Jūrmala, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Jūrmalas riepu centrs, SIA, riepu serviss Jūrmalā

Raiņa 31, Jūrmala LV-2011
Plašs riepu serviss ar trīs pacēlāju vietām un ļoti plašu riepu piedāvājumu:

Mūsu servisā strādā zinoši, laipni meistari, kuri vienmēr cenšas rast klientam labāko riepu piedāvājumu. Šobrīd "Jūrmalas Riepu centrs" ir vadošais riepu tirgotājs Jūrmalā. Mūsu firmas mājas lapā www.riepucentrs.lv ir izveidots internetveikals, tādēļ mūsu popularitāte ir sasniegusi arī citas pilsētas Latvijā.

Milli Pro, Ziedu bāze

Slokas 44a, Jūrmala LV-2015
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Noraga_s, SIA, ziedu salons Jūrmalā

Turpinām strādāt klātienē!
Dubultu prospekts 18, Jūrmala LV-2015
Piedāvājumā:: ✓ Ziedu tirdzniecība ✓ Ziedu pušķi un kompozīcijas ✓ Kāzu un pasākumu dekorēšana ✓ Suvenīri un dāvanas ✓ Telpaugi un stādi ✓ Bēru izstrādājumi ✓ Baloni Par mums:

Mājīgs ziedu namiņš Jūrmalā, Dubultos, kas savus klientus priecē jau vairāk kā 20 gadus. Visu gadu plašs ziedu piedāvājums. No pavasara līdz rudens beigām arī daudzpusīgs stādu piedāvājums. Vienmēr atsaucīgas un profesionālas floristes. Pēc pasūtījuma izgatavojam ziedu pušķus, kompozīcijas, veidojam bēru izstrādājumus, dekorējam kāzas un citus svētkus, apkalpojam uzņēmumus un birojus. Piedāvājumā balonu dekorācijas un hēlija baloni. Veicam piegādes Jūrmalā, Rīgā, Pierīgā, kā arī pēc pieprasījuma - pa visu Latviju. Esam atvērti īstenot visdažādākās jūsu radošās ieceres, jo šis nav darbs, bet mīlestība pret to, ko darām!

Corvin Real Estate, SIA

Lāčplēša 14-401, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

SIA "Corvin Real Estate" ir stabila, uz profesionālu pilnveidi un attīstību vērsta nekustamo īpašumu kompānija. Uzņēmuma 2 galvenie virzieni ir nekustamā īpašuma pārvaldīšana un investīcijas nekustamajā īpašumā. Corvin Real Estate veiksmīgas darbības virzītājspēks ir tās komanda – darbinieki ir ar 10-20 gadu pieredzi, kuri ir vērsti uz augstu klientu apkalpošanas kultūru, meklējot klientam izdevīgākā piedāvājuma vai risinājuma rašanu. Sadarbojoties ar mūsu uznēmumu, klients saņems komforta un pārliecības sajūtu.

ZL.LV iesaka

Lanor Rīga, apkures radiatori

Antenas 3, Rīga LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Tērauda radiatori ✓ Alumīnija radiatori ✓ Bimetāla radiatori ✓ Konvektori ✓ Daudzslāņu caurules ✓ Veidgabali ✓ Radiatoru ventiļi ✓ Radiatoru noslēgvārsti ✓ Termogalvas ✓ Caurules un piederumi zemgrīdas apkurei

Riepulis Rent a Car, SIA, auto noma Rīgā

Lubānas 22, Rīga LV-1019
Apraksts: Auto un piekabes noma (īre) Rīgā, rent car Riga
ZL.LV iesaka

Markuss Auto, SIA, Autoserviss Jūrmalā

Turpinam strādāt! Ievērojam piesardzību!
Fabrikas 11, Jūrmala LV-2011
Apraksts:

"Markuss Auto" ir autoserviss, kas specializējas visu veida auto elektrosistēmu diagnostikā un remontā. Piedāvājam arī cita veida remontdarbus. Plašs rezerves daļu klāsts uz vietas noliktavā. Klientiem, kuru autotransportam nepieciešama kvalitatīva apkope un profesionāls remonts.

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.

Valters Emmanuels, sertificēts fizioterapeits Jūrmalā

Blāzmas 8, Jūrmala LV-2015
Par mani:

Piedāvāju fizioterapiju klātienē un mājas vizītes, esmu specializējies un nodarbojos ar – rehabilitāciju pēc traumu guvumiem, pēc locītavu endoprotezēšanas, fizioterapiju bērniem ar funkcionāliem traucējumiem, pēc insulta rehabilitāciju, ārstniecisko vingrošanu, vingrinājumu programmas individuālā plāna sastādīšanu, kinezioloģisko teipošanu, sniedzu individuālās konsultācijās, veicu ārstniecisko masāžu.

Multilines, SIA, Autobusu, mikroautobusu noma Latvijā

Madonas 10a, Rīga, LV-1084
Par uzņēmumu:

SIA "MultiLines" ir augstas klases tūrisma autobusu nomas uzņēmums Rīgā, kas pārvadā pasažierus Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Eiropā, Krievijā, NVS. Mikroautobusu un autobusu noma ar vadītāju. Transfērs no / uz Lidostu Rīga RIX. Auto transporta noma. Pasažieru, darbinieku, skolēnu, tūristu, kāzu viesu, korporatīvo pasākumu organizatoru pārvadājumi.

Auto vērtēšana Rīgā, Vidzemē, Eksperts A, SIA

Irbenes 14, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

T. 29418810. Auto vērtēšana, notārs, notāriem. Transportlīdzekļu vērtēšana. Kravas automašīnu novērtēšana. Piekabju, puspiekabju, traktoru, traktortehnikas, lauksaimniecības tehnikas vērtēšana. Autovērtētājs. Autovērtētāji. Autovērtējumi. Automašīnu vērtības noteikšana. Vērtēšana notāriem. Ogre, Jelgava, Sigulda, Jūrmala. Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, uzņēmuma reģistram.

Pasta un kurjeru serviss, SIA, starptautiskie ekspress pasūtījumi

Akadēmijas laukums 1-141, Rīga LV-1050
Mūsu darbības pamatveidi: ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde Latvijā un Baltijas valstīs 1-2 dienu laikā; ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde uz Krieviju, Turkmenistānu, Ukrainu, Baltkrieviju, NVS un ES valstīm; ✓ Periodisku izdevumu un grāmatu starptautiskā piegāde ES un NVS valstīs; ✓ Ierakstītas korespondences piegādes pakalpojumi tieši rokās advokātu un juridiskajiem birojiem Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Interneta veikalu preču piegādes pakalpojumi ar pēcapmaksu Latvijā un Lietuvā.

BUS24.LV, pārvākšanās serviss Eiropā

Parādes 1a-4, Rīga LV-1016
Apraksts:

"bus24.lv" ir progresīvs uzņēmums, kurā strādā cilvēki, kuriem ir daudzu gadu pieredze transporta jomā gan Latvijā, gan Eiropā. Mūsu darba metodi var visprecīzāk raksturot ar individuālu pieeju katram klientam, jo tas ļauj mums veikt darbu augstā līmenī, izvēloties sev visrentablāko risinājumu. Mēs darām visu darbu tā, lai katrs mūsu klients bez šaubām atkārtoti izmantotu mūsu pakalpojumus.

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

General Serviss, SIA, veļasmašīnu, sadzīves tehnikas remonts, visa Latvija

Ģerāniju 3, Rīga LV-1067
Autorizēts servisa centrs:

SIA "GENERAL SERVISS" ir pasaules vadošo ražotāju autorizēts servisa centrs, kas remontē produkciju tādiem zīmoliem kā Ariston, Braun, BOSCH, SONY, Stinol, Indesit, Nardi, Liebherr, Whirlpool, Dyson Siemens, Gaggenau, Gorenje, Neff, Hotpoint, Funai. Bez tam apkalpojam arī Samsung, LG, Panasonic, Aistar, Beko, Vido, Mastercook, Blomberg, Dyson, Fagor, Zemler, Jetair, Bomann, Haieri, Kenwood, DeLonghi u.c. Klientu ērtības labad veicam (sadzīves tehnikas) remontus viņu mājās. SIA "GENERAL SERVISS" ir BRAUN autorizēts servisa centrs Latvijā. BRAUN tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un apkalpošana, BRAUN rezerves daļas un aksesuāri. Meistars, inženieris, tehniķis, Jūrmalā, Rīgā.

Remontserviss.lv, SIA, Sadzīves tehnikas remonts Rīgā, Jūrmalā, Tukumā

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Remontserviss.lv" veic sadzīves tehnikas diagnostiku, remontu, uzstādīšanu, kā arī profesionālu tehnikas apkalpošanu. Pieredzējuši remonta meistari izbrauc pie klienta mājās. Remontu veicam jebkura ražotāja sadzīves tehnikai, tajā skaitā Electrolux, AEG, Zanussi, Bosch, Samsung, LG, Candy, Ariston, Fagor, Esco, Eiron, Elgenius, Ardo, Whirlpool, Ignis, Brandt, Indesit, Beko, Bomann, Blomberg, Gorenje, Clatronic, Haier, Hoover, Panasonic, Siemens, Snaige u.c. Remontu veicam Rīgā, Jūrmalā, Rīgas, Jelgavas, Tukuma, Dobeles, Saldus, Talsu, Kuldīgas u.c. novados.

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

Bērzmente "Jaunumi", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.

NV, Optikas veikals

Talsu šoseja 25, Jūrmala LV-2016
Apraksts: Brilles, optika, briļļu izgatavošana, acu ārsts Jūrmalā.

SOS SERVISS - DURVJU ATVĒRŠANA

Atveram auto un mājokļa durvis SOS serviss👍
Rīga
Durvju atvēršana: ✓ Durvju atvēršana ✓ Auto durvju atvēršana ✓ Dzīvokļu durvju atvēršana ✓ Garāžu atvēršana ✓ Seifu atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Auto bagāžnieku atvēršana Apraksts:

Slēdzeņu SOS serviss. Durvju atvēršanas, atmūķēšanas procesā durvis necieš! Mēs atmūķējam, atveram slēdzenes, nevis nodarbojamies ar vandālismu un uzlaušanu. Ilggadējā pieredze un labi meistari ir mūsu panākumu pamats. Liela daļa slēdzeņu modeļu pēc atmūķēšanas procesa paliek darba kārtībā un tos var turpināt lietot. Mēs atveram (atmūķējam) durvis gan ar vienkāršām, gan ar vissarežģītākajām slēdzenēm.