Jumta, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Krone IB, SIA. Būvkonstrukcijas

Daugavas 38-1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Pilnstikla konstrukcijas, stiklotas būvkonstrukcijas. Alumīnija durvis. Stiklotās fasādes. Spider tipa stiklojums. Ziemas dārzi un stikloti jumti. Stiklotas nojumes. Stiklotās konstrukcijas no SAPA, SCHUCO, AliPLAST, REYNAERS, REHAU sistēmām. Margas un balkoni. Salokamas un bīdāmas sistēmas. Ugunsdrošās un dūmu novadošās konstrukcijas.

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
interjera atsvaidzināšanai, plisētas žalūzijas, standarta logiem, vadāmās ar rokturi, plisētas žalūzijas jumta , Rullo žalūzijas pakešu logiem, žalūziju izgatavošana, aizsarg žalūzijas, fasādes žalūzijas, žalūzijas jumta

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, TC "Mols", Rīga, LV-1003
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, alumīnija, auduma, motorizētas. Romiešu žalūzijas. Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes. Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Aizkaru sistēmas ziemas dārziem. Paceļamie

Quant Latvia, SIA, Komercēku serviss un apsaimniekošana

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Apkures sistēmas, Apkures sistēmu remonts; Apkures remonts, Elektroiekārtu apkalpošana, Siltuma tehnisko iekārtu apkope, Siltumapgāde, Tehnisko sistēmu apkope, Ūdens sūkņi, Ūdens tīrīšanas iekārtas; Ūdens attīrīšanas iekārtas, Ūdensapgāde un kanalizācija, Inženierkomunikāciju sistēmu apkalpošana, Inženierkomunikāciju sistēmu

Profcentrs, SIA

Ventspils 63a, Rīga, LV-1046
, mājas siltināšana, koka mājas siltināšana, ārsienu siltināšana, fasādes vate, pamatu siltināšana, jumta

OL-TERRACE

Latgales 322, Rīga LV-1063
Piedāvājam:: ✓ Stiklotas jumta verandas ✓ Jumta verandas ar saunu ✓ Verandas un terases klājumu ✓ HoReCa terases ✓ Jumta terases ✓ Bīdāmo sistēmu stiklojumu ✓ Stiklotas verandas ar polimēra terases dēļiem ✓ Piemājas verandas ar polikarbonāta jumtu ✓ Līmētas masīvkoka verandas ✓ Auto nojumes ar polikarbonātu ✓ Rūdītā stikla bīdāmās sistēmas ✓ Dārza verandas ✓ Individuālu projektu izstrāde

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Rīgas 26, Madona, Madonas nov., LV-4801
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Just Auto, SIA, Automobiļu salonu remonts un pārvilkšana

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 258, Rīga LV-1063
JUST AUTO prioritātes: ✓ AUTO sēdekļu remonts ✓ AUTO sēdekļu pārvilkšana ✓ AUTO salona remonts ✓ AUTO salona pārvilkšana ✓ AUTO griestu pārvilkšana ✓ MOTOCIKLU sēdekļu pārvilkšana ✓ MOTOCIKLU sēdekļu remonts ✓ STŪRES pārvilkšana Piedāvājam:

Autoserviss piedāvā plašu pakalpojumu klāstu. Pie mums iespējams sēdekļa remonts, durvju apšuvuma remonts, viena sēdekļa pilna pārvilkšana, griestu pārvilkšana, pārlīmēšana, griestu, stoiku un saulessargu pārvilkšana, pārlīmēšana, stūres pārvilkšana ar ādas aizvietotāju, stūres pārvilkšana ar dabīgu ādu, stūres pārvilkšana mainot formu, ātrumkārbas pārvalks, ātrumkārbas roktura pārvilkšana, salona pārvilkšana, pāršūšana ar eko ādu (sēdekļi, durvju apšuvumi), salona pārvilkšana, pāršūšana ar dabīgu ādu (sēdekļi, durvju apšuvumi), motocikla sēdekļa pāršūšana, pārvilkšana, remonts, motocikla sēdekļa izgatavošana, paneļa pārvilkšana, stūres AIRBAG pārvilkšana, ūdens transporta salona pārvilkšana.

Loguapkope.lv - Logu remonts - Logu apkope

Latgales 130A, Rīga LV-1003
Apraksts:

SIA "Logu Apkope" darbs saistīts ar gaismu caurlaidīgajām konstrukcijām, alumīnija, plastmasas un koka konstrukcijām. Kvalitatīvs LOGU remonts, LOGU apkope, logu apkalpošana, Steidzams logu remonts. Meistari operatīvi veiks logu remontu, kvalitatīvi noregulēs jebkuru loga mehānismu, nomainīs logu blīvgumiju PVC, alumīnija, koka logu konstrukcijām. Nomainīs stikla paketes. Uzstādīs moskītu tīklus. Veiks modernizāciju visu veidu logiem. Mēs veicam jebkuras sarežģītības pakāpes demontāžas, uzstādīšanas un remonta darbus jūsu logiem. Mūsu meistari ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi darbu veic efektīvi un, svarīgākais, norādītajā laikā! Esam profesionāli, sākot no PVC logu pieregulēšanas līdz komplicētu konstrukciju uzstādīšanai un to uzturēšanai darba kārtībā lielās rūpniecības vai biroja telpās.

Logu remonts, apkalpošana un modernizācija visu veidu logiem. Plastikāta logu, balkonu un ārdurvju regulēšana. Izsauciet meistaru no Logu Remonti, un mēs operatīvi un kvalitatīvi noregulēsim jebkuru mehānismu. Likvidēsim tādas problēmas kā aukstuma ienākšana pa šķirbām, kondensāta parādīšanos, ķeršanos vai apgrūtinātu atvēršanu / aizvēršanu, vērtnes nosēšanos, kā arī gadījumus, kad salūzis rokturis. Jauni logi kalpos ievērojami ilgāk, ja regulāri tiks veikta profilaktiskā apskate un nepieciešamības gadījumā veikti nepieciešamie remontdarbi. Mūsu speciālisti veiks apskati, noskaidros bojājumu iemeslus un operatīvi atrisinās problēmu. Mūsu pakalpojumi: STIKLA PAKETES NOMAIŅA Plastikāta logos Koka logos Alumīnija logos Vienkameras Divkameru Stikla paketes ar termorāmi Tonētie LOGU REMONTS Steidzams Plastikāta logu Koka logu Alumīnija logu Furnitūras remonts un nomaiņa Blīvgumijas nomaiņa Regulēšana MOSKĪTU TĪKLI Rāmju tīkli Rullo tīkli Durvju tīkli Bīdāmie tīkli Antikaķu tīkli RULLO KASEŠU ŽALŪZIJAS

NORD GROUP, SIA

Vestienas 20, Rīga LV-1035

Gadu gaitā esam parādījuši daudzas veiksmīga uzņēmuma īpašības, līdz ar to nemitīgi papildinām savas aprindas ar nozīmīgiem partneriem būvniecības vidē, palīdzot daudz ko paplašināt un papildināt būvniecības nozarē.

Katru dienu mēs gūstam milzīgu pieredzi un spējam mācīties no citu kļūdām.

Mūsu speciālisti veic arī darbus mājās, birojos, veikalos un komerctelpās:: - Demontāžas darbi.

- Jumta seguma uzstādīšana.

- Fasādes darbi.

- Regipša darbi, sienas un griestu apšuvums.

- Krāsošanas darbi, tapetēšana.

- Flīzēšana.

- Lamināta, linoleja, vīnila un paklāju uzklāšana.

- Santehnikas darbi.

-Būvdarbu tāmes sastādīšana.

 

Realwindows, SIA

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Uzņēmums ar lielu pieredzi logu un durvju projektēšanā un uzstādīšanā, uzņēmums specializējas bezrāmju iestiklošanas projektos - stikla margas, kāpnes, biroju stikla bezrāmju starpsienas un durvis.

Titāns, SIA

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Apraksts:

SIA "Titāns" ir vairāk nekā 25 gadu darba pieredze būvniecības sfērā. Būvniecības procesu vadībā uzņēmums izmanto pašas modernākās metodes, ieskaitot 5D metodiku, kas ļauj izpildīt visus darbus precīzi, punktuāli un laikā. SIA "Titāns" īpaši specializējas industriālajā būvniecībā. Uzņēmums veic visa veida betona un akmens darbus, hidroizolācijas darbus, klāj visa veida jumtu segumus, veic fasādes un iekšējās apdares darbus.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

ZL.LV iesaka

Tīri logi, SIA

Ozolaine, Kalnu 13, Limbažu pagasts, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

"SIA Tīri logi"- Jūsu uzticamākais partneris logu un ēku uzkopšanas jautājumos visā Latvijas teritorijā.

Mēs esam uzņēmums, kurš sniedz plašu pakalpojumu klāstu, ietverot logu mazgāšanu privātmājās, dzīvokļos, birojos un citos objektos, kā arī piedāvājot vides tīrīšanas pakalpojumus - Saules paneļu tīrīšana, bruģa un noteku cauruļu tīrīšana, jumta konstrukciju tīrīšana, kaļķu un nogulšņu noņemšana. Piedāvājam arī tīrīšanas pakalpojumus telpām, piemēram, noliktavām, veikaliem, birojiem vai jebkurām citām vietām.Mums ir svarīga klientu apmierinātība, tāpēc mēs izmantojam profesionālu aprīkojumu un ekoloģiski draudzīgus tīrīšanas līdzekļus. Mūsu darbinieki ir pieredzējuši un apmācīti, lai sniegtu augstāko kvalitāti un nodrošinātu, ka jūsu logi un ēkas vienmēr ir tīri un spīdīgi.

Izvēlieties "SIA Tīri logi" un ļaujiet mums rūpēties par jūsu vides tīrību, nodrošinot ilgtspējīgu un uzticamu servisu!

Raco, SIA

Piņķi, Rīgas 13-16, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Jumiķu darbi  jumtu konstrukciju izbūvi un jumta segumu montāžu, kā arī lietus ūdens noteku sistēmu

SKYSTONE, SIA

Silakrogs, "Senči" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Par uzņēmumu:

Izgatavojam un iestrādājam zema blīvuma šūnbetonu - vieglu un plūstošu betonu, kas satur betona sastāvā iejauktas putojoša reaģenta radītas putas. Mikro burbuļu ievadīšana betona matricā nodrošina gala produktam unikālas īpašības - zemu strukturālo slodzi, augstu termoizolāciju, labu skaņas absorbciju un izcilu ugunsdrošību. 

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

Estēts, SIA, apdares materiālu tirdzniecība

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Estēts" ir dibināts 2006. gadā. Esam profesionāļu komanda, un mums patīk skaistas lietas. Apdares un būvniecības materiāli veido mūsu apkārtni un sajūtas daudz vairāk, nekā mēs domājam. Mums ir nepieciešama piemērota vide gan mājās, gan darbā, un mēs gribam šo skaistumu arī radīt visapkārt. Piedāvājot jums vadošo būvniecības un apdares materiālu ražotāju sortimentu un augstu kvalitāti, mēs varam šo pasauli padarīt skaistāku. "Estēts" ir uzņēmums, kur jūsu idejas top par realitāti. Nāciet, un mēs palīdzēsim. Veidosim šo pasauli skaistāku kopā!

LM Group buve, SIA

Krasta 95, Rīga LV-1019
Apraksts:

Mūsu apņemšanās izcilībai ir nostiprinājusi mūs kā uzticamu partneri būvnieku, uzņēmēju, arhitektu un inženieru vidū. KVALITĀTE Rūpīgi atlasīti materiāli un aprīkojums, lai garantētu augstāko kvalitāti, uzticamību un ilgstošu funkcionalitāti visām Jūsu būvniecības vajadzībām. NOTURĪBA Jūs varat būt pārliecināti par mūsu piedāvāto būvmateriālu noturību un uzticamību, tie nodrošina izturību pret laika pēdām un ilgstošu efektivitāti."

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.