Instrumenti, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Vilbers, SIA

Rīgas 84, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apģērbs invalīdiem, bikses cilvēkam ratiņkrēslā, bikses ratiņkrēslam, siltais apģērbs ratiņkrēslam, rehabilitācija, rehabilitācijas apģērbs, rehabilitācija, invalīdu apģērbs, apģērbs cilvēkiem ratiņkrēslā, speciālais apģērbs invalīdiem, apģērbs cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem, apģērbs personām ar funkcionāliem

WoodDoors, durvju salons – noliktava, SIA Arturas

DURVJU SALONS ATVĒRTS - LAIPNI GAIDĪTI!
Krustpils 65, Rīga, LV-1057
Durvis, Ārdurvis, Iekšdurvis, Durvju uzstādīšana, Siltinātas, priedes, ozola, CPL, masīvkoka, starpistabu, iekšdurvis, istabas, bīdāmās, dubultās durvis, uz metāla kārbas, durvju furnitūra, durvis, lētas, durvju tirdzniecība, vairumtirdzniecība, pārdošana, durvju montāža, durvju piegāde, durvju piegriešana, durvju iegriešana, durvis

Alcoscan, veikals

Mūkusalas 71, TC "Rīga Plaza"-1.st., Rīga, LV-1004
Profesionālie alkometri. Alkometru vairumtirdzniecība. Kvalitatīvi. Alkometru serviss, kalibrēšana, narkotiku testeri. Alkometri, Alkometrs Rīgā, kalibrēšana, tirdzniecība, Alcoscan, AlcoSafe. Precīzi, uzticami, sertificēti, alkometrus, EATA apstiprināti, atbilst LR likumdošanai, robežsardzei, pašvaldības policijai. Kur nopirkt

Alcoscan, veikals

Ieriķu 3, TC "Domina", Rīga, LV-1084
Profesionālie alkometri. Alkometru vairumtirdzniecība. Kvalitatīvi. Alkometru serviss, kalibrēšana, narkotiku testeri. Alkometri, Alkometrs Rīgā, tirdzniecība, Alcoscan, AlcoSafe. Precīzi, uzticami, sertificēti, alkometrus, EATA apstiprināti, atbilst LR likumdošanai, robežsardzei, pašvaldības policijai. Kur nopirkt labu
ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Elektriskie un pneimatiskie instrumenti . Vakuuma pacēlāji, manipulatori., griešanas un slīpēšanas līdzekļi, metināšanas maskas, darba drošības līdzekļi, elektroinstrumenti, pneimo instrumenti

Nuga Baltija, SIA

Anniņmuižas bulvāris 80, Rīga LV-1069
Nuga Best, Nuga Best pārstāvis Latvijā izplata Nuga Best produkciju un veselības uzlabošanas procesu ar formalīnu, masāžas iekārtas, masāžas ierīces, masāžas piederumi, masažieris, medicīnas tehnika, medicīnas preces internetā, masāžas gultas, Nuga Best gultas, Nuga Best gulta, muguras jostas, turmalīna josta, jostas mugurai, josta mugurai,
ZL.LV iesaka

Peterss, SIA, Georg Fischer Baltic pārstāvis

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4-3.st., Rīga LV-1004
GEORG FISCHER, (+GF+) cauruļvadu sistēmas rūpniecībai. PETERSS piedāvā: cauruļvadu sistēmas industriālajai rūpniecībai. Ķīmiski izturīgi materiāli PVC - U, polipropilēns, (PP - H) PVDF, ABS. PVDF, Cool-FIT, instaflex, IFIT, TPA, PP, PE, ABS, PP-H, ķīmiski izturīgi materiāli PVC-U, Georg Fischer, +GF+, caurules, Georg Fischer cauruļvadu

Stilmann, SIA, Veikals

Matīsa 66, Rīga LV-1009
Apraksts:

Stilmann veikalā varat iegādāties Makita, DeWalt un Milwaukee celtniecības, meža un dārza tehniku. Veikala klāstā ir plaša instrumentu izvēle - akumulatora instrumenti, lāzera instrumenti, perforatori, slīpmašīnas, naglotāji, putekļu sūcēji, pļaujmašīnas, trimmeri, motorzāģi un citi instrumenti mājas, meža un dārza darbiem. Piedāvājam arī instrumentu aksesuārus, piederumus un rezerves daļas.

RBB Serviss, SIA

Krustpils 15 k.1, Rīga LV-1073
Tehnoloģijas un iespējas:: ✓ Vibrodiagnostikas iekārtas; ✓ Lāzercentrēšanas iekārtas; ✓ Dinamiskās balansēšanas stends līdz 3,5t; ✓ Iekārtu pārbaudes stends līdz 1000 kW; ✓ Platība 1800 m2; ✓ Krānu celtspēja 15 t; ✓ Žāvēšanas krāsns; ✓ Apdedzināšanas krāsns ar temperatūras kontroli; ✓ Termiskās pārbaudes iekārtas; ✓ Transports izbraukuma servisam un iekārtu piegādei.

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Auto svari ✓ Svaru komponentes ✓ Industriālie svari ✓ Galda svari ✓ Mobilie svari ✓ Medicīnas svari ✓ Laboratorijas svari ✓ Grīdas svari Apraksts:

Svari un svēršanas sistēmas profesionāļiem. Tiem, kuri pēta, ražo, pārstrādā, transportē un tirgo. Visiem profesionāļiem, kuriem precīzi jāzina, cik miligramu vai desmitu tonnu ir uz svaru platformas. Mēs esam gatavi projektēt un izgatavot unikālus, tikai jums piemērotus, svara mērīšanas līdzekļus, kā arī pārdot no sava veikala noliktavas populārus un plaši pieprasītus svaru modeļus. Varbūt tas, kas vajadzīgs jums, atrodams kādā no sadarbības partneru svaru produkcijas katalogiem - atvedīsim vajadzīgos svarus vai svaru komponentes pēc jūsu pasūtījuma maksimāli īsā laikā.

Siltumsūkņu centrs, SIA

Robežu 46, Rīga LV-1004
Preces: ✓ Gaiss-gaiss siltumsūkņi ✓ Gaiss-ūdens siltumsūkņi ✓ Zeme-ūdens siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Gāzes apkures katrli ✓ Saules baterijas ✓ Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas Apraksts:

Siltums ir mums visapkārt. To mūsu planētai neizmērojamos kvantumos nodrošina mūsu tuvāka zvaigzne- Saule. Tas slēpjas pazemes dzīlēs. To glabā ūdens masīvi. Tamdēļ mūsu atbilde apkures jautājumam ir siltumsūknis. Mūsu specialitāte un kompetence ir siltumsūkņu tirdzniecība, montāža un apkope.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

VITRUM Factory, SIA

Berģi, Bitēnu 1, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Vitrum Factory ražo šādus produktus:: ✓ N/t mēbeles profesionālām virtuvēm ✓ Korpusa mēbeles ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Ledusskapji, saldētavas Par mums:

Mēs piedāvājam mēbeles restorāniem, bāriem, kafejnīcām, viesnīcām, biroju ēkām no vadošajiem Eiropas ražotājiem un jebkuru cenu līmeni. Mūsu sortimentā Jūs vienmēr atradīsiet krēslus uz metāla vai koka karkasa, dažāda izmēra galdus, mīkstās mēbeles, bāra letes un dažādas formas virsmas, ērtas un stilīgas pītās mēbeles, kā arī plastmasas mēbeles. Mūsu dizaineri palīdzēs jums izvēlēties mēbeles, ņemot vērā jūsu telpu plānojumu un vēlmes. Pēc pasūtītāja pieprasījuma mūsu speciālisti veiks piegādi, montāžu un mēbeļu uzstādīšanu objektā.

F-Man, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga LV-1048
"F-Man", SIA pakapojumi:: ✓ Ugunsdrošības dokumentācijas izstrāde/aktualizēšana (evakuācijas plāni, ugunsdrošības instrukcijas, rīkojumi); ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektēšana/apkalpošana/montāža; ✓ Praktiskās un teorētiskās nodarbības (instruktāža) ugunsdrošības jomā; ✓ Objektu ugunsdrošības audits; ✓ Ugunsdrošības risinājumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi.

Condair, SIA

Ūbeļu 15-22, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

SIA "Condair" ir Jūsu sadarbības partneris telpu mikroklimata risinājumu - ventilācija, dzesēšana, mitrināšana, sausināšana, telpu mikroklimats - izveidošanā.

Uzņēmumā strādā nozarē pieredzējuši un zinoši speciālisti, kas ieteiks Jūsu situācijai atbilstošāko telpu mikroklimata risinājumu.

Sadarbojoties ar mums, klients saņem ne tikai kvalitatīvas iekārtas, bet arī individuālu pieeju un pozitīvu attieksmi sadarbībā.

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

Fissman, veikals t/c Mols, trauki un virtuves aksesuāri

Krasta 46, TC "Mols", Rīga LV-1003
Apraksts: FISSMAN – tie nav vienkārši trauku, tas ir dzīves stils. Fissman ir kļuvis par vienu no lielākajiem virtuves trauku un piederumu ražotājiem. Fissman stingri pieturas pie savas neatkārtojamās koncepcijas – spilgts zīmols un kvalitatīva produkcija. Liela uzmanība tiek pievērsta ekoloģiskajiem traukiem un virtuves piederumiem. Produkcija izgatavota no augstas kvalitātes, videi draudzīgiem un drošiem materiāliem. Ar Fissman traukiem katrs ēdiens uz jūsu galda kļūs par šedevru.

Fissman, veikals t/c ALFA, trauki un virtuves aksesuāri

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Virtuves instrumenti . Piegāde Virtuves instrumenti . Akcija līdz Garšvielu komplekti.