Kameras, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Mugurai.lv

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Muguras atbalsta aprīkojums, muguras atbalsts, MUSCLE SUITE EVERY, Innophys Co. Ltd, fiziska slodze mugurai, atbalsts pie fiziskas slodzes, preču iepakošana, pārvietošana rūpniecības nozarē, medicīniskajai aprūpei, noliktavu pakalpojumiem, lauksaimniecības darbiniekiem, mākslīgais muskulis, muguras veselībai

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

Royal būve, SIA

Krūzes 3-5, Rīga LV-1046
Aukstuma kameras , Industriālā būvniecība, rekonstrukcija, renovācija, apdares darbi, fasādes darbi, fasādes

Fotostudijas.lv- Fotogrāfs, Fotostudijas un fototehnikas īre

Lāčplēša 70, Rīga, LV-1011
Fotogrāfs, fotogrāfi, foto salons, fotosalons, foto studija, fotostudija, fotopakalpojumi, fotogrāfs Rīgā, fotogrāfs Centrā, fotostudija Rīgā, fotostudijas Centrā, fotostudijas īre, noma, reklāmas foto, dāvanu karte. Dokumentu foto, kanvas druka, lielformāta fotogrāfiju druka. Fototehnikas īre, fotogrāmatas.

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Meža transformācija, meža zemes transformācija, atmežošanas pakalpojums, atmežošanas plāns, atmežosana, mežaudzes kompensācijas tiesību nodošana, meža zemes būvprojektu īstenošanai, kompensācijas audze, pērk mežu, pērk mežus, mežu pirkšana, iepērk mežu, meža īpašumu uzpirkšana, meža zeme, meža īpašumu iegāde, meža inventarizācija,

Normunds Lindemanis, IDV

Rīga
Par mani:

Latvijas brīvo amatnieku brālība “Namdaris”, ir Latvijas Amatniecības kameras meistaru apvienība, kas piedāvā ēku renovācijas un restaurācijas pakalpojumus. Normunds Lindemanis pēc namdara profesijas iegūšanas, ieguvis lielu pieredzi Latvija un Dienvidvelsā. Apveltīts ar radošu domāšanu un ikvienu uzticēto darbu vairāk uztver kā mākslas darbu. Atvērts sadarbībai!

Redox, SIA

"Strandas", Salas pagasts, Mārupes nov., LV-2105
Produkcija:: ✓ Kartupeļi ✓ Bietes ✓ Burkāni ✓ Sīpoli ✓ Kāposti Dārzeņu vairumtirdzniecība:

SIA 'REDOX' nodarbojas ar dārzeņu vairumtirdzniecību Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā, kā arī citās Eiropas Savienības valstīs. Lielākais apjoms no pārdodamās produkcijas sastāda: kartupeļi, sīpoli, bietes, galviņkāposti, ziedkāposti, burkāni, rutki, tomāti, gurķi,  kā arī citi dārzeņu veidi. Gada aptuvenais preču realizācijas apjoms ir 15 tūkst. tonnas.

Kompānija 'REDOX' jau vairākus gadus cieši sadarbojas ar zemnieku saimniecībām no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Zviedrijas, Dānijas, Albanija, Maķedonija, Ukraina, Uzbekistana un citām valstīm, kas palīdz nodrošināt mūsu sadarbības partnerus ar svaigu produkciju visu gadu par izdevīgām cenām.

Kā arī 'REDOX' ir savs kravas transports. Kravas transports tiek aprīkots ar refrižeratoriem. Vienas kravas apjoms ir 32 euro paletes vai 26 somijas paletes.

Noliktava, ar kopējo platību 3000 m2 , ir aprīkota ar 4 aukstuma kamerām produkcijas pienācīgai uzglabāšanai.  Produkcijas šķirošana, pārlasīšana un iepakošana notiek ar specializēto iekārtu, viena iepakojuma svaru var mainīt no 1.5 kg līdz 25 kg.

Perladents, SIA, Zobārstniecības kabinets

Raiņa 87, Jūrmala LV-2016
Apraksts: Zobārstniecības klīnika "Perladents" dibināta 2001.gadā. Kvalificēti speciālisti ar atbildību veic savu darbu, izmantojot visjaunākās tehnoloģijas un materiālus. Mums ir svarīga mūsu pacientu zobu veselība, tāpēc mēs sniedzam tikai augstākās kvalitātes stomatoloģijas pakalpojumus – zobu estētiskās restaurācijas, zobu implantāciju, balināšanu un endodontiju. Katram klientam sniedzam individuālu pieeju un piedāvājam atlaides ģimenēm, sportistiem un studentiem. Telpas ir plašas un pieejamas cilvēkiem ar kustību un balsta traucējumiem. Mūsu klīnika ir Blend-a-med un Oral-B Virtuālā Institūta sadarbības partneris. Negaidiet kamēr parādīsies zobu sāpes! Nāciet pie mums laikus, būsiet laipni gaidīti!

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131C, Rīga, LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.

Sunergia, SIA

Gaujas 27, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu parka ierīkošana ✓ Saules paneļu parka apkope ✓ Saules paneļu parka finansēšana ✓ Saules enerģija uzņēmumiem ✓ Saules enerģija mājsaimniecībām ✓ Saules paneļu jumts ✓ Saules paneļu nojumes automašīnām Saules paneļu risinājumi:

"SUNERGIA" ir atjaunojamās enerģijas risinājumu uzņēmums, kas plāno, projektē un uzstāda saules enerģijas parkus uzņēmumiem un mājsaimniecībām. Esam uzstādījuši neskaitāmus saules paneļu parkus Baltijas valstīs un esam gatavi parūpēties arī par jūsu saules paneļu parka par uzstādīšanu. Mēs sagatavosim visu nepieciešamo dokumentāciju, izprojektēsim saules paneļu parku, uzstādīsim to un parūpēsimies, lai jūs iegūtu vislabāko cenas un kvalitātes attiecību ar maksimālu jaudu. Pasaulē lielākie saules enerģijas risinājumu ražotāji mums ir uzticējuši tos pārstāvēt Baltijas un Skandināvijas valstīs. Tas ļauj mums piedāvāt labākas cenas un zemākas uzstādīšanas izmaksas mūsu klientiem.

Latvijas Ķirurgu Kamera

Čiekurkalna 4. šķērslīnija 15 – 33, Rīga, LV-1026
uzsākta likvidācija

Latvijas Tirgotāju kamera

Bruņinieku 12-9, Rīga LV-1001
Biedrības, nodibinājumi

Rīgas biznesa kamera

Dzirnavu 57A - 4, Rīga, LV-1010
Biznesa konsultācijas, pakalpojumi

Latvijas Āzijas tirdzniecības kamera,

Tērbatas iela 14 – 2, Rīga, LV-1011
Informācija no uzņēmumu reģistra

Kataras-Latvijas Tirdzniecības Kamera

Kuldīgas iela 26, Rīga, LV-1007
Informācija no uzņēmumu reģistra

Itālijas Tirdzniecības Kamera Latvijā,

Latgales iela 131 – 2A, Rīga, LV-1003
Informācija no uzņēmumu reģistra

Latvijas-Portugāles Tirdzniecības Kamera

Mazā Bišu iela 3, Rīga, LV-1002
Informācija no uzņēmumu reģistra

Polijas - Latvijas tirdzniecības kamera,

Cēsu iela 17, Rīga, LV-1012
Informācija no uzņēmumu reģistra

Somijas Tirdzniecības kamera Latvijā,

Rīga, Vīlandes iela 3, LV-1010
Informācija no uzņēmumu reģistra