Kartons, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
plāksnes, Nefalīts, Beramais vermikulīts, Vermikulīta plāksnes līdz 1100C, Augsttemperatūras izolējošais kartons

Kristafors, SIA, Kancelejas preču veikals

Brīvības 11, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
rakstāmpiederumi, plānotāji, burtnīcas, klades, preces zīmēšanai, pildspalvas, grāmatvedības veidlapas, papīrs, kartons

Poligrāfserviss, SIA

Viļakas 4, Rēzekne, LV-4604
Ofsetdruka, lielformāta druka, operatīvā poligrāfija, vizuālā relāma, iepakojums, iesiešana, prezentācija, prezentācijas priekšmeti, zīmogi sietspiede, veidlapas, brošūras, mapes, bukleti, biļetes, paškopējošās veidlapas, etiķetes, avīzes, augsta produkcijas kvalitāte, augsta produkcijas rentabilitāte, baneri, plakāti, uzlīmes,
ZL.LV iesaka

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Importa pārvadājumi, eksports, tranzīts, vietējie pārvadājumi, kravu pārvadājumu, kravu apdrošināšana, muitas brokeru pakalpojumi, noliktavu pakalpojumi, personīgo mantu pārvadājumi, salikto kravu pārvadājumi, kabotāžas pārvadājumi, ekspress kravu piegāde, kravu iekraušana un izkraušana, projektu loģistika, prāmju biļetes,

Emburgas filtri, SIA, Gaisa filtru ražotājs

Zasulauka 18a, Rīga LV-1046
Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmu filtru ražošana, izgatavošana. Aktīvās ogles filtri. Gaisa filtrēšanas materiāli. Duststop ar antibakteriālo impregnēšanu. Paintstop – atdala krāsas miglu no gaisa. Sintētiskie materiāli. Hepa filtri – izgatavošana ar nestandarta rāmja biezumu. Bakterioloģiskie filtri. Kabatu filtri – mitruma, zemo

ArtFabrics, SIA, ierāmēšanas salons

Skolas 27, Rīga LV-1010
Fotodruka, artdruka, druka, druka uz kanvas un Art papīra, plakātu druka, drukāšana, Ierāmēšanas darbi, Fotogrāfiju ierāmēšana, Gleznu ierāmēšana, Grafiku ierāmēšana, Spoguļu ierāmēšana, Izšuvumu ierāmēšana, Restaurācijas darbi, Foto restaurācija, Gleznu restaurācija, Gleznu atjaunošana, Rāmju restaurācija, Svētbilžu restaurācija,

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Noformēšanas tehnoloģiju piedāvājums:: ✓ stendi, roll-up informācijas izvietošanai, plakātu turētāji pasākumos, tirdzniecības vietās ✓ Arhitektūras sistēmas: norādes, navigācijas sistēmas ēkās, noliktavās, birojos  ✓ distanceri un citas informācijas stiprināšanas un uzstādīšanas sistēmas  ✓ norāžu zīmju ražošana pēc pasūtījuma: plāksnītes, izkārtnes, biroja numuri utt.  ✓ Iekārtas reklāmas izgatavošanai: printeri, ploteri, termopreses u.c.

Lokšņu plastikātu tirdzniecība un pakalpojumi: griešana, vakuumformēšana un apdruka:

✓ Lokšņu plastikāti un to pēcapstrāde: PP, PET, PETg, PMMA, polikarbonāts u.c. ✓ Telpu, biroju, privātmāju, komerctelpu apdares materiāli  ✓ Iepakojuma materiāli: plānie plastikāti, kartons, iepakojuma ražošana mazā tirāžā  ✓ Lokšņu plastikātu griešana atbilstoši jūsu formātiem ✓ Plāno materiālu digitālā griešana pēc kontūras  ✓ Industriāla UV druka  ✓ Plastmasas vakuumformēšana: rūpnieciskās detaļas, iepakojums, POS produkti, 3D kartes utt.  

Mūsu eksperti sniedz konsultācijas materiālu, tehnoloģiju izvēlē un palīdz izvēlēties individuālu risinājumu Jūsu projektam: info@wmt.lv, +371 67800826

Gaisma, suvenīri, grāmatnīca Ventspilī

Jūras 10, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Grāmatas, grāmatu, kancelejas preču tirdzniecība Ventspilī. Suvenīri, lina izstrādājumi.

MPP tehnika, SIA

"Ozolaine" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar pneimotransporta un aspirācijas iekārtu ražošanu un uzstādīšanu un meklē jaunas iespējas ne tikai Latvijas, bet arī Baltijas tirgū. Mērķis ir kļūt par lielāko pneimotransporta un aspirācijas iekārtu ražotāju, turpinot nostiprināt savas pozīcijas Latvijas tirgū, kā arī specializēties savā nozarē, kas ļauj esošajiem un potenciālajiem klientiem paļauties uz mūsu ieteikumiem.

Litiņa, Grāmatnīca

Brīvības 66-33, Balvi, Balvu nov., LV-4501
grāmatvedības veidlapas, biroja veidlapas, kalkulatori, rakstāmpiederumi, zīmēšanas, rasēšanas papīri, kartons

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.

ZL.LV iesaka

INESTA Consulting and Trading, SIA

Piņķi, Bezdelīgu 5, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Mūsu klienti:

"INESTA" klienti parasti ir pašvaldību iestādes, starptautiski enerģijas ražotāji, siltuma ražotāji, kā arī mazāki vietējie uzņēmumi ar atkritumu savākšanas, šķirošanas, apglabāšanas un pārstrādes prasībām. Mēs strādājam visā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

Par mums:

"INESTA", kas dibināta 2016. gadā, ir vadošais integrēto atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu un atkritumu savākšanas iekārtu piegādātājs. Mūsu pakalpojumu klāstā ir pabeigti risinājumi, atkritumu apsaimniekošana, konsultācijas atkritumu savākšanā, kā arī mēs esam vadošo atkritumu savākšanas iekārtu izplatītāji, papildus piedāvājot mūsu pašu augstas kvalitātes aprīkojuma klāstu.

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

BUS24.LV, pārvākšanās serviss Eiropā

Parādes 1a-4, Rīga LV-1016
Apraksts:

"bus24.lv" ir progresīvs uzņēmums, kurā strādā cilvēki, kuriem ir daudzu gadu pieredze transporta jomā gan Latvijā, gan Eiropā. Mūsu darba metodi var visprecīzāk raksturot ar individuālu pieeju katram klientam, jo tas ļauj mums veikt darbu augstā līmenī, izvēloties sev visrentablāko risinājumu. Mēs darām visu darbu tā, lai katrs mūsu klients bez šaubām atkārtoti izmantotu mūsu pakalpojumus.

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

Filtri, SIA

ELPO BRĪVĀK, nomaini gaisa filtrus savā ēkā!
Kalnciema 87 k.1, Rīga LV-1046
Produkti:: ✓ Aktīvās ogles filtri ✓ Eļļas miglas un dūmu filtri ✓ Filtrējošie materiāli ✓ Virtuves filtri ✓ Elektrostatiskie filtri ✓ EPA-HEPA-ULPA filtri ✓ Paneļu filtri ✓ Kārtridžu filtri ✓ Piedurkņu filtri Pasūtījumu formas:: Klientiem interesējošos un nepieciešamos produktus ir iespējams pasūtīt interneta mājaslapā. Pasūtījumi iedalās divās formās. Pieejami ir filtrējošie materiāli un HEPA filtri, kā arī kabatu un paneļu filtri.

Galangal, SIA

Ūnijas 15, Rīga LV-1039
Materiāli, kurus piedāvājam savākt.: ✓ Plēves, BigBagi, HDPE kannas; ✓ Kartons/Papīrs, Tipogrāfijas papīru atgriezumi, Koka iepakojumi; ✓ Kātridži, Plastmasa, Stikla iepakojumi; ✓ Alumīnija kannas, PVC logu rāmji, Riepas. Mūsu produkti:: ✓ izejmateriāli; ✓ granulas; ✓ maisi- dažāda izmēra LDPE maisi, ražoti no Latvijā savākta otreiz pārstrādājama materiāla.

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.