Kameras, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

MEGA STAR SIA, Dzesēšanas un saldēšanas iekārtas - Veikaliem, Noliktavām, Rūpnīcām

Uzticams sadarbības partneris!
K.Valdemāra 49-3a, Rīga LV-1010
sistēmas, saldējamās iekārtas, saldēšanas ierīces, saldēšanas lādes, saldētavu būvniecība, saldēšanas kameras , aukstuma noliktavas industriālais aukstums, komerciālais aukstums, rūpnieciskais aukstums, aukstuma kameras

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
sastatnes,  Cauruļu , kanalizācijas pārbaudes un tīrīšanas aprīkojums,  Cauruļvadu novērošanas kameras

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
Saldēšanas iekārtas, aukstuma iekārtas THERMO KING, FRIBO BLOC aukstumiekārtas, refrižeratori, Saldēšanas iekārtu remonts THERMO KING, CARRIER, ALEX ORIGINAL, ZANOTTI, THERMO KING, FRIBO BLOC, TRANE TECHNOLOGIES oficiālais pārstāvis LATVIJĀ, Autonomie kondicionieri, kondicionieru uzpildīšana, freona uzpildīšana, refrižeratoru

Forwarder, SIA, muitas brokeri

Uriekstes 14a, Rīga LV-1005
Muita, muitas brokeri, TIR Carnet aizpildīšana, TIR Carnet noformēšana, importa, eksporta, tranzīta procedūras, kravu deklarēšana, deklarācija, muitošana iekšzemē, atmuitošana, muitas dokumentu kārtošana, noformēšana, muitas pavaddokumentu aizpildīšana, noformēšana, imports, eksports, tranzīts, TIR CARNET, CMR, EXA IMA noformēšana,

oRiGiNaL.Lv, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ IT atbalsts un datortīklu apkalpošana ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ montāžas darbi un projektēšana ✓ videonovērošanas un drošības sistēmas ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

Rotkaļa darbnīca, individuālais darbs

Biķernieku 24, Rīga LV-1006
Apraksts: Latvijas Amatniecības kameras Meistars – rotkalis. Juvelierizstrādājumi no zelta un sudraba. 25 gadu pieredze juveliera amatā.

VITRUM iekārta LV, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Par mums:

Saviem klientiem mēs vienmēr piedāvājam kompleksos risinājumus: palīdzību iekārtu izvēlē, iekārtu montāžu un uzstādīšanu, kā arī garantijas un pēcgarantijas apkalpošanu.

Duo systems, SIA, EASYPELL granulu apkures katli

Dzidriņas, "Dukāti" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
SIA "DUO systems" produkcija::

Uzņēmums piedāvā ne tikai iegādāties un uzstādīt siltumu ražojošas iekārtas - katlus, degļus, žāvēšanas kameras -, bet arī uzstādīt žāvēšanas kameras un realizēt konteineru katlumāju projektus.

✓ Apkures iekārtas ✓ Rotācijas degļi ✓ HVAC risinājumi ✓ Filtrēšanas sistēmas ✓ Žāvēšanas kameras ✓ Konteineru katlumājas

Kaleja Silks, SIA

Ulbroka, Radiostacijas 9, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Zīda matu gumijas:

Aizmirsti par matu gumijas izplēstiem, nospiestiem vai sapiņķerētiem matiem - mūsu radītās zīda matu gumijas novērš ikvienu no šīm ierastajām problēmām. Zīda matu gumijas stingri notur matus, saglabājot to veselību un dabīgo skaistumu.

Zīda matu ruļļi:

Salona kvalitātes lokas bez karstuma kaitīgās ietekmes tavu matu veselībai un skaistumam. Un pats labākais - lokas gatavas kamēr tu guli!

Ekvilibro, SIA

Licenzēts grāmatvedības uzņēmums AGL0000716
Briņģu 2, Rīga LV-1058
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Grāmatvedības un nodokļu konsultācijas ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Mājaslapu izstrāde uzņēmumiem Par uzņēmumu:

Pakalpojumu piedāvā augsti kvalificēti grāmatvedības speciālisti ar vairāk kā 15 gadus profesionālo pieredzi. Atbildības, godprātības, konfidencialitātes un drošības principu ievērošana ir galvenās vērtības sadarbībā ar klientiem. Mēs uzņemamies pilnu atbildību par savu veikto darbu. Grāmatvedības sniegtie pakalpojumi ir civiltiesiski apdrošināti. SIA “Ekvilibro” līdz ar uzņēmēju biedrības „Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera” (LTRK) valdes 2021. gada 11. oktobra lēmumu ir kļuvusi par LTRK biedru.

RITO R, riepu centrs un lauksaimniecības tehnikas laukums Madonā

Rūpniecības 45, Madona, Madonas nov. LV-4801
Riepu serviss, konsultācijas, lauksaimniecība tehnika, motoreļļas, industriālās, hidrauliskās, eļļas, kameras

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Jelgavas 2c, Daugavpils LV-5404
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi
ZL.LV iesaka

Food Systems Services, SIA

Lubānas 78b, Rīga LV-1073
Gaļas pārstrādes iekārtas:: ✓ ASTOR burgeru automāts ✓ Kotlešu automāts ✓ Pelmeņu automāts ✓ Kūpināšanas kamera ✓ Pildītājs ✓ Kuteris ✓ Gaļas mašīnas ✓ Lentes zāģis ✓ Klipsators ✓ Maisītājs ✓ Ledus ģenerators ✓ Injektors ✓ Ādas noņēmējs ✓ Masieris ✓ Termoformeris ✓ Tray sealer ✓ Flow pack ✓ Vakuuma pakotājs ✓ Metāla detektors ✓ Svara kontrole ✓ Optiskā kontrole

Korčagins K., individuālā darba veicējs, ēku siltināšana

Mārtiņa 13, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Termogrāfija un materiālu iestrāde: ✓ Termogrāfija ir infrasarkanā starojuma vizualizācija. To veic ar termālo attēlu veidošanas kameru, ko izmanto, lai noteiktu siltuma noplūdes vietas ēkas siltumizolācijā. Iegūtos rezultātus var izmantot, lai uzlabotu siltumnoturību, apkures un ventilācijas sistēmu efektivitāti, kā arī pēc būvdarbiem noteiktu to kvalitāti. Pasūtot termogrāfiju, jūs iegūsiet detalizētu pārskatu par katru ēkas vai iekārtas posmu. Termogrāfiju ēkās var veikt, kad ēkas iekšējā temperatūra no temperatūras ārā atšķiras vismaz par 10 grādiem.

 

✓ Sausā iestrāde tiek izmantota horizontālās un slīpās konstrukcijās, piemēram, uz grīdām vai jumta slīpnē. Sausais izolācijas materiāls tiek izpūsts spraugās un aizpilda pat vissīkākās konstrukcijas šķirbas. Ar sausās iestrādes metodi ir iespējams aizpildīt dažādus “tukšumus” ēku sienās (piemēram, starp ģipškartona konstrukcijām), padarot defektus par lietderīgiem un pats galvenais siltiem efektiem.

Heliks DS, SIA, Drošības sistēmu serviss

Gaismas 36, Rīga LV-1035
Apraksts: Drošības sistēmu serviss – piekļuves kontrole, ugunsdrošība, apsardze, videonovērošana.

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Metālapstrāde - ražojam/ metinam: ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Kāpņu margas un trepes ✓ Margas balkoniem ✓ Terašu konstrukcijas ✓ Metāla plauktus, skapjus, u.c. ✓ Dažādus metāla izstrādājumus pēc Jūsu vēlmēm ar dažādiem dizaina risinājumiem Pulverkrāsošana - krāsojam pēc RAL kataloga: ✓ metāla detaļas industriālajiem pasūtījumiem ✓ profilus un to izstrādājumus ✓ auto detaļas un diskus ✓ velo detaļas un moto detaļas ✓ nestandarta un cita veida detaļas

Izmēri, kurus krāsojam ir no mazākajām detaļām līdz maksimālākajiem izmēriem, krāsns izmēri 1600x4200x1600 mm  

Skrošu strūkla

✓ Visa veida metāla virsmu skrotēšana. Skrotēšanas kamerasizmēri 2200x 5900 x2300mm 

Emburgas filtri, SIA, Gaisa filtru ražotājs

Zasulauka 18a, Rīga LV-1046
Apraksts: SIA "Emburgas filtri" izgatavo gaisa filtrus ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmām. Filtri tiek izgatavoti atbilstoši standartiem EN779, EN1822 un ISO 16890, jebkuras sarežģītības, no G2 līdz U15 filtrācijas klasei. Filtru ražošanā mēs izmantojam materiālus no vadošajiem Eiropas ekspertiem gaisa filtrācijas jomā. SIA "Emburgas filtri" komandā strādā speciālisti ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi gaisa filtrēšanas jomā, kuri spēs piedāvāt jums visoptimālāko risinājumu. Bet plašā un modernā ražotne ļaus izgatavot jūsu pasūtījumu īsākos termiņos.

Auto Elektronika, SIA

Jūrkalnes 12, Rīga LV-1046
Šobrīd mēs piegādājam Latvijas tirgum šādus produkcijas veidus:: ✓ apsardzes sistēmas vieglajiem un kravas automobiļiem, kā arī motocikliem - signalizācijas, imobilaizerus, papildus sensorus, sirēnas, moduļus (Tytan, Pandect, Pandora) ✓ attālinātās dzinēja iedarbināšanas sistēmas (Pandora, Fortin) ✓ parkošanās sensorus (Steelmate, Parksafe) ✓ kruīza kontroles sistēmas (Lite-On Automotive) ✓ video reģistratorus un radaru detektorus (Neoline, iRoad, Thinkware)  ✓ atpakaļskata kameras, monitorus, moduļus kameras pieslēgšanai pie oriģinālās multimediju sistēmas (Ampire, Parksafe, Cleancam, Navlinkz) ✓ auto multimediju sistēmas - monitorus, CarPlay/Android moduļus (Ampire, Maxam) ✓ diagnostikas iekārtas vieglajiem, kravas automobiļiem, lauksaimniecības un celtniecības tehnikai (Autel, Launch, Jaltest) ✓ preces auto elektriķiem – drošinātājus, vadu uzgaļus, relejus, savienojumus, izolācijas lentes u.c. (Cofan, XB Italia, Tesa, SunHold, GP batteries, u.c.)

NIKNĀS LAIVAS

Baznīcas 32, Liepāja, LV-3401
Kāpēc izvēlēties Niknās laivas?:

Mēs vēlamies, lai laivu brauciens Tev paliktu atmiņā kā komfortabls un bezrūpīgs piedzīvojums, tāpēc piedāvājam Tev pilnībā aprīkotu kajaku. Tavām ērtībām piedāvājam Vista Expedition kajakus ar regulējamiem mīkstiem sēdekļiem ar nolokāmu atzveltni, regulējamiem kāju balstiem, ergonomiskiem rokturiem nešanai, drenāžas korķi, iekšējiem peldspējas blokiem, integrētiem dzērienu turētājiem un viegli noslēdzamu mantu glabātuvi.