Jumtu, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

FN-Serviss, SIA, Jelgavas birojs-veikals/noliktava

Pulkveža O.Kalpaka 13, Jelgava LV-3001
Darba drošība, Darba aizsardzība, Ugunsdrošība, Ugunsdrošības pakalpojumi,  Darba aizsardzības pakalpojumi, Darba drošības pakalpojumi, Darba aizsardzības sistēmas audits, Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, Darba aizsardzības sistēmas uzturēšana, Darba vides risku

FN-Serviss, SIA, Vairumtirdzniecības noliktava

Dzelzavas 70, Rīga LV-1082
Ugunsdzēsības un ugunsaizsardzības līdzekļi

FN-Serviss, SIA, Valmieras birojs-veikals/noliktava

Pāvila Rozīša 47, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Darba drošība, Darba aizsardzība, Ugunsdrošība, Ugunsdrošības pakalpojumi,  Darba aizsardzības pakalpojumi, Darba drošības pakalpojumi, Darba aizsardzības sistēmas audits, Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, Darba aizsardzības sistēmas uzturēšana, Darba vides risku

FN-Serviss, SIA, Daugavpils birojs-veikals/noliktava

Miera 57, Daugavpils LV-5404
Darba drošība, Darba aizsardzība, Ugunsdrošība, Ugunsdrošības pakalpojumi,  Darba aizsardzības pakalpojumi, Darba drošības pakalpojumi, Darba aizsardzības sistēmas audits, Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, Darba aizsardzības sistēmas uzturēšana, Darba vides risku

SIA VELVE MATERIĀLU SISTĒMAS

'Kalniņi' , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Hidroizolācija, epoksīda pārklājumi, flīžu līmes un šuvotāji, vinila flīžu līmes un šuvotāji, hermētiķi, piedevas betonam, parketa līmes, virsmu izlīdzinošie sastāvi, pašizlīdzinošie materiāli, iekšdarbu un ārdarbu krāsas, dizaina grīdu pārklājumi, aizsargpārklājumi, aizsargkrāsas, deformācijas šuves, betona remontjavas, mūra

Siguldas kokmateriāli, veikals

Pulkveža Brieža 113, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Brusas, apdares dēļi, dēļi, dēļi celtniecībai, dēļi dārzam, dēļi jumtiem, dēļi konstrukcijām, dēļi mājām, dēļi Rīgai, dēļi Sigulda, dēļi siltumnīcai, egles brusas, egles dēļi, granulas, granulas apkurei, grīdai, grīdas dēļi, kokmateriāli, kokmateriāli Sigulda, kokmateriālu eksports, ēvelēti dēļi, ēvelēti kokmateriāli, žāvēti

Magnetiks, SIA

Bieķensalas 8, Rīga LV-1004
Mobilais torņa celtnis Spierings SK 488-AT4, 1265-AT6. Oficiālie pārstāvji Latvijā. Pārvietošanās ātrums 80 km stundā. Saliekas 30 minūšu laikā. Cranes rental service. Mobile crane Latvia. Iekraušanas, izkraušanas darbi šauros apstākļos. Avārijas seku likvidēšana ar ceļamkrāna palīdzību. TEREX-DEMAG AC55 55 tonnas. Jumtu tīrīšana no sniega un lāstekām. Kravu iekraušana, izkraušana augstumā – meži, koki.

Renāra Būve, Privātmājas būvniecība

Lutriņi, Skolas 11, Lutriņu pagasts, Saldus nov. LV-3861
"Renāra Būve" sadarbības piedāvājums: ✓ Tikšanās objektā ✓ Situācijas izvērtējums  ✓ Konsultācija par iespējamiem risinājumiem  ✓ Projekta izstrāde  ✓ Projekta realizācija "Renāra Būve" sniedz dažādus pakalpojumus: ✓ Mežizstrāde - konsultē, izzāģē attiecīgi klientu vēlamā rezultātā. ✓ Būvniecība - konsultē, būvē jaunu, remontē vecu, izvērtē kritērijus un ieguvumus. ✓ Ūdens ieguve: konsultē, pieņemot risinājumu, veicam atbilstošu piedāvājumu, akceptējot piedāvājumu, tiks izveidots atbilstošs ūdens ieguves modelis (aka jeb urbums), remontējam esošos ūdens ieguves punktus. ✓ Kanalizācija: ierīko septiķi, attiecīgi vietai un dabai draudzīgu.

Īsāk sakot, jūsu mērķi tiks īstenoti caur manu pieredzi attiecīgi piedāvātos pakalpojumos.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

DHG Construction, SIA

Zārdu 2a, Rīga, LV-1083
Mūsu pakalpojumi: ✓ Degvielas uzpildes stacijas ✓ Vispārēja celtniecība ✓ Aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmas ✓ "Zviedru mājiņas" Būvē ar Daldehog:

Pašmāju celtniecības vadības uzņēmums ar saknēm Zviedrijā un plašu portfolio Austrumeiropā.

Nodarbojamies ar degvielas uzpildes staciju projektēšanu un būvniecību, kā arī ar vispārējo celtniecību un remontdarbiem, aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmu instalāciju un apkalpošanu.

Mersona LV, SIA

Ganību dambis 27 k.5, Rīga, LV-1005
Preces:: ✓ Jumta segumi ✓ Daudzslāņu paneļi ✓ Fasādes plāksnes ✓ Fasādes apdares detaļas ✓ 3D paneļi Fasādes detaļu ražošana:

Esam fasādes apdares detaļu ražotāji. Mūsu misija – strādāt nevainojami, lai mūsu produkti uzlabotu klientu darba veiktspēju, radītu komfortu un nodrošinātu siltumu. Vīzija – lai  “Mersona” apdares detaļu ražotāja vārds kļūtu par kvalitātes un uzticamības zīmi.

Greensun Solar Europe, SIA

Kauguru 6, Rīga LV-1046
UZSTĀDI SAULES PANEĻUS UZŅĒMUMA PAŠPATĒRIŅAM:

Neatkarīgi no elektroenerģijas patēriņa, saules paneļi ir izdevīgs risinājums tieši uzņēmumiem, jo elektrība tiek patērēta dienas laikā, tieši tad, kad iekārtas ražo visvairāk enerģijas. Saulainās dienās ir iespējams ietaupīt pat 85%, ja ir uzstādīta saules paneļu sistēma. Mēs specializējamies uz nelielu saules parku izbūvi, sākot no 30kW un līdz 100kW sistēmām, uzstādot tās uz zemes.

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmums piedāvā::

* Visa veida pamatu būvniecība * Koka karkasu un paneļu māju montāžu * Jumta konstrukcijas montāža * Jumta seguma montāža * Logu, durvju montāža un apdare * Ēku arējā apdare, koks, metāls, betona vai cita materiāla plāksnes * Elektroinstalācija * Kanalizācija * Ventilācija * Apkures sistēma * Ēku iekšējā apdare * Žogi, sētas, vārti * Teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana

HugeHalls, SIA

Ulbrokas 44a, Rīga, LV-1021
Apraksts:

Mūsdienīgas zāles dažādām biznesa zonām. Pilns objektu piedāvājums, aprīkojums pret visiem sniega vējiem. Esam vadošais Latvijas uzņēmums, kurš specializējas gan pvc angāru, gan skārda angāru gan arī silto noliktavu būvniecībā. Visi angāri tiek aprēķināti pēc Erocodiem. Piedāvājam pilnu ciklu - no projektēšanas, projekta saskaņošanas, ražošanas, montāžas līdz nodošanai ekspluatācijā. Visas konstrukcijas pārklātas ar karsto cinkošanu un atbilst C3 aizsardzības klasei. Mūsu produkciju ir iespēja apskatīt jebkurā reģionā visā Latvijā, ja nepieciešams ir iespēja atrādīt ikvienu produktu, topošais klients var gūt atsauksmes no pasūtītāja, lai pārliecinātos par mūsu izstrādājuma augsto kvalitāti, ir iespēja iegūt pagarināto garantiju līdz pat 10 gadiem, kuras laikā vismaz reizi gadā tiks apsekots objekts un veikti apkopes darbi (ja būs nepieciešami), kā arī, ja Klienta vainas dēļ tiks konstatēti bojājumi, jūs saņemsiet par to remonta tāmi, saskaņojot tos īsos termiņos, defekti tiks novērsti.

Metāldekors, SIA

"Stars" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Par uzņēmumu:

Ražošanas uzņēmums SIA "Metāldekors" uzsāka savu darbību 2008. gadā. Specializējamies metāla konstrukciju (vārti, žogi, margas u.c.) un to sastāvdaļu ražošanā, kā arī metāla būvkonstrukciju ražošanā. Tiek piedāvāti arī dažādi metālapstrādes pakalpojumi. Metālizstrādājumi. Katram projektam ir individuāla pieeja. Mūsu darba vadmotīvs ir kvalitatīvs darba rezultāts un apmierināts klients. 

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

Gamo Latvija, SIA

Brīvības gatve 369 k.1, Rīga, LV-1024
jumta siltināšana, mājas siltināšana, sienu siltināšana, ēku siltināšana ar termovati, siltumizolācijas darbi, atvērto poru putas, slēgto poru putas, pārseguma siltināšana, griestu siltināšana, pārseguma konstrukciju siltināšana

Bokšas, logi un durvis Valmiera

Rīgas 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam:: ✓ Logus ✓ Durvis ✓ Paceļamos garāžu vārtus

Uzņēmuma pamatmērķis ir nodrošināt klientus ar labāko cenas un kvalitātes attiecību tirgū.

Apraksts:

Mēs cenšamies nodrošināt jums labākos logus un durvis, un mēs uzskatām, ka katrai detaļai ir nozīme. Tāpēc mēs cenšamies nodrošināt kvalitāti un precizitāti visā procesā – sākot no tā, ka ir viegli atrast pareizo produktu, līdz savlaicīgai piegādei, uzmanīgam atbalstam un logiem, ar kuriem jūs varat rēķināties gadiem ilgi. Jo mums katrs projekts ir personisks.

Bokšas, Logi un durvis Smiltene

Baznīcas laukums 9, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Durvis, logi Valmiera. Durvis. Logi. Logi un durvis. Stikla paketes. Plastmasas logi. PVC logi. Koka logi. Koka durvis. Durvju, logu montāža, uzstādīšana. Plastikāta logi. Logu tirdzniecība, projektēšana, izgatavošana. Vitrīnas. Pakešlogi. Ziemas dārzi. Balkoni. Lodžijas. Palodzes. PVC, plastikāta, plastmasas,