Kartes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

ZL.LV

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
ZL.LV - populārākais uzņēmumu meklēšanas portāls Latvijā:

ZL.LV ir populārākais uzņēmumu meklēšanas portāls Latvijā, kas sasniedz ap 19% (265 000) interneta lietotāju. Portālu galvenokārt izmanto, lai iegūtu biznesa uzziņas - informāciju par preču un pakalpojumu sniedzējiem Latvijā, šeit atrodami arī noderīgi padomraksti, pasta indeksu saraksts, kā arī Latvijas un pilsētu kartes, kur meklēt sev nepieciešamo preci vai pakalpojumu. Informācija par uzņēmumiem sakārtota pēc nozarēm, meklējumus iespējams veikt pēc dažādām kategorijām, tādējādi ātri un ērti atrodot sev vajadzīgo. Ja esi uzņēmuma īpašnieks - tava mērķauditorija ir portālā ZL.lv. Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

Glāzeri BT, SIA

Matīsa 92, Rīga LV-1009
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Stikla apstrādes uzņēmums:

Kompānija "Glāzeri BT" veiksmīgi darbojas Latvijas tirgū jau kopš 1998. gada. Aktīvi sekojam tendencēm stikla apstrādes jomā un spējam nodrošināt augstu ražošanas un apkalpošanas līmeni. Specializējamies sekojošās darbības jomās: lokšņu stikla un spoguļu tirdzniecība; rūdītā stikla konstrukciju ražošana un montāža; stikla interjera elementu izgatavošana un montāža; stikla un spoguļu apstrāde; stikla mēbeļu izstrāde un ražošana. Izgatavosim visu, sākot no sadzīves stikla priekšmetiem līdz pat sarežģītām stikla konstrukcijām. Mūsu rīcībā esošais aprīkojums ļauj realizēt vissarežģītākās darbības ar stiklu, tostarp faseti, maliņu apstrādi, gravēšanu, tripleksa izgatavošanu un apstrādi, caurumu urbšanu, rūdīšanu, matēšanu, stikla krāsošanu.

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Preces: ✓ Sadzīves svari ✓ Galda svari ✓ Grīdas svari ✓ Iekaramie svari ✓ Fasēšanas svari ✓ Automašīnu svari ✓ Krāna svari ✓ Analītiskie svari ✓ Augstas precizitātes svari ✓ Auto asu svari ✓ Dzelzceļa svari ✓ Medicīnas svari ✓ Mitruma mērītāji ✓ Mobilie palešu svari ✓ Platformas svari ✓ Skaitāmie svari ✓ Sliežu svari ✓ Stieņu svari ✓ Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ✓ Svari dzīvnieku svēršanai ✓ Svari uguns un eksploziju nedrošām vidēm ✓ Tirdzniecības svari ✓ U veida palešu svari ✓ Ūdens un putekļu izturīgi svari ✓ Svaru komponentes

GEO Development, SIA, topogrāfija, mērniecība

Lapeņu 7, Rīga, LV-1013
GEO Development piedāvā:: ✓ Topogrāfiskie mērījumi ✓ Topogrāfiskais plāns ✓ Mērniecība ✓ Ģeodēziskie darbi ✓ Lāzerskenēšana ✓ Aerofotografēšana ✓ 3D uzmērīšanas darbi ✓ Inženierģeodēziskie darbi ✓ Zemes sadalīšana, dokumentu sagatavošana

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441A, Rīga, LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga, LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem

Acu Mikroķirurģijas Centrs, SIA, Daktera Kuzņecova klīnika

F.Sadovņikova 20, Rīga LV-1003
Apraksts: Mūsu klīnika ir dibināta 1998. gadā. Galvenais princips: kvalitāte un drošība - pacientam. Piedāvajam visa veida redzes korekcijas ar unikālu tehnoloģiju, kas garantē pacientiem pareizu ārstēšanas taktiku, maksimālu drošību un augstas precizitātes rezultātus. Mūsu klīnika strādā pēc jaunākajām tehnoloģijām un metodēm, ar FDA drošības garantiem-sertifikātiem, visplašākās redzes korekcijas - tuvredzības, tālredzības, astigmātisma, vecuma tālredzības (presbiopija) spektrā. No 18 gadu vecuma un bez vecuma ierobežojuma! Salīdzinot ar citām klīnikām, veicam audus saudzējošās operācijas redzes korekcijā, pacientiem ar īpaši plānu radzeni un platām zīlītēm, ar augstu un sarežģītu tuvredzības, tālredzības, vecuma tālredzības (presbiopija) un astigmātisma pakāpi.

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

Electro Base, SIA

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Soundstore.lv, Audio, video, LED tehnika, internetveikals

Turpinām strādāt klātienē!
Mellužu 13-5, Rīga LV-1067
Piedāvājumā:: ✓ Skaņas tehnika ✓ Hi-End sistēmas ✓ Gaismas tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Skatuves piederumi un efekti Iespējas:: Internetveikals arī piedāvā iegādāties dāvanu kartes un uzreiz nosūtīt tās vēlamajam īpašniekam uz e-pastu. Par mums:: Soundstore.lv ir mazumtirdzniecības interneta veikals, kurā pieejama kvalitatīva audio un video tehnika. Piedāvājuma klāstā ietilpst visdažādākie piederumi - dūmu mašīnas, kabeļi, skandas, prožektori, pārveidotāji, audio atskaņotāji un vēl daudzi citi aksesuāri. Pasūtījumus var viegli un ātri noformēt, kā arī pastāv vairākas piegādes opcijas. Pasūtīto preci iespējams saņemt Omniva pakomātos, kā arī iespējama piegāde uz mājām. Izņemot pasūtījumu soundstore.lv noliktavā Rīgā, piegāde ir bez maksas. Preces piegādes termiņš ir paredzams. Internetveikala komanda arī ir gatava sniegt konsultāciju tehniskos risinājumos un pareizā iekārtu izvēlē. Pārdošanā ir aktuālākās preces, kas guvušas arī klientu atsaucību.

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Refonda, SIA

Rīga
Apraksts: Melno un krāsaino metāllūžņu pieņemšana; pārstrāde un pārdošana. Metallūžņu izvešana. Objektu demontāža. Kuģu griešana. Konteineru uzstādīšana un savākšana. Vienmēr augstas cenas, ātra apmaksa.

First Fly, SIA

"Lidlauki", Eimuri, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: Pilotu skola "First Fly" savu darbību uzsāka 2006. gadā. Tās dibinātājs Anatolijs Perekriostovs ir profesionāls un pieredzējis pilots-instruktors jau kopš 1986. gada, kā arī ir viens no "Baltic Bees Jet Team" – pirmās civilās aviācijas augstākās pilotāžas grupas Baltijā – dalībniekiem. Vēloties dalīties savās zināšanās, prasmēs un pieredzē, viņš nolēma atvērt savu skolu, lai sniegtu iespēju ikvienam, kurš vēlas iepazīt pasauli no putna lidojuma, piepildīt savu sapni un iemācīties patstāvīgi vadīt lidmašīnu. Pilotu skolā "First Fly" pieredzējušu pilotu-instruktoru vadībā tu apgūsi pamata zināšanas par aviāciju un praktiskās iemaņas pašam vadīt lidaparātu. Izejot pilnu apmācību kursu, saņemsi ultravieglās lidmašīnas pilota licenci, kas ļaus tev brīvi ceļot pa visu Eiropas Savienību un gūt jaunus, neaizmirstamus iespaidus un pozitīvas emocijas.

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.

Lāču alus, SIA, Bruve.lv

Čiekurkalna 1. līnija 84, Rīga LV-1026
Veikals brūvēšanas meistariem:

BRUVE.LV veikals brūvēšanas meistariem un hobija iesācējiem. Plaša sortimenta un augstas kvalitātes, alkoholisko dzērienu, gatavošanas aprīkojums un izejvielas.  

BRUVE.LV stāsts sākās 2020. gada janvārī ar vīziju par draudzīgu un personīgu apkalpošanu, ātru piegādi un cieņu vienam pret otru. Interneta tirdzniecības vietne savu darbību uzsāka 2020. gada 4. augustā, un šo dienu arī turpmāk atzīmēsim kā mūsu dzimšanas dienu!  

Mūsu komandu veido pieredzējuši brūvētāji, kas ik dienu seko līdzi pasaules tendencēm dzērienu brūvēšanā, mācās no pašu pieredzes, klientiem un nozares speciālistiem. Komanda nemitīgi cenšas papildināt un attīstīt savu sortimentu ar jaunām, interesantām izejvielām un aprīkojumu.

Muitas brokeri - SIA Discovery Logistics

MUITAS brokeri, Atmuitošana, Muitas deklarācija🤝
Uriekstes 3-615, Rīga, LV-1005
Muitas dokumentu noformēšana:

Kravu deklarēšana

✓ IMA - preču izlaišana brīvā apgrozījumā, ievešana uz laiku remontam. Pamatlīdzekļu imports; ✓ IKD - ievešanas kopsavilkuma deklarācija, preču atmuitošana uz Latvijas robežas: Silene, Pāternieki, Grebņeva, Terehova; ✓ EXA, EUA – preču eksports uz trešajām valstīm, izvešana uz laiku, reeksports; ✓ T1, T2 tranzīta procedūras; TIR carnet.

Kravas pavaddokumentu sagatavošana

✓ Muitas procedūrai pakļauto preču klasificēšana, HS kodu piešķiršanu; ✓ CMR aizpildīšanu; ✓ EUR.1; A.TR; 'Certificate of origin' noformēšana; ✓ PVD robežkontroles dokumentu iesniegšanu.

Liepiņi, SIA

Carnikava, Plūmju 3, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163
Sadarbojamies ar sekojošām veselības apdrošināšanas kompānijām:: ✓ If... ✓ BTA ✓ Gjensidige ✓ Balta ✓ Seesam ✓ Baltijas Apdrošināšanas nams ✓ Compensa ✓ Ergo

Ja Jums ir citu apdrošināšanas kompāniju veselības apdrošināšana, tad: saņemiet pakalpojumus pie mums -> iesniedziet savam apdrošinātājam prasības pieteikumu, pievienojot čeka kopiju -> saņemiet atlīdzību ar pārskaitījumu uz savu kontu.

 

Labklājības dārzi, SIA, dārzu centrs, konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos

Kārļa Ulmaņa gatve 124, Rīga, LV-1029
Konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos:

Specializējamies dzīves vides izveidē un iekārtošanā laukos. Konsultējam lauku teritoriju labiekārtošanā un apzaļumošanā. Piedāvājam konsultācijas un tiešu līdzdalību procesā no idejas par dzīvi laukos līdz vides plānošanai, projektēšanai un sākšanai iekārtot. Palīdzam cilvēkiem (arī bez priekšzināšanām) izveidot secīgu plānu, kā veiksmīgi pārcelties no pilsētas uz laimīgu dzīvi laukos, un pēc tam šo plānu realizēt.