Jumta, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

MGK SOLAR, SIA

Ūdens 29, Liepāja LV-3401
Saules paneļi, solārie paneļi, elektroenerģija, saules paneļu sistēmu montāža, elektroinstalācijas, siltumsūkņi, ventilācijas, rekoperācijas, kondicionieru montāžas, saules paneļu sistēmu tirdzniecība, saules paneļu uzstādīšana, invertori, saules enerģija, enerģija: alternatīvā, mikroģenerācija, elektrostacijas, siltumsūkņu

Ozoko, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13d, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Kokapstrāde, Impregnēšana, Krāsošana, Eļļošana, Žāvēšana, Kalibrēšana, Kokmateriālu veikals, veikali, Būvmateriālu veikali, Zāģmateriāli, Terases dēļi, Grīdlīstes, Profili, Dēļi, Grīdas dēļi, Apdares dēļu tirdzniecība, Žoga dēļi, Mēbeļu kokmateriāli, Koka plātnes, Masīvkoka dēļi, Koka būvkonstrukcijas, Fasādes apdares dēļi, Pirts,

Skārdmeistars, SIA

"Kuldīgas šoseja 99f" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: Skārdnieku pakalpojumi, metāla specelementu, oderētu dūmvadu, skursteņu čaulu (apaļas, ovālas, kantainas), jumta noteksistēmu, ventilācijas, aspirācijas izgatavošana, katlu māju dūmeņu un siltumtrases cauruļu siltināšana un apvilkšana ar metālu, montāža un konsultācijas.
ZL.LV iesaka

Būvserviss Roja, SIA, Veikals, būvmateriālu tirdzniecība

Roja, Bangu 2, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Par veikalu:

Būvmateriālu veikalā "Būvserviss Roja" pieejami celtniecības materiāli, skrūves un stiprinājumi, jumta materiāli, krāsas un lakas, dažādi instrumenti, kā arī sadzīves un dārza tehnika. 

Ceļu emulsija-HL, SIA, Aukstā asfalta ražošana

Turpinām strādāt klātienē!
Putniņu 2, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts: Ceļu, tiltu būve, uzturēšana, bitumens, asfalts, aukstais remonta asfalts, šķembas, šķembu tirdzniecība.

SKYSTONE, SIA

Silakrogs, "Senči" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Par uzņēmumu:

Izgatavojam un iestrādājam zema blīvuma šūnbetonu - vieglu un plūstošu betonu, kas satur betona sastāvā iejauktas putojoša reaģenta radītas putas. Mikro burbuļu ievadīšana betona matricā nodrošina gala produktam unikālas īpašības - zemu strukturālo slodzi, augstu termoizolāciju, labu skaņas absorbciju un izcilu ugunsdrošību. 

Estēts, SIA, apdares materiālu tirdzniecība

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Estēts" ir dibināts 2006. gadā. Esam profesionāļu komanda, un mums patīk skaistas lietas. Apdares un būvniecības materiāli veido mūsu apkārtni un sajūtas daudz vairāk, nekā mēs domājam. Mums ir nepieciešama piemērota vide gan mājās, gan darbā, un mēs gribam šo skaistumu arī radīt visapkārt. Piedāvājot jums vadošo būvniecības un apdares materiālu ražotāju sortimentu un augstu kvalitāti, mēs varam šo pasauli padarīt skaistāku. "Estēts" ir uzņēmums, kur jūsu idejas top par realitāti. Nāciet, un mēs palīdzēsim. Veidosim šo pasauli skaistāku kopā!

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71b, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Senču Jumti, SIA

Idus, "Cerības" , Sēļu pagasts, Valmieras nov., LV-4213
Pakalpojumi:: ✓ Jumtu darbi ✓ Jumiķa pakalpojumi ✓ Koka jumta segumi ✓ Koka nojumes ✓ Jumtu maiņa Par mums::

"Senču Jumti" - stāsts kokzāģētavā. Kokzāģētava Valmieras novadā, kas piedāvā pieredzēt stāstu un demonstrējumu, kā no apaļkoka nonāk līdz gatavai apses skaidai jeb lubiņai, kas ir viens no senākajiem latvisko jumtu materiāliem. Apses baļķis - klucis - skaida.

Logi24, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
J.Vācieša 1 k.1, Rīga LV-1021
Produkti:

Žalūzijas mūsdienīgā interjerā pakāpeniski nomaina aizkarus – tās nevāc putekļus, ir ērtas tīrīšanā, praktiskas un ilgmūžīgas, tās nepiešķir smagnējuma sajūtu un atsvaidzina telpas, piešķirot tām izsmalcinātību un mājīgumu. Žalūzijas ir viens no logu aizdares veidiem, kas ir veidotas no regulējamām auduma, koksnes, plastmasas vai metāla loksnēm. Horizontālajām žalūzijām tiek izmantota tā saucamā pakāpju sistēma, kas ļauj atvērt vai aizvērt žalūzijas ar speciālu grozāmu mehānismu, pie tam tā pacelšanas ķēde ir nepieciešama žalūziju fiksācijai vajadzīgā stāvoklī, bet spieķis, lai grieztu apdares. Vadības sistēma spieķis-ķēde ir raksturīga standarta kolekciju žalūzijām. Mūsdienīgākās sistēmās vadība notiek ar vienas ķēdes mehānismu, kas atbild kā par to pagriezienu, tā arī par to kustību un pašfiksāciju.

Elegants auto, mikroautobusu noma

K.Barona 10, Rīga, LV-1050
Mikroautobusu noma, auto noma, Busu noma. Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana. Auto rent, Mikriņu noma. Auto īre.

RST Company, SIA

Matīsa 8, Rīga LV-1001
ROOFMASTER - Plakano Jumtu Eksperti:

ROOFMASTER – līderis plakano jumtu segumu ieklāšanā Latvijā! Roofmaster piedāvā efektīvus tehniskos risinājumus plakano jumtu diagnostikai, remontam, siltināšanai, atjaunošanai par viszemākajām iespējamām izmaksām. Pateicoties profesionāli veiktajam darbam, saviem jumiķiem štatā, pārdomātajai darbu vadības un organizācijas sistēmai, Roofmaster spēj ātri, atbildīgi un precīzi veikt ikvienu uzticēto darbu. 19 gadu laikā izveidota ne tikai savu skārda detaļu ražotni un jumtu materiālu pārstāvniecības loģistika, bet arī veiksmīga jumtu ekspertu komanda, kas spēj sniegt ne tikai pilnu jumta diagnostiku, bet arī veikt profesionālu un ilgnoturīgu plakanā jumta seguma ieklāšanu, atjaunošanu un siltināšanu ar garantiju līdz pat 30 gadiem!   ROOFMASTER palīdz ekonomēt naudu un laiku plakano jumtu ēku īpašniekiem, nodrošinot viņu telpas sausas un siltas, kā arī paaugstinot šo ēku vērtību. Ar mums Jūsu jumti vienmēr būs kartībā!

ER CONSTRUCTION, SIA

Valkas 18, Strenči, Valmieras nov., LV-4730
Mūsu pakalpojumi:: ✓ uzmērīšana ✓ tāmēšana ✓ demontāžas darbi ✓ plēves ieklāšana ✓ latojums ✓ līmeņošana ✓ jaunā seguma montāža ✓ noteksistēmas montāža ✓ siltināšana ✓ vējkastes montāža Apraksts:

Veicam visa veida jumta darbus Latvijā. Piedāvājam visus nepieciešamos materiālus.

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Ietvju un ceļu tīrīšana ✓ Jumtu un noteku tīrīšana ✓ Fasādes tīrīšana ✓ Industriālu objektu tīrīšana ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Rūpnieciskais alpīnisms ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Demarķēšanas darbi uz ceļiem/ceļu līnijas, ceļu marķējumi

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas

Preiļu Romas katoļu draudze

Tirgus laukums 11, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Apraksts: Laikā no 1866. līdz 1878. gadam pēc arhitekta Visocka projekta no pelēkiem laukakmeņiem tika uzcelta lielākā Preiļu celtne - Preiļu Romas katoļu baznīca ar 1200 dievlūdzēju vietām. Baznīca ir ar vienu lielu torni. Tornī atrodas 3 zvani: "Svētais Pēteris" (lielais zvans), "Svētais Francisks" (vidējais zvans) un "Svētā Terēze" (mazais zvans). Apkārt baznīcai ir dārzs, kuram apkārt ir akmens mūra žogs ar skārda jumtu. Pie ieejas dievnamā ir sarkani kieģeļu vārti. Dārza abos stūros pie ieejas ir divas nelielas kapelas.

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvniecības nozares interneta medijs www.building.lv:

Šeit atrodams Latvijā lielākais būvniecības nozares forums jomas entuziastiem un profesionāļiem, kur ik dienas noris aktīvas diskusijas, iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem un sniegt vērtīgus padomus. Portālā atrodami profesionāļu padomu un ieteikumi, nozares jaunumi, kā arī aktīvo nozares uzņēmumu saraksts un kontaktinformācija. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā building.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

S 47 veidņi betonam, SIA

Miera 12, Jūrmala, LV-2015
BŪVKONSTRUKCIJU HIDROIZOLĀCIJAS REMONTS:

Veicam pakalpojumu - būvkonstrukciju hidroizolācijas remonts. Tehnoloģijas: poliuretāna, cementa, akrilāta, epoksīda materiālu injekcijas. Poliuretāna, cementa pārklājuma materiāli.

MATERIĀLU TIRDZNIECĪBA: ✓ Autostāvvietu pārklājumi ✓ Betona kāpņu pārklājumi ✓ Betona padošanas piltuves, injekciju sūkņi ✓ Jaunbūves ✓ Schock - aukstuma tiltiņu pārrāvumi ✓ Skaņa, troksnis, vibrācija, akustika ✓ Starpsienas ✓ Epoksīda grīdu pārklājumi ✓ Balkoni un terases ✓ Betona rezervuāri ✓ Ceļu būves materiāli ✓ Ēku renovācija ✓ Grunts pastiprināšana ✓ Hidroizolācijas materiāli ✓ Jumta remonta materiāli ✓ Lauksaimniecības būves ✓ Notekūdeņu sistēmas ✓ Palīgmateriāli betonēšanai

SVA Autocentrs Saldū

Dzirnavu 8, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts: SVA Autocentrs ir viens no vadošajiem Saldus uzņēmumiem auto rezerves daļu tirdzniecības un autoservisu pakalpojumu veikšanas ziņā. Apvienojot 20 gadu pieredzi ar uzņēmuma darbinieku profesionalitāti un vēlmi nemitīgi attīstīties.