Kartes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Etna Design, SIA

Saules 29-2, Madona, Madonas nov., LV-4801
krēsli ērtai atpūtai,  dārza mēbeles, galdi,  paneļi, lampas,  jauna kolekcija, dāvanu kartes

Theo-Astra, Zīlēšanas salons

Miera 10, Rīga LV-1001
Zīlēšana, zīlēšanas salons, visa veida zīlēšana, pareģošana, Parapsiholoģija, Mīlestības maģija, Hiromantija, Zīlēšana pēc rokas līnijām, Bioenerģētika, Taro kārtis, zīlēšana ar Taro kārtīm, Dziedniecība, Astroloģija, astrologs, biznesa prognozes, biznesa prognoze, horoskops, horoskopi, harmoniju sastādīšana, komercprognozes,

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Pils Baltā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Sudrabu Edžus 10, Jelgava LV-3001
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Ortopēdiskās preces. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Dzeltenā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Rūpniecības 77a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Krišjāņa Valdemāra 17A, Rīga, LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Sākums A, SIA, Grāmatnīca

Kr. Barona 41, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Par uzņēmumu:

SIA "Sākums A" grāmatnīca piedāvā grāmatas, kancelejas preces, kalendārus, rotaļlietas, spēles, kā arī kopēšanas pakalpojumus. 

ZL.LV iesaka

BM motors, SIA

Sakņu 22, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "BM Motors" nodarbojas ar augstas klases autoservisa pakalpojumiem un auto rezerves daļu tirdzniecību ar individuālu pieeju katram klienta auto. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir visa veida auto remonta darbi, riteņu ģeometrijas regulēšana, kā arī riepu remonts un montāža. Piedāvājam elektrodiagnostikas un programmēšanas pakalpojumus.

Tukuma tūrisma informācijas centrs

Talsu 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Tukuma tūrisma informācijas centrs (TIC) ir Tukuma novada pašvaldības Tūrisma un mantojuma attīstības nodaļas struktūrvienība, kas nodarbojas ar tūrisma un atpūtas iespēju popularizēšanu, kā arī ar tūrisma un tā saistīto nozaru uzņēmējdarbības veicināšanu Tukuma novadā. Tic ir izveidojis un administrē novada oficiālo tūrisma vietni visittukums.lv, kurā atrodama informācija gan par apskates objektiem, gan naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī lielākajiem pasākumiem Tukumā un apkārtnē.

AMIprof mācību kursi pieaugušajiem

E.Birznieka-Upīša 13-39a, Rīga LV-1011
PROFESIONĀLĀS PILNVEIDES PROGRAMMAS:: ✓ AGILE kultūra un programmas vadīšana; ✓ Datu apstrāde un analīze,izmantojot MS Excel, PowerBI, Pytho; ✓ Digitālā ekonomika un nodokļu piemērošana pārrobežu darījumos; ✓ Digitālās tehnoloģijas un datorprasmes darbam; ✓ Dokumentu un arhīvu pārvaldība digitālā vidē; ✓ Finanšu grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Vadības grāmatvedība Excel vidē.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga, LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Unilevel, SIA, polietilēna, papīra, bio maisiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Rāmuļu 21, Rīga, LV-1005
Mūsu piedāvātie produkti:: ✓ Bioloģiski kompostējami maisi (maisiņi) ✓ Reklāmas maisiņi ✓ Bakalejas un beramo produkcijas iepakojumi ✓ Maisiņi pārtikas rūpniecībai ✓ Maisiņi rūpniecībai ✓ Higiēnas preču maisiņi ✓ Piedāvājumi autoservisiem ✓ Slēdzamie maisi ✓ Plēves

ADI Kartes, SIA

Bauskas 58A - 318, 2.st., Rīga, LV-1004
Kluba kartes , klientu kartes , atlaižu kartes , apdrošināšanas kartes , atslēgu kartes , I-banku kartes ,, dāvanu kartes , telefonu kartes , nestandarta izmēra kartes , bagāžas kartes un citas.

Indulis O-kartes, IK

Kalnu 15, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Bez nozares

ADI Kartes, SIA, Ražotne

Akmeņu 49, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Identifikācijas dokumenti

Kārtu kārtām, biedrība

Ramatu 4, Baldone, Ķekavas nov., LV-2125
Biedrības, nodibinājumi

ID Karte, SIA

Piebalgas iela 3, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Informācija no uzņēmumu reģistra

GO KART, SIA

Plaužu iela 5, Rīga, LV-1073
Informācija no uzņēmumu reģistra

Mana Karte, SIA

Strazdumuižas iela 12 – 15, Rīga, LV-1064
Informācija no uzņēmumu reģistra