Jumtu tīrīšana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Longor nami, SIA

Rīga
Celtniecība, pilna cikla celtniecība, būvniecība, ēku remonts, dzīvokļu remonts, demontāža, apdares darbi, iekšējā apdare, ārējā apdare, starpstāvu pārsegumu stiprināšana, grīdu ieklāšana, parketa remonts un pulēšana, fasādes darbi, fasādes siltināšana, sienu apmešana, sienu krāsošana, flīzēšana, ventilācijas uzstādīšana, sadzīves

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
koku un krūmu zāģēšana Līvānos, ēku remontdarbi Līvānos, dūmvadu un ventilācijas vadu apsekošana un tīrīšana

M.E.J.as, SIA

Līči, Ķivuļu 2a, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2118

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

Tērbatas 10, Rīga LV-1050
Pvc logu vērtnes iestrāde, pvc konstrukcijas remonts, drenāžu tīrīšana , drenāžu izveidošana, logu sadalījuma

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
pamatu mūrēšana, mūrēšana, pamatu, betonēšana, apmetuma veidošana, apmetums, fasādes, jumiķa darbi, jumtu , , ieklāšana, jumtu likšana, jumtu izbūve, namdara darbi, iekšējā apdare, ārdarbi, iekšdarbi, iekšējās

Magnetiks, SIA

Bieķensalas 8, Rīga LV-1004
Mobilais torņa celtnis Spierings SK 488-AT4, 1265-AT6. Oficiālie pārstāvji Latvijā. Pārvietošanās ātrums 80 km stundā. Saliekas 30 minūšu laikā. Cranes rental service. Mobile crane Latvia. Iekraušanas, izkraušanas darbi šauros apstākļos. Avārijas seku likvidēšana ar ceļamkrāna palīdzību. TEREX-DEMAG AC55 55 tonnas. Jumtu tīrīšana no sniega un lāstekām. Kravu iekraušana, izkraušana augstumā – meži, koki.

Mana Māja, SIA

Brūžu 1a-3, Rīga LV-1016
Informācija no uzņēmumu reģistra

Martina serviss, SIA, nekustamo īpašumu, komerctelpu noma Rīgas centrā

Lāčplēša 51-1, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Martina serviss" jau kopš 1998. gada nodarbojas ar namu apsaimniekošanu. Uzņēmums piedāvā arī dzīvokļu un komercplatību nomu.

Merida-Latvija, SIA

Nautrēnu 12, Rīga LV-1079
Jumtu , bruģu tīrīšana . Līdzeklis jumtu , bruģa attīrīšanai no sūnām.

Mopart, SIA

Zirņu 5-185, Rīga, LV-1013
Jumtu , jumta attīrīšana no sūnām. Serviss, cena, izmaksas., Betona grīdu, grīdas mazgāšana, Betona grīdu tīrīšana , flīžu grīdas tīrīšana .

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.

Mīksto mēbeļu un paklāju tīrīšana

Rīga
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

NL, SIA

Vilhelma Purvīša 21A-2.st., Rīga LV-1050