Iekrāvēji, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
Saldēšanas iekārtas, aukstuma iekārtas THERMO KING, FRIBO BLOC aukstumiekārtas, refrižeratori, Saldēšanas iekārtu remonts THERMO KING, CARRIER, ALEX ORIGINAL, ZANOTTI, THERMO KING, FRIBO BLOC, TRANE TECHNOLOGIES oficiālais pārstāvis LATVIJĀ, Autonomie kondicionieri, kondicionieru uzpildīšana, freona uzpildīšana, refrižeratoru

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Augstas precizitātes svari un mērinstrumenti. Mēraparāti un svari. Elektroniskie, Digitālie, Industriālie, Autosvari, auto svari, Grīdas svari, kabatas, ar kalkulatoru, Platformas, Krāna, celtņa, celtņu, Galda svari, fasēšanas, mikrosvari, ražošana, tirdzniecība, remonts, Tirdzniecības svari, Virtuves, svaru, Verificēti,

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 9, Rīga LV-1026
Traktortehnikas noma, kāpurķēžu ekskavatoru noma, iekrāvēju noma, pašizgāzēju noma, būvtehnikas noma, frontālie iekrāvēji , kāpurķēžu ekskavatori, grunts veltņi, artikulētie pašizgāzēji, damperi, miniekskavatori, mazie frontālie iekrāvēji

M-Gottwald, SIA

Pārvadājam bez starpniekiem - 100% mūsu autoparks!
Braslas 22, Rīga, LV-1035
Manipulatora noma, Kravas auto ar manipulatoru, Iekraušanas un izkraušanas tehnika, kravu pārvadājumi, automašīna ar tentu - iekraušana no augšas, kravu ielāde 4,5-8 t. Transporta pakalpojumi. Rīga, Latvija, Igaunija, Lietuva, (Baltijas valstis). Manipulators, mašīna ar krānu, borta mašīna. Negabarīta krava, negabarītu kravu pārvadājumi.

Piegādes serviss, SIA

Vienības gatve 100, Rīga, LV-1004
Piegādes serviss, Būvmateriālu transports. Būvmateriālu transportēšana. Kravu pārvadājumi auto, kravu pārvadājumi, auto kravas, pārvietošanās serviss, transporta pārvadājumi, pārvadājumi. Iekraujam un aizvedam, atvedam un izkraujam! Kravu pārvadājumi, auto. Kravas, kravu pārvadājumi, autokravas. Kravu pārvadājumi. Kravas. Latvija.

Edmeka, SIA

Lielgabalu 35, Talsi, Talsu nov. LV-3201
EDMEKA, darījumi ar nekustamo īpašumu, ekskavatoru pakalpojumi, kniebējgalva, enerģētiskās koksnes sagatavošana, mežsaimniecība, mežkopība, mežizstrāde. Mežsaimniecības pakalpojumi. Enerģētiskā koksne, koku zāģēšana, koku, krūmu kniebējgalva, meža izvešana, pērk mežu, pērk cirsmas, jaunaudžu kopšana, mežizstrādes darbi,

EJ Trans, SIA, traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori

traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori
Rumbula, Latgales 503, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Mūsu tehnika:: ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Riteņu ekskavatori ✓ Kāpurķēžu ekskavatori ✓ Grunts veltņi ✓ Artikulētie pašizgāzēji ✓ Mini ekskavatori ✓ u.c. Pārdodam zemesgabalus savrupmāju būvniecībai ekskluzīvā rajonā:

Ogres salā zemesgabalu tirdzniecības 1. kārta ir veiksmīgi noslēgusies! Esam priecīgi, ka mūsu klienti izvēlējušies šo vietu savām jaunajām mājām. Šobrīd veicam visus nepieciešamos darbus, lai varētu uzsākt zemesgabalu tirdzniecības 2. kārtu - turpat blakus. Informēsim par 2. kārtas sākumu mūsu mājaslapā, kā arī Facebook.

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5-6, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

SIA Latvijas lauku atbalsta aģentūra ir nesen dibināts, strauji augošs uzņēmums, kurš radies ar finanšu sabiedrības ALTUM atbalstu un šobrīd ir izaudzis līdz nopietnam konkurentam visiem, kas nodarbojas ar mežizstrādi, apauguma novākšanu, meža stādīšanu un kopšanu. Uzņēmums ir iegādājies un vairāk nekā divus gadus pieslīpējis darbinieku pieredzi darbam ar harvesteru, ekskavatoru ar kniebējgalvu un meža izvedējtehniku. Mūsu panākumu atslēga ir spēja novērtēt mūsu darbiniekus un sadarbības partnerus, kā arī spēja ieklausīties un izprast mūsu klientu vēlmes, un ieteikt visizdevīgākos risinājumus.

Seneko, SIA

Lēdmanes 6, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

SIA "Seneko" pamatdarbības virzieni ir metāla produktu vairumtirdzniecība un dažāda pielietojuma tehnikas piegāde. Mēs piegādājām dažāda veida metālu, kā arī lāzera un CNC iekārtas metāla apstrādes uzņēmumiem. Mūsu pārstāvētais industriālas tehnikas aprīkojums ir pielietojams celtniecībā, lauksaimniecībā, mežizstrādē, ražošanā un komunālā saimniecībā.

Kanons, SIA

Kalnciema 114-47, Rīga LV-1046
Apraksts:

Lietotas lauksaimniecības tehnikas piegādātājs Latvijā: Traktori, preses, kombaini, lopbarības novākšanas un sagatavošanas tehnika, pļaujmašīnas, piekabes, miglotāji, laistītāji, frontālie iekrāvēji, sējtehnika, tehnika ar ierīci mēslu izsējai.

Jau vairāk kā 15 gadus, sadarbībā ar Polijas un Vācijas lauktehnikas un komerctransporta tirgotājiem, mēs piedāvājam iegādāties populārāko ražotāju jaunus un mazlietotus traktorus, augsnes apstrādes un ražas novākšanas tehniku, kravas automašīnas, piekabes, kā arī speciālo tehniku.

Visai piedāvātai tehnikai ir veikta pirmspārdošanas sagatavošana, nepieciešamības gadījumā arī remonts un detaļu nomaiņa. Nodrošinām pareizu visu pārdošanas dokumentu sagatavošanu un iegādātās tehnikas nosūtīšanu uz Latviju. Nepieciešamības gadījumā, varam nodrošināt pircējam vai pircēja pārstāvim iespēju personiski apmeklēt mūsu partnerus Polijā vai Vācijā, lai klātienē veiktu tehnikas izvēli un pārbaudi. Visa iegādātā tehnika 3-5 darba dienu laikā tiek piegādāta uz pircēja norādīto adresi. Rezerves daļu piegāde visām populārākajām traktoru markām.

Palīdzēsim realizēt vai piedāvāt uz apmaiņu jūsu veco vai nevajadzīgo tehniku.

GM Engineering, SIA, industriālās tehnikas dzinēju remonts, serviss

Akmeņu 41, Ogre, Ogres nov. LV-5001
GM Engineering SERVISA pakalpojumi :: ✓ Industriālās tehnikas apkopes ✓ Industriālās tehnikas kapitālais remonts ✓ Traktortehnikas remonts ✓ Ekskavatoru remonts ✓ Buldozeru remonts ✓ Frontālo iekrāvēju remonts ✓ Asfaltēšanas tehnikas remonts ✓ Hidraulisko sūkņu remonts (Bosch Rexroth hidrauliskie sūkņi un citi) ✓ Dīzeļdzinēju remonts ✓ Dzinēju diagnostikas, hidraulikas, elektroiekārtu un ritošās daļas diagnostika ✓ Rezerves daļu iegādi, tirdzniecību ✓ Mobilais izbraukuma serviss, remonts pie klienta visā Latvijā, Baltijā

ALra, SIA

Peldu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

SIA "Alra"- mežsaimniecības uzņēmums, kurš dibināts 2001. gadā un jau vairāk nekā 21 gadu nodrošina pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Mūsu darbības pamatvirzieni ir: garo koku marķēšana, zāģēšana. Nepieciešami stabiem, guļbūvēm, guļbaļķiem.  Garo koku transportēšana no meža līdz nozīmētai vietai. Ir specializēts transports - varam transportēt līdz 20 metrus garus kokus. Nodrošinām pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Zāģējam un izvedam kokus no meža līdz ceļa malai. Iepērkam visa veida apaļkokus. Stabu apaļkokus no 9 līdz 16 metriem, guļbaļķus no 7 līdz 9 metriem, finiera klučus un citus. Pērkam meža īpašumus. Treileru pakalpojumi. Pārvadājam smago tehniku, meža traktorus, ekskavatorus. Strādājam Kurzemes reģionā.

Komunāltehnika Z, SIA

Alejas 2, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

SIA "KOMUNĀLTEHNIKA Z" - transporta pakalpojumi un kravu pārvadājumi: 

✓ puspiekabes ar tentu (13,62 m); ✓ vaļējās platformas (13,62 m); ✓ pašizgāzēji MB un IVECO; ✓ Iveco, MAN ar manipulatoru; ✓ dažāda lieluma racēji, ✓ frontālie iekrāvēji: buldozers, ķēžu ekskavators, treilera pakalpojumi, autopacēlājs ar grozu 34m augstumā; ✓ negabarīta kravu pārvadājumi Baltijas valstu robežās (mazgabarīta kravas, beramās kravas).

Grants, smilts, melnzemes piegāde. Smago automašīnu remonts.

ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

AG Industrial, Industriālie riteņi

Visa veida industriālie riteņi un rullīši™👍
Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Kvalificēts personāls:

Uzņēmuma "AG Industrial" mērķis ir kļūt par ceļvedi Baltijas uzņēmumiem plašajā industriālo izstrādājumu pasaulē. Mums ir profesionāla un kvalificēta konsultantu komanda, kas pārzina produktu un ieteiks izstrādājumus, kas nodrošinās precīzi jums nepieciešamo funkciju, līdz ar to arī perfekti un ilgstoši kalpos.

INTRAC Latvija, SIA, Valmieras filiāle

Mūrmuižas 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

INTRAC Latvija, SIA, Rēzeknes filiāle

Meža 1, Rēzekne LV-4601
, teleskopiskie iekrāvēji , pacelšanas platformas, konteineru iekrāvēji , ostas vilcēji, kokmateriālu krāvēji, Industriālās eļļas.Teleskopiskie iekrāvēji .

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
, teleskopiskie iekrāvēji , pacelšanas platformas, konteineru iekrāvēji , ostas vilcēji, kokmateriālu krāvēji, Teleskopiskie iekrāvēji . Pacēlājtehnikas tirdzniecība un serviss.

AB Transystems, SIA

Latgales 227, Rīga LV-1019
Mūsu specializācija:: ✓ furnitūra un mēbeļu un industriālie riteņi ✓ dažādu metāla konstrukciju furnitūra ✓ antivibrācijas buferi

Lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu konsultāciju: info@abtransystems.lv, vai apmeklējiet birojus!