Kartes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Logi24, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Jukuma Vācieša 1 k-1, Rīga LV-1021
Plastikāta logi, logu palodzes, koka ārdurvis, lodžijas, žalūzijas, furnitūra, moskītu tīkli, vārti, PVC, stikla konstrukcijas, logu konstrukcijas, balkonu, lodžiju iestiklošana, stiklotas fasādes, logu ražotne, sistēmas, iekšdurvis, ārdurvis. Salokāmās, bīdāmās, ugunsdrošas durvis. Palodzes, stikla paketes, rūdīts stikls, laminēts

Valda, veikals

Rīgas 38, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: VEIKALS VALDA piedāvā: Suvenīri, suvenīri no Latvijas un Daugavpils simboliku. Tekstilizstrādājumi, trauki, galantērijas preces, daiļamatnieču ražojumi, somas, gleznas, dāvanas, dāvanu kartes.

ViiEye

Šmerļa 3 k-1, Rīga, LV-1006
Pieraksts. Rediģēšana. Rezultāts.: ✓ Veiciet rezervāciju, sazinoties ar mums vai izmantojot mūsu mājaslapu. ✓ Fotogrāfijas tiek rūpīgi apstrādātas, saglabājot to oriģinālās krāsas un rakstus. ✓ Saņemiet savas fotogrāfijas digitālā formātā un izdrukātas uz materiāla pēc jūsu izvēles.

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas
ZL.LV iesaka

Alegria, vēderdejas, flamenko, eksotisko deju studija Rīgas centrā

Visvalža 9, Rīga LV-1050
Vēderdejas IESĀCĒJIEM, FLAMENCO iesācējiem:

DEJU Centrs "Alegria" ir vieta, kur jebkurš interesents (deju kursi IESĀCĒJIEM, deju apmācības IESĀCĒJIEM) var apgūt populāras dejas kā flamenko, vēderdejas, Dienvidindijas klasiskās dejas Bharata Natyam stilu, čigānu (Romu) dejas un Bolivudas stila dejas. Sniedzam deju priekšnesumus Jūsu pasākumos, festivālos, sarīkojumos, liela mēroga pilsētu svētkos u.c.  Sazināties varat arī pa e-pastu: ilze.alegria@inbox.lv; alegria.ilze@gmail.com; WhatsApp: 29453434

Pilseta24.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Pilsētu informācijas portālu tīkls:

Pilsētu informācijas portālu tīklā Pilseta24.lv ietilpst 31 Latvijas pilsētas portāli. Šeit iespējams uzzināt konkrētā reģiona aktivitātes, iepazīties ar vietām un objektiem, ko vērts aplūkot, kā arī atrast sev nepieciešamo preci vai pakalpojumu, meklējot to noteiktā pilsētā vai tās apkaimē. Izmantojot karti, iespējams ērti izveidot tūrisma maršrutu, ieplānojot ne vien apskates vietas, bet arī to, kur nakšņot vai ieturēt maltīti. Ja esi uzņēmuma īpašnieks - tava mērķauditorija ir portālā Pilseta24.lv. Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību konkrētā reģionā vai visā Latvijā!

Arbets, SIA

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Apraksts:

Industriālo betona grīdu ieklāšana. Droši jautā – konsultācija un tāme bez maksas.

SIA "ARBETS" ir specializējusies betona un betona klona grīdu būvniecībā. Pie mums strādā darbinieki ar lielu darba pieredzi betona un betona klona grīdu izstrādes jomā. Mēs Jums sniegsim konsultācijas un palīdzēsim rast labāko risinājumu Jūsu objektam.

Bambuss, dāvanu veikals

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piedāvājumā:: ✓ dāvanas, ✓ suvenīri, ✓ aksesuāri, ✓ bižutērija, ✓ preces tematiskajiem pasākumiem - maskas, spēles u.c. BAMBUSS dāvanu veikals - dāvanas, kas iedvesmo!:

Dāvanu svētkiem meklē pie mums - mīļas un orģinālas dāvanas. Interesantas un kreatīvas dāvanas, draugiem, kolēģiem, kuriem patīk viss neikdieniškais, neparastais. Uzdāvini lieliskas emocijas saviem mīļajiem ar interesantām dāvanām! Joku dāvanas ir labs veids kā papildināt dāvanu gadījumos, kad vēlies uzdāvināt noderīgu dāvanu, piemēram, dāvanu karti, bet vēlies to pasniegt īpašā veidā. Plašs klāsts un labas cenas! 

Atrodamies T/C„Valleta” starp 1-2 stāvu.

Activ SPA, SIA

Turpinām strādāt pēc vienošanās !
Lastādijas 42-22, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Activ&SPA" - skaistumkopšanas un masāžas studija. Profesionāli, pieredzējuši un sertificēti speciālisti. Mēs aicinām jūs mūsdienīgi aprīkotās filiālēs, kurās valda draudzīga atmosfēra, strādā pretimnākošs personāls un tiek piedāvāts plašs pakalpojumu klāsts! Kā arī ūdens aerobikas nodarbības dažādos Rīgas rajonos un nodarbības zālē (pilates, vēderdejas, fitnesjoga).

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Sieviešu frizieris; ✓ Vīriešu frizieris; ✓ Matu griezums; ✓ Frizūras; ✓ Vaksācija; ✓ Permanentais make-up; ✓ Weyergans procedūras; ✓ Detox programmas.  Par mums:

Skaistumkopšanas salons „La Manga” sniedz frizieru un nagu kopšanas speciālistu pakalpojumus. Pieejamas efektīvas un augstvērtīgas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Loks, SIA

Emiļa Melngaiļa 5, Rīga LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.

 

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ: 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Hospitāļu 23-201, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ:

✓ 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. ✓ 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. ✓ 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Lailux foto

Rīgas 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kāzu, ģimenes, gaidību, bērnu foto sesijas, izbraukuma foto sesijas jebkurā Latvijas vietā, attālums nav šķērslis (klienta komforta zonā), foto sesijas, fotostudijā. Fotostudijā ir iekārtota atsevišķa telpa, kurā var pārģērbties, lai iejustos dažādos tēlos, izmantot Make-up speciālista un friziera pakalpojumus (par papildus samaksu) un iemalkot kopā ar fotogrāfu siltu tēju vai kafiju. Brīva, nepiespiesta un nesteidzīga atmosfēra. Individuāla pieeja katram klientam. Kopā realizēsim pašas trakākās idejas! Laipni lūgti!

EJ Trans, SIA, traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori

traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori
Rumbula, Latgales 503, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Mūsu tehnika:: ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Riteņu ekskavatori ✓ Kāpurķēžu ekskavatori ✓ Grunts veltņi ✓ Artikulētie pašizgāzēji ✓ Mini ekskavatori ✓ u.c. Pārdodam zemesgabalus savrupmāju būvniecībai ekskluzīvā rajonā:

Ogres salā zemesgabalu tirdzniecības 1. kārta ir veiksmīgi noslēgusies! Esam priecīgi, ka mūsu klienti izvēlējušies šo vietu savām jaunajām mājām. Šobrīd veicam visus nepieciešamos darbus, lai varētu uzsākt zemesgabalu tirdzniecības 2. kārtu - turpat blakus. Informēsim par 2. kārtas sākumu mūsu mājaslapā, kā arī Facebook.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Bella Gold, SIA

Mūkusalas 71, Rīga LV-1004
Apraksts:

"Bella Gold" piedāvā augstākās kvalitātes zelta un sudraba juvelierizstrādājumus jebkurai gaumei un noskaņojumam. "Bella Gold" ir zīmols kas attēlo sievišķību un emocijas, daļu no Jūsu laimīgās dzīves stāsta. Mūsu juvelierizstrādājumi ir radīti, lai saglabātu visdārgākos dzīves mirkļus un padarītu katru dienu pārsteidzošu. Sirsnīgas emocijas, kas slēpjas sirdī ir "Bella Gold" iedvesmas avots. Katra mūsu radītā rota ir emociju piepildīta. Starp plašāko modeļu klāstu Jūs atradīsiet tieši to, kas kļūs par Jūsu individuālā stila sastāvdaļu un padarīs šo pasauli īpašu. Sajūti elegantas kaisles pieskārienu no "Bella Gold" par īpaši izdevīgām cenām.

Beauty, modes bižutērijas un aksesuāru veikals, SIA Forte Pluss

Krišjāņa Barona 31, Rīga LV-1011
Apraksts: Bižutērijas tirdzniecības veikals. Piedāvā visa veida bižutēriju, apzeltītu bižutēriju, kā arī bižutēriju ar Swarovski kristāliem. Viss jūsu skaistumam! Uzņēmums piedāvā arī bižutērijas vairumtirdzniecību. Uzņēmums piedāvā arī īpašus piedāvājumus klienta kartes īpašniekiem.