Iekrāvēji, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

“Dotnuva Baltic”, SIA, Centrālais birojs Lauksaimniecības tehnikas centrs Zemgale

Brankas, "Baltijas Ceļš" , Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Latgale

Rīgas 259, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
QUICKE frontālie iekrāvēji ir piemēroti visiem traktoriem no 50 līdz 335 ZS., Schäffer, (Deutz Turbo Common Rail, Kubbota dzinēji no 50-80 ZS) iekrāvēji kompaktklases lauksaimniecībai

Gaboteh, SIA, Traktortehnikas, Lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība, rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Tirgus laukums 15, Subate, Augšdaugavas nov., LV-5471
Mūsu sortimentā ir:: ✓ augsnes apstrādes tehnika ✓ pļaujmašīnas ✓ pļaujmašīnas-smalcinātāji ✓ miglotāji ✓ iekrāvēji ✓ kartupeļu racēji ✓ kartupeļu šķirotāji ✓ betonmaisītāji ✓ graudu šneks ✓ barības dalītāji ✓ piekabes un daudz dažādas traktortehnikas. 

AD CELTNIEKS, SIA

Vilzēni, "Kalnāres" , Braslavas pagasts, Limbažu nov., LV-4068
Apraksts:

SIA "AD CELTNIEKS" piedāvā jums kvalitatīvus celtniecības pakalpojumus, JCB ekskavatora-iekrāvēja pakalpojumus, grāvju un dīķu rakšanas pakalpojumus. Piedāvājam arī teritorijas apzaļumošanas un labiekārtošanas pakalpojumus, logu mazgāšanu, telpu uzkopšanu, telpu ģenerālo tīrīšanu.

PERUZA TEHNOLOĢIJAS, SIA, industriālie riteņi

Krustpils 4 k.3, Rīga LV-1073
Industriālie riteņi un ritenīši: Piedāvājam industriālos riteņus un ritenīšus dažāda izmēra un no dažādiem materiāliem. Palešu ratiņu rullīši pieejami ar vai bez lodīšu gultņiem. PERUZA TEHNOLOĢIJAS, industriālie ritentiņi un ritenīši: Kompānijai ir liela pieredze industriālo ritenīšu tirdzniecībā. Ritenīšus ir iespēja iegādāties uzreiz. Piedāvājumā ir gan vieglas, gan lielas kravnesības riteņi.
ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Siltumizolācijas materiālu tirgotājs SIA "VIDES TEHNIKA" palīdzēs ikvienam rast sev piemērotāko ēku siltināšanas veidu. Siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši lietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

DLL-Transports, SIA, Auto kravas no/uz Vāciju, MEGA treileru pakalpojumi

Emburga, "Vēzīši" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Pakalpojumi: ✓ Kravas pārvadājumi un loģistika ✓ Lielgabarīta - negabarīta pārvadājumi ✓ Mega treileru kravas pārvadājumi ✓ Būvtehnikas pakalpojumi Par uzņēmumu:

SIA DLL-Transports nodarbojas ar starptautiskiem kravu pārvadājumiem. Pārvadājam kravas pa Eiropas Savienības valstīm, no Latvijas uz Vāciju, Holandi, Belģiju, Franciju, Austriju, Itāliju un Skandināvijas valstīm. Pašlaik mūsu rīcībā ir divpadsmit kravas automašīnas, tajā skaitā divi megatreileri. No Eiropas valstīm uz Latviju piedāvājam salikto kravu pārvadāšanu un varam pārvadāt arī bīstamās kravas (ADR). Mūsu firmai ir augstas prasības par precīzu un perfekti izpildītu darbu un attieksmi pret to.

Nortire, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Nortire ir viens no vadošajiem riepu tirgotājiem Baltijā.

SIA Nortire – riepu rūpnīcas Global Rubber Industry (GRI Tires) tiešā pārstāvniecība Latvijā.

Pārstāvam zīmolus – GRI, Camso (Solideal, Camoplast), Maxam, Techking, Ceat, TVZ axles, Mefro, Räder-Vogel, Tellure Rota, Minitop, Traxter, Slyagro, Mclaren tracks.

Uzņēmums piedāvā riepas, diskus, ķēdes un to sistēmas, asis piekabēm un riepu hermētiķus

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem, ✓ celtniecības tehnikai, ✓ ceļu būves tehnikai, ✓ noliktavas tehnikai.

Pēc pieprasījuma izgatavojam diskus un disku gredzenus.

Pieejamas asis piekabēm ar vai bez – ABS / bremzēm / stūrēšanas funkciju.

Komanda24, SIA, Beramo kravu piegāde

Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
1-3 m3 beramo kravu piegāde bez starpniekiem no Pierīgas karjeriem:: ✓ Smiltis (pieberamās/ skalotās/ sijātās) ✓ Melnzeme (sijāta/ nesijāta) ✓ Šķembas (0-4/ 2-8/ 8-16/ 20-40/ 40-70/ 0-40) ✓ Grants (apmešanai, betonēšanai, mūrēšanai, estrich grīdām) ✓ Oļi (8-16/ 16-32) ✓ Pašizgāzēju, furgonu un treileru noma

PLATFORMAS.LV, industriālās kāpnes un pārvietojamās platformas

Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Iespējamais papildaprīkojums:: ✓ Pakāpienu apzīmējums ✓ Drošības ķēdīte ✓ Divpusēji veramas durvis ✓ Noņemams konteiners ar instrumentiem Ievietojamas margas ✓ Pretslīdes margas ✓ Centrālās bremzes ar manuālo sviru ✓ Skārda paliktnis netīrumiem ✓ Gumijas elements aizsardzībai pret sitieniem

Tīrumi S, SIA, Lauksaimniecības tehnika, serviss, remonts

Emburga, Bērzāju 3-1, Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Apraksts: Uzņēmums Tīrumi S kompetencē VALTRA lauksaimniecības tehnikas remonts un apkope, servisa pakalpojumi. Kā arī izbraukuma servisa pakalpojumi. Mobilais lauksaimniecības tehnikas remonta serviss. Izbraucam pie klienta. Diagnostika. Mūsu pakalpojumi: Valtra lauksaimniecības tehnika, Valtra lauksaimniecības tehnikas remonts, Valtra lauksaimniecības tehnikas apkope, Valtra lauksaimniecības tehnikas diagnostika, Valtra lauksaimniecības traktori.

Werkstatt, SIA, Automazgātava - autoserviss - auto evakuācija - autokrāns

Emburga, "Vēzīši" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto remonts, apkope ✓ Kravas auto serviss, apkope ✓ Vieglo automašīnu serviss, apkope ✓ Kravas, smago auto mazgāšana ✓ Auto evakuācija - palīdzība ceļā ✓ Auto krāna pakalpojumi, autokrāns ✓ Auto celtnis, auto celtņa pakalpojumi

Baltic Agro Machinery, SIA, Latgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Rēzeknē

"Pirmās upmalas" , Lejas Ančupāni, Rēzeknes nov.
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Rēzeknes servisa centrs ir atvērts 2018. gada sākumā. Laipni lūdzam!

Baltic Agro Machinery, SIA, Vidzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Valmierā

Mūrmuižas 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

Baltic Agro Machinery, SIA, Reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jēkabpilī

"Asniņi" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov. LV-5204
ekskavatori, miniekskavatori, ekskavatori- iekrāvēji , greideri, mini pašizgāzēji u.c., SILL noliktavu iekrāvēji , noliktavu plaukti. Garantijas serviss. Tehnikas noma.

Baltic Agro Machinery, SIA, Zemgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jelgavā

Rubeņu ceļš 46c, Jelgava LV-3002
Lauksaimniecības tehnika. Lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu tirdzniecība. Lauksaimniecība: Traktori: Claas, Graudu kombaini: Claas. Arkli: Lemken. Sējmašīnas. Pļaujmašīnas. Rituļu preses, rulonu ietinēji. Minerālmēslu izkliedētājs, (izkliedētāji). SIA Baltic Agro Machinery

Baltic Agro Machinery, SIA, Kurzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Kuldīgā

"Tornīši" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās, mežizstrādes un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Mūsu speciālisti ir pieredzējuši un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu!

ZL.LV iesaka

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums