Kokapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Autotransporta un ražošanas tehnoloģijas katedra

Lēdmanes 3, Rīga, LV-1039
Izglītības programmas (vidējā profesionālā izglītība):: ✓ Enerģētika un elektronika ✓ Programmēšana ✓ Datorsistēmas, datubāzes un datortīkli ✓ Elektronika ✓ Telekomunikācijas ✓ Administratīvie un sekretāra pakalpojumi ✓ Kokizstrādājumu izgatavošana ✓ Metālapstrāde ✓ Mehatronika ✓ Siltumenerģētika ✓ Inženiermehānika ✓ Telemehānika un loģistika

Studiju programmas (1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība):

✓ Elektriskās iekārtas ✓ Siltumenerģētika ✓ Aukstumtehnika ✓ Informācijas tehnoloģijas ✓ Telekomunikācijas ✓ Elektronika ✓ Telemātika un loģistika ✓ Autotransports ✓ Inženiermehānika (mehatroniķis, mašīnbūves speciālists) ✓ Kokapstrāde

Stilmann, SIA, Veikals

Matīsa 66, Rīga LV-1009
Apraksts:

Stilmann veikalā varat iegādāties Makita, DeWalt un Milwaukee celtniecības, meža un dārza tehniku. Veikala klāstā ir plaša instrumentu izvēle - akumulatora instrumenti, lāzera instrumenti, perforatori, slīpmašīnas, naglotāji, putekļu sūcēji, pļaujmašīnas, trimmeri, motorzāģi un citi instrumenti mājas, meža un dārza darbiem. Piedāvājam arī instrumentu aksesuārus, piederumus un rezerves daļas.

AG Wood, SIA

Pils 13a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābarža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābarža, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

Timbertime, SIA

Lubānas 78b, Rīga LV-1073
Produkcija:: ✓ APDARES DĒĻI - izgatavoti no egles, priedes vai lapegles. Var pasūtīt apstrādātus ar koksnes konservantiem vai antipirēnu, kā arī krāsot atbilstoši Jūsu prasībām. ✓ TERASES DĒĻI - ražoti no augstas kvalitātes priedes, egles vai lapegles. Piedāvājam gan gludus, gan rievotus dēļus. Terases dēļus var pasūtīt apstrādātus ar standarta zaļo vai brūno krāsu. Apstrādei savos autoklāvos izmantojam vakuuma-spiediena metodi. ✓ KONSTRUKCIJU MATERIĀLS C24 - kvalitatīvs un izturīgs karkasa materiāls. Balstoties uz tirgus pieprasījumu, varam piedāvāt vizuāli šķirotu un kalibrētu kokmateriālu ar stiprības klasēm C18, C24. ✓ ZĀĢMATERIĀLI - žāvētas koksnes priekšrocības salīdzinājumā ar nežāvētu ir stiprības īpašību uzlabošana, izolācijas uzlabošana, savienošanas iespēju paplašināšana, virsmas apstrādes iespēju paplašināšana, materiālu apstrādes vienkāršošana. ✓ GRĪDAS DĒĻI - grīdas dēļi no skujkoka, kur ražošanā tiek izmantota ēvelēta un apstrādāta priedes vai egles koksne. Zāģmateriāli tiek žāvēti līdz KD16% (±2%). Dēļi tiek apstrādāti, lai tos pirms ieklāšanas nav nepieciešams slīpēt. Pateicoties spundēm, grīdas dēļu ieklāt būs ērtāk. ✓ Visi profili tiek ražoti garumā no 1,8 m līdz 6 m. ✓ Iespējama piegāde visā Latvijā!

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Čiekurkalna 2.līnija 75, Rīga LV-1026
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

Ottensten Latvia, SIA

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Preču kategorijas: ✓ SENCO štiftu pistoles ✓ SENCO skavotāji ✓ SENCO naglotāji ✓ SENCO kompresori ✓ SENCO Duraspin skrūvmašīnas ✓ 4PRO armatūras apstrādes instrumenti ✓ Darba galdi paletēm ✓ MAX armatūras instrumenti ✓ MAX naglotāji /skavotāji ✓ SIGA celtniecības lentas ✓ SIMSON Strong-tie būvkalumi ✓ Skavas pakošanai ✓ Skrūves ✓ Štiftes ✓ Skavas ✓ Naglas ✓ 4PRO naglotāji ✓ Kompresori un saspiesta gaisa aprīkojums ✓ LAMELLO frēzmašīnas un aprīkojums ✓ Līmes pistoles un līmes ✓ RAPID skavotāji ✓ 4PRO skavotāji ✓ 4PRO mājai un darbnīcai ✓ KIHLBERG pakošanai ✓ Aprīkojums muguras slodzes atvieglošanai

VITRUM Factory, SIA

Berģi, Bitēnu 1, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Vitrum Factory ražo šādus produktus:: ✓ N/t mēbeles profesionālām virtuvēm ✓ Korpusa mēbeles ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Ledusskapji, saldētavas Par mums:

Mēs piedāvājam mēbeles restorāniem, bāriem, kafejnīcām, viesnīcām, biroju ēkām no vadošajiem Eiropas ražotājiem un jebkuru cenu līmeni. Mūsu sortimentā Jūs vienmēr atradīsiet krēslus uz metāla vai koka karkasa, dažāda izmēra galdus, mīkstās mēbeles, bāra letes un dažādas formas virsmas, ērtas un stilīgas pītās mēbeles, kā arī plastmasas mēbeles. Mūsu dizaineri palīdzēs jums izvēlēties mēbeles, ņemot vērā jūsu telpu plānojumu un vēlmes. Pēc pasūtītāja pieprasījuma mūsu speciālisti veiks piegādi, montāžu un mēbeļu uzstādīšanu objektā.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Filtri, SIA

ELPO BRĪVĀK, nomaini gaisa filtrus savā ēkā!
Kalnciema 87 k.1, Rīga LV-1046
Produkti:: ✓ Aktīvās ogles filtri ✓ Eļļas miglas un dūmu filtri ✓ Filtrējošie materiāli ✓ Virtuves filtri ✓ Elektrostatiskie filtri ✓ EPA-HEPA-ULPA filtri ✓ Paneļu filtri ✓ Kārtridžu filtri ✓ Piedurkņu filtri Pasūtījumu formas:: Klientiem interesējošos un nepieciešamos produktus ir iespējams pasūtīt interneta mājaslapā. Pasūtījumi iedalās divās formās. Pieejami ir filtrējošie materiāli un HEPA filtri, kā arī kabatu un paneļu filtri.

Siguldas kokmateriāli, veikals

Pulkveža Brieža 113, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Produkts ZĀĢMATERIĀLI:: Mūsu ražotie zāģmateriālu veidi: ✓ žāvēti; ✓ nežāvēti; ✓ ĒVELĒTI; ✓ Imprignēti (TANALIT E zem spiediena) no mūsu izmēru sortimenta pēc pasūtījuma. Zāģmateriālu izmēru sortiments: ✓ dēļi - 47mm X 100/125/150/175/200/225/250/300mm X 2.4m, 3m, 3.6m, 4.2m, 4.8m, 5.4m un 6m; ✓ brusas - 75/100-250mm X 100-250mm X 2.4m, 3m, 3.6m, 4.2m, 4.8m, 5.4m un 6m; ✓ nežāvētas un žāvētas collas dēlīši - 25mm X 100/150 X 2.4m, 3m, 3.6m, 4.2m, 4.8m, 5.4m un 6m. Zāģmateriālu blakusprodukti, pēc pieprasījuma, ja nav pieejami: ✓ grīdas dēļi; ✓ koka dēlīši, brusas žogiem; ✓ koka mieti žogam; ✓ koka līstītes. Citi kokapstādes blakusprodukti: ✓ briketes apkurei; ✓ granulas apkurei.

GastroBurg, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Par uzņēmumu:

SIA "GastroBurg" zīmols Vitrum vairāk kā 25 gadus specializējas restorānu, kafejnīcu, bāru, ēdnīcu un dažāda formāta pārtikas ražošanas uzņēmumu kompleksā aprīkošanā, kā arī ātrās ēdināšanas uzņēmumu organizēšanā. Uz šo dienu mūsu portfolio ir vairāk kā 5000 veiksmīgi realizētu objektu Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Vācijā, Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Krievijā, Baltkrievijā un Kazahstānā. Veicot projekta izstrādi, mūsu menedžeri ievēros telpas īpatnības, Jūsu uzņēmuma individuālo specifiku, izstrādās tieši Jūsu uzņēmumam tehnoloģiskās un mārketinga rekomendācijas, apdomās ērtas darba vietas personālam un izveidos komfortablu zonu apmeklētājiem. Pareizi izvēlētais aprīkojums palīdzēs Jums dažādot ēdienkarti, samazināt izmaksas un paaugstināt konkurētspēju.Vitrum kolektīvs padarīs Jūsu ēdināšanas uzņēmumu veiksmīgu!

PATA TIMBER, SIA, Rīgas veikals

Vienības gatve 97, Rīga, LV-1058
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

PATA TIMBER, SIA

Vienības gatve 87d, Rīga, LV-1004
Zāģmateriāls, kokmateriāli, dēļi, terase, terases dēļi, kalibrēti dēļi, konstrukciju materiāls, brusas, līmētas plātnes, PATA, PATA TIMBER, kokmateriālu veikali, ēvelēti dēļi, žoga dēļi, mājas būvniecība, koka mājas, grīdas dēļi, oša malka, bērza malka, termo terases dēļi, pirts dēļi, lāvas dēļi, apdare pirtij, apdares dēļi, iekšējā apdare,

Durvju centrs, SIA Andors birojs

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāko risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centrs":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

Ādažu mēbeles, SIA

Jaunciema gatve 8j, Rīga, LV-1024
Pakalpojumi: ✓ Mēbeļu izgatavošana ✓ Virtuves mēbeles ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Bērnistabas mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Mēbeļu projektēšana ✓ Mēbeļu izgatavošana ✓ Mēbeļu uzstādīšana

AB Transystems, SIA

Latgales 227, Rīga LV-1019
Mūsu specializācija:: ✓ furnitūra un mēbeļu un industriālie riteņi ✓ dažādu metāla konstrukciju furnitūra ✓ antivibrācijas buferi

Lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu konsultāciju: info@abtransystems.lv, vai apmeklējiet birojus!

G-Mēbeles, SIA

Baldones 1, Rīga LV-1007
Mēs piedāvājam un nodrošinām:: ✓ Projekta izstrādi un vizualizāciju ✓ Pieņemamus izgatavošanas termiņus ✓ Plašu materiālu izvēli ✓ Kvalitatīvu furnitūru ✓ Piegādi ✓ Uzstādīšanu Par uzņēmumu:

Izgatavojam mēbeles dzīvokļiem, mājām, birojiem, sabiedriskām telpām un izstāžu zālēm. Realizējam dažādas sarežģītības projektus un spējam atrisināt nepieciešamos tehniskos risinājumus. Šo gadu laikā esam ieguvuši nepieciešamo pieredzi un nenovērtējamo klientu atzinību.

Zāģmateriālu sagatavošana, žāvēšana un koksnes aizsardzība (impregnēšana, piesūcināšana un lakošana) ir pakalpojumi, ko sniedz kokapstrādes uzņēmumi. Dēļus, brusas, latas un līstes, kā arī paletes un taras dēlīšus iespējams iegādāties gatavus daudzās tirdzniecībās vietās. Iespējams pasūtīt konkrēta izmēra un profila izstrādājumus. Tiek realizēti arī kokapstrādes blakusprodukti, kas izmantojami kā biokurināmais.