Jumta, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RJ Būvnieks, SIA

Rīga
darbi, griestu remonts, sienu remonts, lamināta ieklāšana, fasādes darbi, ventilējamas fasādes darbi, jumta

Skava M, metālizstrādājumu darbnīca

Kursīšu 22, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Mākslinieciskā metālkalšana un metālapstrāde pēc individuālā pasūtījuma. Metālkalumi: vārti, logu restes, margas, žogi, gaismas ķermeņi, galdi, kamīnpiederumi, kamīnrestes, eņģes - durvīm, logiem, vārtiem, rokturi, karogturētāji, metāla galdi, krēsli, lampas, gaismekļi - sienas, griestu, lukturi - apaļi, kantaini, pakaramie, svečturi.

Celtniecība, pārbūve, renovācija. Pašnodarbināti meistari.

Ausekļa 32, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pēc sastādītās tāmes veiksim arī darbus:: ✓ Jaunu pamatu izbūve ✓ Veco pamatu stiprināšana ✓ Jumtu izbūve, segumu maiņa; ✓ Drenāžas un lietus ūdeņu novadīšana ✓ Sienu izbūve (gan mūris, gan stāvbūve) ✓ Elektroinstalācija, arī zibens novedēju uzstādīšana ✓ Santehnikas darbi, ieskaitot āra kanalizāciju ar septiķi un infiltrācijas lauku ✓ Ūdens un apkures ierīkošana, tai skaitā esošajā skurstenī metāla čaulas iestrāde ✓ Keramzīta, koka, estrich un betona industriālās grīdas ✓ Pilna iekšējo apdares darbu veikšana ✓ Kā arī citi celtniecības darbi

LoguRemonts. lv, logu un durvju serviss

Logu remonts.
Krustpils 69a, Rīga, LV-1057
Apraksts: Plastikāta, alumīnija, koka logu un durvju konstrukciju pēc garantijas serviss. Sertificēti darbinieki veiks logu un durvju remontu un modernizāciju. Insektu un moskītu tīklu ražotāji.

Jurveda, SIA

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi
Blaumaņa 6-12, 3.st., Rīga LV-1011
Jurveda piedāvā: ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Tulkošana ✓ Namu apsaimniekošana

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi un tulkošanas darbi vienuviet! Īpaša klientu apkalpošana!

Foveol, SIA

Stacijas 30, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts: Foveol piedāvā: pvc logi, pvc durvis, žalūzijas, žalūziju uzstādīšana. Durvis, logi, metāla durvis, jumtu segumi, metāla jumtu segumi. Jūsu vēlmes, mūsu pieredze, kvalitāte un garantijas!

ML-SERVISS, Auto aksesuāru veikals, filiāle „Jugla”

Brīvības gatve 422, Rīga LV-1024
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri Auto aksesuāru tirdzniecība:

Auto aksesuāru, dažādu auto piederumu un detaļu tirdzniecība. Piedāvājam arī to uzstādīšanu.

ML-SERVISS, Auto aksesuāru centrs-autoserviss, AUTOHAK pārstāvniecība

Mazjumpravas 66, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri Auto aksesuāru tirdzniecība:

Lielākais autoaksesuāru veikals Latvijā, piedāvājam dažādu autoaksesuāru tirdzniecību, kā arī uzstādām tos uz jūsu automobiļiem. 

Soudal, SIA, hermētiķi, līmes, montāžas putas

Krustpils 12-104, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Poliuretāna putas ✓ Neitrālie silikoni ✓ Skābes silikoni ✓ MS polymer ✓ Akrila hermētiķi ✓ Poliuretāna hermētiķi ✓ Mastikas ✓ Līmes ✓ Ugunsdrošie produkti ✓ Jumtu materiāli ✓ Sanitārie produkti ✓ Auto kopšanas līnija ✓ Aerosoli ✓ Lentas ✓ Pistole montāžas putām ✓ Pistole hermētiķiem

Sindi, SIA, Tirdzniecības centrs

Lēdmane, "Tirdzniecības centrs" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov., LV-5011
Santehnika, santehnikas preces, higiēnas preces, skrūves, dībeļi, skavotāji, stiprinājumi, jumta , jumtu

Krone IB, SIA. Būvkonstrukcijas

Daugavas 38-1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: KRONE piedāvā stikloto alumīnija un PVC būvkonstrukciju — logu un durvju, fasāžu, virsgaismu u.c. konsultācijas, projektēšanas un montāžas darbus, kā arī esošo stikloto konstrukciju pārbūves un remontdarbus. Mūsu sniegto pakalpojumu un darbu kvalitātes garants ir vairāk kā 20 gadu pieredze, vadošie sistēmu piegādātāji un kvalificēti sadarbības partneri, zinoši un kompetenti darbinieki, profesionālas montāžas brigādes, kā arī augsta atbildības sajūta par padarīto.

DDRE Pluss, SIA

Brīvības 10b-211, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Attīrīšanas iekārtas:: ✓ BIO Attīrīšanas Iekārtas ✓ Grodu Sistēmas ✓ Septiķi ✓ Drenāžu Sistēmas ✓ Kanalizācijas Tvertnes Kanalizācijas izbūve:: ✓ Septiķa izbūve ✓ Bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ GRAF Kanalizācijas sistēmas izbūve ✓ Kanalizācijas sistēmas izbūve ar grodiem

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, TC "Mols", Rīga, LV-1003
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

CVS, Elektromontāžas darbi

"Gruntnieki" , Laidzes pagasts, Talsu nov. LV-3280
Apraksts: Elektromontāža, elektroapgādes tīklu projektēšana, izbūve, celtniecība. Darbi, apdares darbi, būvniecība, zibens aizsardzība, noliktavu celtniecība Talsos, Talsi, Kurzeme, Latvija.

Auces komunālie pakalpojumi, SIA

Miera 29, Auce, Dobeles nov., LV-3708
Apraksts:

Auces Komunālie Pakalpojumi piedāvā namu apsaimniekošanas, ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu apsaimniekošanas, siltumapgādes, tirgus apsaimniekošanas, labiekārtošanas darbu, ceļu un ielu ikdienas uzturēšanas, dažādus individuālus pakalpojumus.

Quant Latvia, SIA, Komercēku serviss un apsaimniekošana

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Apraksts:

KVANT ir uzņēmums ar ilggadēju pieredzi komercēku apsaimniekošanā.

Profcentrs, SIA

Ventspils 63a, Rīga, LV-1046
Produkcija: ✓ CERESIT

Flīžu līmes, šuvju pildvielas, fasāžu apdare, apmetumi, gruntis, krāsas, hidroizolācijas materiāli, hermētiķi

✓ DEN BRAVEN

Montāžas putas, hermētiķi, līmes, blīvmateriāli, celtniecības plēves, krāsas, mastikas, putu pistoles, instrumenti

✓ FLUGER

Krāsas sienām un griestiem, krāsas metālam un kokam, fasādes krāsas, gruntis un gruntskrāsas, eļļas, lakas un beices, špakteļtepes, hermētiķi, līmes, krāsotāju instrumenti, krāsotāju apģērbs

✓ MEFFERT

Emulsijas krāsas, krāsas tonēšanai, fasādes krāsas, lakas, līmes, gruntis, hermētiķi, līmes, špakteles, dekoratīvie apmetumi, koka virsmu apstrādes līdzekļi

✓ NMC

Griestu plāksnes, putuplasta līstes, dekoratīvās rozetes, izolācijas materiāli, līme

✓ EJOT

Dībeļi, cokola profili, profili, stikla šķiedras sieti, deformācijas lentes

✓ MARKOFLEX

Poliuretāna montāžas putas, hermētiķi

✓ VINCENTS

Būvķīmija hidroizolācijai, būvķīmija betonam, būvķīmija remontam, būvķīmija kokam, līdzekļi saunai, lineļļas krāsas un beices

OL-TERRACE

Latgales 322, Rīga LV-1063
Piedāvājam:: ✓ Stiklotas jumta verandas ✓ Jumta verandas ar saunu ✓ Verandas un terases klājumu ✓ HoReCa terases ✓ Jumta terases ✓ Bīdāmo sistēmu stiklojumu ✓ Stiklotas verandas ar polimēra terases dēļiem ✓ Piemājas verandas ar polikarbonāta jumtu ✓ Līmētas masīvkoka verandas ✓ Auto nojumes ar polikarbonātu ✓ Rūdītā stikla bīdāmās sistēmas ✓ Dārza verandas ✓ Individuālu projektu izstrāde

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Ganību 25-29, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.