Izlietnes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Korte.lv, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Zemeņu 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
No mākslīgā akmens piedāvājam:: ✓ Virtuves virsmas ✓ Vannasistabu virsmas ✓ Palodzes ✓ Izlietnes ✓ Dušas paliktņus ✓ Informācijas letes ✓ Bāra letes ✓ Sienu apšuvumu ✓ Medicīniskās izlietnes ✓ Darba galdus ✓ Sapulču galdus ✓ Tirdzniecībai - displeju moduļus ✓ Darba virsmas telpās, kur tiek gatavots ēdiens ✓ Restorāna galdus

Unis Ko, SIA

Dārzaugļu 1-106, Rīga LV-1012
Apraksts:

SIA “UNIS Ko", kā Eiropas pārtikas rūpniecības tehnoloģisko iekārtu ražotājupārstāvis, piedāvā nerūsējoša tērauda produkciju.

Agni, SIA

Brīvības 173, Rīga LV-1012
Angļu santehnika un flīzes, grīdas flīzes, sienas flīzes, vannas, izlietnes , dušas, krāni no Imperial

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Apraksts:

SIA "Prenta" ir Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā. Ekskluzīva un klasiskā virtuves tehnika. Blanco izlietnes, jaucējkrāni, atkritumu šķirošanas sistēmas. InSinkErator pārtikas atkritumu smalcinātāji. Pando vīna skapju oficiālie pārstāvji Baltijā. Sadzīves tehnikas un virtuves aprīkojuma expozāle klientiem un salons Rīgā. Vadošo ražotāju Bosch, Snaige, Restart, Neff, AEG, Electrolux, Gorenje, Liebherr veikals.

1 Energy, SIA

Alsungas 14a, Rīga, LV-1004
Galvenās kompetences:: ✓ Gāzes vadu projektēšana un saskaņošana ✓ Gāzes vadu izbūve ✓ Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža ✓ Labiekārtošanas un rakšanas darbi Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.

Viss mēbelēm, veikals

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga, LV-1026
Piedāvājumā:: ✓ Rokturi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ LED Lampas ✓ Furnitūra birojam ✓ Viras ✓ Vadotnes ✓ Kājas un riteņi mēbelēm ✓ Plauktu turētāji ✓ Atslēgas ✓ Savilces ✓ Skrūves ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra gultām un galdiem ✓ Furnitūra duškabīnēm

Santehnikas pakalpojumi

Rīga
Par uzņēmumu:

Santehnikas problēmas visbiežāk rodas no tā, ka tā ir nekvalitatīva, nepareizi un neregulāri kopta vai vienkārši nolietojusies. Tomēr, pirms steigties uz veikalu pēc jaunas, ir vērts ar vienkāršām metodēm to mēģināt atjaunot. Mūsu profesionāļi to veiks kvalitatīvi, aicinām zvanīt!

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
Apraksts: No 2009. gada mūsu uzņēmums piedāvā visa veida santehnikas pakalpojumu sniegšanu gan fiziskām, gan juridiskām personām. Mēs apkalpojam Rīgas, tās apkārtnes un tuvāko pilsētu gan dzīvojamās telpas (dzīvokļus, privātmājas), gan birojus un ražošanas telpas. Īsos termiņos, profesionāli un kvalitatīvi, mēs palīdzēsim risināt jebkuras problēmas, kas saistītas ar santehnikas uzstādīšanu, remontu vai nomaiņu. Pakalpojumu spektrā, kuru piedāvā mūsu firma, ietilpst sekojošas pozīcijas – ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, santehnikas darbi, filtru uzstādīšana, remonta un piegādes darbi.

Gamma Fittings, SIA, mēbeļu furnitūra

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preces:: ✓ Plauktu stiprinājumi/ turētāji ✓ Skrūves un savilcēji ✓ Virtuves furnitūra ✓ Vadotnes ✓ Viras ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Rokturi ✓ Galda piederumu ieliktņi ✓ Uzkares sistēmas ✓ Skapjiem un garderobēm ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Birojam ✓ Kājas un riteņi ✓ LED apgaismojums

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

Marusha Nord Ecosmetic

Garkalne, Nākotnes 30, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Par mums:

"MARUSHA" ir Latvijas dabīgās kosmētikas zīmols, kura produkti ir cilvēka veselībai un apkārtējai videi draudzīgi. Produktus rada, testē zīmola dibinātāja un vadītāja Marita Āboltiņa, kura ieguvusi izglītību dabīgās kosmētikas izstrādē. Produktu sastāvā ir pašu vākti Latvijas savvaļas augi, pašizgatavoti augu macerāti. Produkti ir radīti Latvijā un ir pilnīgs roku darbs. Sortimentā ir matu kopjošā kosmētika - cietie šampūni, kondicionieri un matu eļļa ar Latvijas kadiķi, kas samazina matu izkrišanu, veicina matu augšanu, dod matiem spīdumu, veselīgu izskatu. Ādas kopšanai tiek piedāvāts atjaunojošs pretgrumbu sejas serums ar augstvērtīgām eļļām un Q10, ādu barojoši un mīkstinoši ķermeņa cietie losjoni un lūpu balzami ar kliņģerīti un burkānu eļļu, kuri īpaši ieteicami sausai ādai. Piedāvājam arī ādu barojošas dabīgas ziepes ar Latvijas medu, kadiķi, smiltsērkšķi, kakao sviestu, kā arī skūšanās ziepes sausai ādai un sejas attīrošās ziepes taukainai ādai. Praktiskas un ekonomiskas ir trauku jeb saimniecības ziepes, kuras ir pilnīgi nekaitīgas un mazgā, spodrina visu – izlietnes, traukus, mēbeles, apģērbu. Jaunums ir dabīgi lina aksesuāri asins cirkulācijas uzlabošanai – tamborēti lina dušas un masāžas cimdi, sejas masāžas drāna, kā arī lina grozi. Katrs no mums ir īpašs un skaists dabas brīnums. Un tādi ir arī "MARUSHA" produkti, ko radām jums!

 

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Tērbatas 38, Rīga, LV-1011
Skaistumkopšanas preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Skaistumkopšanas piederumu veikals:

Skaistumkopšanas piederumu un līdzekļu veikals Rīgā.

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Marijas 14, Rīga, LV-1011
Preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Skaistumkopšanas piederumu veikals:

Beautyfor ir kļuvis par zelta vidusceļu simtiem tūkstošu klientu visā pasaulē. Beautyfor klientiem ir devis sajūtas, ko tie tik ilgi meklēja – sajūtas, kuras nevar pārdot, nopirkt vai uzspiest. Beautyfor ir plašs, nepārtraukti augošs skaistumkopšanas preču klāsts.

Beautyfor ir izplatītāji 13 Eiropas Savienības valstīs un turpinām meklēt jaunus izplatītājus!

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Brīvības 103, Rīga LV-1001
Skaistumkopšanas preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Profesionālā kosmētika:

Beautyfor ir kļuvis par zelta vidusceļu simtiem tūkstošu klientu visā pasaulē. Beautyfor klientiem ir devis sajūtas, ko tie tik ilgi meklēja – sajūtas, kuras nevar pārdot, nopirkt vai uzspiest. Beautyfor ir plašs, nepārtraukti augošs skaistumkopšanas preču klāsts.

Beautyfor ir izplatītāji 13 Eiropas Savienības valstīs un turpinām meklēt jaunus izplatītājus!

Rores / RV, SIA, santehnikas darbi Rīgā

Lapu 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Rorev RV veic apkures sistēmu izbūvi, ūdens apgādes izbūvi un kanalizācija sistēmas izbūvi. Uzstādām gāzes, malkas, granulu apkures katlus. Siltumsūkņu montāža. Apkures sistēmu izbūve. Silto grīdu montāža. Ūdensvadu un kanalizācijas montāža. Stāvvadu maiņa daudzdzīvokļu mājās.

Komforts, veikals

Jaunmoku 26, Rīga, LV-1046
virtuvei, vannas istabas izlietnes ar skapīti, virtuves izlietnes cenas, izlietnes skapīši, vannas istabas, izlietnes , virtuves krāni, akmens masas virtuves izlietnes , metāla izlietnes virtuvei, izlietne ar skapīti

Bostona, SIA

Peltes, Šķūņu 4, Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
, virtuves izlietnes , vannas istabas izlietnes , vannas istabas mēbeles, virtuves virsmas, izlietnes ,, stūra izlietnes , izlietnes plaukts, biroju virtuves, sabiedrisko telpu izlietnes , vannasistabas izlietnes