Koka iepakojums, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Koka paletes, palešu rāmji, ražošana, tirdzniecība, palešu ražošanas, palešu tirdzniecības, Iepakojums , Koka sijas. Spāres. Koka karkasa konstrukciju materiāli. C16/ C24 dēļi sertificēti EXOVA BMTRADA.
  • 1 Kokapstrāde
2

Marko KEA, SIA, Koka palešu ražotne

Līči, "Ražotne Marko" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2118
Specializācija: MARKO KEA ir specializējies visu koka palešu veidu, tostarp standarta un nestandarta palešu ražošanā. Mēs vienmēr esam gatavi pieņemt izaicinājumu un atkarībā no klienta vajadzībām sākt ražot jebkādas konfigurācijas un sarežģītības paletes. Produkcija:: ✓ standarta koka paletes ✓ nestandarta koka paletes ✓ sausās paletes ✓ termiski apstrādātas IPPC paletes ✓ speciālais marķējums ar kompānijas logotipu ✓ koka kastes ✓ palešu topi ✓ zāģmateriāli ✓ zāģmateriālu žāvēšana ✓ divvirzienu paletes ✓ palešu vāki ✓ iepērk lietotas paletes, taras materiālus
3

PalWood, SIA, palešu rāmju ražošana, izgatavošana

Palešu rāmju ražošana,palešu apmales, koka paletes
Krogsils, Vīteņu 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Koka paliktņi. Palikņi. Palikņiem. Iepakojums . Tara, taras materiāli. Palešu apmales., Padoni, iepakojums . Iepakošana. Dažāda izmēra koka paletes, (paliktņi) palešu vāki.
  • 3 Kokapstrāde
4

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
, Iepakojums , taras brusa, taras brusu ražošana, taras dēļu ražošana, paliktņu elementi, nestandarta, Meža taksācija, vērtēšana, stigošana, dastošana, koka sijas koka karkasu mājām, jumta pārsegumam spāres
  • 4 Kokapstrāde

Latvia Packing, SIA

"Ziņģi" , Auru pagasts, Dobeles nov., LV-3710
Latvia Packing ražo un pārdod koka kastes, industriālās paletes, palešu bortus visā Eiropā.: ✓ ISPM 15, IPPC kokmateriālu ražojumi. ✓ Lielgabarīta pilnās paletes un lielgabarīta koka kastes ar lielu kravnesību. ✓ Palīdz izstrādāt izdevīgāko un labāko koka paleti, koka kasti ņemot vērā klienta prasības. ✓ Sertificēts uzņēmums, kas konsultē un piedāvā pakošanas darbus, kas saistīta ar eksport paku loģistiku.

Latvia Timber International, SIA

Meža 2, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Koka karkasi. Sēta. Sētas, žogi. Brusas, spāres, latas. Krāsoti dēļi. Tirdzniecība.

Kronus, SIA

Ulbroka, Dauguļu 19, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Iepakojums , kokapstrāde, kokmateriāli, jaunas koka paletes, lietotas koka paletes, palešu rāmji, palešu, apstrādātas paletes, koka iepakojums , taras, dēļi.

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
, Iepakojums , taras brusa, taras brusu ražošana, taras dēļu ražošana, paliktņu elementi, nestandarta, izmēra paletes, kokapstrādes uzņēmums, dažāda izmēra koka palešu rāmji, koka palešu vāki, taras materiālu

SGA Plus, SIA

Māriņkalns , Ziemera pagasts, Alūksnes nov. LV-4332
Apraksts:

Kokapstrādes uzņēmums jau vairāk kā 20 gadus Latvijā. Kokmateriālu ražošana, tirdzniecība. Eksports uz Angliju, Holandi, Īriju, Igauniju, Arābu Emirātiem. Zāģēšana, ēvelēšana, impregnēšana. Šķeldošanas pakalpojumi. Izbraucam pie klienta. Apaļkoku iepirkšana. Taras dēļi, neapstrādāti dēļi, sētas stabi, mieti, bruses, koka dārza elementi. Koka iepakojums, paletes. Koka priedes, egles, skujkoku dēļi, līstes, žoga elementi, virpoti stabi. Hapingi, cappingi. Kurināmā, šķeldas ražošana. Granulu tirdzniecība. Kvalitātes sertifikāts.

Dubultkoks, SIA, Palešu ražošana, zāģmateriāli Cēsīs

"Dīķlejas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4154
Pakalpojumi: Palešu izgatavošana ✓ Izgatavojam paletes, lapu koku paletes, skuju koku paletes, savlaicīgos termiņos, ar ļoti labu kvalitāti, ātri veicam un izpildām pasūtījumu. Palešu tirdzniecība ✓ Izgatavojam un tirgojam paletes Cēsīs, Cēsu novadā, Vidzemē, Latgalē, Kurzemē, Zemgalē, Latvijā. Zāģmateriāli ✓ Zāģmateriāli, zāģējam dēļus, brusas, dēlīšus firmām, uzņēmējiem un privātpersonām.
ZL.LV iesaka

Kubikmetrs, SIA

"Ķēniņi" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts:

Uzņēmums ir specializējies melnalkšņa, apses un liepas zāģbaļķu pārstrādē. Ražotne atrodas Latvijas ziemeļu daļā, Salacgrīvas pilsētas lauku teritorijā. Veicam pilnu pārstrādes ciklu – no zāģbaļķu zāģēšanas līdz gatavam produktam. Zāģbaļķu pārstrādes apjoms ir 45 000 - 50 000 m3 gadā. Galvenie produkti ir augstas kvalitātes dažādu dimensiju zāģmateriāli, ēvelēti profilēti kokmateriāli, kokmateriāli pirtīm un saunām, paletes un kokmateriāli iepakojumam. Nodrošinām nemainīgu produktu kvalitāti, precīzus pasūtījumu izpildes termiņus un regulāras piegādes.

ASIA, SIA

Meldru 1, Liepāja, LV-3401

Uzkrātā darba pieredze sniedz spēju ātri un precīzi izpildīt pasūtījumu, kas sniedz milzīgu gandarījumu un labi paveikta darba sajūtu.

Apraksts:

"Asia" SIA – vietējais uzņēmums ar milzīgu pieredzi malkas, kamīnmalkas, palešu un kamīnmalkas kastu ražošanā.

Neroli Met, SIA

"Stūrmaņi" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Neroli Met pakalpojumi: ✓ RAŽOŠANAS LĪNIJU projektēšana, izgatavošana, uzstādīšana, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas KONVEIJERI, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas TRANSPORTIERI, ✓ Nestandarta konveijeri, ✓ Nestandarta transportieri, ✓ Metāla detektēšanas konveijeri, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metināšana, orbitāla metināšana, ✓ Nerūsējoša tērauda metināšana, ✓ Alumīnija metināšana- bloki, cisternas, karteri u.c., ✓ Alumīnija konstrukciju izgatavošana, ✓ Cauruļu locīšana - pārtikas rūpniecībai u.c., ✓ Orbitālā metināšana, ✓ Metināšana, ✓ Nerūsējošā tērauda konstrukciju izgatavošana, ✓ Metāla ciršana, ✓ Metālapstrāde, ✓ Virpošana, ✓ Frēzēšana, ✓ Metāla valcēšana, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metāla locīšana

Wegopack, SIA, Koka paletes

PALETES gan jaunas, gan lietotas.👌
Daugavgrīvas 144 k.4, Rīga, LV-1007
SIA "Wegopack" koka palešu ražotājs Latvijā:

Jaunu koka palešu ražošanā uz pusautomātiskās līnijas. Standarta izmēri un nestandarta risinājumi jūsu vajadzībām. Ātra un droša piegāde visā Eiropā. Lai iegūtu detalizētu informāciju, sazinieties ar mums: +371 20000102, sales@wegopack.com

SIA "Wegopack" darbība:: ✓ Koka palešu ražošana/EIROPALETES ✓ Iepērk koka paletes ✓ Remontē koka paletes ✓ Šķiro paletes ✓ Pārdod koka paletes ✓ Dažāda izmēra koka paletes ✓ Palešu apmales/ palešu borti

 

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17a, Rīga, LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ velosipēdi ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ apģērbi (visai ģimenei) ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

NRJ Reklāmai, SIA

Iepakojums, Kalendāri, Papīra maisiņi
Starta 4a, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu: NRJ reklāmas jomā darbojas kopš 1997. gada. Šajā laikā pieredzēts daudz – reklāmas nozares izaugsme, krīzes, jaunas tehnoloģijas un materiāli. Ir mainījušies klienti, un esam mainījušies arī mēs. No nelieliem uzlīmju ražotājiem esam izauguši par pilna servisa tipogrāfiju, kas izmanto modernas iekārtas un nodarbina vairāk nekā 30 darbiniekus, piedāvājot klientiem visplašāko produktu klāstu.

D.C.S., SIA, Pārcelšanās serviss

Biroju un dzīvokļu pārcelšanās!
Austuves 3a, Rīga, LV-1063
Starptautiskā pārcelšanās:

Pārcelšanās uz citu valsti vienmēr sarežģīta. Vieglākais veids, kā to izdarīt, ir uzticēt šo procesu mūsu kvalificētajiem darbiniekiem. Starptautiskā pārvietošana ietver šādus pakalpojumus:

✓ lietu iepakošana mūsu piedāvātajos iepakojumos; ✓ iekraušana kravas automašīnā, konteineros vai koka kastēs; ✓ sūtījuma muitas apskates procedūras, ja nepieciešams; ✓ pēc nepieciešamības piegāde uz noliktavu, ostu, lidostu; ✓ transports – autotransports, jūras transports, gaisa transports; ✓ sūtījumu saņemšana no noliktavām, lidostas vai ostas; ✓ sūtījuma atmuitošanas pakalpojumi, ja nepieciešams; ✓ piegāde uz klienta jauno adresi un izkraušana; ✓ mantu izpakošana un izlietotā iepakojuma savākšana; ✓ papildu pakalpojumi - mēbeļu montāža, mantu pagaidu glabāšana, mākslas darbu un antikvāru lietu speciāla iepakošana un transportēšana.

Karlsberg, SIA, reklāmas un poligrāfijas pakalpojumi

Kvalitatīvs reklāmas iepakojums
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Produkcija: ✓ Reģistra mapes un mapes ✓ Materiālu paraugi ✓ Veikalu displeji ✓ Kastes un maisiņi ✓ Piezīmju bloki ✓ Koka rāmji ✓ SIGN + DISPLAY 26190194 ✓ CNC griešana (koks, akrils, kompozītmateriāli) ✓ Reklāmas stendi ✓ Digitālā lielformāta druka