Jelgava, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

3D GEO, SIA, Topogrāfija, ģeoloģija Rīga, Rīgas rajons

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Topogrāfija, ģeoloģija, ģeodēzija, ēku būvasis, izpildshēmas, topogrāfija, ģeodēzija, grunts ģeoloģiskā izpēte, ģeodēziskie darbi, ģeodēziskie darbi būvniecībā, celtniecībā. Topogrāfiskā uzmērīšana. Ģeodēzists. Ģeodēzija. Inženierģeoloģija, grunts izpēte, kubatūras aprēķini, aprēķināšana. Sarkanās līnijas nospraušana,

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
daļas Cēsis, rezerves daļas Daugavpils, rezerves daļas Dobele, rezerves daļas Gulbene, rezerves daļas Jelgava

Apbedīšanas nams - Krematorija, SIA, atvadu zāle Rīgā

Jēkabpils 28, Rīga, LV-1003
Krematorija, licencētā krematorija, kremācijas centrs, Valmieras kremācijas centrs, Kocēnu kremācijas centrs, Rīgas krematorija, kremācija Rīgā, krematorijas atvadu zāle, Vidzemes kremācijas centrs, kremācija, kremēšana, kremācijas atļauja, kremēšanas atļauja, kremācijas cena, kremēšanas cena, kremācijas pakalpojumu izmaksas, pirmā

Telemarket, SIA

Valguma 4a-3, Rīga LV-1048
Telemārketings, zvanu centra pakalpojumi, pārdošana pa telefonu, pārdošana, ienākošo zvanu apkalpošana, jaunu klientu meklēšana, aktīva produkta pārdošana, pakalpojuma pārdošana.

Valgme, SIA, Dziļurbums

Kristapa 16-98, Rīga LV-1046
akas Zemgale, Kurzeme, Artēzisko aku urbšana, Dziļurbumi, dziļurbums Zemgale, Kurzeme, Tukums, Talsi, Jelgava

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

Ātrums Serviss Pluss, SIA, Auto gāzes iekārtas

Auto gāzes iekārtas DIGITRONIC dīleris Baltijā🚘🤝
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Apraksts:

Autogāzes iekārtu tirdzniecība. Auto rezerves daļas visu marku automašīnām. Gāzes aprīkojuma ražotāja "KING” oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs.

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71b, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k.1, Rīga LV-1045
Produkti: ✓ MMA/MIG/MAG/TIG metināšanas iekārtas ✓ plazmas griešanas iekārtas ✓ metināšanas aizsargmaskas ✓ invertortipa strāvas ģeneratori ✓ metināšanas automatizācijas risinājumi ✓ metināšanas mehanizācija ✓ nerūsējošā tērauda šuvju kodināšanas un pasivēšanas iekārtas ✓ nerūsējošā tērauda marķēšanas iekārtas
ZL.LV iesaka

Food Systems Services, SIA

Lubānas 78b, Rīga LV-1073
Gaļas pārstrādes iekārtas:: ✓ ASTOR burgeru automāts ✓ Kotlešu automāts ✓ Pelmeņu automāts ✓ Kūpināšanas kamera ✓ Pildītājs ✓ Kuteris ✓ Gaļas mašīnas ✓ Lentes zāģis ✓ Klipsators ✓ Maisītājs ✓ Ledus ģenerators ✓ Injektors ✓ Ādas noņēmējs ✓ Masieris ✓ Termoformeris ✓ Tray sealer ✓ Flow pack ✓ Vakuuma pakotājs ✓ Metāla detektors ✓ Svara kontrole ✓ Optiskā kontrole

WSP, SIA, Noliktavu, metāla plaukti Rīgā

Mežāres, "Alejas" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Noliktavai:: ✓ Sīkpreču metāla plaukti ✓ Plastmasas kastes, konteineri ✓ Gara laiduma plaukti ✓ Konsoļu plaukti ✓ Daudzstāvu noliktavas palešu plaukti ✓ Transportēšnas aprīkojums ✓ Speciālie risinājumi ✓ Norobežojošie žogi un sieti ✓ Instrumentu paneļi un āķi ✓ Plastmasa paletes

T B I, SIA

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Apraksts: LLDPE Stretch ietinama plēve, Polietilēna LDPE, HDPE maisi, Maisi granulām, Atkritumu maisi, Termosarukuma plēve, Līmlente, Burbuļplēve, Putu plēve, Pretslīdēšanas loksnes, Mēbeļu kartons, Iepakojums, iesaiņošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Iepakojuma materiāli. Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale. Valmiera, Jelgava, Liepāja, Ventspils, Saldus, Rēzekne, Daugavpils, Ogre.

Deg.lv, Briketes, granulas, akmeņogles , Helikons pluss, SIA

Griķi, "Vīganti" , Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2136
Apraksts: Deg.lv ir kurināmā tirgotājs, kas šajā sfērā darbojas kopš 2012. gada. Lai atvieglotu klientu dzīvi piedāvājam divus kurināmā pasūtīšanas veidus: vecais labais telefons un otrs jaunais vienkāršais - digitāla platforma ātrai un ērtai pasūtījuma noformēšanai. Mūsu vērtība ir apmierināts klients, tādēļ mēs vienmēr meklējam augstākās kvalitātes preci un precīzai produkcijas piegādei par vislabāko cenu. Piedāvājam: briketes, akmeņogles, granulas.

Patrioti, armijas preču veikals Rīgā

Armijas preču veikals Latvijā Nr 1 !
Tallinas 94, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

"Patrioti", armijas preču, darba apģērbu, apavu veikals Rīgā. Veikalā ir pieejamas gan armijas preces, gan civilās preces aktīvai atpūtai no Zviedrijas, ASV, Vācijas, Holandes, Anglijas, Francijas. Pieejami formas tērpi, darba apģērbi un apavi, kā arī armijas apavi. Strādājam pa visu Latviju, piegāde visā Latvijā.

Vīnogu stādaudzētava Skāduļi

"Skāduļi" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Z/S "Skāduļi": augstvērtīgi, ražīgi un izturīgi Siguldā audzēti vīnogu stādi. Vīnogu stādi, vīnogu stādu audzēšana. Konsultācijas vīnogu stādu audzēšanā. Aktinīdiju stādi, konsultācijas aktinīdiju stādu audzēšanā. Vīnogu dārza izveides procesā, pareizi izvēloties stādus, Jūs balvā iegūsiet aromātiskas ogas. Kvalitatīvi stādi kļūs par veiksmes avotu šajā lietā un dos iespēju izaudzēt savas neatkārtojamās un garšīgās vīnogas. "Skāduļu" saimniecībā ar stādu audzēšanu nodarbojas īsti profesionāļi ar ievērojamu pieredzi.

Lat Čiek, SIA, dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija

Deratizācija, Dezinsekcija, Dezifekcija Latvijā !
Višķu 13-29, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Palīdzēsim atbrīvoties no kukaiņiem (blusām, tarakāniem, blaktīm, mušām, odiem, kodēm, lapsenēm) un grauzējiem (pelēm, žurkām) jebkura veida telpās. Visi darbi tiek veikti ar profesionāliem un sertificētiem līdzekļiem. Padarītajam darbam ir GARANTIJA! Iespējams kā vienreizējs pakalpojums, tā arī līgums uz pastāvīgu telpu apstrādāšanu! Slēdzot līgumu uz vienreizēju pakalpojumu, uz 12 mēnešiem, jeb uz komplekso telpu apstrādi, tiek piemērotas atlaides! Mūsu speciālisti strādā Rīgā, Rīgas rajonā, Olainē, Jelgavā, Bauskā, Jūrmalā, Salaspilī, Ķekavā, Ādažos, Carnikavā, Garkalnē, Vecāķos, Mārupē, Vidzemē, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Ogrē, Aizkrauklē, Cēsīs, Kuldīgā, Limbažos, Madonā, Saldū, Smiltenē, Talsos, Tukumā, Valkā, Valmierā, Ventspilī.

Svinību nams – ēdienu piegāde, svinības, banketu apkalpošana, banketu telpas, bēru mielasti

Malnavas 12a, Rīga LV-1057
Apraksts:

Svinību nams. Ēdienu piegāde Ķengaragā, Pusdienu piegāde Maskavas, Dārziņi, Salaspils, Rumbula. Svinības. Banketi, banketu apkalpošana. Bēru mielasti. Izbraukuma banketi. Strādājam visā Latvijā.

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Jura Podnieka studija" ir godalgota filmu un multimediālo risinājumu producēšanas kompānija ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu, sākot no izpētes līdz filmēšanai, montāžai un skaņas apstrādei.

"JURA PODNIEKA STUDIJA"  kā neatkarīga vienība savu darbu uzsāka 1989. gadā, kad tā producēja piecu sēriju filmu par Padomju Savienību “Mēs” sadarbībā ar "Chanel 4" (Anglija).  Izcilais latviešu dokumentālā kino režisors Juris Podnieks un viņa komanda drosmīgi fiksēja unikālas liecības par Padomju Savienību tās sabrukuma priekšvakarā.  Ar savām filmām Juris Podnieks, rādot gan jaunu cilvēku problēmas filmā “Vai viegli būt jaunam?”, gan baltiešu neatkarības centienus  un emocijas pirmajos brīvajos "Dziesmu svētkos" filmā “Krustceļš”, gan, paredzot Padomju Savienības bojāeju filmā “Impērijas gals”, ieguva godīga un bezkompromisu filmu veidotāja reputāciju. Šīs īpašības arī šodien ir studijas galvenās vērtības, turpinot radīt jaunus projektus. Juris Podnieks gāja bojā 1992.gadā.

Šodien JPS turpina producēt dokumentālās filmas par mūsdienīgām un vēsturiskām tēmām, atklājot notikumus, kuri ir izmainījuši cilvēku dzīves Latvijas politiskās un ekonomiskās iekārtas izmaiņu laikā. "JPS" turpina strādāt arī ārpus Latvijas, sadarbojoties ar "Channel 4" (Anglija), "TVE" (Anglija), "NHK" (Japāna),  "ARTE", Krievijas televīzijām u.c. "JPS" producē vairākas dokumentālās filmas gadā.

Animācijas filmas "Burvīga diena" un ”Redzi, Trusi...Tētis brauc uz Londonu!” izrādītas Berlīnes filmu festivālā.

"JPS" arī ar aktierfilmu projektiem. Pirmais scenārijs “Dzīves svinēšana” tika attīstīts ar Media Development atbalstu. 2019. gada rudenī gaidāma spēlfilmas "Jelgava 94" pirmizrāde. 

JPS piedāvā plaša spektra pakalpojumus filmu veidošanā – filmu izpēti (arī Krievijā), filmēšanu (filmas un video), producēšanu, montāžu (off-line, on-line), skaņu ierakstus, skaņu montāžu, apstrādi, dublāžu. Studijai ir savas telpas Rīgas centrā. JPS ir sava skaņu studija, kas nodrošina darbu kvalitāti atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām un prasībām. JPS skaņu režisori ir piedalījušies daudzu Latvijas mākslas, dokumentālo un animācijas filmu tapšanā.  Studija strādā arī pie Disneja/Pixara un "20th Century Fox" studiju animācijas filmu dublāžas.

Studijas galvenais mērķis ir piedalīties tādu projektu veidošanā, kas aizkustina cilvēkus un liek viņiem ticēt, ka pasaule var kļūt labāka!