Jelgava, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Ārstu medicīniskā komisija

Bauskas 86, Rīga, LV-1004
Transports invalīdiem, krīzes situācija, specializētais transports, Aprūpes centrs, sociālās aprūpes centrs, pansionāts, pirmās palīdzības kursi, diennakts mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests, aprūpe mājās, medicīniskā aprūpe mājās, Drošības poga, pieņemam ziedojumus, medicīniskā komisija, pirmās palīdzības apliecība,

Remontserviss.lv, SIA, Sadzīves tehnikas remonts Rīgā, Jūrmalā, Tukumā

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Remontserviss.lv" veic sadzīves tehnikas diagnostiku, remontu, uzstādīšanu, kā arī profesionālu tehnikas apkalpošanu. Pieredzējuši remonta meistari izbrauc pie klienta mājās. Remontu veicam jebkura ražotāja sadzīves tehnikai, tajā skaitā Electrolux, AEG, Zanussi, Bosch, Samsung, LG, Candy, Ariston, Fagor, Esco, Eiron, Elgenius, Ardo, Whirlpool, Ignis, Brandt, Indesit, Beko, Bomann, Blomberg, Gorenje, Clatronic, Haier, Hoover, Panasonic, Siemens, Snaige u.c. Remontu veicam Rīgā, Jūrmalā, Rīgas, Jelgavas, Tukuma, Dobeles, Saldus, Talsu, Kuldīgas u.c. novados.

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

Bērzmente "Jaunumi", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.

„LUX” – Tahogrāfija, tahogrāfijas inspekcijas centrs Rīgā, Rēzeknē, Jelgavā, Ventspilī

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 448, Rīga LV-1063
Tahogrāfu inspicēšanas vietas:: ✓ Maskavas iela 448, Rīga, LV-1063 (M1); Tālr.: 22502250 ✓ Liepu iela 9, Robežnieki, Grobiņas pag., LV-3430; Tālr.: 27060903 ✓ Lietuvas šoseja 3B, Jelgava, LV-3001 (L); Tālr.: 22303078 ✓ Viļakas iela 1D, Rēzekne, LV-4604 (V); Tālr.: 20865333 ✓ Cempu iela 12, Valmiera, LV-4201; Tālr.:. 29729910 ✓ Piebalgas iela 95, Cēsis, LV-4101 (P); Tālr.: 20267466 ✓ „Ceļinieki”, Tārgales pag., Ventspils nov., LV-3621; Tālr.:. 29375446 ✓ Laukceltnieks 1, Tārgales pag., Ventspils nov., LV-3621; Tālr.: 22040578 ✓ Vaļņu iela 77, Daugavpils, LV-5401; Tālr.: 29505454 ✓ Kārļa iela 1, Sauleskalns, Madonas nov., LV-4853; Tālr.: 26625221

Latvijas Neredzīgo bibliotēka

Turpinām strādāt klātienē!
Strazdumuižas 80, Rīga LV-1024
Kam var tikt izsniegtas pielāgotās audiogrāmatas?: Latvijas Neredzīgo bibliotēka apkalpo ikvienu, kuram ir grūti vai nespēj lasīt parasto drukāto tekstu. Mūsu lasītāji ir neredzīgas un vājredzīgas personas, kā arī personas ar citādām lasīšanas grūtībām (t.sk. seniori, cilvēki ar disleksiju u.c) un ar fiziskiem traucējumiem, kas minētas Autortiesību likuma 22(1). pantā.

FN-Serviss, SIA

Brīvības gatve 204b, Rīga LV-1039
Pakalpojumi::

Ugunsdrošības pakalpojumi:

✓ Ugunsdrošības uzraudzība – “Drošais” ✓ Ugunsdzēsības inventāra pārbaude, apkope, izvietošana un utilizācija ✓ Skursteņslauķa pakalpojumi ✓ Mehānisko ventilācijas sistēmu tehniskā stāvokļa pārbaude un tīrīšana ✓ Ugunsdrošības audits, dokumentācijas izstrāde un uzraudzība ✓ Evakuācijas plānu un ūdensņemšanas vietu shēmu izstrāde, uzstādīšana ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu apkope, montāža un remontdarbi ✓ Elektroinstalāciju pārbaude ✓ Praktiskās apmācības un instruktāžas ugunsdrošības jomā ✓ Kursi un semināri ugunsdrošības jomā  ✓ Evakuācijas apgaismojumu pārbaude  ✓ Objekta plānojuma shēmas izstrāde  ✓ Virtuālā dzēšana ar ugunsdzēsības aparātiem

Darba aizsardzības pakalpojumi:

✓ Darba aizsardzības uzraudzība – “Drošais” ✓ Darba vides risku novērtējums ✓ Darba vides iekšējā uzraudzība ✓ Darba aizsardzības sistēmas audits ✓ Ergonomikas audits ✓ Obligātās veselības pārbaude ✓ Instruktāžas darba aizsardzībā ✓ Kursi un semināri darba aizsardzības jomā

FN-SERVISS on-line sistēmas pakalpojumi:

✓ On-line instruktāžas ugunsdrošībā un darba aizsardzībā, pirmajā palīdzībā ✓ Obligātās veselības pārbaužu karšu administrēšanas modulis ✓ Iekšējo apmācību modulis

Apmācības

✓ Kursi Darba aizsardzībā ✓ Kursi Ugunsdrošībā ✓ Pirmās palīdzības kursi

FN-Serviss, SIA, Vairumtirdzniecības noliktava

Dzelzavas 70, Rīga LV-1082
, fm serviss, fn servis, fn serviss, fn serviss dūmu detektori, fn serviss jelgava

Durvju atvēršana: sosserviss.lv

DURVU ATVĒRŠANA - SOS serviss 24/7🔑🧐👌
Rīga
DURVJU ATVĒRŠANA - SOS SERVISS: ✓ aizkritušu durvju atvēršana ✓ durvju atmūķēšana ✓ auto durvju atvēršana ✓ durvju labošana, remonts, atjaunošana, ielikšana ✓ slēdzeņu atvēršana ✓ slēdzeņu uztādīšana Slēdzenes, atslēgas maiņa:

Dažos gadījumos vecās slēdzenes uzstādīšanas specifika un ieejas durvju konstrukcija diktē nepieciešamību izjaukt pilnība durvis, lai nomainītu slēdzeni, pat ja pret tādu pašu modeli. Pirmām kārtām, tas attiecas uz metāla durvīm ar bultu/cilindru sistēmu. Mēs palīdzēsim padarīt jūsu durvis drošas, uzstādot vai nomainot durvju slēdzenes uz mūsdienīgiem modeļiem – slepeni, pasargāti no uzlaušanas.

Atslēgu un durvju SOS serviss

Atslēgu SOS serviss 00-24 🔑🤝
Hipokrāta 13, Rīga LV-1079
Pakalpojumi: ✓ Durvju atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Seifu atvēršana ✓ Seifu remonts ✓ Slēdzeņu maiņa ✓ Auto atvēršana Kāpēc uzticēt durvju atvēršanu un remontu profesionāļiem?: ✓ Daudzas nekustamā īpašuma apdrošināšanas polises sedz izdevumus, kas saistīti ar durvju atvēršanu gadījumos, kad durvju atslēga ir nozaudēta vai durvju slēdzene ir salūzusi. ✓ Tomēr aicinām ņemt vērā, ka jums neatmaksās zaudējumus, kas būs radušies, ja mēģināsiet durvis atvērt pašu spēkiem! ✓ Atslēgu un durvju SOS servisa speciālisti piedāvā saudzīgu durvju atvēršanu, kas neradīs zaudējumus jūsu īpašumam! ✓ Mūsu speciālisti ir gatavi palīdzēt jebkurā diennakts laikā 7 dienas nedēļā!

Jāņa Peļņa privātprakse, IK, Filiāle

Pērnavas 62, Rīga LV-1009
Apraksts:

Podometrija - tā ir pēdu noslodzes datordiagnostika, ar kuras palīdzību ir iespējams noskaidrot ķermeņa smaguma sadalījumu uz pēdu. To veicam divos veidos - statikā un dinamikā.

Jāņa Peļņa privātprakse, IK

Asaru prospekts 61-136, Jūrmala LV-2008
podometrija, dinamiskā podometrija, podometrs Valmierā, podometrs Ogrē, podometrs Rīga, podometrs Jelgava

TRC riepas, riepu un disku tirdzniecība, riepu serviss

Jelgavas 45a, Rīga LV-1004
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Profesionāls riepu serviss ✓ Jaunas un lietotas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vasaras un ziemas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vieglmetāla un tērauda diski, disku tirdzniecība ✓ Motociklu riepas ✓ Riepu montāža, balansēšana un uzglabāšana ✓ Disku remonts, atjaunošana, krāsošana ✓ Kondicionieru uzpilde un diagnostika ✓ TPMS sistēmu kalibrēšana

AKTIS, SIA, Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Vidzeme

Latgales 65-49, Rīga LV-1003
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Peļu, žurku un grauzēju iznīcināšana. Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā. Dezinsekcija ✓ Skudru, blakšu, prusaku, tarakānu, lapseņu, mušu, pārtikas kožu apkarošana Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā.

Krasta līnija, SIA

Dzelzavas 23-101, Rīga, LV-1084
Apraksts:

SIA "Krasta līnija" piedāvā savus pakalpojumus ūdens tilpņu labiekārtošanā. Rokam dīķus, sakopjam, labiekārtojam krastmalas, peldvietas. Sniedzam ekskavatoru pakalpojumus. Bāzējamies Jelgavā un Rīgā, darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Stiprinām krastus, nogāzes ar PVC rievsienām, akmeņiem, gabioniem, koka stabiem. Krasta stiprināšanas darbus veicam gan ar rokām, lai nebojātu iekopto pagalmu, gan ar tehniku. Izbraucam pie klienta, piedāvājam labākus risinājumus. Individuāla pieeja katram klientam. Sadarbojamies ar fiziskām un juridiskām personām.

Latvijas Ārstu psihoterapeitu asociācija

Skolas 3, Rīga, LV-1010
Apraksts: LĀPA ir biedrība un Latvijas Ārstu biedrības kolektīvais biedrs, kas apvieno 62 psihoterapeitus un psihosomatiskās medicīnas ārstus un 9 veicinātājbiedrus. Dibināta 1991. gadā. LĀPA misija ir rūpēties par ārstu psihoterapeitu kvalitātes augstāko standartu uzturēšanu. Tā rūpējas par psihoterapeitu izglītību un kvalifikāciju. LĀPA ir valsts uzticēta ārstu sertifikācijas funkcija psihoterapijas specialitātē. LĀPA popularizē zināšanas psihodinamiskajā psihiatrijā, psihosomatiskajā medicīnā un psihoterapijā.

bus4rent, kravas busu noma

Jāņavārtu 3, Rīga, LV-1073
Apraksts:

ESAM JŪSU RĪCĪBĀ - KRAVAS BUSU NOMA JŪSU VIETĒJIEM UN STARPTAUTISKIEMBRAUCIENIEM. PIEDĀVĀJAM DAŽĀDA VEIDA KRAVAS BUSUS, KRAVAS PASAŽIERU BUSUSUN REFRIŽERATORU NOMU, KĀ ARĪ AUTOVADĪTĀJA ĒRTĪBĀM SVARĪGĀKO NOPAPILDAPRĪKOJUMA.

Kravas busu noma ir diez gan izplatīts autotransportlīdzekļa pakalpojumuveids gadījumos, kad nepieciešams veikt kādu darba izpildi, celtniecībasmateriālu transportēšanu, privāto mantu pārvadāšanu un pat citutransportlīdzekļu transportēšanu. Nomājot kravas busu, var ietaupīt ganlaiku, gan citus resursus. Pie mums kravas busu noma ir tik vienkārša, kurair balstīta, lai jūsu darba ikdienu padarītu vienkāršāku un daudzefektīvāku. Esam izstrādājuši sistēmu, kurā jūs kravas busu varat nodot bezkontakta norādītajā datumā sev ērtākā laikā.

Esam labākā un profesionālā busu noma Latvijā, pateicoties ilggadējaipieredzei esam apguvuši visu nepieciešamo, lai spētu nodrošinātprofesionālus kravas busa nomas pakalpojumus. Piedāvājam dažādus kravasbusu transportlīdzekļus, dažādām svara un lieluma kategorijām unspecializētu aprīkojumu visām situācijām.

Projekts 3, SIA

Ūdens 12, Rīga LV-1007
Projektēšanas kompānija - "Projekts 3":

SIA "Projekts 3" ir projektēšanas kompānija, kas dibināta 2002. gada 17. janvārī ar mērķi izveidot spēcīgu, konkurēt spējīgu inženieru komandu transportbūvju infrastruktūras un ar to saistīto inženierkomunikāciju projektu izstrādē. Desmit gadu laikā uzņēmumā izveidojies pieredzējis un stabils kolektīvs, kurā nodarbināti dažāda profila sertificēti būvinženieri, kā arī pašlaik studējošie, topošie inženieri. Uzņēmumam izveidojusies laba sadarbība gan ar valsts, gan privātā sektora klientiem. SIA "Projekts 3" ir liela pieredze ceļu, ielu, tiltu, satiksmes pārvadu un ar tiem saistīto inženierkomunikāciju projektēšanā. Uzņēmuma darbības laikā izstrādāti gan valsts galveno autoceļu un tiltu, gan vietējo un reģionālo ceļu un tiltu, pilsētu ielu, kā arī māju un pagasta ceļu projekti. Uzņēmums ir piedalījies arī ceļu un tiltu tehniski ekonomisko izpētes projektu izstrādē.

Terra Modus, SIA

Allaži, Birzes 5, Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154
Pakalpojumi:: ✓ Topogrāfiskie plāni ✓ Būvasu nospraušana dabā un nospraušanas akti ✓ Būvju, komunikāciju, ceļu un laukumu nospraušana dabā ✓ Izpildmērījumi būvēm, komunikācijām, ceļiem un laukumiem ✓ Celtniecības ģeodēzija ✓ Nivelēšana, augstumu noteikšana ✓ Platību, tilpumu, apjomu uzmērīšana un aprēķini ✓ Citi nestandarta ģeodēziskie darbi

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Remontu nams, SIA, Celtniecības instrumentu un dārza tehnikas remonts

Instrumentu remonts Rīgā, Baložos, Olainē! 9 -20
Medemciems, Siena 6, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
“Remontu Nams”: ✓ Par savu paveikto remontu dodam garantiju. ✓ Paveiktajam remontam ir konkurētspējīgi izcenojumi. ✓ Stacionāru iekārtu remonta gadījumā izbraucam pie klientiem. ✓ Slēdzam līgumus uz ilgtermiņa sadarbību ar elastīgiem, pretīmnākošiem noteikumiem.