Instrumenti, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Kanins, SIA

Šmerļa 2B, Rīga, LV-1006
Tehniskie palīglīdzekļi, tehnisko palīglīdzekļu tirdzniecība, tehnisko palīglīdzekļu veikals, tehnisko palīglīdzekļu veikals Rīgā, medicīnas preces, medicīnas preču tirdzniecība, medicīnas preču veikals, medicīnas preču veikali Rīgā, medicīnas preces veikals, staiguļi invalīdiem, palīglīdzekļi invalīdiem, pārvietošanās galds,

GastroBurg, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Pārtikas rūpniecības iekārtas, gaļas pārstrādes iekārtas, zivju apstrādes iekārtas, maizes ceptuves aprīkojums, augļu, ogu, dārzeņu pārstrādes iekārtas, iepakošanas iekārtas, bāra un restorāna piederumi, virtuves piederumi, termosi un termokastes, galdu apsildes marmīti un aksesuāri, bāra piederumi, paplātes, trauki un galda piederumi,

Magnetiks, SIA

Bieķensalas 8, Rīga LV-1004
Iekraušanas darbi, izkraušanas darbi, iekraušanas darbi šauros apstākļos, izkraušanas darbi šauros apstākļos, iekraušanas darbi sarežģītos apstākļos, izkraušanas darbi sarežģītos apstākļos, iekraušanas darbi augstumā, izkraušanas darbi augstumā, ostas noliktavas, cehi, rūpniecības uzņēmumi, muitas noliktavas, palīdzība ceļā,

DentaVita, zobārstniecība visai ģimenei

Zobārsti- profesionāļi kuriem uzticas !
Latgales 283, Rīga LV-1063
Zobārstniecība, stomatoloģija Ķengaragā, Maskavas iela, Krasta masīva, Zobārsts Ķengaragā, stomatologs Ķengaragā, zobu higiēnists Ķengarags, zobārstniecības pakalpojumi Ķengaragā, zobārsts visai ģimenei, zobu protezēšana, protēzes, zobu implanti, zobu higiēna, zobu higiēnists zobārstniecība Rīgā, bērnu zobārsts, maksas

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

PATA TIMBER, SIA, Rīgas veikals

Vienības gatve 97, Rīga, LV-1058
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

PATA TIMBER, SIA

Vienības gatve 87D, Rīga, LV-1004
Zāģmateriāls, kokmateriāli, dēļi, terase, terases dēļi, kalibrēti dēļi, konstrukciju materiāls, brusas, līmētas plātnes, PATA, PATA TIMBER, kokmateriālu veikali, ēvelēti dēļi, žoga dēļi, mājas būvniecība, koka mājas, grīdas dēļi, oša malka, bērza malka, termo terases dēļi, pirts dēļi, lāvas dēļi, apdare pirtij, apdares dēļi, iekšējā apdare,

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

ANTIGENTEST.LV, SIA Ekspress laboratorija

Dzelzavas 120g, Rīga, LV-1021
Par uzņēmumu:

Ātri un uzticami Covid-19 Antigen testi: uzņēmumiem, sporta klubiem, kultūras iestādēm, viesnīcām, valsts iestādēm, pašvaldībām, medicīnas iestādēm, privātpersonām.

Durvju centrs, SIA Andors birojs

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāko risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centrs":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97", Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

Latvijasmernieks.lv, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga, LV-1048
Pakalpojumi:: ✓ Zemes kadastrālā uzmērīšana; ✓ Zemes ierīcība; ✓ Topogrāfija; ✓ Inženierģeodēziskie darbi; ✓ Ceļu projektēšana; ✓ Ģeoloģija; ✓ Aerofotogrammetrija; ✓ 3D lāzerskenēšana. Jums interesē mūsu pakalpojumi? Mēs esam šeit, lai palīdzētu!:

Pilna mērniecības pakalpojumu pakete no būvniecības uzsākšanas līdz nodošanai ekspluatācijā.

AB Transystems, SIA

Latgales 227, Rīga LV-1019
Mūsu specializācija:: ✓ furnitūra un mēbeļu un industriālie riteņi ✓ dažādu metāla konstrukciju furnitūra ✓ antivibrācijas buferi

Lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu konsultāciju: info@abtransystems.lv, vai apmeklējiet birojus!

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Sagitus, SIA

Ozolkalnu 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Latvijas farmācijas uzņēmums SIA "Sagitus". Medicīnas preču un uztura bagātinātāju ražošana un izplatīšana. Mūsu zīmoli: Nateo D vitamīns imunitātei, kaulu, zobu, muskuļu veselībai; Liveo pienskābo un bifidobaktēriju komplekss, Liveo Intime pienskābās baktērijas sievietēm, medicīniskās sejas maskas.

HugeHalls, SIA

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Apraksts:

Mūsdienīgas zāles dažādām biznesa zonām. Pilns objektu piedāvājums, aprīkojums pret visiem sniega vējiem. Esam vadošais Latvijas uzņēmums, kurš specializējas gan pvc angāru, gan skārda angāru gan arī silto noliktavu būvniecībā. Visi angāri tiek aprēķināti pēc Erocodiem. Piedāvājam pilnu ciklu - no projektēšanas, projekta saskaņošanas, ražošanas, montāžas līdz nodošanai ekspluatācijā. Visas konstrukcijas pārklātas ar karsto cinkošanu un atbilst C3 aizsardzības klasei. Mūsu produkciju ir iespēja apskatīt jebkurā reģionā visā Latvijā, ja nepieciešams ir iespēja atrādīt ikvienu produktu, topošais klients var gūt atsauksmes no pasūtītāja, lai pārliecinātos par mūsu izstrādājuma augsto kvalitāti, ir iespēja iegūt pagarināto garantiju līdz pat 10 gadiem, kuras laikā vismaz reizi gadā tiks apsekots objekts un veikti apkopes darbi (ja būs nepieciešami), kā arī, ja Klienta vainas dēļ tiks konstatēti bojājumi, jūs saņemsiet par to remonta tāmi, saskaņojot tos īsos termiņos, defekti tiks novērsti.

WWTP Latvia, SIA

Ulbroka, Acones 2a, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Notekūdeņu un attīrīšanas iekārtas:: ✓ BIO attīrīšanas iekārtas ✓ Attīrīšanas iekārtas privātmājām ✓ Attīrīšanas iekārtas ražotnēm un ciematiem ✓ Tilpnes ✓ Septiķa izbūve ✓ Ugunsdzēsības rezervuāri ✓ Naftas atdalītāji ✓ Tauku ķērāji ✓ Kompresori ✓ Smilšu atdalītājs ✓ Sūkņu stacijas

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals-noliktava

Lubānas 150, Rīga LV-1021
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 6" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Dārzam : Dārza tehnika, dārza instrumenti , traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza, Remontam: Būvmateriāli, kokmateriāli, stiprinājumi, apkure, ventilācija, kokapstrādes darba galdi un instrumenti