Kameras, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Birma PETS Sarkandaugava, suņu un kaķu frizētava

Tilta 11 k.1, Rīga LV-1005
Pakalpojumi suņiem, higiēnas procedūras suņiem, mazgāšana, suņu mazgāšana, suņu žāvēšana, frizēšana, suņu frizēšana, trimmēšana, suņu trimmēšana, pinku izķemmēšana suņiem, pakalpojumi kaķiem, higiēnas procedūras kaķiem, kaķu mazgāšana, kaķu žāvēšana, korpusa dzīšana bez narkozes, pinku izķemmēšana kaķiem, pinku izķemmēšana, izstāžu

LORDS by Birma PETS, suņu un kaķu frizētava

Ilūkstes 109, Rīga, LV-1082
Dzīvnieku barība, Suņu frizētavas, kaķu frizētava, suņu apģērbi, Lolojumdzīvnieku kopšana, Mājdzīvnieku skaistumkopšanas speciālists, Gruminga skola, gruminga salons BIRMA pets, Suņu frizēšana, kaķu frizēšana, profesionālā suņu un kaķu kosmētika, premium klases barība, suņiem un kaķiem, sausā barība, konservi, kopšanas līdzekļi,

MPP tehnika, SIA

"Ozolaine" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Ventilatori, rūpnieciskie ventilatori, plūsmas dalītāji, slūžu aizvari, aizbīdņi, cikloni, krāsošanas kameras , putekļu atdalītāji, gliemežskrūves transportieri, ķēdes transportieri, skaidu krātuves, silos, krāsošanas kameras

Loks, SIA

E.Melngaiļa 5, Rīga, LV-1010
IP kameras . AHD kameras . IP NVR. 4 in 1 CCTV. Videonovērošanas sistēmas. Video kameras ., Videonovērošanas kameras veikals. CROW, CQR oficiālais pārstāvis Latvijā.

GeoStar, SIA, Celtniecības mērinstrumenti, Ģeodēziskie instrumenti

Mārupes 20, Rīga LV-1002
metālmeklētāji, mitrummērītāji, metāla detektori, video inspekcija, komunikāciju inspekcijas video kameras

Lameko Impex, SIA

Citadeles 1a, Rīga, LV-1010
SIA "Lameko Impex" asociācijas:

SIA "Lameko Impex" ir Latvijas Kokmateriālu ražotāju un tirgotāju asociācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kameras biedrs.

DarkNet, SIA

"Kunduri" , Alsungas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3306
Apraksts: Kompānija SIA "DarkNet" nodarbojas ar juridisko personu informācijas tehnoloģiju infrastruktūras izpēti, izbūvi, apkalpošanu. Katra klienta bizness ir unikāls, līdz ar to katra klienta tehniskais nodrošinājums ir jāizvērtē individuāli, balstoties uz informācijas tehnoloģiju loģisko shēmu pamatprincipiem.

RIGA CAR RENT, auto noma Rīgā

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Nomas spektrs: Pēc veida: ✓ īstermiņa noma (no 1 līdz 30 dienām) ✓ ilgtermiņa noma (no 30 līdz 90 dienām) ✓ pilna servisa noma (no 90 dienām) ✓ transfērs ✓ autovadītāja pakalpojumi Pēc kategorijas: ✓ ekonomiskās klases mašīnas ✓ biznesa klases mašīnas ✓ apvidus automašīnas ✓ luksusa klases mašīnas ✓ miniveni līdz 9 sēdvietām ✓ automašīnas kāzām un citiem svētkiem

Krāslavas agrotehnika, SIA, Veikals

Rīgas 83, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Apraksts: Ļoti plašā klāstā tiek piedāvātas lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas.

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

Skyhunters.lv, optisko ierīču tirdzniecība, Levenhuk Baltic, SIA

Senču 2, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Skyhunters.lv pārstāv lielāko specializēto optisko ierīču tīklu Baltijā, kas šobrīd aktīvi nodarbojas ar pieprasītāko un kvalitatīvāko optisko ierīču tirdzniecību. Šobrīd mēs piedāvājam plašu optisko ierīču sortimentu: kvalitatīvākos teleskopus, tālskatus, mikroskopus, binokļus, monokļus, optiskās kameras, apsardzes sistēmas, sporta kameras, palielināmos stiklus un aksesuārus par labākajām cenām Baltijā. Mēs nodarbojamies arī ar optisko ierīču vairumtirdzniecību Baltijā, apkalpojam faktiskus veikalus un interneta veikalus. Mēs esam atsaucīgi valsts, pašvaldību iepirkumos un vienmēr palīdzam skolām, bērnudārziem, jaunatnes centriem un citām iestādēm ar mikroskopiem, teleskopiem, kā arī citām nepieciešamām lietām bērnu attīstībai! Droši rakstiet mums, izskatīsim jūsu jautājumu un mēģināsim palīdzēt. Mēs esam vienīgais un ekskluzīvais LEVENHUK pārstāvis Baltijas valstīs. SkyHunter moto - labākā kvalitāte par labāko cenu! Bezmaksas piegāde visā Latvijā.

Arko grupa, SIA, kokapstrādes darba galdi, instrumenti

Turpinām strādāt! Notiek regulāras piegādes.
Bukultu 5a, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "ARKO GRUPA" pieredzējušie un Weinig rūpnīcās apmācītie servisa tehniķi radīs ātru un efektīvu Jūsu problēmas risinājumu. Veiksim kvalificētus iekārtu garantijas un pēcgarantijas remontdarbus un regulārās tehniskās apkopes. Mūsu darbs – Jūsu panākumi!

Kuehne+Nagel, SIA, Avio pārvadājumu loģistika

Lidosta Rīga , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Mūsu pakalpojumi: Kuehne + Nagel pakalpojumi ietver inovatīvus un nozarei unikālus risinājumus, tostarp: ✓ Darbība saskaņā ar transporta nozarē vadošajiem Cargo iQ kvalitātes standartiem; ✓ Garantēts piegādes laiks; ✓ Faktisko un plānoto kustību izsekošana un pārraudzība; ✓ Automātiska kopējās cenas aprēķināšana (neiekļaujot izmaksas, kas ir ārpus mūsu kontroles, piemēram, drošības pārbaudes izmaksas, pārvadātāju piemērotās degvielas un drošības piemaksas). ✓ Precīza un standartizēta faktūrrēķinu izrakstīšanas kārtība. Piedāvājam integrētus loģistikas risinājumus visā piegādes ķēdē, kurus Jums nodrošina viens partneris – Kuehne + Nagel. Mūsu filozofija ir sniegt visaptverošus loģistikas pakalpojumus, kas lieliski iekļaujas Jūsu piegādes ķēdē un piešķir tai pievienoto vērtību. Mēs sniedzam Jums savas profesionālās zināšanas, aktīvu savstarpējo komunikāciju un daudzveidīgu produktu piedāvājumu, lai Jūs varētu visu uzmanību veltīt savam biznesam, kamēr mēs nodrošinām pārvadājumus un noliktavu risinājumus.

HL Tehnika, STIHL veikals Saldus

Turpinām strādāt klātienē!
Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
piederumi, velo rezerves daļas, rāmji, dakšas, riteņi, aploces, rumbas, brīvrumbas un kasetes, riepas, kameras

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.

Jēkabsonu autodaļu veikals

Brīvības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts: Jēkabsoni – kvalitatīvas auto un motociklu rezerves daļas, izgatavojam bremžu caurules uz vietas. Universālās stabilizatoru atsaites, pusass šarnīru tripoīdi, sakabes cilpas, BMW dīzeļu ieplūdes kolektoru klapes (SWIRL FLAPS), F23 OPEL kulises bukses.

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4a, Rīga LV-1073
"EK Sistēmas" produktu grupas:: ✓ Zemsprieguma iekārtas ✓ Automatizācija ✓ Instalācijas materiāli ✓ Slēdžu, rozešu sērijas ✓ Kabeļu kanāli, renes, trepes ✓ Apgaismojums ✓ Kabeļi un vadi "EK Sistēmas" pakalpojumi:: ✓ Reaktīvās jaudas kompensācijas risinājumi ✓ Elektrotīkla mērījumi un analīze ✓ BMS projekta izstrāde ✓ Apgaismojuma aprēķini, mērījumi, eksperimenti ✓ Semināri un apmācības

Ratu depo, veikals

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"Ratu depo" - ģimenes uzņēmums, kas specializējas bērnu preču tirdzniecībā. Vadošais mazuļu preču veikals Kurzemē ar vislielāko preču sortimentu. Laipni gaidīti veikalā Liepājā! Kā arī iespēja iegādāties preces mūsu internetveikalā ar ātru un kvalitatīvu piegādi visā Latvijā. Viss nepieciešamais jūsu mazulim vai jau lielākai atvasei.

Transgaz, SIA

Katlakalna 8, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "Transgaz" ir Termet zīmola oficiālais pārstāvis Latvijā. Termet ir gāzes katlu un caurteces ūdens sildītāju ražotājs, kura augstā kvalitāte ir peejama vairāk kā 40 pasaules valstīs. 3 gadu garantija visiem produktiem, vienkāršs un videi draudzīgs risinājums daudzdzīvokļu ēkām un privātmājām.