Imanta, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Bišu dārzs, SIA, Veterinārā klīnika

P.Lejiņa 5, Rīga LV-1029
Veterinārija, veterinārā klīnika, veterinārārsta pakalpojumi, veterinārā palīdzība, vetārsts, veterinārs, dzīvnieku terapija, dzīvnieku vakcinācija, vetārsts konsultācijas, veterinārārsta konsultācijas, dzīvnieku ārstēšana, veterinārie medikamenti, vetārsts mājas vizītes, veterinārā klīnika Babītē, veterinārā klīnika Imantā,
ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k.3, Rīga LV-1046
Iļģuciemā, Kleisti, Kleistos, Imantā, Imanta , Purvciemā, Purvciems, Mežciemā, Mežciems, Zasulauks, Zasulaukā

Homestyle, SIA, Žalūzijas, iestieptie griesti

Visa veida ŽALŪZIJAS, iestieptie griesti
Mārupes 23, Rīga, LV-1002
Rīga, Jūrmala, Baloži, Saulkrasti, Sigulda, Vangaži, Salaspils, Rīgas centrs, Pārdaugava, Zolitūde, Imanta

Imantas, ZS

"Imantas" , Bunkas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3446
Apraksts:

Zemnieku saimniecība "Imantas" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 2012. gada 18. janvārī. Uzņēmuma pamatnozare ir augkopība, sertificētu zālaugu sēklu ražošana un tirdzniecība. Tiek audzētas dažādas kultūras zālaugu sēklu, piemēram, auzeņairene, timotiņš, sarkanais āboliņš, kā arī graudaugi - auzas, mieži, kvieši.

Veterinārā ambulance Toto, IK

Slokas 134a, Rīga, LV-1069
Apraksts:

"Veterinārā ambulance Toto" atrodas Imantā, Rīgā. Mēs piedāvājam veterinārārsta pakalpojumus, konsultācijas, dzīvnieku diagnostiku, izmeklēšanu, ārstēšanu, vakcinēšanu, ķirurģiju, kā arī dzīvnieku barību, barību suņiem un kaķiem. Plague off Animal - barības piedevas. Gigi produkti (kaulaudu attīstībai, ādas veselībai, gremošanas trakta darbības normalizācijai suņiem un kaķiem). Extra port piedevas muskuļu masas palielināšanai un sportiskās kondīcijas nodrošināšanai.

Lona-S, SIA – asenizācija

Asenizācijas pakalpojumi
Saules 37A, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi:: ✓ Asenizācija ✓ Cauruļu skalošana ✓ Cauruļu atkausēšana ✓ Cauruļu tīrīšana ✓ Cauruļu TV inspekcija ✓ Bioloģiska kanalizācijas apkope Izgatavojam:: ✓ Ūdens filtrus ✓ Vakuuma vārstus pretvārstiem ✓ Augstspiediena regulatorus ✓ Sprauslas

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Auru 9b, Rīga LV-1069
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība,(“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.

VRS auto, SIA, Autoserviss - autokrāsošanas darbi Rīgā

Buļļu 45-12, Rīga LV-1067
Pakalpojumi: ✓ virsbūves remonts; ✓ virsbūves pulēšana un krāsošana; ✓ fāru regulēšana, remonts un maiņa; ✓ metināšanas darbi; ✓ elektromontāžas darbi; ✓ eļļas nomaiņa; ✓ riepu maiņa un balansēšana; ✓ automašīnas sagatavošana priekš TA; ✓ tehniskā apkalpošana; ✓ pirmspārdošanas sagatavošana; ✓ evakuātora pakalpojumi; ✓ budžeta sastādīšana priekš apdrošināšanu kompānijām; ✓ stiklu tonēšana; ✓ automobīļu restaurācija; ✓ aerogrāfija.

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Biroja mēbeles ✓ Biroja krēsli ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles - dīvāni Par mums: SIA "ATN" ir dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām firmām Latvijā, kas sāka piedāvāt kvalitatīvus biroja krēslus un biroja mēbeles. Piedāvājuma klāstā ir biroja krēsli no Čehijas un Itālijas, kā arī Latvijā un Itālijā ražotas biroja mēbeles. SIA "ATN" piedāvā arī mēbeles mājai - guļamistabas mēbeles: gultas, skapjus, kumodes; viesistabas mēbeles - sekcijas, galdus un krēslus. Mēbeles ir ražotas labākajos Itālijas, Beļģijas un Polijas uzņēmumos. Biroja mēbeles un krēslus, kā arī mēbeles mājai var apskatīt un iegādāties mūsu salonā Rīgā, Antenas ielā 3 (ieeja no Mūkusalas ielas). SIA "ATN" nodrošina mēbeļu transportēšanu un uzstādīšanu pie klienta.

Liepas veterinārā ambulance, SIA

"Ravas" , Blīdenes pagasts, Saldus nov., LV-3852
Mūsu pakalpojumi::

 

✓ Lauksaimniecības dzīvnieku izmeklēšana un ārstēšana ✓ Aktuālas ķirurģiskas operācijas (glumenieka dislokācija, ķeizargrieziens u.c.) ✓ konsultācijas govju mītņošanā, ēdināšanā, aprūpē ✓ Palīdzība lauksaimniecību dzīvnieku dzemdībās ✓ Barības devu sastādīšanu ✓ Veicam govju mākslīgo apsēklošanu

 

Skursteņu serviss, SIA

J.Asara 6a, Rīga LV-1009
Pamatpakalpojumi: ✓ dūmvadu tīrīšana ✓ apkures ierīču remonts ✓ apkures ierīču tīrīšana ✓ dabīgās ventilācijas pārbaude ✓ gāzes ierīču pārbaude ✓ skursteņu oderēšana Apkalpo:

 70 km rādiusā ap Rīgu.

"Skursteņu serviss" Rīgas rajonā:

Sniedz profesionālus dūmvadu tīrīšanas pakalpojumus.

Mariņas, SIA, Autokapsēta Mārupē

Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Auto evakuācija ✓ Likvidācijas sertifikāti Autokapsēta:

Laipni aicināti autokapsētā Mariņas! Autokapsēta Mariņas darbojas jau no 1993. gada. Mūsu galvenais darbības virziens ir vieglo automašīnu lietotu rezerves daļu tirdzniecība. Autokapsēta Mariņas ir viena no lielākajām Latvijā, tādēļ klientiem varam piedāvāt ļoti plašu auto detaļu klāstu. Mūsu auto kapsēta iepērk automašīnas ar jebkura izlaiduma gadu, tajā skaitā arī avarējušas un ar defektiem jebkurā Latvijas vietā. Iespējama auto evakuācija. Apmaksu veicam tūlīt ar skaidru naudu vai ar pārskaitījumu. Visiem auto kapsētā pieņemtajiem transporta līdzekļiem tiek izsniegti likvidācijas sertifikāti.

Ekopluss, Gaisa siltumsūkņi, kondicionieri

Balasta dambis 1 k.2, Rīga, LV-1048
Siltumsūkņi: Mēs piedāvājam gaisa siltumsūkņus, kas ir ekoloģiska un ekonomiski izdevīga apkures sistēma, atbilstoša Latvijas klimatam. Gaiss-gaiss tipa siltumsūkņi piemērota privātmājām, dzīvokļiem, vasarnīcām, birojiem, veikaliem, kafejnīcām, tehniskajām telpām. Šāda apkure ir moderna, salīdzinoši vienkārši uzstādāma, ērta, droša un ekonomiski izdevīga.

SILTA-MĀJA.LV, Siltumsūkņi, apkure, kondicionieri

Balasta dambis 1, Rīga, LV-1048
Mēs piedāvājam: ✓ Augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieņemamām cenām ✓ Sniedzam pilna servisa ciklu uzstādītai tehnikai visā Latvijā ✓ Nodrošinām garantijas un pēcgarantijas servisu ✓ Veicam pie mums neiegādātu siltumsūkņu un kondicionētāju montāžu, ikgadējo apkopi un remontu augstā kvalitātē

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.

MT fizioterapijas privātprakse

Kraujas 6, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Komanda:

Mūsu lielākais lepnums ir komanda. Katrs no mūsu komandas dalībniekiem ir ar augsti kvalificētu izglītību savā jomā, sniedz augstākā līmeņa fizioterapijas un ārstniecības pakalpojumus, kuru efektivitāte ir balstīta zinātnē un daudzu gadu pieredzē.

Piedāvājam plašu fizioterapijas pakalpojumu klāstu profesionālu un sertificētu speciālistu vadībā:: ✓ Fizioterapija traumatoloģijā, ortopēdijā, neiroloģijā; ✓ Klasiskā masāža, sporta masāža , grūtnieču masāža; ✓ FIZIOTERAPIJA , fizioterapijas pakalpojumi bērniem, pieaugušajiem un senioriem; ✓ Teipošanas pakalpojumi, kinezioloģiskā teipošana; ✓ Rehabilitācijas programma, atveseļošanās procesa programmas sastādīšana pēc traumām; ✓ Traumu profilakse, rehabilitācija. Ārstnieciskā vingrošana; ✓ Mājas vizītes -  Ārstnieciskā vingrošana, fizioterapijas pakalpojumi bērniem, pieaugušajiem un senioriem.

Stars MB, SIA, Autoserviss un autosignalizāciju serviss

Jūrkalnes 44, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu:

STARS MB ir 23 gadu pieredze autosignalizāciju uzstādīšanā! Laipni lūdzam jaunajā autoservisā! Šeit jūs gaida viesmīlīgs kolektīvs, gatavs palīdzēt jums gan ar apkopi, gan arī ar jebkura modeļa Mercedes Benz automašīnu remontu. Mūsu devīze “Mēs Jums palīdzēsim” nozīmē, ka mēs centīsimies palīdzēt atrisināt jebkuras problēmas, kas radušās ar jūsu iemīļoto dzelzs rumaku (zirgu), kā arī palīdzēsim padarīt jūsu automašīnu individuāli pielāgotu.

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.

BoGeM & Co, SIA, PVC logi Rīga

Skandu 10, Rīga LV-1067
Apraksts:

SIA "BoGeM & Co" Latvijas tirgū darbojas kopš 2003. gada, specializējoties PVC, alumīnija logu un durvju ražošana un uzstādīšana, kā arī piedāvā dažādas montāžas tehnoloģijas, no vienkāršām, paātrinātām montāžas sistēmām līdz siltās montāžas tehnoloģijām, kas izstrādātas ziemeļvalstīm. Izmantojam tikai pārbaudītus labāko kompāniju – „Aluplast”, „Wital”, „Siegenia”, „Maco”, „SOUDAL” – materiālus un komplektāciju. Mūsu priekšrocība ir augsta izgatavotā produkta un piedāvājamo pakalpojumu kvalitāte, kā arī zemās cenas. Piedāvājam visa veida stikla paketes, izmantojam tonētu, matētu, dekoratīvu, laminētu tripleksa plēvi, rūdītu stiklu, kā arī vitrāžas stikla paketes dažādās kombinācijās atbilstoši klienta vajadzībām. Izgatavojam dažādu ģeometrisko formu konstrukcijas: trijstūrus, trapeces, daudzstūrus, izliektus un apaļus logus. PVC logi, durvis, ražošana Rīgā, Imanta.

Idea Crafter Group, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Galvenie pakalpojumi::

"IDEA Crafter Group" nodarbojas ar visa veida mēbeļu montāžu (Virtuves, skapji, kumodes, vannas istabas). Veicam arī veikalu, salonu, muzeju, ražotņu, bērnu dārzu, skolu un citu iestāžu montāžu.

"IDEA Crafter Group" Mēbeļu montāžas pakalpojumu priekšrocības: Mēbeļu montāžas pakalpojumi ir paredzēti tiem, kuri vēlas ātri un vienkārši tikt pie virtuves mēbeļu vai citām sarežģītākām mēbelēm, neradot neērtības to salikšanā pašiem. IDEA  Crafter Group komandā ir profesionāli montētāji, kas ātri un efektīvi var salikt jūsu mēbeles, neradot Jums neērtības un netērējot Jūsu dārgo laiku.