Kokapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

HARV Imports & Eksports, SIA

Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Mēbeļu tirdzniecība

Legzdiņš, SIA

"Vīganti" , Lēdurgas pagasts, Siguldas nov., LV-4012
Zāģmateriālu ražošana. Zāģmateriāli. Dēļi. Kokmateriāli. Šķelda. Šķeldas ražošana, baltā un tehnoloģiskā šķelda. Kurināmais. Zāģbaļķi, apaļkoki. Zāgbaļķu skuju koku iepirkšana. Skuju koki, (priede, egle). Zāģmateriāli. Bērzu zāģbaļķu iepirkšana. Bērza zāģmateriālu ražošana. Bērzu zāģbaļķi, zāģmateriāli.

MJK Latvia, SIA

"Pamati" , Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Pakaiši, pakaišu ražošana, tirdzniecība, realizācija, piegāde. Pakaiši no ēveļskaidām, (viegls, sauss un mīksts, paredzēts zirgiem, mājputniem, ūdelēm kā arī, liellopiem). Pakaiši cūkām vidējas struktūras, izmantojams cūku fermām. Pakaiši smalkas struktūras, kas tiek izmantots liellopu un mazo sivēnu pakaišiem, (maziem sivēniem). Pakaiši
Zāģmateriālu sagatavošana, žāvēšana un koksnes aizsardzība (impregnēšana, piesūcināšana un lakošana) ir pakalpojumi, ko sniedz kokapstrādes uzņēmumi. Dēļus, brusas, latas un līstes, kā arī paletes un taras dēlīšus iespējams iegādāties gatavus daudzās tirdzniecībās vietās. Iespējams pasūtīt konkrēta izmēra un profila izstrādājumus. Tiek realizēti arī kokapstrādes blakusprodukti, kas izmantojami kā biokurināmais.