Jumtu, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
tīrīšana, telpu apkope, celtniecības atkritumu tīrīšana, pakalpojumi, darbi, fasādes, jumti, jumts, jumtu , pārklājumi, metāla jumti, šindelis, metāla jumtu pārklājumi, metāla jumtu pārklājums, jumtu pārklājumi

V4 motors, SIA, Autoserviss

Ādmiņu 7, Rīga LV-1009
Autoserviss, Auto remonts apkope, auto diagnostika, automašīnu tehnisko apkopju veikšana, auto remonta pakalpojumi, autoservisa pakalpojumi, automašīnu sagatavošana TA, Pirmspirkšanas kompleksā pārbaude, Pirms pārdošanas automašīnas sagatavošana.   Motora remonts, Dzinēja remonts, Dzinēja pārbaude, aizdedzes diagnostika,

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Celtniecība, celtniecības darbi, Karkasa mājas, piebūves, šķūņi. nojumes, terases, remonta darbi, tāmēšana, ražošanas ēku apkure, ražošanas ēku ventilācija, pamatu betonēšana, fasādes siltināšana, fasādes siltumizolācija, apdares darbi, ēku iekšējā apdare, flīžu ieklāšana, mūrēšana, griestu sienu krāsošana, apmetuma darbi, tapešu

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Iekārtu montāža un demontāža augstumā, Zibens aizsardzības ierīkošanas, Elevatoru un bunkuru tīrīšana, Jumtu , remonts, Jumtu tīrīšana no lapām, Darbs augstumā, Videokameras, IP kameras, analogās kameras, CCTV

Gundars Šterna, IDV

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Pieredze būvniecībā 15 gadi. Darbā mērķis ir uzsākto novest līdz galam, lai rezultāts būtu ilgtermiņā. Veicu visa veida celtniecības un remontdarbus, sākot no demontāžas darbiem, līdz beigu apdarei  (reģipša, špaktelēšanas, krāsošanas, flīzēšanas darbi). Darba pieredze galdniecībā (logu, durvju, kāpņu ražošana), metālapstrādē (metināšana, konstrukciju montāža). Pieredze iegūta arī Vācijā (pilns privāto dzīvokļu remonts, jūgendstila fasādes remonts, terases izbūve). Laba sadarbība realizēta ar firmām un privātpersonām. Darba praksē ir vairāk kā 50 vannas istabu pilnas pārbūves, dēļu grīdas restaurācija, fasādes restaurācija, jumtu nomaiņa privātmājām, apmešana, armēšana, siltināšana un koka karkasa mājas būvniecība.

R17 būve, SIA

Smilšu 1-43, Vangaži, Ropažu nov., LV-2136
Par uzņēmumu:

Būvniecības uzņēmums ar ilgstošu darbības pieredzi Zviedrijā, Vācijā, Lietuvā, Igaunijā veic celtniecības darbus no pamata līdz atslēgai. Ļoti labi panākumi vēsturisko fasāžu renovācijās un rekonstrukcijā. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam interesē kvalitatīva darba rezultāts. 

BALTRUS, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Kravas auto aksesuāri ✓ Auto ledusskapji ✓ Kafijas automāti ✓ Auto kondicionieri ✓ Auto putekļusūcēji ✓ Sēdekļu apsilde ✓ Michelin Man Volvo ✓ Riteņu aprīkojums ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi ✓ Aksesuāri auto vadītāja kabīnei ✓ Autovadītāju apģērbs ✓ Kravas auto apgaismojums ✓ Kravas nostiprināšana ✓ Degvielas aprīkojums

Truckshop.lv, kravas auto aksesuāri

Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
DAF, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT, SCANIA, UNIVERSĀLS, VOLVO Kravas auto aksesuāru veikals:: ✓ Kravas auto dubļu sargi; ✓ Auto kondicionieri; ✓ Auto ledusskapji; ✓ Tējkannas; ✓ Kafijas automāti; ✓ Mikroviļņu krāsnis; ✓ Lādētāji un adapteri; ✓ Pārveidotāji; ✓ Saules paneļi; ✓ Sēdekļu apsilde; ✓ Auto putekļusūcēji; ✓ Kravas stiprinājumi; ✓ Degvielas aprīkojums; ✓ Riteņu aprīkojums; ✓ Kravas auto apgaismojums; ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi; ✓ Stūres pārsegi; ✓ Sēdekļu pārvalki.

O.Bāres būvmateriāli, SIA, Veikals

Miera 35a, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Būvmateriāli Talsi. Būvmateriālu tirdzniecība. Santehnika Talsos, Kurzemē.

Damaksnis, SIA

Saules 60a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: SIA "Damaksnis" ir kokapstrādes uzņēmums Madonā, kas nodarbojas ar mežizstrādi, kokapstrādi, zāģbaļķu iepirkšanu, koku zāģēšanu, ēvelēšanu un celtniecības materiālu tirdzniecību. Savā praksē piekopjam ātru un kvalitatīvu kokmateriālu apstrādi un izgatavošanu, lai mūsu klienti varētu īstenot iecerēto, vai tā būtu koka mājiņa vai guļbūve, vai jebkurš cits objekts, kam nepieciešami celtniecības materiāli. Veicam koku un baļķu transportēšanas pakalpojumus, baļķu izvešanu, kā arī mūsu saražoto kokmateriālu produkciju un pasūtījumus eksportējam uz Eiropas valstīm.

L-būvnieks, SIA

Skolas 10, Jelgava LV-3001
Par uzņēmumu:

Pieredzējušu speciālistu uzņēmums veic kvalitatīvus būvdarbus, akcentējot pilna cikla jumta darbus un fasādes darbus. Labas atsauksmes, termiņu ievērošana, draudzīgas cenas. Aicinām sadarbībai!

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga, LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”

Evro Wood, SIA

Tirgus laukums 1, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Durvis, logi, celtniecība. Logi un durvis. Logi Latgalē. PVC, koka, alumīnija. Piegāde, montāža, demontāža. Metāla durvis, durvju ražošana, uzstādīšana. Visa veida celtniecības darbi. Guļbūves ražošana, lapenes, dārza mēbeles. Santehniskie darbi. Celtniecības darbi. Būvniecība. Apdares darbi. Remonta darbi. Jumiķu darbi. Logi Preiļos,

Madonas pilsētas kultūras nams

Raiņa 12, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Ēka savulaik būvēta kā Aizsargu nams (arhitekts V.Vitands), tas atklāts 1935. gadā. Par tā laika vajadzībām joprojām atgādina virs ieejas durvīm esošais karavīra cilnis (tēlnieks K.Zemdega). Tolaik Madonas aizsargu nams bijusi apjomīgākā Latvijas jaunbūve ārpus Rīgas. Vērienīgus pārbūves darbus nams piedzīvojis pēc 2005. gada, kad janvāra vētras laikā vējš ēkai norāva jumtu. Šajā laikā radās ideja par ēkas paaugstināšanu un papildus stāva būvniecību, ideja veiksmīgi tika realizēta. Šobrīd ēkā mājo Madonas kultūras nams, dzimtsarakstu nodaļa un bērnu un jauniešu centrs. Madonas kultūras nams ir mājvieta ap 20 amatiermākslas kolektīviem, tautas mākslas studijai un ir pilsētas centrālā kultūras notikumu vieta.

JGM, SIA

L.Paegles 2d-52, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Nodarbojamies ar celtniecības un remontdarbiem, jau 20 gadus veicam ēku tehnisko apsekošanu, būvuzraudzību, apdares darbus, siltināšanas un jumiķa darbus.

Limen, SIA, būvniecība, remontdarbi

"Vairodziņi" , Jaunlutriņu pagasts, Saldus nov., LV-3876
LIMEN celtniecības kompānija veiks:: ✓ Pilna cikla jaunu ēku, māju  būvniecību ✓ Esošo ēku renovāciju, pārbūvi ✓ Jaunu pamatu izbūvi ✓ Veco pamatu stiprināšanu ✓ Jumtu izbūvi, segumu maiņu ✓ Sienu izbūve (gan mūris, gan stāvbūve) ✓ Dažādi celtniecības darbi un remonta darbi ✓ Elektroinstalācija, arī zibens novedēju uzstādīšana ✓ Santehnikas darbi, ieskaitot āra kanalizāciju ar septiķi ✓ Ūdens un apkures ierīkošana ✓ Drenāžas un lietus ūdeņu novadīšana ✓ Keramzīta, koka, betona grīdu ieklāšana ✓ Pilna iekšējo apdares darbu veikšana

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

Depoks būve, SIA

Harmonijas 7 k.1-3, Tukums, Tukuma nov., LV-3101

Māju būvniecība - Nodrošinam dzīvojamo ēku celtniecību, pārbūvi, rekonstukciju.

Betona laukumu izbūve - Izbūvējam betona un asfaltētus laukumus pēc projekta specifikācijas.

 Notekūdeņu attīrīšanas iekārtu izbūve - Izbūvējam gan kanalizācijas gan lietus notekūdeņu sistēmas.

Angāru būvniecība - Nodrošinam angāru un industriālo ēku būvniecību.

RIVA Būve, SIA

Rīdzene, Nākotnes 4-18, Vaives pagasts, Cēsu nov. LV-4136
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar plaša spektra remontdarbu un būvniecības pakalpojumu sniegšanu. Spējam uzņemties un izpildīt darbu pēc augstiem standartiem sākot ar demolēšanu līdz fasādes remontam. Strādājam ar dažādiem materiāliem un piedāvājam materiālu sagādi.