Instrumentu noma, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

PATA TIMBER, SIA, Dreiliņu veikals

Kuršu 3, Ulbroka, Ropažu nov.
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Krāsošana ✓ Impregnēšana ✓ Materiālu garināšana ✓ Piekabes noma ✓ Projektu tāmēšana ✓ Instrumentu noma ✓ Antipirēšana ✓ Antiseptizēšana

PATA TIMBER, SIA, Rīgas veikals

Vienības gatve 97, Rīga, LV-1058
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

PATA TIMBER, SIA, Saldus veikals

Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Zāģmateriāls, kokmateriāli, dēļi, terase, terases dēļi, kalibrēti dēļi, konstrukciju materiāls, brusas, līmētas plātnes, PATA, PATA TIMBER, kokmateriālu veikali, ēvelēti dēļi, žoga dēļi, mājas būvniecība, koka mājas, grīdas dēļi, oša malka, bērza malka, termo terases dēļi, pirts dēļi, lāvas dēļi, apdare pirtij, apdares dēļi, iekšējā apdare,

Latvijasmernieks.lv, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga, LV-1048
Pakalpojumi:: ✓ Zemes kadastrālā uzmērīšana; ✓ Zemes ierīcība; ✓ Topogrāfija; ✓ Inženierģeodēziskie darbi; ✓ Ceļu projektēšana; ✓ Ģeoloģija; ✓ Aerofotogrammetrija; ✓ 3D lāzerskenēšana. Jums interesē mūsu pakalpojumi? Mēs esam šeit, lai palīdzētu!:

Pilna mērniecības pakalpojumu pakete no būvniecības uzsākšanas līdz nodošanai ekspluatācijā.

Medilux, SIA

Vecumnieki, Dīķa 7, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
Par uzņēmumu:

"Medilux" ir interneta veikals, kas piedāvā iegādāties vai nomāt rehabilitācijas un aprūpes preces par pieņemamām cenām. Piedāvājumā: funkcionālās gultas, pretizgulējuma matrači, dušas un tualetes krēsli, skābekļa koncentratori, ratiņkrēsli, gultas galdiņi, rollatori, staiguļi un staiguļu rāmji, elkoņu un padušu kruķi, spieķi un citas preces slimnieku aprūpei. Piegādājam preces uz mājām jebkurā vietā Latvijā īsos termiņos (2-5 darba dienu laikā).

Hipnos, SIA

Tukuma 6, Rīga, LV-1002
Specializējamies:: ✓ miega medicīnas tehnoloģijās, CPAP, APAP, BiLevel terapijas iekārtu pārdošanā un apkalpošanā, neinvazīvo un invazīvo plaušu ventilatoru pārdošanā un apkalpošanā, miega diagnostikas iekārtu un miega laboratoriju aprīkojuma pārdošanā, uzstādīšanā un apkalpošanā; ✓ miega klīniku, miega laboratoriju organizēšanā, individuālo risinājumu izstrādē; ✓ skābekļa terapijas un skābekļa padeves risinājumu pārdošanā stacionāriem; ✓ skābekļa koncentratoru un to piederumu pārdošanā un apkalpošanā; ✓ inhalatoru pārdošanā un apkalpošanā; ✓ gāzes sajaucēju pārdošanā un apkalpošanā zobārstniecības, dermatoloģijas, ginekoloģijas un skaistumkopšanas klīnikām. Individuālo risinājumu izstradē.

ABCOM Latvia, SIA

Biroja tehnika, printeri, kopētāji !
Braslas 22b, Rīga, LV-1035
Drukas iekārtas: ✓ Krāsainās drukas iekārtas ✓ Melnbaltās drukas iekārtas ✓ Printeru izejmateriāli Biroja iekārtas un druka:

ABCOM Latvia kompetencē ir biroja un profesionālo iekārtu tirdzniecība, remonts, serviss, apkalpošana Rīgā, un visā Latvijā, pārstāvot pasaulē vadošo poligrāfijas uzņēmumu Xerox. Galvenie pakalpojumi: printeru remonts, serviss, apkalpošana; printeru tirdzniecība; mājas printeri tirdzniecība,remonts, serviss; kopētāju remonts, serviss, apkalpošana; kopētāju tirdzniecība; biroja tehnikas remonts, serviss, apkalpošana; biroja tehnikas tirdzniecība; 3D drukāšana; tipogrāfijas iekārtas, serviss, remonts, apkalpošana; multifunkcionālas iekārtas(printeris, skeneris, kopētājs) tirdzniecība, serviss, remonts, apkalpošana.

Remontu nams, SIA, Celtniecības instrumentu un dārza tehnikas remonts

Instrumentu remonts Rīgā, Baložos, Olainē! 9 -20
Medemciems, Siena 6, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
“Remontu Nams”: ✓ Par savu paveikto remontu dodam garantiju. ✓ Paveiktajam remontam ir konkurētspējīgi izcenojumi. ✓ Stacionāru iekārtu remonta gadījumā izbraucam pie klientiem. ✓ Slēdzam līgumus uz ilgtermiņa sadarbību ar elastīgiem, pretīmnākošiem noteikumiem.

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.

Garants LZ, SIA

Tārgale, "Vējrozes" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Garants LZ" kopš 1994. gada nodrošina visa veida bruģēšanas darbus ar garantētu kvalitāti. Apkalpojam gan juridiskās, gan privātpersonas. Lietus ūdens un kanalizācijas izbūve. Dīķu rakšana un apkārtnes labiekārtošana. Ekskavatoru pakalpojumi - grāvju rakšana, zemes rakšanas darbi u.c.

Tehnikas pasaule, veikals

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Veikalā atradīsiet noderīgas preces mājas un piemājas saimniecībai: apkures, ventilācijas preces, santehnikas preces, ūdens apgādes automātus, elektroinstalācijas preces gaismas ķermeņus, darba instrumentus, dažādus stiprinājumus, darba apģērbus un apavus. Piedāvājam arī dažādu veidu žalūzijas – gatavas, kā arī pēc individuāliem projektiem.

Tehnikas pasaule Mežam un dārzam, veikals-serviss

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Apraksts: Mūsu veikalos atradīsiet visdažādākās mājas, piemājas, dārza un meža saimniecībā noderīgās preces: visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, raiderus, minitraktorus, akumulatorus, instrumentus; apkures un ventilācijas preces, santehnikas un kanalizācijas piederumus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, elektroinstalācijas preces. Tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un tehnikas noma. Laipni gaidīti mūsu veikalos Preiļos un Krāslavā!

Tehnikas pasaule, veikals-serviss

Miesnieku 1, Krāslava, Krāslavas nov., LV-5601
Apraksts: Mūsu veikalā atradīsiet daudzas noderīgas preces Jūsu mājas un piemājas saimniecībai, visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, minitraktorus, instrumentus, elektroinstrumentus un akumulatorinstrumentus.. Mūsu tehnikas remontdarbnīcā palīdzēs Jums sagatavot tehniku katrai sezonai. 23 gadu pieredze ļauj mums ar pārliecību piedāvāt mūsu klientiem tikai labāko! Uzticiet savu tehniku profesionāļiem!

Makita Tehnikas Centrs

V.Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Nodrošinām: MAKITA instrumentu garantijas un pēcgarantijas servisu, instrumentu un to aksesuāru piegādi visā Latvijā, pastāvīgā sortimentā veikalā Valmierā: vairāk kā 250 instrumenti un to komplekti; vairāk kā 200 instrumentu piederumi. Veikals Valmierā ar plašāko instrumentu un to piederumu klāstu Baltijā.

Instrumentu Noma, SIA

Mārcienas iela 9A, Rīga, LV-1035
Informācija no uzņēmumu reģistra

Mūzika, SIA

Raiņa bulvāris 31, Rīga, LV-1050
Ģitāras, ģitāru remonts, ģitāru noma , vijoles, vijoļu noma , mūzikas instrumentu remonts, YAMAHA, lbanez, Mūzikas instrumentu remonts.

Galerija Retro Piano, SIA

Liepājas 3, Rīga, LV-1002
Klavieres, flīģeļi, piano, ģitāras, taustiņinstrumenti, īre, noma , remonts, restaurācija, sale, rent,, BECHSTEIN, GROTRIAN-STEINWEG, MARSHALL & WENDELL, 24 CARAT GOLD, mūzikas instrumentu piederumi, ģitāru

Onerent, SIA

Slokas 52, Rīga LV-1007
Celtniecības instrumentu noma . Mērinstrumentu noma ., Ventilācijas, klimatisko, klimata sistēmu mērinstrumentu noma . HVAC sistēmu montāžas instrumenti.

Baumsrent.lv

Vagonu 21, Rīga, LV-1009
Darbarīku un tehnikas noma . Celtniecības iekārtu noma . Būvtehnikas noma ., Dārza un meža tehnikas noma . Elektroinstrumentu noma . Metālapstrādes instrumentu noma .