Kokmateriālu iepirkšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Kubikmetrs, SIA

"Ķēniņi" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov. LV-4033
Kubikmetrs, kokapstrāde, saunas dēļi, taras dēļi, paletes, apaļkoku iepirkšana .

Vītols M, SIA

"Vīgantes", Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
Zāģmateriāli, zāģmateriāli Madonā, brusas, dēļi, latas, zāģbaļķi, zāģbaļķu iepirkšana , zāģbaļķu iepirkšana

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40C, Rīga LV-1021
, izejmateriālu iepirkšana , koksne, izejvielu ražošana, zāģētavu koksnes iepirkšana , papīrmalka, apaļkoks, , koks, kokmateriālu iepirkšana , iepirkšana , koku iepirkšana , papīrmalkas iepirkšana , zāģmateriālu iepirkšana

Meža Dimzas, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

KOKMATERIĀLI un APDARES DĒĻI visām vajadzībām🏰
Celtnieku 11, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Kokmateriālu tirdzniecība, vairumtirdzniecība, eksports, export. Kokapstrāde. Dēļi., Mežizstrāde, cirsmu pirkšana, pērk cirsmas, mežu pirkšana, apaļkoku iepirkšana , koki uz celma.

Forest Wood, SIA, Apaļkoku iepirkšana

Gauja, "Imantas" , Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2140
Apaļkoku iepirkšana Latvijas teritorijā, kokmateriālu eksports, bērzs, priede, egle, alksnis, apse,

L WOODS, SIA

Vidzeme, Rīgas 64-3, Brantu pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
nbsp;meža īpašumu pirkšana, meža īpašumu pirkšana Vidzeme, pērk mežu īpašumā, pērk meža ipašumus,  kokmateriālu

Pro Wood, SIA

Krustpils 145, Rīga LV-1057
Apaļkoku iepirkšana , priede, egle, lapegle. Zāģmateriālu iepirkšana . Malka, Apkures ogles.

Pēterkoks, SIA

Celtnieku 1A, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Kokmateriālu tirdzniecība, Neapzāģēti dēļi, Ozola dēļi, oša dēļi, melnalkšņa dēļi, priedes dēļi., tirdzniecība, paletes, jaunas koka paletes, lietotas paletes, palešu pārdošana, palešu remonts, palešu iepirkšana

Priedes AG, SIA

"Ilzītes", Talsciems, Ģibuļu pagasts, Talsu nov., LV-3251
Apraksts:

Mēs esam Latvijā dibināts mežizstrādes uzņēmums, kura galvenie darbības veidi ir pilna cikla mežizstrāde un apaļo kokmateriālu iepirkšana mežā pie ceļa visā Latvijas teritorijā! Mūsu pieredze mežizstrādes jomā un strauji augošā attīstība kalpo kā garantija ikvienam no mūsu klientiem.

D.Z. Mežs, SIA

"Lieplejas", Lēdurgas pagasts, Siguldas nov., LV-4012
Apraksts:

SIA "D.Z. Mežs" dibināta 2012. gadā ar mērķi palīdzēt mežu izstrādāšanā un apkalpošanas servisa nodrošināšanā. Darbus veic galvenokārt Vidzemē, bet klienti ir visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas ar mežizstrādi, ražo un tirgo zāģmateriālus un malku.

BONO, SIA

Beātes 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "BONO" pakalpojumi::

Kokmateriālu vairumtirdzniecība

Kokmateriāli tiek ražoti pēc Eiropas vides un funkcionālajiem standartiem. Ražošanas procesā tiek ievēroti tehniskie standarti. Tiek veikta regulāra kvalitātes uzraudzība pirms piegādes pircējam. Piedāvājumā - zāģmateriāli celtniecībai, ēvelēti materiāli, sertificēti FSC, PEFC konctrukcijas materiāli, terases dēļi. Nodrošinām piegādi Baltijā, Skandināvijā, Eiropā. Garantēta Kvalitāte. Ātra Piegāde. Labākā Cena.

✓ Mellužu iela 13, Kurzemes rajons, Rīga, LV-1067, +371 26479610.

Enerģētiskās koksnes / šķeldas laukums Nodarbojamies ar kurināmās šķeldas ražošanu, realizāciju, loģistiku. Šķeldas piegāžu stabilitātes un kvalitātes garantijas. Uzņēmums BONO ir saņēmis starptautiskus, nevalstisku, neatkarīgu bezpeļņas organizāciju sertifikāciju, kas apliecina, ka uzņēmums izmanto kokmateriālus, kas iegūti no atbildīgi apsaimniekotiem mežiem. Koksnes materiāls ir izsekojams visos tirdzniecības procesos.

✓ Rīga, Tvaika iela 70, LV-1034, ✓ Rīga, Beķergrāvja iela 3, LV-1007, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 5, LV-5202, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, +371 26637279.

Apaļkoka laukumi Iepērkam apaļkoku visā Latvijā. Krautuvēs pie ceļa, ostās un koklaukumos. Nodrošinām transportu, augstas cenas, caurspīdību - uzrādot uzmērījuma aktus. Konsultējam, kā veikt mežizstrādi, lai gūtu maksimāli lielāko peļņu. Samaksa pēc uzmērījumu aktu saņemšanas. Lai uzzinātu izdevīgāko cenu, vienotos par darījumu, sazinieties ar tirdzniecības pārstāvjiem.

✓ Rīga, Eksporta iela 15k-1, LV-1045, ✓ Brandeļi, "Astes", Kocēnu novads, LV-4220, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 2, LV-5202, ✓ Stende, Stacijas iela 19A, Talsu novads, LV-3257.

 

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

Mana meža vērtība

"Brenguļi", Brenguļi-2, Brenguļu pagasts, Valmieras nov. LV-4245
Par mums:

"Mana meža vērtība" ir cirsmu un mežu cenu salīdzināšanas platforma, kas ir paredzēta mežu īpašniekiem un pircējiem. Mežu īpašnieki ar bezmaksas sludinājuma palīdzību var iegūt sava meža novērtējumu summas izteiksmē no vairāk nekā 200+ potenciālajiem pircējiem, kas ir gan fiziskas, gan juridiskas personas. Savukārt mežu pircējiem nodrošinot jaunāko informāciju par meža īpašumiem tiem interesējošos apgabalos, piedāvājot izteikt vienreizēju cenas piedāvājumu. Meža vai cirsmas īpašuma vērtība tiek iegūta, potenciālajam pircējam iegūstot informāciju par īpašumu, izsakot citiem neredzamu cenas piedāvājumu, tā veidojot godīgu vērtējumu par konkrēto īpašumu. Informācija par meža vai cirsmas īpašnieku ir konfidenciāla! Mana meža vērtība darbojas kā atbalsts mežu pārdevējiem, sniedzot bezmaksas konsultācijas, dokumentu paraugus un informējot par aktualitātēm mežu nozarē. Mmv.lv nenodarbojas ar īpašumu iegādi vai īpašumu izsolēm!  

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par mums:

SIA "Niedrāji MR" ir viens no lielākajiem mežizstrādes uzņēmumiem Kurzemē, kas veic mežizstrādes pakalpojumus. Pērk, izstrādā mežus, cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē. Sniedzam harvestera, forvardera, kokvedēja, treilera, buldozera pakalpojumus. Nodrošinām smagās, meža, komerciālās tehnikas sēžu restaurāciju, pirkstu/tapu izgatavošanu. Ražojam taras dēlīšus, šķeldu. Atrodamies Ventspils novadā, Ugāles pagastā, Ugālē. Piedāvātajos pakalpojumos iekļauta kokmateriālu sagatavošana ar harvesteru, kā arī to pievešana ar forvarderi. Piedāvājumā arī cirsmu kopšana un mežaudžu atjaunošana.

MMPC, SIA

Dzelzava, Ozolu 8-9, Dzelzavas pagasts, Madonas nov. LV-4873
Mūsu pakalpojumi: ✓ Mežsaimnieciskie pakalpojumi ✓ Mežizstrāde ✓ Kokmateriālu iepirkšana ✓ Īpašumu pirkšana

Billerud Latvia, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Meža 4, Jaunjelgava, Aizkraukles nov. LV-5134
Pakalpojumi:: ✓ Papīrmalkas iepirkšana ✓ Mežizstrāde ✓ Ciršanas tiesību iepirkšana ✓ Augsnes gatavošana ✓ Šķeldas iepirkšana Billerudkorsnas grupa:

"Billerud Latvia" grupa ir viens no pasaulē vadošajiem iepakojuma materiālu ražotājiem, kas piedāvā no koksnes šķiedrām veidotu dažāda blīvuma un izturības iepakojuma materiālu. "Billerud Latvia" ražoto produkciju izmanto vairāk nekā 100 pasaules valstīs, un tā kopējais klientu skaits pārsniedz pusotru tūkstoti. Lielākie un pazīstamākie uzņēmumā saražotā iepakojamā materiāla izmantotāji ir TetraPak un Elopak. "Billerud Latvia" darbības modelis ir balstīts uz 3 pamatprincipiem:

✓ augstākās kvalitātes izejmateriāli ✓ jaudīgi tehnoloģiskie risinājumi ✓ plašs starptautiskais sadarbības tīkls

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga LV-1058
PK MEŽS piedāvā: ✓ Godīgu attieksmi pret klientu ✓ Precīzu un ātru īpašuma novērtēšanu ✓ Ātru samaksu ✓ Ātru pakalpojumu kvalitāti Mēs veicam: ✓ nekustamo īpašumu pirkšanu un pārdošanu ✓ mežu apsaimniekošanu ✓ meža apsaimniekošanas projektu izstrādi ✓ mežizstrādes pakalpojumus ✓ juridiskās konsultācijas, pārstāvniecību valsts un pašvaldību institūcijās saistībā ar dokumentu noformēšanu un konsultācijām nodokļu jautājumā par darījumiem nekustamo īpašumu

Vecvagari M, SIA

Dzirnavu 13, Saldus, Saldus nov., LV-3801
SIA "Vecvagari M" darbības virzieni:: ✓ Mežizstrāde (sortimentu sagatavošana pievešana) ✓ Kokmateriālu pārvadājuma pakalpojums ✓ Smagsvara treilera pakalpojums ✓ Meža mašīnu remonts, metālapstrāde

Ligzdiņas AJ, SIA

"Ligzdiņas" , Apes pagasts, Smiltenes nov. LV-4337
Apraksts:

Mežizstrādes pakalpojumi Vidzemē: zāģēšana, pievešana, kokmateriālu realizācija. Mežu kopšana, stādīšana. Mežu, cirsmu pirkšana.

AiVi, SIA

Krišjāņa Valdemāra 128 k-2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

SIA "AiVi" ir uzņēmums, kas sekmīgi darbojas kopš 1991. gada. Uzņēmuma pamata darbības virzieni ir sadzīves tehnikas, meža, dārza un parku apkopes tehnikas mazumtirdzniecība, kā arī tehnikas servisa pakalpojumu sniegšana. Uzņēmumu labi raksturo vēlme sniegt klientiem vislabāko apkalpošanas profesionalitāti un kvalitāti. To labi pierāda jau 27 gadu veiksmīga darbības pieredze un neapstāšanās pie padarītā. No 2010. gada 11. oktobra uzņēmums ir atvēris jaunu tirdzniecības centru apvienojot tajā pazīstamākos zīmolus un kvalitatīvāko tehniku AEG, Electrolux, Zanussi, Philips un Husqvarna preces vienuviet, paplašinot šo preču sortimentu un pakalpojumu servisu. Tagad droši varam saukties par Kurzemē lielāko sadzīves, meža, dārza tehnikas tirdzniecības un servisa centru! Visi ceļi ved uz Talsiem, Kr.Valdemāra ielu 128. Tagad arī www.aivi.lv