Jelgava, adresē Centrs

Drukāt
1

PILAT nekustamie īpašumi

Ģertrūdes 90, Rīga, LV-1009
Pāvilosta, Sakas pag, Rīga, Vecrīga, Rīgas raj, Mārupe, Jaunmārupe, Saulkrasti, Jūrmala, Salaspils, Jelgava
  • 1 Nekustamais īpašums

ETNAS fasādes

A.Čaka 125, Rīga LV-1011
Fasādes, Fasāžu renovācija, ēku fasāžu restaurācija, mājas fasādes remonts, ēku fasāžu siltināšana, ēku sienu siltināšana, akmens vates līmēšana, fasādes renovācijas darbi, ventilējamās fasādes, slapjā fasāde, fasādes vienkāršotā atjaunošana, fasādes apmešana, fasādes flīzēšana, fasādes apdare, fasādes krāsošana, fasādes dekoratīvais

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
LR Uzņēmuma Reģistra dati. Zemesgrāmatas izziņas, zemesgrāmata, uzņēmumi Latvijā, CSDD izziņas. Eiropas biznesa reģistrs. Adrešu reģistrs. Personu izziņa, (personu profils). Monitorings. Latvijas Biznesa Gada Pārskats. Uzņēmumu informācija. Rekvizīti: nosaukums, juridiskā adrese, reģistrācijas numurs, pamatkapitāls, amatpersonas,

Visidarbi.lv, darba sludinājumi

Baznīcas 20/22-30, Rīga LV-1010
Darbs, darba sludinājumi, darba piedāvājumi, vakances, aktuālās vakances, vajadzīgi darbinieki, meklēt darbu, darbs novadā, darbs rajonā, darbs visā Latvijā, darbs Grieķijā, darbs Nīderlandē, darbs Vācijā, visidarbi.Lv Rīgā, Jelgavā, Daugavpilī, Jēkabpilī, Jūrmalā, Liepājā, Rēzeknē, Valmierā, Ventspilī, Ādažos, Aizkrauklē, Balvos,

Baltikons-Centrs, SIA

Lāčplēša 75-4Rīga LV-1011
Pakalpojuma sniegšanas vieta:

Ainaži, Aizkraukle, Aizpute, Aknīste, Aloja, Auce, Baldone, Baloži, Balvi, Bauska, Brocēni, Cesvaine, Cēsis, Dagda, Daugavpils, Dobele, Durbe, Grobiņa, Gulbene, Ikšķile, Ilūkste, Jaunjelgava, Jelgava, Jēkabpils, Jūrmala, Kandava, Krāslava, Kuldīga, Kārsava, Lielvārde, Liepāja, Limbaži, Lubāna, Ludza, Līgatne, Līvāni, Madona, Mazsalaca, Ogre, Olaine, Piltene, Preiļi, Priekule, Pāvilosta, Pļaviņas, Rēzekne, Rīga, Rūjiena, Sabile, Salacgrīva, Salaspils, Saldus, Saulkrasti, Seda, Sigulda, Skrunda, Smiltene, Staicele, Stende, Strenči, Subate, Talsi, Tukums, Valdemārpils, Valka, Valmiera, Vangaži, Varakļāni, Ventspils, Viesīte, Viļaka, Viļāni, Zilupe, Ķegums, + vēl 490 pagastos

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Jura Podnieka studija" ir godalgota filmu un multimediālo risinājumu producēšanas kompānija ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu, sākot no izpētes līdz filmēšanai, montāžai un skaņas apstrādei.

"JURA PODNIEKA STUDIJA"  kā neatkarīga vienība savu darbu uzsāka 1989. gadā, kad tā producēja piecu sēriju filmu par Padomju Savienību “Mēs” sadarbībā ar "Chanel 4" (Anglija).  Izcilais latviešu dokumentālā kino režisors Juris Podnieks un viņa komanda drosmīgi fiksēja unikālas liecības par Padomju Savienību tās sabrukuma priekšvakarā.  Ar savām filmām Juris Podnieks, rādot gan jaunu cilvēku problēmas filmā “Vai viegli būt jaunam?”, gan baltiešu neatkarības centienus  un emocijas pirmajos brīvajos "Dziesmu svētkos" filmā “Krustceļš”, gan, paredzot Padomju Savienības bojāeju filmā “Impērijas gals”, ieguva godīga un bezkompromisu filmu veidotāja reputāciju. Šīs īpašības arī šodien ir studijas galvenās vērtības, turpinot radīt jaunus projektus. Juris Podnieks gāja bojā 1992.gadā.

Šodien JPS turpina producēt dokumentālās filmas par mūsdienīgām un vēsturiskām tēmām, atklājot notikumus, kuri ir izmainījuši cilvēku dzīves Latvijas politiskās un ekonomiskās iekārtas izmaiņu laikā. "JPS" turpina strādāt arī ārpus Latvijas, sadarbojoties ar "Channel 4" (Anglija), "TVE" (Anglija), "NHK" (Japāna),  "ARTE", Krievijas televīzijām u.c. "JPS" producē vairākas dokumentālās filmas gadā.

Animācijas filmas "Burvīga diena" un ”Redzi, Trusi...Tētis brauc uz Londonu!” izrādītas Berlīnes filmu festivālā.

"JPS" arī ar aktierfilmu projektiem. Pirmais scenārijs “Dzīves svinēšana” tika attīstīts ar Media Development atbalstu. 2019. gada rudenī gaidāma spēlfilmas "Jelgava 94" pirmizrāde. 

JPS piedāvā plaša spektra pakalpojumus filmu veidošanā – filmu izpēti (arī Krievijā), filmēšanu (filmas un video), producēšanu, montāžu (off-line, on-line), skaņu ierakstus, skaņu montāžu, apstrādi, dublāžu. Studijai ir savas telpas Rīgas centrā. JPS ir sava skaņu studija, kas nodrošina darbu kvalitāti atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām un prasībām. JPS skaņu režisori ir piedalījušies daudzu Latvijas mākslas, dokumentālo un animācijas filmu tapšanā.  Studija strādā arī pie Disneja/Pixara un "20th Century Fox" studiju animācijas filmu dublāžas.

Studijas galvenais mērķis ir piedalīties tādu projektu veidošanā, kas aizkustina cilvēkus un liek viņiem ticēt, ka pasaule var kļūt labāka!

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

Latvijas Ārstu psihoterapeitu asociācija

Skolas 3, Rīga, LV-1010
Apraksts: LĀPA ir biedrība un Latvijas Ārstu biedrības kolektīvais biedrs, kas apvieno 62 psihoterapeitus un psihosomatiskās medicīnas ārstus un 9 veicinātājbiedrus. Dibināta 1991. gadā. LĀPA misija ir rūpēties par ārstu psihoterapeitu kvalitātes augstāko standartu uzturēšanu. Tā rūpējas par psihoterapeitu izglītību un kvalifikāciju. LĀPA ir valsts uzticēta ārstu sertifikācijas funkcija psihoterapijas specialitātē. LĀPA popularizē zināšanas psihodinamiskajā psihiatrijā, psihosomatiskajā medicīnā un psihoterapijā.

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

ANDUS, Jelgavas rajona Aivara Nagļa individuālais uzņēmums

Jelgavas nov., Lielplatones pag., "Centrs" 27-15, LV-3032
uzsākta likvidācija

Jelgavas meliorācija, SIA

Bruņinieku 29/31, Rīga, LV-1001
Meliorācijas darbi

PLEPJI, J.Vēja Jelgavas rajona zemnieku saimniecība

Jelgavas nov., Platones pag., Platone, Centra iela 21, LV-3036
Informācija no uzņēmumu reģistra

PLEPJI, V.Vēja Jelgavas rajona zemnieku saimniecība

Jelgavas nov., Platones pag., Platone, Centra iela 21, LV-3036
uzsākta likvidācija

PAKI, Jelgavas rajona J.Paškovas individuālais komercuzņēmums

Centra iela 22 – 13, Platone, Platones pag., Jelgavas nov., LV-3021
Informācija no uzņēmumu reģistra

Autoskola, SIA

Merķeļa 11-520, Rīga, LV-1050
Autoskola, Autoskola Rīgā, Autoskola Jelgavā, B kategorija, Autovadītāju apmācība.

Jelgavas novada pašvaldība, Zaļenieku pagasta pakalpojumu centrs

Zaļenieki, Centra 9, Zaļenieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3011
Pašvaldība

Jelgavas attīstība, SIA

Blaumaņa 5a, Rīga, LV-1011
Biznesa konsultācijas, pakalpojumi

Green Juniper, SIA

K.Barona 62-1, Rīga LV-1011
Alūksne, Balvi, Aizkraukle, Cēsis, Bauska, Daugavpils, Dobele, Gulbene, Jelgava , Jūrmala, Jēkabpils,

Elko G.C., SIA, Veikals

Daugavgrīvas 63g, Rīga, LV-1007
Sigulda, Gulbene, Madona, Alūksne, Balvi, Rēzekne, Daugavpils, Jēkabpils, Aizkraukle, Līvāni, Ogre, Jelgava