IT, adresē Rīga

Drukāt
ZL.LV iesaka

VIS BROKERHOUSE, SIA, Apdrošināšanas brokeri

Kārļa Ulmaņa gatve 2 - 6.st., Rīga, LV-1004
IT speciālistu, kases aparātu, farmaceitu, vetārstu, grāmatvežu atbildības apdrošināšana.

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga, LV-1046
Par polimērbetonu:

Polimērbetons ir ciets, salizturīgs, ūdeni neuzsūcošs materiāls, kas vizuāli ir līdzīgs tradicionālajam betonam. Polimērbetona sastāvā ir vairāk kā 85% dabīgu iežu (granīta smilts, krīts utt.) un tam kā saistviela izmantoti poliestera sveķi. Polimērbetons ir viegli kopjams, uz tā neveidojas traipi un neuzkrājas baktērijas. No tā mūsu augsti kvalificētie meistari var izveidot dažādas formas, pamatā piedāvājam šādas krāsas - balts, melns, pelēks, smilšu, kā arī ir iespējas dažādot krāsu paleti.

Šis materiāls ļauj realizēt daudzas radošas idejas, kas aplūkojamas jau gatavajos dizaina darbos. Dizainu izstrādājis dizainers no Latvijas Mārtiņš Līnis.

ZL.LV iesaka

Mēbeļu salons SIA Salons Arka, Biroja mēbeles internetā

Valguma 10, Rīga, LV-1048
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Ergonomiski biroja un ofisa krēsli ✓ Konferenču krēsli ✓ Mīkstās mēbeles ✓ Biroja galdi ✓ Augstumā regulējami stāvgaldi ✓ Konferenču galdi ✓ Metāla mēbeles ✓ Biroja plaukti ✓ Metāla plaukti ✓ Noliktavu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Biroja skapji ✓ Slēdzami dokumentu skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Garderobes skapji

Transport Partners, SIA

Brīvības gatve 224B, Rīga, LV-1039
Apraksts: "Transport Partners" ir ārpakalpojumu sauszemes pārvadājumu kompānija, kas nodrošina kravu, sūtījumu piegādes pakalpojumos Latvijā un Baltijā ilgtermiņa sadarbības partneriem, kuri izvēlas samazināt savu esošo autoparku vai atteikties no tā uzturēšanas.

Mana aromstudija, salons

Avotu 3, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Veikals "Mana aromstudija" atrodas Rīgā, Avotu ielā 3. Šeit ir pieejams plašs preču klāsts: trauki, darbarīki, iepakojuma pudeles un trauciņi, korķīši, vāciņi, pumpīši un izsmidzinātāji. Veikalā ir iespējams pasmaržot ēterisko eļļu un to maisījumu paraugus, izmēģināt krēma bāzes, skaistuma eļļas, hidrolātus, ziedūdeņus, vannas sāļus un daudzus citus jaukus un aromātiskus aromterapijas produktus. Telpas aromatizēšanai varat atrast gan maisījumus aromkociņiem un dizaina pudeles, gan da­žādas aromlampas, gan arompērles.

Active Travel, SIA

Berģi, Lauvu 22, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Apraksts:

Piedāvājumi ceļojumiem uz dažādiem galamērķiem. Čarterceļojumi no Rīgas, Viļņas un Tallinas, aviobiļetes, viesnīcu rezervācijas, koorporatīvie un grupu ceļojumi, īpašas atlaides senioriem, jaunlaulātajiem un grupām.

Saviem klientiem piedāvājam gan pēdējā brīža ceļojumus, gan agrās rezervācijas iespējas jaunajām sezonām, gan braucienus skolēnu brīvlaikā un citos valsts svētkos vai brīvdienās. Pieejami īso brīvdienu ceļojumi, čarterceļojumi uz siltajiem galamērķiem, piemēram, Ēģipti, Turciju, Grieķiju, Spāniju, slēpošana un eksotiskie ceļojumi. Pēc klientu vēlmēm piemeklējam viesnīcas ar nepieciešamo ēdināšanu – pieejami apartamenti bez ēdināšanas, kā arī ar brokastīm, viss iekļauts vai kādu citu nepieciešamo ēdināšanas pakalpojumu. Iespējams arī iegādāties dāvanu kartes ceļojumiem.

Active Travel sadarbojas ar visiem Latvijas tūrisma operatoriem (Novatours, TEZ Tour, Alida Tours, Coral Travel, JoinUp, ITAKA, Anex tours, FlyMeAway,  365 brīvdienas, Hermes travel, Impro un citiem) kā arī sadarbības partneriem ārpus Latvijas.

Montāžnieks DE, SIA

Ganību dambis 25F, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Montāžnieks DE" piedāvā gan koka, gan PVC logus, durvis. Iespējams pasūtīt visdažādākās formas un izmēru logus - gan uz iekšu, gan uz āru veramus. Koka logi tiek izgatavoti no priedes un cēlkokiem. Pakalpojumus veicam: Rīga, Liepāja, Cēsis, Valmiera, Jēkabpils, Preiļi, Rēzekne, Dobele, Jelgava, Kuldīga, Madona, Ogre, Saldus, Talsi, Tukums, Jūrmala.

ZL.LV iesaka

DURVJU CENTRS RĪGĀ - Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava, Andors SIA

Gunāra Astras 8, Rīga, LV-1082
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāku risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centru":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

ZL.LV iesaka

Durvju centrs, SIA Andors birojs

Pakalniešu 7, Rīga, LV-1024
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāko risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centrs":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Apraksts: Autoserviss Automeistars.lv. Rīgā, Viskaļu ielā 20. Vieglo automašīnu, mikroautobusu serviss, kā arī autoevakuatora pakalpojumi. Automeistars.lv sniedz plašu remonta pakalpojumu klāstu vieglajām automašīnām un mikroautobusiem. Mūsu autoservisā ir daudzveidīgs darba un speciālo instrumentu aprīkojums, kurš visu laiku tiek papildināts, tādējādi paplašinot pakalpojumu sortimentu un uzlabojot darba kvalitāti.

Eko Kāpnes, SIA

Vaiņodes 22 - 64, Rīga, LV-1058
Apraksts: Galdniecības uzņēmums Latvijā, Eko Kāpnes, ir speciālisti savā jomā, tāpēc sniedz profesionālas konsultācijas un padomus, kā realizēt savu ideju. Katru pasūtījumu izgatavo mūsu pieredzējušie meistari, kuri izmanto mūsdienīgas tehnoloģijas, lai garantētu pasūtījuma augstāko kvalitāti. Pēc pasūtījuma izgatavošanas mēs paši nogādāsim to objektā, mūsu meistari uzstādīs, lai nodrošinātu tā ilglaicīgu un kvalitatīvu kalpošanu!Pēc individuāla pasūtījuma izgatavo modernas koka un metāla kāpnes, durvis un iebūvējamas mēbeles, kur dizains un funkcionalitāte ir būtiski aspekti. Eko Kāpnes ne tikai rada estētiski pievilcīgus produktus, bet arī nodrošina to ilglaicīgu un kvalitatīvu kalpošanu.

ZL.LV iesaka

Bērsones L. ģimenes ārsta prakse

Brīvības gatve 430, Rīga, LV-1024
Ārsta praksē iespējams saņemt tādus veselības aprūpes pakalpojumus kā:: ✓ pirmreizēja un atkārtota ārsta apskate slimības dēļ ✓ profilaktiskā apskate ✓ apskate darbam 27. forma ✓ medicīniskā izziņa par veselības stāvokli braucienam uz ārzemēm ✓ medicīniskās izziņas izsniegšana svešvalodā ✓ medicīnas dokumenta dublikāta izdošana nozaudēšanas gadījumā ✓ ērču encefalīta vakcīna bērniem un pieaugušajiem ✓ medikamentu inhalācija ārsta praksē un ārpus tās ✓ asins analīžu noņemšana ārsta praksē un mājās pie pacienta ✓ ērču izņemšana ✓ potēšanas pases izrakstīšana ✓ ārsta apskate pirms vakcinācijas ✓ mājas vizīte

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k-1 - 14, Rīga, LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

Baltijas Baseini

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA "Baltijas Baseini" ir dibināta 2000. gadā. Esam viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu piegādes un montāžas firmām Latvijā. Mūsu mērķis un uzdevums ir ar maksimālu atdevi īstenot jebkuras Jūsu vēlmes, radot piepildījumu sapņiem par ideālu atpūtas un relaksācijas vietu. Vienalga, vai tas būtu peldbaseins, sauna vai hidromasāžas vanna! Tādēļ mūsu uzņēmums sadarbojas ar pašiem labākajiem piedāvāto preču ražotājiem pasaulē. Augstu darba kvalitāti garantē uzņēmuma pieredze, tehniskais nodrošinājums, serviss, zinoši meistari un klientu atsauksmes.
ZL.LV iesaka

Next Vision SIA, ''Sadzīves darbi''

Valmieras 28, Rīga, LV-1009
Apraksts: Mēs piedāvājam dažāda veida remontdarbus – krāsošana, reģipša konstrukciju uzstādīšana, špaktelēšana, tapešu līmēšana un flīzēšana. Veicam gan kosmētisko remontu, gan kapitālo remontu. Konceptuālā apgaismojuma dizaina izstrāde. Sadarbojamies ar interjeru dizaineriem. Nodrošinām materiālu iegādi un piegādi. Mēs palīdzam klientam materiālu izvēlē, piedāvājot vairākas iespējas dažādās cenu grupās. Piedāvājam bezmaksas objektu apskati un tāmes sastādīšanu Rīgā. Iespējama iepriekšēja objekta novērtēšana pēc klienta iesniegtām fotogrāfijām un viņa vēlmēm. Par visa veida darbu izpildi tiek slēgts līgums, nodrošinām veikto darbu garantiju.
ZL.LV iesaka

Babyfans.lv, Bērnu preču veikals, internetveikals

Latgales 322B - 402, Rīga, LV-1063
Par veikalu: BABYFANS.LV ir plašs preču piedāvājums gan dažāda vecuma bērniem, gan arī māmiņām. Rotaļlietas, transportlīdzekļi bērniem, vannas piederumi, atpūtas preces, gultasveļa, kā arī plaša apģērbu izvēle. Mēs ievedam preces nelielā daudzumā, vispirms rūpējoties par preču klāsta dažādību. Tādēļ preču daudzums ir ierobežots, un pirms pirkšanas nepieciešams precizēt, vai konkrētā prece šobrīd ir noliktavā. Ja jūs interesējušo preci jau ir nopirkusi cita laimīgā pircēja, mēs palīdzēsim Jums atrast alternatīvu.

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšana ✓ Augstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstransports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

ZL.LV iesaka

Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācija

Jāņa Asara 5, Rīga, LV-1009
Priekšrocības:: ✓ Asociācija ir nozares uzņēmumu novērtēta, profesionāļu plaši pārstāvēta (vairāk kā 600 biedri) stabila sabiedriska organizācija. ✓ LKKA ir iekļāvusies starptautiskā apritē. Tā pievienotā vērtība ir starptautiskās CIDESCO kvalifikācijas ienākšana kosmētiķu apmācībā Latvijā, iespējamība iegūt informāciju un piedalīties aktivitātēs Eiropas Savienībā (piem., Eiropas Skaistumkopšanas pakalpojumu Standarta tapšanas procesā). ✓ LKKA sadarbība ar Latvijas Aroma terapijas asociāciju, LĀB Ārstu kosmetologu asociāciju, Latvijas Fizikālās Medicīnas asociāciju, ar mācību iestādēm, kas izglīto kosmētiķus. Tas veicina praktizējošu profesionāļu kompetences izaugsmi, topošo speciālistu profesionālās sagatavotības līmeņa pilnveidi.

Aurakmens, IK

"Mazāres", Babīte, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

ZL.LV iesaka

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!