IT, adresē Rīga

Drukāt

Lat Čiek, SIA, dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija

Deratizācija, Dezinsekcija, Dezifekcija Latvijā !
Višķu 13-29, Rīga LV-1057
Līdzekļi pret grauzējiem. Deratizācija, dezinsekcija, Žurku indēšana,  peļu indēšana, grauzēju indēšana, kaitēkļu indēšana, kukaiņu indēšana,  posmkāju indēšana, prusaku indēšana, tarakānu indēšana, blusu indēšana,  blakšu indēšana, skudru indēšana, melno skudru indēšana, sarkano skudru indēšana, faraonskudru

Big dizains, SIA, skapji un virtuves, iebūvējamās mēbeles

Dzelzavas 72-1.st., Rīga LV-1082
Mēbeles pēc pasūtījuma:

Izvēloties iegādāties mēbeles pēc pasūtījuma, ir jābūt gataviem ieguldīt laiku, pavadot ar dizaineriem, sākotnējām konsultācijām un pirmajām projecēšanām, lai noteiktu konkrētu redzējumu un virzienu jūsu projektam. Pilnīgs dizaina plāns nenozīmē, ka tajā vēlāk arī nedrīkstēs ieviest izmaiņas, ja būs vēlme, taču tas noteikti palīdzēs veiksmīgi un savlaicīgi attīstīt projektu, kā arī sniegs pārliecību procesā klientam.

Vilevi, SIA, Darba drošības uzņēmums

Graudu 29A, Rīga, LV-1058
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" Interneta veikalā iespējams iegādāties:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Vilevi, SIA, darba drošība Latgales filiāle

Rīgas 22A, Daugavpils, LV-5401
Maksas juridiskās konsultācijas darba likumdošanā darba devējiem un darba ņēmējiem. Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, uzturēšana. Darba vides riska, (risku) novērtēšana, mērījumi. Darba drošība Daugavpilī, Rēzeknē, Krāslavā, Viļānos, Balvos. Darba aizsardzība Daugavpilī, Rēzeknē, Krāslavā, Viļānos, Balvos. Ugunsdrošība

Santehnikas pakalpojumi

Rīga
Par uzņēmumu:

Santehnikas problēmas visbiežāk rodas no tā, ka tā ir nekvalitatīva, nepareizi un neregulāri kopta vai vienkārši nolietojusies. Tomēr, pirms steigties uz veikalu pēc jaunas, ir vērts ar vienkāršām metodēm to mēģināt atjaunot. Mūsu profesionāļi to veiks kvalitatīvi, aicinām zvanīt!

KLB Systems, SIA

Brīvības 104 - 3, Rīga, LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ klientu konsultēšana; ✓ labākā risinājuma piemeklēšana klientam; ✓ uzstādīšana; ✓ tehniskais atbalsts un serviss; ✓ uzturēšana un regulāra apkope. Apraksts:

Automātiska un droša piekļuve - sertificēti speciālisti no "KLB Systems" to nodrošina, garantē un servisē! Automātiskās durvis, piekļuves kontroles sistēmas, profesionāli eksperti, inovatīvi un pielāgoti risinājumi, garantēta uzturēšana - juridiskām un privātpersonām.

Ansis Apinītis, individuālā darba veicējs

Izbraucam pa visu Latviju!
Rīga
Pieredze devusi mūsu komandai:

Spēja strādāt ar dažādiem materiāliem, lai sasniegtu vēlamo objekta izskatu un ilgtspēju. Augstu atbildības sajūtu, kas ir būtiska veiksmīgai darbībai fasādes nozarē.

Mūsu raksturojums:

Atbildīgs un uzticams profesionāla komanda, kuri vienmēr ievēro termiņus un kvalitātes standartus. Tālredzība un koncentrēšanās, spējot plānot un prognozēt darba procesu, lai nodrošinātu efektīvu darba izpildi. Fiziski aktīvi un spējīgi veikt sarežģītus darbus, kas prasa precizitāti, izturību un koncentrēšanos.

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakse Rīgas centrā

Brīvības gatve 221, Rīga, LV-1039
Apraksts: Kas ir osteopātija? Osteopātija ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma. Tās pamatā ir filozofija par struktūras (anatomiskā uzbūve) un funkcijas (fizioloģija) vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties. Kā strādā ārsts osteopāts? Galvenais ārsta osteopāta instruments ir rokas. Diagnostiku veic maigi, nesāpīgi palpējot (pieskaroties ķermenim). Diagnostikā izmanto virkni neiroloģisku, ortopēdisku un specifisku osteopātisku testu. Paralēli vispārpieņemtajai medicīniskai diagnozei, ārsts osteopāts uzstāda savu, osteopātisku diagnozi, un saistībā ar šo diagnozi izvēlas ārstēšanas taktiku.

Līgas Brencsones Reiki skola

Matīsa 33, Rīga, LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Reiki skola – Reiki apmācības visos līmeņos; ✓ Reiki enerģētiski dziedinošais seanss; ✓ Reiki distancētais seanss; ✓ Mugurkaula enerģētiskā un manuālā dziedināšana; ✓ Čakru attīrīšana un harmonizēšana ar kristāliem; ✓ Anti -migrēnas masāža; ✓ Rūnas – sniedzu atbildes uz jautājumiem ar Rūnām; ✓ Rūnu amuletu individuāla izgatavošana pēc vajadzības.

Baltās pūces, IK

Baltā 1B - 403, Rīga, LV-1055
Apraksts:

13 gadus psihologa pieredze, esmu sertificēta klīniskā un veselības psiholoģe, sertificēta smilšu spēles terapijas metode lietotāja, sertificēta konsultēšanas psiholoģe un sertificēta skolu un izglītības psiholoģe, strādāju ar bērniem no 3 gadu vecuma, sniedzu konsultācijas pusaudžiem un jauniešiem. Sniedzu atbalsta konsultācijas bērnu vecākiem. Konsultēju pieaugušos dažādos jautājumos – emociju regulēšana, atbrīvošanās no trauksmes, bailēm, dusmām, aizvainojuma, vainas apziņas, attiecību grūtības, krīzes situācijas, depresija, izdegšana, pārciestā vardarbība, atbrīvošanās no bērnībā pārciestām traumām,  pašvērtējuma pacelšana, sevis meklējumos, sevis iepazīšanā, savu resursu apzināšanās, savu talantu un spēju iepazīšana, savas lomas apzināšanās, dzīves jēgas atrašana, sevis iemīlēšana un daudzos citos jautājumos, kas pašam klientam ir svarīgi. Konsultēju klātienē un arī attālināti. Strādāju latviešu un krievu valodā.

Ar ģimenes ārsta norīkojumu ir iespējams saņemt 10 Valsts apmaksātas konsultācijas pie klīniskā psihologa.

Teplodar Europe, dūmvadi, pirts krāsnis, apkures katli

Latgales 322, Rīga LV-1063
Specializācija:: ✓ Malkas apkures krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Pirts un saunas krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Kurināmā katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Granulu katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Dūmvadi - tirdzniecība, uzstādīšana Par kompāniju::

"Teplodar Europe" ir "Teplodar" ražotāja pārstāvis Eiropā. "Teplodar" ražo pirts krāsnis, apkures krāsnis, apkures katlus un dūmvadus jau no 1997. gada. Tas ir viens no vadošajiem ražotājiem Krievijā. Produktu klāstu veido vairāk nekā 20 pamatmodeļi, kuros ir vairāk nekā 100 dažādas krāsns modifikācijas, kā arī citas apkures iekārtas. Augstas kvalitātes apkures katli, kamīni, krāsnis plašā sortimentā. Veicam apkures katlu, pirts krāšņu, dūmvadu uzstādīšanu. Dodam garantiju saviem darbiem! Ātra piegāde. Augsta kvalitāte. Liela izvēle. Zemākā cena.

KeraMets, SIA, Auto katalizatoru un vadu uzpircējs

Braslas 20, Rīga LV-1084
“Keramets” iepērk: ✓ nolietotas elektrotehnikas vadus, ✓ nolietotas datortehnikas vadus, ✓ vieglo automašīnu elektroinstalācijas vadus, ✓ smago automašīnu, traktoru un lauksaimniecības tehnikas, ✓ elektroinstalācijas vadus, ✓ būvju nojaukšanas procesā, būvgružu pārstrādes un šķirošanas procesā radušos vadus, ✓ sadzīves atkritumu šķirošanas procesā radušos vadus.

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Jura Podnieka studija" ir godalgota filmu un multimediālo risinājumu producēšanas kompānija ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu, sākot no izpētes līdz filmēšanai, montāžai un skaņas apstrādei.

"JURA PODNIEKA STUDIJA"  kā neatkarīga vienība savu darbu uzsāka 1989. gadā, kad tā producēja piecu sēriju filmu par Padomju Savienību “Mēs” sadarbībā ar "Chanel 4" (Anglija).  Izcilais latviešu dokumentālā kino režisors Juris Podnieks un viņa komanda drosmīgi fiksēja unikālas liecības par Padomju Savienību tās sabrukuma priekšvakarā.  Ar savām filmām Juris Podnieks, rādot gan jaunu cilvēku problēmas filmā “Vai viegli būt jaunam?”, gan baltiešu neatkarības centienus  un emocijas pirmajos brīvajos "Dziesmu svētkos" filmā “Krustceļš”, gan, paredzot Padomju Savienības bojāeju filmā “Impērijas gals”, ieguva godīga un bezkompromisu filmu veidotāja reputāciju. Šīs īpašības arī šodien ir studijas galvenās vērtības, turpinot radīt jaunus projektus. Juris Podnieks gāja bojā 1992.gadā.

Šodien JPS turpina producēt dokumentālās filmas par mūsdienīgām un vēsturiskām tēmām, atklājot notikumus, kuri ir izmainījuši cilvēku dzīves Latvijas politiskās un ekonomiskās iekārtas izmaiņu laikā. "JPS" turpina strādāt arī ārpus Latvijas, sadarbojoties ar "Channel 4" (Anglija), "TVE" (Anglija), "NHK" (Japāna),  "ARTE", Krievijas televīzijām u.c. "JPS" producē vairākas dokumentālās filmas gadā.

Animācijas filmas "Burvīga diena" un ”Redzi, Trusi...Tētis brauc uz Londonu!” izrādītas Berlīnes filmu festivālā.

"JPS" arī ar aktierfilmu projektiem. Pirmais scenārijs “Dzīves svinēšana” tika attīstīts ar Media Development atbalstu. 2019. gada rudenī gaidāma spēlfilmas "Jelgava 94" pirmizrāde. 

JPS piedāvā plaša spektra pakalpojumus filmu veidošanā – filmu izpēti (arī Krievijā), filmēšanu (filmas un video), producēšanu, montāžu (off-line, on-line), skaņu ierakstus, skaņu montāžu, apstrādi, dublāžu. Studijai ir savas telpas Rīgas centrā. JPS ir sava skaņu studija, kas nodrošina darbu kvalitāti atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām un prasībām. JPS skaņu režisori ir piedalījušies daudzu Latvijas mākslas, dokumentālo un animācijas filmu tapšanā.  Studija strādā arī pie Disneja/Pixara un "20th Century Fox" studiju animācijas filmu dublāžas.

Studijas galvenais mērķis ir piedalīties tādu projektu veidošanā, kas aizkustina cilvēkus un liek viņiem ticēt, ka pasaule var kļūt labāka!

ZL.LV iesaka

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga, LV-1034
SIA "BALTIC COLOR" (BCW) ir "CONSUS", Polija, pulverkrāsas ražotāja pārstāvis Latvijas teritorijā.:

Skrošstrūklošana – augsti efektīva un neaizstājama metāla virsmas apstrādes tehnoloģija pirms pulverkrāsošanas veikšanas. Skrošstrūklošana norit īpašā kamerā. (Detaļas maksimālais izmērs – 9000x3500x3000 mm). Skrotis, padotas ar 8 bāru spiedienu caur gaisa abrazīvās strūklas spraugu, kas vērsta uz detaļas virsmu, ļauj likvidēt veco krāsu, dažādus netīrumus un pārklājumus, pasargāt pret rūsu. Piešķirt virsmai nepieciešamo raupjumu pirms pulvera pārklājuma uzklāšanas, aizsargā pret plāvu, nolīdzina nelīdzenumus, matē metāla virsmu, likvidē oksīda plēves no metāla pirms metināšanas darbu veikšanas. Skrošstrūklošanas apstrāde ļauj veikt pilnīgu metāla attīrīšanu un piešķir raupjumu, kas nodrošina labu saķeri starp metālu un pulvera pārklājumu. Tostarp skrošstrūklošana nostiprina metāla kristālisko režģi. Tas kļūst daudz izturīgāks un mazāk uzņēmīgāks. Mēs varam piedāvāt visizdevīgākās cenas tieši jums. Iespējama piegāde.

Solcraft , SIA

Attālinātas konsultācijas!
Vienības gatve 109, Rīga, LV-1058
Mūsu produkti:

Grāmatvedības programma Noliktavas programma Algas programma Personāla vadības sistēma Pamatlīdzekļu uzskaites programma

Par uzņēmumu:

"Solcraft" SIA (1991) - vadošais grāmatvedības un biznesa vadības programmatūras izstrādātājs Baltijā - izstrādā un realizē jebkuras sarežģītības pakāpes finanšu uzskaites projektus dažāda lieluma uzņēmumiem. FinaWin® - grāmatvedības un biznesa procesu vadības programmatūra - pārdošana, ieviešana, individuālā pielāgošana, uzturēšana, programmēšana. Ir realizēti gatavi nozaru risinājumi, ieskaitot ražošanu, tirdzniecību (vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība) pakalpojumu sfēru, budžeta un pašvaldības iestādes specifiku un citus.

Dramaturgu teātris, Biedrība

Krišjāņa Barona 130 k-12, Rīga, LV-1012
Apraksts:

"Dramaturgu teātris" ir neatkarīgais teātris, kurā tiek iestudēti tikai dzīvo latviešu autoru darbi; tas ir dibināts ar mērķi veicināt latviešu dramaturģijas attīstību. Ikvienam interesentam ir iespēja tuvāk iepazīties ar teātri apmeklējot kādu no repertuāra izrādēm, iestājoties studijā vai iesaistoties kā brīvprātīgajam. Bet pirmo iespaidu var gūt, izlasot teātra mākslinieciskā vadītāja Hermaņa Paukša pārdomas par teātri, dramaturģiju un saistītajiem procesiem.

Tespars, SIA, Makita Tehnikas centrs Rīgā

Latgales 322C, Rīga LV-1063
Apraksts:

Ģimenes uzņēmums SIA TESPARS ir lielākais globālā japāņu zīmola MAKITA OY elektroinstrumentu izplatītājs Latvijā un ir unikāls ar to, ka pastāvīgā sortimentā veikalos Valmierā un Rīgā klientiem piedāvā 350 instrumentus un to komplektus un vairāk nekā 3000 instrumentu piederumu.

Prime Car Rent, auto noma

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Jaunu automašīnu noma:: ✓ Toyota CHR Hybrid, Yaris cross, Corolla, Sedans, RAV 4, Hilux ✓ VW T-Cross, Golf, Volkswagen Taigo, Jetta, Passat ✓ Škoda Kodiaq, Scala, Octavia ✓ Ford Fiesta, Mondeo, Kuga ✓ Opel Mokka, Insignia, Vivaro ✓ BMW 5 ✓ Honda CR ✓ Chrysler Grand Voyager ✓ Mercedes Benz GLE ✓ Renault Trafic ✓ Audi Q5

Palus, SIA

Ozolu 28, Jaunmārupe, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Meža inventarizācija ✓ Meža apsaimniekošana (Profesionālu taksatoru komanda palīdzēs tev veikt augstākās kvalitātes taksāciju). ✓ Cirsmu sagatavošana (Sagatavosim cirsmu, izmantojot modernākās tehnoloģijas). ✓ Mežizstrāde (Piedāvājam veikt mežizstrādes pakalpojumus, kā arī pērkam cirsmas). ✓ Meža atjaunošana (Piedāvājam izcirsto platību atjaunošanu, iesakot labāko risinājumu katrā situācijā). ✓ Jaunaudžu kopšana (Tas ir veids, kā efektīvi uzlabot nākotnes meža vērtību, atstājot vērtīgākos kociņus). ✓ ES finansējuma piesaiste mežsaimniecībai ✓ Atmežošana/meža transformācija
ZL.LV iesaka

Labā Virtuve, SIA

Bieķensalas 2, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bērnu ēdināšana Konditorejas izstrādājumi: Mums garšo saldumi! Tas ir mūsu vaļasprieks, iepriecinām sevi un citus! Nevēlamies par tiem aizmirst ātrajā un saspringtajā dzīves tempā! Cepam cepumus, kūkas, tortes un citus saldus brīnumus! Jautāsiet, kur rodas iedvesma receptēm? Esam sapratuši, ka viss labais ir sen aizmirsts vecais. Receptes tiešā vārda nozīmē tiek uzietas senās pierakstu kladēs, tiekoties ar vecmeistariem, pielāgotas mūsdienu modes tendencēm konditorejas mākslā! Konditorejas izstrādājumi tiek gatavoti pēc iepriekšēja pasūtījuma!