Jūrmala, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Autests, SIA, automašīnu tehniskās apskates stacija Jūrmala

Lielupes 28a, Jūrmala LV-2015
Apraksts: Auto tehniskā apskate, motociklu tehniskā apskate. CSDD. Jūrmala, Tukums, Rīga, Vidzeme.

Autests, SIA, Administrācija

Antenas 2, Rīga LV-1004
Apraksts: Auto tehniskā apskate, motociklu tehniskā apskate. CSDD. Rīga

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

fon REKE vet, SIA

Raiņa 104, Jūrmala, LV-2016
Apraksts:

Veterinārā klīnika "fon REKE vet" Jūrmalā ir Reķu veterinārā prakse. Piedāvājam katram pacientam atrast zinošu, iejūtīgu, ieinteresētu ģimenes ārstu. Piedāvājam terapijas, ķirurģijas pakalpojumu. Sniedzam konsultācijas par dzīvnieka ēdināšanu, sastādām fizioloģiski piemērotu ēdienkarti. Nāc un iepazīsties. Lai dzīvnieki veseli un saimnieki laimīgi.

Montāžnieks DE, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Montāžnieks DE" piedāvā gan koka, gan PVC logus, durvis. Iespējams pasūtīt visdažādākās formas un izmēru logus - gan uz iekšu, gan uz āru veramus. Koka logi tiek izgatavoti no priedes un cēlkokiem. Pakalpojumus veicam: Rīga, Liepāja, Cēsis, Valmiera, Jēkabpils, Preiļi, Rēzekne, Dobele, Jelgava, Kuldīga, Madona, Ogre, Saldus, Talsi, Tukums, Jūrmala.

PuķuPasaka, SIA

Viestura 24, Jūrmala, LV-2010
Puķu Pasaka preces: ✓ Ziedi ✓ Ziedu pušķi ✓ Stādi ✓ Dārza preces ✓ Dāvanas Puķu Pasaka pakalpojumi: ✓ Florista pakalpojumi ✓ Ziedu piegāde Par uzņēmumu:

Puķu Pasaka nodarbojas ar floristiku un ziedu tirdzniecību Jūrmalā. Mūsu produktos iekļauti griezti ziedi, stādi, dārza preces un dāvanas. Pie mums atradīsiet plašu, skaistu ziedu klāstu par draudzīgām cenām.

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšana ✓ Augstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

Mēbeļu restaurācija, mēbeļu restaurācijas darbnīca, SIA Intarsija

Mēbeļu restaurācijas darbnīca
Lepšas, "Lepšukalni" , Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Sertificēti restauratori. Kvalitatīva mēbeļu atjaunošana, arī kultūras pieminekļu restaurācija ar autentiskām darba metodēm. Apzeltīšanas darbi, būvgaldniecības elementu restaurācija u.c. profesionāli restauratora darbi. Vēsturisku mēbeļu kopiju izgatavošana.

Jurlingva, Tulkojumu un valodu centrs

Raiņa 101-2.st., Jūrmala LV-2016
Par tulkošanas biroju:

Valodu zināšanas - bagātība, kas vienmēr tev ir līdzās! Tulks, tulkošana, tulkojumi, tulkošanas, tulku birojs Jūrmalā.

ZD Pols, SIA

Inčukalns, Rožu 17, Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2141
Pakalpojumi: ✓ Topogrāfiskā uzmērīšana ✓ Izpildmērījumi ✓ Inženierģeodēzija Par uzņēmumu:

Uzņēmums "ZD Pols", SIA ir samērā jauns un mazs, bāzēts Siguldas novada Inčukalnā. To vada sertificēts mērnieks Uldis Mūriņš. Darba pieredze man ir jau no 2001. gada gan Latvijā, gan, ārzemēs. Sertifikāts “Ģeodēziskajos darbos” no 2012. gada. Galvenais darbības reģions ir novadi ap Rīgu, Jūrmala, Vidzeme, Zemgale, bet varu aizbraukt arī tālāk.

Kvalitāte par saprātīgu cenu ikvienam!

Latio, SIA, Jūrmalas nodaļa

Jomas 52, Jūrmala LV-2015
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

ZL.LV iesaka

Irmejs Jānis, sadzīves tehnikas remonts, izbraukuma serviss

Vienības gatve 20a, Rīga LV-1004
Apraksts:

Sadzīves tehnikas remonts, serviss, labošana un mobilais izbraukuma remonts. Labojam visu no veļasmašīnas līdz apkures katliem un trauku mašīnai. Sadzīves tehnikas uzstādīšana un pieslēgums. Darbi tiek veikti laicīgi un kvalitatīvi. Darba vieta Rīgā un Rīgas apkaimē. Zvaniet un sarunāsim!

Jūrmalas riepu centrs, SIA, riepu serviss Jūrmalā

Raiņa 31, Jūrmala LV-2011
Plašs riepu serviss ar trīs pacēlāju vietām un ļoti plašu riepu piedāvājumu:

Mūsu servisā strādā zinoši, laipni meistari, kuri vienmēr cenšas rast klientam labāko riepu piedāvājumu. Šobrīd "Jūrmalas Riepu centrs" ir vadošais riepu tirgotājs Jūrmalā. Mūsu firmas mājas lapā www.riepucentrs.lv ir izveidots internetveikals, tādēļ mūsu popularitāte ir sasniegusi arī citas pilsētas Latvijā.

Milli Pro, Ziedu bāze

Slokas 44a, Jūrmala LV-2015
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!
ZL.LV iesaka

Lanor Rīga, apkures radiatori

Antenas 3, Rīga LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Tērauda radiatori ✓ Alumīnija radiatori ✓ Bimetāla radiatori ✓ Konvektori ✓ Daudzslāņu caurules ✓ Veidgabali ✓ Radiatoru ventiļi ✓ Radiatoru noslēgvārsti ✓ Termogalvas ✓ Caurules un piederumi zemgrīdas apkurei

Riepulis Rent a Car, SIA, auto noma Rīgā

Lubānas 22, Rīga LV-1019
Apraksts: Auto un piekabes noma (īre) Rīgā, rent car Riga
ZL.LV iesaka

Markuss Auto, SIA, Autoserviss Jūrmalā

Turpinam strādāt! Ievērojam piesardzību!
Fabrikas 11, Jūrmala LV-2011
Apraksts:

"Markuss Auto" ir autoserviss, kas specializējas visu veida auto elektrosistēmu diagnostikā un remontā. Piedāvājam arī cita veida remontdarbus. Plašs rezerves daļu klāsts uz vietas noliktavā. Klientiem, kuru autotransportam nepieciešama kvalitatīva apkope un profesionāls remonts.

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.