Izolācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Garozas 15a, Jelgava LV-3002
Pakalpojumi:: ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Regulārās apkopes ✓ Stūres sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Karburatoru remonts ✓ Inžektoru sistēmas remonts ✓ Elektrosistēmas remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Savirze/savērsums (elektroniskais) ✓ Ksenona uzstādīšana ✓ Krāsu piemeklēšana ✓ Stiklošanas darbi ✓ Piekares remonts ✓ Signalizāciju uzstādīšana ✓ Audio aparatūras uzstādīšana ✓ Skaņas izolācija ✓ Salona apdare ✓ Logu tonēšana ✓ Kondicionieru remonts ✓ Auto mazgāšana ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Riepu remonts/balansēšana ✓ Savirze/savērsums ✓ Metināšanas darbi ✓ Krāsošanas darbi ✓ Pretkorozijas apstrāde ✓ Bamperu remonts

BALTIJAS INDUSTRIĀLAIS SERVISS, SIA, Elektrosuku ražošana

Kauguru 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: ✓ Elektrisko mašīnu suku (oglīšu) ražošana un elektrosuku (oglīšu) turētāju tirdzniecība. ✓ Grafīta materiāli (Schunk). ✓ Elektriskā piedziņa, industriālā automātika un procesu vadība. ✓ Materiāli ķīmiskajai rūpniecībai (Braude). Kāpēc izvēlēties mūs?: ✓ Eksperti savā jomā. ✓ Pieredze. ✓ Nestandarta risinājumi. ✓ Kvalitāte. ✓ Ātras piegādes. ✓ Konsultācijas. ✓ Serviss.

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām

Elements VK, SIA, auto elektronikas serviss, papildaprīkojuma uzstādīšana

Lubānas 11, Rīga, LV-1019
Apraksts:

"Elements VK" ir autoserviss, kas sniedz ar auto elektroniku un elektroiekārtām saistītus pakalpojumus: diagnostiku, uzstādīšanu, regulēšanu, remontu, papildaprīkojuma uzstādīšanu, atpakaļgaitas kameras, navigācijas sistēmas, signalizāciju, imobelaizeru uzstādīšanu.

Freiga, SIA, mēbeļu ražotne

Kuldīgas 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: SIA “Freiga”, apvienojot tehnoloģiskos risinājumus un klienta ieceres, spēj realizēt gan klasiskus, gan ekstravagantus pasūtījumus. Plašas dizaina un aksesuāru variācijas iespējamas koka logu, ārdurvju, kāpņu, dažādu mēbeļu un iekārtu pasūtījumos. Stingra un nepārtraukta kvalitātes kontroles veikšana viscaur ražošanas procesā ļauj SIA “Freiga” garantēt produkcijas kvalitāti.

Baltic Bullet Liner, SIA, Poliuretāna virsmu apstrāde

Andrejostas 17, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Aizsargpārklājums transportlīdzekļiem ✓ Aizsargpārklājums vides objektiem ✓ Poliuretāna lietojums militāriem mērķiem ✓ Industriālie aizsargpārklājumi ✓ Putuplasta izstrādājumi Izsmidzināms poliuretāna pārklājums:

"Baltic Bullet Liner" kā uzņēmums pastāv jau no 2013. gada, toties uzņēmuma darbības pirmsākumi meklējami 2007. gadā, kad Latvijā ienāca un tika apgūta poliuretāna tehnoloģija/tās sniegtās priekšrocības. Uzņēmuma īpašnieks gadu gaitā apguva poliuretāna klāšanas tehnoloģiju un šobrīd, saglabājot nemainīgu uzņēmuma profesionāļu sastāvu, ir spējīgs nodrošināt augstākās kvalitātes poliuretāna pārklājumu jebkurām virsmām, priekšmetiem un objektiem. Baltic Bullet Liner gadu gaitā ir izvērsis savu darbību, piedāvājot poliuretāna pārklājumus ne tikai transporta līdzekļiem, bet arī grīdu segumiem, dekoriem, dizaina elementiem un vēl daudz citiem priekšmetiem un risinājumiem. Kā jaunākais darbības virziens, ko piedāvā uzņēmums, ir CNC putuplasta griešana, īstenojot dažādākās klientu vēlmes, papildus piedāvājot pārklāt radītos objektus ar aizsargājošo vai dekoratīvo poliuretāna slāni.

Eglaines, SIA

"Eglaines" , Liezēres pagasts, Madonas nov. LV-4884
Par uzņēmumu:

Uzņēmums nodarbojas ar visa veida celtniecības un būvdarbiem, veic elektroinstalāciju montāžu, termogrāfiju, būvuzraudzību, kanalizācijas ierīkošanu, kabeļu un ūdensvada rakšanu.

Kalme 4, SIA, Veikals

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam:: ✓ Skrūves ✓ Stiprinājumi ✓ Instrumenti ✓ Celtniecības materiāli ✓ Būvķīmija ✓ Atbalsta riteņi ✓ Līmlentes ✓ Mēbeļu furnitūra Apraksts:

"Kalme 4" - 21 gada pieredze ātrā un individuālā klientu apkalpošanā. Sortiments - vairāk nekā 15 000 preču pozīciju. Nodrošina produktu kvalitāti un plašas iespējas pasūtījumiem. Skrūves, furnitūra, kniedes, naglas, eņģes, celtniecības stiprinājumi, jumtu segumi, bīdāmās sistēmas, troses, virves, siltumizolācijas materiāli Liepājā. Būvmateriāli, būvniecības materiāli Liepāja. Preču piegādes veicam uz jebkuru adresi visā Latvijas teritorijā.

Europanels, SIA, Sendvičpaneļi un angāri

Lilijas 3a-4, Rīga, LV-1007
Angāri:

Viens no SIA "Europanels" pamatvirzieniem ir siltinātu angāru no sendvičpaneļiem tirdzniecība. Mēs piedāvājam iegādāties angāru ar gatavo būvniecības projektu (AR un MK daļas) par fiksētām cenām. Mūsu uzņēmums var sakomplektēt visu nepieciešamo materiālu patstāvīgai montāžai klienta pašu spēkiem vai piedāvāt angāra komplektāciju un mūsu montāžu "zem atslēgas". Nepieciešamības gadījumā mūsu pieredzējis arhitekts izstrādās individuālu projektu klienta konkrētām vajadzībām. Angāra karkass tiek izgatavots no karsti cinkotām metāla caurulēm, kas balstās uz betona pēdām. Jumta un sienu siltināšanai tiek izmantoti PIR sendvičpaneļi 100mm biezumā, kas ļauj būt pārliecinātam par angāra siltumizturību un konstrukcijas stingrumu, jo tiek aprēķinātas sniega un vēja slodzes. Katram piegādātajam angāram līdzi tiek sniegts tehniskais projekts.

Diavers, SIA

Mazā Nometņu 59a, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Jumta remonts ✓ Jumta seguma maiņa un ieklāšana ✓ Jumta apkope un uzturēšana ✓ Jumta seguma krāsošana ✓ Ēku jumtu apsaimniekošana ✓ Materiālu pasūtīšana un piegādāšana jūsu jumtam ✓ Lietu ūdens noteku sistēmas montāža un remonts ✓ Skursteņa pieslēgumu montāža un remonts ✓ Skursteņa un ventilācijas izvada pieslēguma remonts ✓ Skursteņa cepurīšu uzstādīšana un nomaiņa ✓ Šuvju hidroizolācija, jumta logu un lūku montāža, iestrāde, izolācija ✓ Parapetu izgatavošana un uzstādīšana

Bau24, SIA, Būvmateriālu internetveikals

Ganību dambis 7a, Rīga, LV-1045
Apraksts: Būvmateriālu, apdares materiālu internetveikals Rīga, Latvija. Siltumizolācija, jumta logi, jumta segumi, celtniecības plēves Jelgava, Valmiera, Ogre, Rēzekne, Daugavpils, Liepāja, Ventspils, Tukums, Jūrmala.

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.

Atverdurvis.lv, logi durvis Gulbene

Ozolu 1, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts: Uzņēmums SIA LD SERVISS ražo, montē, uzstāda PVC logus, koka logus, durvis, garāžu vārtus, metāla durvis, žalūzijas pēc individuālā pasūtījuma. Durvju, rokturu, eņģu iekšdurvju, ārdurvju interneta veikals, salons. Plastikāta, koka, PVC durvju logu izgatavošana, ražošana, montāža, uzstādīšana, serviss, logu aiļu apdare, slēdzeņu, atslēgu, furnitūras tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Gulbene, Jaunpiebalga, Vecpiebalga, Ranka, Alūksne, Cesvaine, Madona. Piegāde Gulbenē bez maksas. Logi durvis mājai, dzīvoklim ražotas galdniecībā.

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

TAMIAR, SIA

Lubānas 8-72, Rīga LV-1019
Žalūzijas:

Žalūzijas plastmasas logiem – gaismu aizturošu izstrādājumu kopums, ko var piestiprināt tieši pie loga rāmja. Šādas žalūzijas stiprinās dažādi: uz skoča, uz kronšteiniem, uz skrūvēm. Plastmasas logiem var uzstādīt horizontālas žalūzijas un rullo aizkarus; kā kasešu tipa, tā arī brīvi krītošus izstrādājumus. Izmantojot kasešu tipa rullējamos aizkarus (mini kasetes Uni1 un Uni2), audums pa malām tiek nostiprināts, tādējādi, izmantojot gaismas necaurlaidīgo audumu Blekaut, telpā var panākt simtprocentīgu gaismas izolāciju. Pilnīga vai daļēja gaismas izolācija nepieciešama kinoteātros, kā arī guļamistabās un bērnistabās. Izmantojot blīvus izteiksmīgu toņu audumus, žalūzijas kļūst par gaismas filtriem logos un piepilda istabu ar krāsām.

Profcentrs, SIA

Ventspils 63a, Rīga, LV-1046
Produkcija: ✓ CERESIT

Flīžu līmes, šuvju pildvielas, fasāžu apdare, apmetumi, gruntis, krāsas, hidroizolācijas materiāli, hermētiķi

✓ DEN BRAVEN

Montāžas putas, hermētiķi, līmes, blīvmateriāli, celtniecības plēves, krāsas, mastikas, putu pistoles, instrumenti

✓ FLUGER

Krāsas sienām un griestiem, krāsas metālam un kokam, fasādes krāsas, gruntis un gruntskrāsas, eļļas, lakas un beices, špakteļtepes, hermētiķi, līmes, krāsotāju instrumenti, krāsotāju apģērbs

✓ MEFFERT

Emulsijas krāsas, krāsas tonēšanai, fasādes krāsas, lakas, līmes, gruntis, hermētiķi, līmes, špakteles, dekoratīvie apmetumi, koka virsmu apstrādes līdzekļi

✓ NMC

Griestu plāksnes, putuplasta līstes, dekoratīvās rozetes, izolācijas materiāli, līme

✓ EJOT

Dībeļi, cokola profili, profili, stikla šķiedras sieti, deformācijas lentes

✓ MARKOFLEX

Poliuretāna montāžas putas, hermētiķi

✓ VINCENTS

Būvķīmija hidroizolācijai, būvķīmija betonam, būvķīmija remontam, būvķīmija kokam, līdzekļi saunai, lineļļas krāsas un beices

Profcentrs, SIA, Veikals

Zemnieku 60, Liepāja, LV-3401
Produkcija: ✓ CERESIT Flīžu līmes, šuvju pildvielas, fasāžu apdare, apmetumi, gruntis, krāsas, hidroizolācijas materiāli, hermētiķi ✓ DEN BRAVEN Montāžas putas, hermētiķi, līmes, blīvmateriāli, celtniecības plēves, krāsas, mastikas, putu pistoles, instrumenti ✓ FLUGER Krāsas sienām un griestiem, krāsas metālam un kokam, fasādes krāsas, gruntis un gruntskrāsas, eļļas, lakas un beices, špakteļtepes, hermētiķi, līmes, krāsotāju instrumenti, krāsotāju apģērbs ✓ MEFFERT Emulsijas krāsas, krāsas tonēšanai, fasādes krāsas, lakas, līmes, gruntis, hermētiķi, līmes, špakteles, dekoratīvie apmetumi, koka virsmu apstrādes līdzekļi ✓ NMC Griestu plāksnes, putuplasta līstes, dekoratīvās rozetes, izolācijas materiāli, līme ✓ EJOT Dībeļi, cokola profili, profili, stikla šķiedras sieti, deformācijas lentes ✓ MARKOFLEX Poliuretāna montāžas putas, hermētiķi ✓ VINCENTS Būvķīmija hidroizolācijai, būvķīmija betonam, būvķīmija remontam, būvķīmija kokam, līdzekļi saunai, lineļļas krāsas un beices

Profcentrs, SIA, Filiāle

Ganību dambis 7a, Rīga, LV-1045
Būvmateriālu būvkonstrukciju tirdzniecība, Ēku siltināšana, Krāsas. Līmes, krāsas, hermētiķi, celtniecības putas, sausie maisījumi, flīžu līmes. Ēku siltināšana, fasāžu siltināšana, siltināšana, dekoratīvais apmetums, minerālais apmetums, silikona apmetums, mozaīkveida apmetums, Ceresit, Ceresitpro, Makroflex, celtniecības putas,

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Produkti:: TERMOAPSTRĀDES IEKĀRTAS ✓ Krāsnis ✓ Termopāri ✓ Sildelementu spirāles ✓ Nestandarta sildelementi ✓ Iekārtu vadības/sistēmas bloki ✓ Ugunsdroša betona detaļas Par mums:

"Termopulss" ražotās termoapstrādes iekārtas ir projektētas un būvētas, izmantojot desmitgadēs uzkrātu pieredzi (Keramserviss grupas uzņēmums – www.keramserviss.lv) un ilgspējīgus materiālus. Mūsu radītie tehniskie risinājumi ir klientu vidū augstu novērtēti, jo reti kurš no termoapstrādes aprīkojuma ražotājiem var lepoties ar tādiem energoefektivitātes gradienta rādītājiem kā Termopulss iekārtas.