kas specializējas zeķu, zeķbikšu produkcijas un veļas ražošanā un realizācijā. Mēs operatīvi reaģējam uz patērētāju pieprasījumu, pārzinot klientu vēlmes un piedāvājam pircējiem optimālu produkcijas sortimentu. Mūsu kolekcijām raksturīgs praktiskums, ērtība, bagātīga krāsu gamma, mūsdienīgas formas, plašs modeļu sortiments, mūsdienīgs dizains un demokrātiskās cenas. Nemainīgi augsta kvalitāte arī ir viena no mūsu produkcijas galvenajām vērtībām. Tā tiek sasniegta, pateicoties kompānijas augstas klases aprīkojumam, kvalitatīvām izejvielām un lieliskai speciālistu kvalifikācijai. Plašajā BISOKS Favorite produkcijas daudzveidībā – zeķbikses, kapzeķes, īszeķes, pusgarās zeķes, pēdiņas un veļa – katrs var sameklēt tieši viņam piestāvošus modeļus, mainot savu stilu atkarībā no modes vai garastāvokļa un noskaņojuma. Mūsu produkcija iekļauj funkcionālus, ērtus garderobes priekšmetus un modernus, stilīgus aksesuārus.

ZL.LV iesaka

tusovki.lv, bērnu pasākumu aģentūra, SIA Inkam

Mazā Krasta 83, Rīga, LV-1003
Pasākumu organizēšana: ✓ Tematiskās ballītes; ✓ Interaktīvās izrādes; ✓ Piepūšamie batuti; ✓ Svētku noformējums; ✓ Foto un video pakalpojumi Interaktīvās izrādes:

Interaktīvas leļļu izrādes paredz aktīvu bērnu piedalīšanos pasākuma laikā. Aktieri tik prasmīgi vada lelles, ka lelles it kā atdzīvojas uz skatuves. Bērni sāk ticēt tam, ka lelle ir spējīga sarunāties, dejot un trallināt smieklīgas dziesmiņas kopā ar viņiem. Pārsteidzoši muzikālas un smieklīgas izrādes piedāvā Masljukova radošā darbnīca no Maskavas.

Difftravel, tūrisms cilvēkiem ar invaliditāti

Graudu 68A, Rīga, LV-1058

Ekskursijās var piedalīties ikviens: ar vai bez invaliditātes. Vairāk tomēr būsim piemēroti tiem, kas staigā lēnāk vai pārvietojas ratiņkrēslā. Ekskursijas notiek nelielās grupās ar jaunu busiņu. Pēc vajadzības nodrošinām otru transportlīdzekli. Ceļošana mazās grupās dod lielu priekšrocību. Mēs pielāgojamies situācijai un varam nedaudz mainīt plānu, ja tas ir nepieciešams. 2022.gada sezonā mēs izbraucām ap 45 ekskursijām. Mūsu ekskursijas ir ļoti draudzīgas un sirsnīgas. Ikviena jauna redzēšanās dod prieku. Mani ceļotāji mēdz teikt, ka tā ir ne tikai ceļošana, tā ir arī emocionāla terapija, kas arī pēc ceļojuma vēl ilgi liek kavēties atmiņā un priecāties par piedzīvoto.

ZL.LV iesaka

v.k. Bufo, SIA

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Par mums:

Neviens no mums nespēj iedomāties dzīvi bez mājas mīluļiem, tāpēc mēs centīsimies rast atbildes uz visiem jūsu interesējošiem jautājumiem par mājdzīvnieku turēšanu, kopšanu un labas veselības uzturēšanu. Mēs izmeklēsim jūsu četrkājainos draugus un problēmu gadījumā piemeklēsim piemērotāko ārstēšanu. Klīnikā ir iespējams iegādāties ārstniecisko barību, ko piemeklēsim katram individuālajam gadījumam, kā arī medikamentus profilaksei un ārstēšanai.